Ut skal hun!!! kjeltringer skal ikke få bli bare fordi de kjenner sosialister!!!

Sosialistene går over skaft og stein fordi en av deres egne tåke fyrster blir kastet ut av landet slik loven på krever!!! Sosialistne mener jo at noen er likere en andre og at lover ikke gjelder så lenge en er medlem av kultur eliten eller sosialismens høy borg! Hvorfor arbeider sosialsiemn så hardt for og få henne til og bli?

La oss se på fakta: Marie Amelia er en ULOVLIG innvandrer!! hun har svindlet staten for millioner ved og tilrøve seg ULOVLIG utdanning og mer fra staten! Dette bryr ikke sosialistne seg det minste om! Hvorfor? Jo fordi hun er fra RUSSLAND! Hva vet vi om Russland? Russland var hvor komunismen begynte og hvor denne verdens stygligheten spredde seg over store deler av verden før frihetens for kjempere gikk til mot angrep mot denne sykdomen som fortsatt prøver og bre sin klame hånd over oss nordmenn i dag! Sovjet unionen er det ikke lenge siden falt og komunister som femte kollonnister i Europa er en velkjent sak! I Norge har komuismen fått spre seg nesten uten stopp! bare noen få modige tør og tale den i mot en sterk stemme som min er heldigvis ikke ålene men vi er få!

Så hvorfor vil ikke topp sosialistene hive ut denne ulovlige og krimminelle invanderen?! svaret er klart! Hun er en komunistisk femte kollonnist!  Komunistene ønsker og ha sine sovjetiske støtespillere her så de kan få gjennomføre sin syke overtakelse av det norske samfunn! hun var sikert tiltenkt en rolle i den venstrevride norske media som nå sammen med komunismens største ideologiske talsmen de rødgrønne sprer propaganda gjennom media og kvinlige lærere om at hun skal få bli!

Heldigivis er politiet ikke alle komunister, enda! Noen elsker friheten og dette ser vi når politiet støter USA vår viktigste allierte og støtespiller mot komuismen!

Noen sier at det er galt at en komunist må dra når mulla krekar får bli! Dette er en delt sanhet! Mulla krekar vet vi at den rødgrøne regjeringen benyter seg av som intim rådgiver og hans rolle er vel kjent! femte kollonnister som jobber i under grunnen mot det norske samfuns frihet er derfor akurat i dag farligere!! krekar skal ut så fort vi får en ny regjering med fremskrittsbevegelsen i spissen! men for nå kan ikke de modige forkjempere for demokrati og frihet røre hans på grun av hans rolle som rådigever!

Hver dag en femte kollonnist og kriminelt kjeltring og ulovlig innvandrer blir kastet ut er en merke dag for frihethen og det norske folk! Jeg erklærer dete for en merke dag i kampen mot komunismen og gleder meg til flere! Sammen er vi sterke for frihet og demokrati og mot sosialismen!

Følg med!

Annonser

54 tanker om “Ut skal hun!!! kjeltringer skal ikke få bli bare fordi de kjenner sosialister!!!

 1. Hei Hildegun
  Jeg syntes du skal ta vekk forklaringen: «Norge\’s viktigste politiske stemme».
  Dette trur jeg er rimelig langt utenfor sunn fornuft å hevde.

 2. @ : bare fordi dine psyke sosialistne meninger ikke passer inn i et frihets elskede samfun kan du ikke kreve at min stemme skal ties! Du angriper meg som er et fyr tårn for frihet uten og kome med komentar til sakens kjerne! Du er en møll i skapet! tar opp plass og ødelegger!

 3. Sja heller pa det som ein invistering. Norge har ikkje vondt av fleire innbyggjarar sa invandrarar er bra for Norge. Kast heller ut dei som snyter pa staten og berre driver djevelskap.

 4. Ok: denne kriminelle innvandreren har svindlet til seg millioner gjenom utdanning, opphold og støtte fra den norske stat med falske papirer!! hun er en kjeltring i alle former og en snylter som driver djevelskap som du korekt sier! Asylsøkere og innvandere skal kun få opphold om de er en resurs for Norge! vi har ikke råd til og bruke penger på og utdanne hele verden! penger må brukes her først!

 5. Synest faktisk at invadrere som skal fa oppholdstilatelse burde handplukkes, istaden for a folge ein generalisert rettningslinje for a bestemme kven som skal fa bli og ikkje. Behold dei beste = eit bedre Norge.

 6. Ok: da er vi enige! bare de beste frihets elskede vestlige mensker skal få bli! vi er ikke verdens sosialkontor! Godt og se frihetselskede mensker som deg!

  Denne kjeltringen og snylteren må ut! FLOTT!

 7. Andreas, jeg skriver ikke for og underholde ditt perverse sinn og legme!!! jeg skriver viktige saker for og skape debatt og fokus på sannhet, frihet og demokrati! Du er ikke annet en en latterlig tosk som ikke evner og forstå samfunnet vi lever i!

 8. «Tilrøve seg utdanning»….

  Det virker som hun stjal norsk-undervisningen din, ihvertfall?

  Dessuten, du virker ganske paranoid…

 9. Petter: Min kunnskap er stor og min utdanning og vitnemål er noe de fleste vil misune!! hun er en kjeltring som har tilrøvet seg norsk utdaning som koster skattebetalerne enorme mengder med penger!!! Dette er kanskje vansklig for deg og forstå ditt mehe?!

 10. Vil aldri misunne (merk det er dobbelkonsonant her også) noen som ikke vet forskjellen på når de skal bruke og eller å 🙂

 11. Det heter personangrep….dette kalles orddelingsfeil og er svært vanlig blant ikke utdannede og de som var så «kule» at de ikke syntes det var viktig å følge med på skolen. Jeg har nå den mest underholdende ettermiddagen på lang tid – tusen takk for dine merkelige innlegg. Likte spesielt der du krever regjeringens avgang i innlegget om Norske soldater i Afghanistan. Dessverre er det litt vanskelig å forstå hva du mener noen ganger. Dette bunner i endeløse rekker av skrivefeil, feil i setningsoppbyggningen din og et virrvarr av meninger innad i samme setning. Dog skaper dette en svært underholdende faktor for alle oss andre som ser på deg som det irriterende utslettet 🙂

 12. Jeg håper virkelig at denne bloggen er en spøk.

  Hva er det som gjør sosialismen til ondskap? Sosialisme er en politisk ideologi som legger vekt på at man skal hjelpe hverandre.

  Kommunismen gikk for langt og resultatet ble sovietunionen, men sosialismen er ikke det samme som kommunismen.
  Ja, sosialismen har sine problemer, men ikke i nærheten av like mye problemer som kapitalismen.

  Et kapitalistisk samfunn kan aldri ha frihet til alle fordi de med mest penger og ressurser kan kontrollere de som har mindre.
  Det er en utrolig ubalansert ideologi som mener at «penger er makt».

  Men for å holde meg til emnet, Amelie har tatt utdanning i Norge og har bodd her i lang tid. Hun har sterke bånd i dette landet og personlig skulle jeg gjerne ønske at hun kunne bli. Men rettssystemet fungerer ikke slik at det er mulig, fordi andre kunne utnytte saken i fremtiden dersom hun hadde fått bli. Jeg er derfor enig i at hun må sendes ut for å hindre at saken kan utnyttes i fremtiden. Jeg mener derimot også at Krekar burde sendes ut så fort som overhodet mulig. Dersom Norge ikke kan sende ham til hjemlandet pga evt. dødsstraff burde han ihvertfall oppholde seg i fengsel i Norge mens han venter på utlevering istedenfor å gå fritt rundt.

 13. denne siden er jo nesten morsom… men det er vel litt for lett å spotte ironien gjennom de altfor mange stavefeilene du bruker for å etterligne sinte freppedebattanter på nettfora. Men du har glemt én ting; ekte sinnatagger skriver sossialister, med to s’er…

 14. Hva er dette for noe. Du trenger ikke å bli sur bare for mennesker har en rett til og leve. er det ikke noe så sier deg at ditt moralske kompass ikke virker. er du ikke medfølende for andre mennesker?
  håper du en dag våkner og ser det du kaller demokratiet norge er en vits. en sur fis norge er et land med inhabile trangsynte gammeldagse nek. politisk er norge bare vås

 15. Hei. Jeg må bare få si at jeg er veldig nysgjerrig på hvem du er? Kommer du noen gang(eller har gjort allerede) til å stå frem med fullt navn osv?
  Jeg har lest litt rundt her nå, og du virker jo ganske rar, om jeg kan få si det på en sånn måte? Du anklager jo hver og en en som har andre meninger enn deg for personangrep og alt mulig. Mens du selv(slik jeg ser det) slenger rundt deg med stygge ord og karakteriserer mennesker du ikke aner hvem er som dumme, perverse osv. Men når DU gjør det så er det greit, for du bare diskuterer og ytrer dine meninger!! Du gjør det på en veldig barnslig måte. Jeg aner ikke hvor gammel du er, men du kan umulig være mer enn 16 i hodet. Tar jeg feil?

 16. Hildegunn:D over et år siden jeg har lest bloggen din! visste ikke at du drev på og tullet fremdeles. synes det er rart at folk ikke skjønner at bloggen er tull, men de blir vel blindet av provokasjonene dine;D er jo ganske morsomt:)

 17. Så det du sier her og nå er det at ei som faktisk ikke har ranet en person på gata, eller gjort andre kriminelle handlinger, som faktisk SKADER det norske folk, skal kastes ut. Mens vi bare kan ta vare på de som faktisk driver kriminelle handlinger og gjør godt norsk folk skade. Du er helt absurd, forstår ikke hvordan du kan kalle deg Norges viktigste politiske stemme.

  Det er faktisk disse invanvdrerene vi ønsker i dette landet, de som ikke snylter på skatten og tar til kriminelle handlinger for å leve her. Og hun har aldri drevet dokument forfalskning, hun har kommet inn på de fleste studier og alt, uten å vise legetimasjon eller andre dokumenter på at hun er norsk, at hun kan ta den utdanning. Så det er en annen sak om dårlig gjennomføring av det norske skolesystemet.

  Så jeg ser ikke helt hva du tenker med… Men forstår jo at dette bare er ett stort Troll mot det norske folk siden du ønsker deg litt morro. (Som Jonny sier).

 18. «Russland var hvor komunismen begynte og hvor denne verdens stygligheten spredde seg over store deler av verden før frihetens for kjempere gikk til mot angrep mot denne sykdomen som fortsatt prøver og bre sin klame hånd over oss nordmenn i dag!»

  Les litt mer om Russland og deres «kommunisme» før du prøver å dra paralleler med den nordiske modellen eller sosialisme i Skandinavia. Det virker litt irriterende å observere hvordan barna spiller «kapitalister vs sosialister» og aner egentlig ikke hva de snakker om. imho

 19. På’n igjen Hildegunn.

  Sist jeg så etter var justis ministeren og stats ministeren en av de forferdelige Rød Grønne, som du mener klager over at hun sendes ut.

  Du får i alle fall få sånne små ting rett.

  Problemet med Krekar er at det er reelle muligheter for at han får et fint tau om halsen, om han sendes ut. Tror du virkelig ikke at regjeringen, (den fele RG kommunistiske du vet), hadde sent han ut for å skåre politiske poeng.

  Men Fremskritt bevegelsen synes vel ikke at alle har like stort menneskeverd. Siv Jensen later til å mene at Datalagrings direktivet bare skal gjelde for muslimer -http://e24.no/kommentar/spaltister/jensen/article3958214.ece

  Så hvem har fult menneskeverd i følge deg.

  Undrer meg litt at ikke en eneste journalist har tatt en telefon til den Russiske ambassaden for å høre om hun er Russisk statsborger.
  Spørs om Russerne slipper henne inn ellers.

 20. Først og fremst: flere utropstegn gjør ikke innlegget ditt bedre. Slutt å skrive som en fjortenåring, det er vanskelig å ta deg seriøst når du ikke presenterer argumentene dine på en rasjonell måte.
  Slutt å oppføre deg som dine meninger er viktigere enn andres fordi du har en blogg. Kom deg ned fra pidestallen.

  Grunnen til at ‘sosialister’ har et problemer med å kaste ut innvandrere som Marie Amelia er at hun kan bli en samfunnsnyttig borger. Det faktum at hun er flytende både skriftlig og muntlig norsk, og kapabel til å skrive en bok til og med, betyr at hun har kvalifikasjoner til å skaffe seg jobb og dermed betale skatt.
  Tenk på denne måten: om hun blir sendt ut av landet er de pengene tapt for alltid. Om hun jobber for seg betaler hun tilbake det du mener hun ‘skylder’. Gi henne litt ekstra skatt i året til man mener hun har betalt. Etter det vil hun kunne fungere videre som en produktiv, skattebetalende nordmann.

 21. Du må være noe av det dummeste som går på denne jord!

  «Russland var hvor komunismen begynte og hvor denne verdens stygligheten spredde seg over store deler av verden»

  Har du hørt om Karl Marx? Karl Marx som var kommunismens grunnlegger var tysk og ikke russer.

  Denne gangen er det altså kommunistene som er den store stygge ulven, mens det sist gang var muslimene. Du får bestemt deg?

  «Marie Amelia er en ULOVLIG innvandrer!! hun har svindlet staten for millioner ved og tilrøve seg ULOVLIG utdanning»

  Er du misunnelig? For de kan knapt ha brukt en krone på din utdannelse! Da med tanke på hvor dårlig du selv er i norsk rettskriving. Og ikke kom med at du har dysleksi, for dette har ingen ting med dysleksi å gjøre. Dette er rett og slett bare dårlig norsk.

  Jeg ser at du ser på denne dagen som en merkedag og at du tiljubler den. Men det må jo også være en sorgens dag for deg, da både Siv Jensen og FRP stiller seg bak Marie Amelie og kjemper for at hun skal bli i Norge.

  Og før du beskylder meg for å være sosialist, så må jeg bare beklage. Jeg er Høyremann.

 22. Haha er denne bloggen ment seriøst? Dette høres jo ut som en fjorten år gammel jente som har sett mange ord, men ikke forstått veldig mye av de. Jeg er jo verken et medlem av hennes bevegelse eller av sosialismen, men dette blir jo bare for dumt. Et ord som blir brukt for lite om slike mennesker som hun dama her er dust. Det er virkelig ikke noe annet ord som beskriver hun bedre enn dust. Jeg merker jeg bare blir oppgitt av at noen kan være så dust. Jeg stemmer for at vi sender denne dama ut og. Hun kan jo dra til statene og være med i KKK, lage konspirasjonsteorier(som var veldig dust igjen) og få seg et våpen så hun kan skyte fargede. Gleder meg til hun blir 67 og flytter til Spania så kan vi andre normale mennesker sove trygt i viten om at du ikke får en dust på døra….

  Dersom du ikke fikk det med deg forresten:eeeeh… DUST!

 23. Til dere egoistiske gråtekoner av begge kjønn her på bloggen:

  Har noen av dere overhodet tenkt på hva som kommer til å skje med Kaukasus, dersom alle deres innbyggere gjør som Maria Emelie og bare stikker av fra fedrelandet sitt?

  Det blir ingen igjen til å gå på det Kaukasiske Teknisk Naturitenskapelige Universitetet (KTNU), og ingen til å skrive bøker om hvordan det er å vokse opp i Kaukasus.

  Kaukasus kan bli tvunget til å legge ned. Det er nettopp dette vi i Utlendingsdirektoratet er bekymret for. Derfor er vi vårt ansvar bevisst, og sender Maria Emelie tilbake til hennes egne.

 24. Må bare le jeg. Foreslår at du melder deg blant annet på ffksupporter.net siden. Der kan du passe myyyyeee bedre. Innholdet i din blogging gidder jeg ikke kommentere en gang men en ting måtte jeg bare legge kommentar til. Altså jeg synes vi skal ha MERKEDAG (legg merke, ikke merke dag men merkedag) når Hildegunn lærer seg å skrive. Kunnskap og utdannelse som vi kan missune deg for? Hei… jeg som født Kroat og innvandrer skriver bedre norsk enn deg.
  Takk for dagens latter. Venter med spenning på svaret ditt.
  MVH ZORAN

 25. @Karen:

  Hvor bor du, Karen? Kommer mer enn gjerne og «tar» deg!

  Har hatt en, for å si det rett ut, jævli uke! Alt dette tullet med denne kaukasiske jenta, vet du, som stakk hjemmefra.

  (Og som vi nå må få hjem igjen så fort som faen, før en eller annen pervers sosialistprestefaen får lokket henne inn i kirkeasyl, for å gjøre gudene veit hva de kristenpederastene driver med i sine sakrestier!)

  Trenger å slappe av litt nå. Liker holdningen din. Rett på sak, ikke noen dikkadarer. (Luremusene her i UDI er jeg drit lei av!)

  Er på Stortorvets Gjestgiveri førstkommende lørdag. Du kjenner meg igjen på en skøytetopplue ala Hjallis, blå med to hvite parallelle fartsstriper.

 26. En ting til da. Etter å (ikke og da) ha lest en del av dine innleg Hildegunn, så er jeg faktisk mer og mer overbevist at du er mann og mest sannsynlig ikke fra Norge. Jeg tipper du heter Suad, Piotr eller Dimitij ….. Lol

 27. «Petter: Min kunnskap er stor og min utdanning og vitnemål er noe de fleste vil misune!! hun er en kjeltring som har tilrøvet seg norsk utdaning som koster skattebetalerne enorme mengder med penger!!! Dette er kanskje vansklig for deg og forstå ditt mehe?!»

  Hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha lol.

  Så dårlig som du er i norsk rettskriving ville du aldri ha mottatt et vitnemål.

  Du er selv en trygdesvindler, og jeg lar heller mine skattepenger gå til folk med slike resurser som Marie Amelie enn til slike svin som deg.

 28. Hildegunn.. Er det mulig å leie deg inn for å holde foredrag for bedriften? Mye fornuftige synspunker som vi kan overføre til bedriften.

 29. Kom an folkens, dere må da skjønne at denne bloggen er bare tull? Hildegunn er en flamebaiter som lurer dere til å respondere på idiotien, til og med jeg som stemmer Frp ville vært skamfull dersom jeg hadde hatt en slik ved min side. Følg med da dere 🙂

 30. DU er en syk person! Du må søke hjelp jeg mener det! DU må ha hatt et tøff barndom regner jeg med? Fikk du for lite oppmerksomhet av mamma og pappa? eller hva du kanskje leketøyet til pappa?
  Uansett du har helt klart psykiske problemer og det er viktig at du søker hjelp og bli frisk, for sånne som deg trenger vi ikke i samfunnet. Så mitt råd til deg er, enten søk hjelp og bli frisk, eller forsvinn:)

 31. Sitat:»KK: Hva om du går og leker på motorveien og stifter bekjentskap med et vogntog din forbanna dritt?!!»

  Artig grep at du klager på personangrep mot deg selv, og følger opp med noe sånt. Flinkt troll!

 32. Det blir veldig galt når denne «Maria Emelie» tusker til seg en kostbar norsk utdannelse, uten at hennes foreldre har betalt skatt til Norge.

  Vi har simpelthen ikke råd til å fø på alskens østeuropeiske lykkejegere. Våre høyskoler betales av våre skatter (ikke av oljen vi pumper opp i Nordsjøen, om noen skulle innbille seg det), om de er aldri så «gratis» for ungdommen som går der.

  Man kan meget vel tenke seg at denne «Maria Emelie» har tatt studieplassen til en rotekte norsk jente, som i ren frustrasjon over ikke å ha fått den studieplassen hun har drømt om, havner på kjøret på «plata» eller lignende. I likhet med søsteren til vår statsminister.

  Man må berømme den rødgrønne regjeringen for at den, i motsetning til ekstremistene i det såkalte «Fremskrittspartiet», har skjønt hvilken fare slike som «Maria Emelie» utgjør for vårt lands ungdom, og nekter å bøye seg for de tårevåte såkalte «humanistene» på den politiske ytterste høyre fløy.

 33. NODROP TIL MIN KJERE VEN MARIA!

  VofOr do ike svare nor jei ringe din mobbil? So jei er not til prove trefe dei via dene fine blogen til hildegun!

  Ver so snil kom jem! Vi skal vere grei mot dei og dine forelre! BARE DO SLUTE SNAKE DRIT OM VORT KJERE KAUKASUS!!!!

  Do har ingen ting o frykte fra os om do bare komer jem ijen! Do ska fo go po vores fine hoiskole! Og skrive bokker (MEN IKE NOE DRIT OM VORT KJERE KAUKASUS VER SO SNIL!!!)

  So kom jem min kjere ven!

  me venli hilsen din og dine forelres ven
  Tajmuraz

 34. Hun har fått avslag og skal ut. Basta. Skal vi kjempe så hardt for henne, så er det mange andre som skal hentes tilbake til dette lykkelandet.

 35. Gleder meg til at noen outer dem som står bak Hildegunn-bloggen. Stor moro! Det morsomste er at det godt kunne vært en ihuga FRP-er som hadde skrevet den.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.