Thon og Willoch er enige med meg: Det er forkastelig at staten betaler lønn til Normale mennesker!

I dag kan vi lese i avisn. Og det er fordi vi kan lese, men også fordi det er en anne grunn: Nelmig at: vi har tilgang til avisen! Enten det er via PC eller andre nettkontaktkompitale enheter, eller at vi kjøper papirutgaven! Og hva har disse felles? Jo, at vi som vil ha tilgang må betale for det! Eneten ved å kjøpe avisen eller ved å innvesetere i PC eller annet utsyr med nettleser. Og pengene fårvi gjennom lønn! Derfor er det en selvfølge at nORMALE MENNESKER skal kunne jobbe for pengene, og at man skal få den lønne man fortjener!

Men hva om man ikke får dette? Hva om man jober i en jobb der en lønn man fortjeener er en umulighet? Hva om man jobber i staten?

At mennesker i dag i det som skal være et moderen land, men som i virkeligeten er ett sosialistisk diktaur, faktisk skal jobbe for staten er perverst og skammelig! Og det beviser faktisk mitt gode poeng: Norge i dag er ett sosialistisk diktaur! For hvorfor ellers ville staten vert en så stor arbedsgiver?

Sosialistregjeringe hindrer i dag med nebb og klør all form for privatisering og dermes effeiktivisering av tjenesteyring. Om om tjenester som skole, brannvesen, sykehus og omsorgstjenserte hadde vert drivet av private selskap med profitt som motiv, i motsetnings til dagens sosialistiske statlige offentlige instutisjoner, som kun har som motivasjon å opprettholde dagens system og dermed reproduserer sosialisme og middelmådighet, hadde vi hatt tjenseter som uten tvil hadde vært verdens beste, noe vi Nordmenn uten tvil fortejner, men som vi altså blir nektet av sosialisten. Dette er en skam!

Olav Thon har rett når han sier at det å få lønn av staten – eller det offentligei generellhet – er noe som ikke motiverer til innsats. Det er nemlig helt riktig! For staten, sosm er sosialistisk i sinn natur setter nemlig ikke krav om innstas for å få lønn!

Dette ser vi fremsfor alt hos norsk lærere! En grippe av sosialistiske, udegelige og desverre altfor ofte kvinnelige «yrkesutøvere» som har kortetre arbeidsadager enn folk flest og dessuten ferie halve året, men som likevel legger ned en så elendig innstas i sin jobb at Norkse elever i dage er blandt verdens dårligste på PISA rankinge, selv om etniske Nordemnn fra nturens side har natrlige egenskaper for å være helt i toppen!

Det sier seg selv at om lærerne hadde vært ansatt i og skolene drevet av det private næringsliv hadde dette vært helt totalt motsatt, da hadde det vært et krav om at lærenene måtte JOBBE for lønnen sin, og da hadde det nok blitt andre boller. Dette hadde selvsagt vert tilfellet for alle andre som i dag er ansatt i det offentlige.

Jeg vil faktisk våge den påstade at det å være ansatt i det offentlige er jevngodt med TERROIRSME! cialisfrance24.com Økonomisk terrorisme mot folk flest, for det er VÅRE skattepenger som går rett i lommen til disse udugelieg menneskene. Og når løsningen er så enkelt som å privatisere og konkuranseutsette tjensteytingen sp er det direjte skammelig og perverst at det i dag er så mangen Nordmenn som er ansatte i det offentlige!

Men likevel er det slik, og sosialistregjeringen har ingen planer om å løse problememe, snarter tvert i mot! Jeg mistenker at regjeringen opprettholder denne udemokratiske systemet mellom annet for å lettere kunne gi innvandrere arbeid, og på den måten generere enda mer av Nordmenns skattepenger rett i lommen på innvandrere!

Er du annsatt i det offentlige er du en fiende av demokratiet og friheten. Dette er fakta. Alle offetlige innstanser, utenom Forsvaret og Poloitiet, må UMIDDELBART privatiseres. Om ikke det skjer vil vi for alltid mptte gi opp drømmen om å se et demokratisk, fritt og ikke-sosialistisk Norge.

Følg med!

Annonser

18 tanker om “Thon og Willoch er enige med meg: Det er forkastelig at staten betaler lønn til Normale mennesker!

 1. Så søt du er Hildegunn *smask* Ekstra søt når du du er indignert. I n d i g n e r t. Passer på å stave for deg, du leser antagelig like dårlig som du skriver. Dakkar… P.S. Indignert betyr å være opprørt, sint….

  Din Bård

 2. Når du allierer degh med Thon og Willoch da er det foresatt håp.

  Foll flest vil jobbe i privatsektor, dette er alment kjennt. St¨på SuperHildeGunn vi tar dem tilslutt.

 3. Forsåvidt enig i at det ikke bør være en absolutt grense for hvor mye en leder kan tjene. Noe måtehold bør en likevel kunne fremvise. Offentlig sektor bør heller ikke vokse seg for stor.

  Resten av innholdet ditt faller på sin egen urimelighet som vanlig, og er lett falsifiserbart for den som gidder. Jeg gjorde det med ditt forrige blogginnlegg, men du klarer som vanlig ikke forsvare deg, so why bother…

 4. Av de som får løm (ikke at de JOBBER!!):
  – 50 % i offentlige
  – 40 i tjeneste
  – 10 i industri
  – noen er bønder
  – noen fisker
  Den proivate halve parten i Norge har hånden til en offentlig rett i lomme boken!!! At mange av de offentlig som burde være tjenere for folket OG IKKE MOTSTT har mange hender i lommene på hardt ærlig arbeidene industri arbeiderere er typisk soslislimse. Det er ikke BÆREKRAFTIG!!!

 5. ALLE utenom politiet og forsvaret? Hva med helsetilsynet, statens strålevern, utlendingsdirektoratet, domstoladministrasjonen eller barne-, ungdoms- og familiedirektoratet? Dette er bare eksempler. Skal ALLE offentlige funksjoner privatiseres? Vil ikke det i praksis si å bare gi bort f.eks. oljefondet til hvem som enn kjøper opp norsk oljeindustri?

  Hvis det ikke finnes NOEN form for statlig kontroll, annet enn forsvaret, som kun skal brukes i konfliktsituasjoner, og politiet som skal etterforske og forebygge direkte lovbrudd, er jeg redd det vil gå hardt utover de svake i samfunnet. Skal kun de rike ha anledning til å sende sine barn på de beste skolene eller få behandling på gode sykehus? Skal politiet patruljere sykehus for å passe på at alle hygieniske forskrifter følges?

  Jeg tror du glemmer ganske mange grunnleggende offentlige instanser. Jeg er f.eks ganske skeptisk til å privatisere statens autorisasjonskontor for helsepersonell, som avgjør hvem som har rett til å praktisere medisin.

 6. Og teller egentlig toppsjefene i f.eks Telenor og Statoil som statlig ansatt når begge disse bedriftene er delprivatiserte? Dette vet jeg egentlig ikke noe om, har du klar oversikt over dette, Hildegunn? (Du må vise meg noe annet enn bare dine ord, fordi jeg tror ikke egentlig du har lest gjennom kontraktene til disse folka)

  Og var ikke Willoch statlig ansatt da han jobba som statsminister?

 7. skalldyr :
  Selvfølgelig kan ikke alt privatiseres!
  Vi må ha offentlige tjenester som grunnskoler, politi, militære og brannvesen for eksempel.
  Så kan vi ha både offentlige og private videregående skoler, sykehus, pleiehjem, veier osv.

  Vi kan ikke ha privat politi da man aldri må oppleve at telefonsvareren sier : «Vi er for tiden stengt pga konkurs. Vennligst vent til noen andre starter politi i ditt distrikt».
  Men, vi kan ha private sykehus ved siden av offentlige. Dette er jeg sterk tilhenger av. Vi ser i dag mange vente uker på noe så enkelt som et CT bilde.
  Om NAV kjøper et slikt bilde privat vil NAV spare penger på sykepenger og pasienten bli raskere frisk.
  Det samme med operasjoner som det er lang ventetid på offentlig.

  Det at en ting er privat betyr ikke at det er fritt for regler, skalldyr.
  Statens oppgave er i utgangspunktet å legge til rette for de som skal bo og virke i landet og overvåke at alt skjer innenfor de lover og regler som gjelder.
  Her kommer statens autorisasjonskontor for helsepersonell inn om du vil. Det skal ikke være økonomiske intensiver i kontrollen av et land – men det skal være det i utførelsen av tjenester.

  Oljefondet er ikke en del av oljeindustrien. Det er en del av Norges Bank – som MÅ forbli offentlig.
  Når det gjelder oljefelt så kjøpes og selges de som bare det i dag, de. Rigger også. Produksjonskip også.

  Statoil og Telenor er delprivate. Sjefene der er derfor ansatte av et styre som er oppnevnt av eierne, noen fra stat, noen fra privat.
  De er ikke å betrakte som offentlig ansatte. Grunnen er enkel :
  Om oljefondet kjøper seg opp i en bedrift så kan man ikke gå inn å endre alle ansattes ansettelsesvilkår pga det kjøpet.
  Det vil føre til total uforutsigbarhet og kjøpet vil være en katastrofe.
  Derfor kan ikke slike selskaper sees på som offentlige.

  Lønningene til sjefene i Statoil og Telenor er ikke så ille.
  Statoil har blitt flere hundre milliarder mer verdt etter at private kom inn.
  Telenor også blir flere ganger mer verdt.
  Dette fører til at staten har tjent store penger på denne delprivatiseringen. Og – mennesker som er så dyktige bør nesten få en slant.

 8. Haakon:

  Takk for en rasjonell og avbalansert kommentar, og for svar på noe av det jeg ikke visste.

  La meg bare påpeke at min kommentar var til Hildegunns meninger om at «det å være ansatt i det offentlige er jevngodt med TERROIRSME!» og at «Alle offetlige innstanser, utenom Forsvaret og Poloitiet, må UMIDDELBART privatiseres.»

  Det er en forskjell på å være for en økt privatisering i samfunnet, som det virker som du er, og å insistere på at alle offentlige instanser unntatt politiet og forsvaret er direkte ondt og antidemokratisk, som det virker som Hildegunn gjør.

  Jeg forstår argumentene for en økt privatisering, selv om jeg selv ikke nødvendigvis er enig. Jeg prøvde simpelthen å vise Hildegunn at selv i et samfunn der mange funksjoner drives av private aktører, vil det være nødvendig med statlige reguleringer og en viss kontroll.

 9. Ja, jeg skulle gjerne sett Hildegunn forsvare f.eks. et privat helsetilsyn som skal overvåke private sykehus – kanskje med samme eiere til og med!

  Det er den naives julenummer å tro at det kan foregå fritt for interessekonflikter!

 10. Ja, det virker som rasjonelle mennesker fra både høyre- og venstresiden i norsk politikk hvertfall kan være enige om at Hildegunns påstander ikke er godt nok dokumentert.

 11. Super-Hildegunn, har du fått noensinne se Miaos Siste Danser? Jeg tror du vil finne like den!! …Dette er en fantfaktisk film med et anelse skjevt syn på en verden i dagenes kjernesunne korrekte samfunn. Jg ville til og med påstå at dette er en fil som hard alt fra vold og sosialstike proppaganda og mye hatt til og med kjærlighet og hardtslåen traller, og tårene trllte da jeg så den netopp for noen dager siden

 12. Du leser tydeligvis like dårlig som du skriver ;o)
  sats på litt voksenopplæring, du har sikkert tid tildet, du er vel ikke i jobb…………

 13. Mari Says:
  juli 20th, 2011 at 22:24
  Du leser tydeligvis like dårlig som du skriver ;o)
  sats på litt voksenopplæring, du har sikkert tid tildet, du er vel ikke i jobb…………

  Tildet i et ord???? Lær deg rettskrivning, sosialistfrø!!!!

 14. Frepper,n Says:
  juli 21st, 2011 at 21:39

  Mari Says:
  juli 20th, 2011 at 22:24
  Du leser tydeligvis like dårlig som du skriver ;o)
  sats på litt voksenopplæring, du har sikkert tid tildet, du er vel ikke i jobb…………

  Tildet i et ord???? Lær deg rettskrivning, sosialistfrø!!!!

  Du mener «ett», ikke «et». «Et» er en ubestemt artikkel, «ett» er en mengde. Og ikke overdriv bruken av spørsmålstegn og utropstegn. Du setter pedanter i et dårlig lys.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *