Ut skal hun!!! kjeltringer skal ikke få bli bare fordi de kjenner sosialister!!!

Sosialistene går over skaft og stein fordi en av deres egne tåke fyrster blir kastet ut av landet slik loven på krever!!! Sosialistne mener jo at noen er likere en andre og at lover ikke gjelder så lenge en er medlem av kultur eliten eller sosialismens høy borg! Hvorfor arbeider sosialsiemn så hardt for og få henne til og bli?

La oss se på fakta: Marie Amelia er en ULOVLIG innvandrer!! hun har svindlet staten for millioner ved og tilrøve seg ULOVLIG utdanning og mer fra staten! Dette bryr ikke sosialistne seg det minste om! Hvorfor? Jo fordi hun er fra RUSSLAND! Hva vet vi om Russland? Russland var hvor komunismen begynte og hvor denne verdens stygligheten spredde seg over store deler av verden før frihetens for kjempere gikk til mot angrep mot denne sykdomen som fortsatt prøver og bre sin klame hånd over oss nordmenn i dag! Sovjet unionen er det ikke lenge siden falt og komunister som femte kollonnister i Europa er en velkjent sak! I Norge har komuismen fått spre seg nesten uten stopp! bare noen få modige tør og tale den i mot en sterk stemme som min er heldigvis ikke ålene men vi er få!

Så hvorfor vil ikke topp sosialistene hive ut denne ulovlige og krimminelle invanderen?! svaret er klart! Hun er en komunistisk femte kollonnist!  Komunistene ønsker og ha sine sovjetiske støtespillere her så de kan få gjennomføre sin syke overtakelse av det norske samfunn! hun var sikert tiltenkt en rolle i den venstrevride norske media som nå sammen med komunismens største ideologiske talsmen de rødgrønne sprer propaganda gjennom media og kvinlige lærere om at hun skal få bli!

Heldigivis er politiet ikke alle komunister, enda! Noen elsker friheten og dette ser vi når politiet støter USA vår viktigste allierte og støtespiller mot komuismen!

Noen sier at det er galt at en komunist må dra når mulla krekar får bli! Dette er en delt sanhet! Mulla krekar vet vi at den rødgrøne regjeringen benyter seg av som intim rådgiver og hans rolle er vel kjent! femte kollonnister som jobber i under grunnen mot det norske samfuns frihet er derfor akurat i dag farligere!! krekar skal ut så fort vi får en ny regjering med fremskrittsbevegelsen i spissen! men for nå kan ikke de modige forkjempere for demokrati og frihet røre hans på grun av hans rolle som rådigever!

Hver dag en femte kollonnist og kriminelt kjeltring og ulovlig innvandrer blir kastet ut er en merke dag for frihethen og det norske folk! Jeg erklærer dete for en merke dag i kampen mot komunismen og gleder meg til flere! Sammen er vi sterke for frihet og demokrati og mot sosialismen!

Følg med!

Annonser

54 tanker om “Ut skal hun!!! kjeltringer skal ikke få bli bare fordi de kjenner sosialister!!!

  1. huff, dette begynner å bli en alvorlig uvane; altså at jeg tar meg en tur innom bloggen din i ny og ne. Men, de sier jo at en god latter forlenger livet- og isåfall har jeg mye å takke deg for..!

    Men den politiske verdien av bloggen din, postene dine, og tilsærs denne posten er minimal. Du må ha noen seriøse traumatiske opplevelser fra barndommen eller noe du, for så på jordet går vel ikke?

    Vis jeg skulle tatt en vurdering av deg utifra den politiske sirkel, så ville du helt klart blitt kommunist.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.