24 tanker om “Den totalitære sosialiststaten overvåker og sensurer!

 1. Du må jo fortelle HVA som er fjernet, ellers er jo dette innlegget HELT meningsløst! Men igjen, alle dine innlegg er jo meningsløse…. ;o)))))

 2. Har du problemer med å forstå bildet?

  Du må være et resultat av det sosilastiske skoleverkt! Dette er lavmål! sosialistiske kvinlige lærere har ødelagt det tydeligvis!

 3. Hildegun er ikke menigsløst, idiot MAri – du er; idiot.

  Hilde Gunn er den som er den; viktigste av våre norske støttespillere som er viktig i kamp mot sossialistnazistene OG JENS STOLTENBERG!

  Han har ødelagt norgeslandet er ET AV europas land som er fattigst.
  Og vi har dårlige VEIER SOM ikke holder samme standart som i danmarkog-Tyskland. JEG SIER BARE LITT!!!11!11!1111!!

  VI HAR 4 ganger som masse penger som USA, KINA, og USA tilsammen fra ekkofeltet og vi er den siste sosialtsstat velferdsstaten bruker over 4500 milliarder norske dollar på innvandingsspørsmålet.

  Trygvesnyltere bruekr alle pengene vi skulle ha brukt på opprugging av infarktstrukturen av landet.

  DEt er nå over 40% innvandrere i Norge. DET VIL SI MERE INNVANDRERE ENN NORMANNERE!!!! Vi må bruke oljepengene nå for å avslutte innvanding!!!

  SIV vil redde oss! Hun er NORGES jesusbarnet! Frelseren!
  NOrge er uland uten SIV.

  Hvis vi selger statoil eller gir det vekk til PRIVATISERTE helter som RIMI HAGEN og Gjedden og laksen! Da blir nogers furet verbitt landet over bli fritt fra SOSSIALISTNAZIFACISTKOMMUNIST jens stoltenbarg.

  JEG FØLGER MED HILDEGUNN!!!!!!!

 4. Kvinelige lerere har ødelagt skolens vesen.

  Vesenet hadde god helt til kvinnene fikk låv å leræ.

  NEI JEG SIER DET ER IKKE SÅNN DET SKAL BLI I NORGES RIEKE!

  Jeg sier som Hanna Nibiru Herland Kvinner skal tilfeldigstille mennene. Og tror jeg vi alle vil tilbake til 50 tallet 😉 😉 Marily MOnroe

  KVinner bak kjøkenbenken og lagemat ikke bak skolebenken og lage kvalm.

  Følger med 😉 😉

 5. *LOL* Hva slags lærere «selgstatoiltilBP» har hatt vet jeg ikke, men rettskriving og saklig argumentasjon var HELT tydlig ikke pensum ;o)

  Men satire var det kanskje? Pensum, altså? For det må jo være ironi over «Hildegunn» når han/hun påstår at «DEt er nå over 40% innvandrere i Norge. DET VIL SI MERE INNVANDRERE ENN NORMANNERE!!!!»

  Eller var ikke prosentregning pensum heller, kanskje? 40 % er mindre enn halvparten, lille venn, dessuten:
  Iflg SSB utgjorde innvandrere og norskfødte med innvandrerforeldre 11,4 prosent av folkemengden per 1. januar 2010, i alt 552 000 personer, og jeg tviler på at det har økt til
  40 % siden da……

  Jeg skal gjerne «tilfeldigstille menn» jeg, hvis det bare betyr å stille dem tilfeldig til side, altså… ;o))))) Ordet finnes dessverre ikke i noen ordbok. Og dama heter Hanne Nabintu Herland, du burde i hvert fall kunne navnet til idolet ditt, hun er jo like klin gal som deg ;o)))

  Når «Hildegunn», ikke uventet, ikke ANER hva som sto i innleggene som er slettet og på en usaklig måte angriper meg og «sosilastiske skoleverkt» er det ganske typisk «hennes» taktikk, stort hesligere personangrep enn «hun» tyr til skal man lete lenge etter, selv om dette var ganske pent, til «henne» å være. Men «hun» vet altså ikke hva som er slettet, om det var rasistisk, injurierende eller om det på annen måte rammes av lobgivningen, for ytringsfrihet til tross, det ER grenser for hva man bør si, kanskje det er noe du burde legge deg på hjertet?

 6. PS: lille venn, som vil selge statoil, hva i all verden er norske dollar???

  Du skriver, på ditt ubehjelpelige norsk «vi er den siste sosialtsstat velferdsstaten bruker over 4500 milliarder norske dollar på innvandingsspørsmålet.»

  Sist jeg sjekket var valutaen vår norske kroner, og tallet ditt på 4500 milliarder er tatt FULLSTENDIG ut av løse luften, hvis ikke forventer jeg en dokumentasjon på hvordan vi kan bruke ca 5 ganger BNP på innvandringsspørsmål………… ;-p

 7. PPS: angående å gå tilbake til 50-tallet:

  «Risikoen for at et guttebarn skal dø i en ulykke er i dag bare en nidel av hva den var i 1950- og 1960-årene. Også for jenter har risikoen gått dramatisk ned. For 40–50 år siden omkom gjennomsnittlig 250 barn under 15 år i ulykker i Norge hvert år. I 1996 var tallet «bare» 41 barn.»

  Det vil de færreste av oss tilbake til…….. ;o(

 8. Du tar feil der MARI.

  JEg vet ikke om du har lest boker, men jeg har lest over fire boker.

  Den ene av DE VAR ET ATLAS og der hadde det ståt at NORGE bruker.
  4500 miliarder norske britiske pund!!!! På innvandrigspørsmålet; Dvs på innvandring.

  JEG VET IKKE hvor du får tallene dine fra men det tror jeg er fra Sossialistisk Sentralbyrå!!!!

  Illuminati og NWO og LO har sammen med Jens avtalt at vi skal ta over 98% av verdens muslimer til norge. Det SKRIVER de kanskje ike i sossialisst avisen DAbladet! NEI! Men det er fakta hvis du leser litt.

  Typisk sossialist og kun se ting fra en side av saken.
  OPPLYS DEG SELV MED SANNHET: http://www.foxnews.com/

  Ehm… 40% ER OVER HALVPARTEN: DU MÅ LESE MATTEMATTIKK!!!!

  Tipper at du ikke skaper verdier for norske neringsliv. Tipper du har utsannet deg til sossialist eller sossialvitenskap.trengervi fler som deg MAri. NEI! Vi trenger verdiskapningen og profit.

  Visst ikke du skaper profit!!! SLutt! All kunst må vekk! Ingen profitt!
  Den eneste kunst som bør vere tilat er ting som folk vil se. FOR eksempel populere filmer. Transformers 3 og Twiligt for eksempel.

  Vi må slutte å kaste pengene etter forfatere som ikke noen lesernoe av.
  Gi penger til populere folkelige forfatere. Anne B RAgde bør få mest av pengene.

  Kjener Hanne GOTT! Huner god venninde. Hun liker mest å bli kalt Nibiru. DVS Planet X som kommer til å trefe jorden i 2012. DEkket over av sossialistregjeringen som har ødelagt norge og øglemenneskene.

  Heldigvis har sara PAlin og Michele bachmann skutt over 9000 av øglemenneskene samen med te party! De er håpet.

  Heldigvis er hunn got venninde med Siv!

  Siv og fedrelandet over ALLE, unntatt Siv og Fedrelandet! (De kan ikke vere over seg selv. Det blir paradoksironi. Hvis du ikke vet paradoksironi kan du slå det opp…)
  Forventer ikke at en sossialist er intelektuell nok til og forså 😉

  Men det gjør ikke noe 😉 Når Siv tar over vil vi ta vare på dere, MAri! 😉
  Selv om dere har sviket norge med sossialist og sånn. Vi tilgir dere 😉

 9. Hvis det er noen som skal si god bedreing såer det meg!

  JEg er fisk! Var til legen for 2 (to) uker siden! FISK SOM EN FRISK!

  Si meg MARI?! Har du utdanning? 😉 :f :r B)

  TAKK! KONLUSJON!

 10. selgsstatoiltilBP, haha du er god! 🙂 Ler oss ihjel her! Knallbra parodi på Hildegunn 😀 Takk, du gjorde kvelden vår 🙂

 11. Selg Statiol til BP?

  Din stakkars tulling, vet du ikke innbyggerne i de andre olje- og gassnasjonene rundt om i verden er misunnelig på oss nordmenn?

  For takket være dine sosialnazister, så får du og jeg nyte godt av oljeinntektene! Noe for eksempel russere, engelskmenn eller irer kan…

  Hadde vi solgt Statiol til BP, så hadde du jo fått slippet unna men mindre skatt det første året. Men når du måtte betale for det vi opplever nærmest som gratis i dag, er jeg sikker på at en kronidiot som deg hadde ropt høyest igjen!

  Du passer godt i senga til et troll som Hildegunn; og så kan du drømme om Siv Jensen!

 12. oioi, dette må jeg bare henge meg på! Jeg har forstått at Hildegunn er tett som en vegg, men at folk faktisk kan «støtte» oppom det hun sier finner jeg faktisk både sørgelig og latterlig.

  Hildegunn er i første omgang IKKE en av norges viktigste beskyttere av liberale verdier som ytring og religionsfrihet, økonomisk forståelse for den enkelte og andre viktige begreper. Hun er, rett og slett en missforstått stakkar som trolig syns dette er utrolig morsomt- men som alle andre trenger jeg en latter i ny og ne, og bestemmer meg derfor for å besøke denne bloggen.

  Men når det gjelder innvandringsprørsmål.. det er RETT OG SLETT UMULIG AT den norske stat bruker 4500 milliarder «norske britiske» pund på dette. verdien på ett pund tilsvarer idag 10 norske kroner, noe som vil si at «selgstatoiltilBP», som den enorme tullingen vedkommende er påstår at Norge bruker 45 000 milliarder norske kroner knyttet til innvandring. Har du noen som helst forståelse for hvor mye penger det er? herregud, skaff deg en hjerne.

  + det å selge statoil til BP er trolig det dummeste jeg har hørt, haha. selv om du er en høyreekstrem tulling så drives faktisk statoil som et privat foretak uten at statens skitne hånd rører ved administrasjonen av denne- heldigvis. Men oljen er, uansett om det er AP, SV, SP eller Høyre, FRP som styrer, her for å bli. INGEN ville solgt ut milliardformuen statoil bringer inn. Å det å påstå at det er sosialistene som er grunnen til at Norge er rikt, og at befolkningen får oppleve pengene fra oljen er idiotisk, «målløs».

  Oljen ville, i alle demokratiske nasjoner bli fordelt rettferdig så lenge regjeringen og dens representanter var seriøse politikkere. Noe jeg faktisk vil tro at alle stortingsrepresentanter idag er, bortsett fra de stakkars bøndene i SP, og kommunistene i SV.

 13. @ selgstatoiltilBP :

  Kan jeg spørre om du har en utdannelse? utenom den tiårige skolegangen som er pålagt? eller har du det engang?

 14. Hildegunn: Før du kommenterer ting du virkelig ikke har noen øvrig peiling på whatsoever, lær deg iallefall grunnleggende norskkunnskaper. Krever ikke mer enn fjerde/femteklassenivå. Føler det er et minstekrav for å bli tatt seriøst..

 15. Hildegunn er kul, hun driter i hva dere sosialister måtte mene om ting. :p Litt rasisme har vel aldri skadet noen, faktisk så er det sunt å være litt rasistisk, i stedet for å være en naiv og godtroende sosialistfjott som ukentlig slipper voldtektsforbrytere og vinningskriminelle inn i landet. Nå til dags blir man jo beskyldt for å være rasist bare man sier et eneste negativt ord om Stoltenbergs flerkulturelle berikere. Det er nok av idioter som lar seg hjernevaske av APs sosialistiske propaganda.

 16. Synes ordet sosialist blir kastet mye frem og tilbake her. Hvis man ser på meta-taggene er sosialisme og varianter av ordet mest brukt på bloggen. Er mye hovedvekt på hva man er i mot her, og lite «punch» på hva man er for. Sakligheten, orden og fremleggingen er også svak. Kjedelig trekk at slike blogger skaper dårlig ethos til viktige samfunnsmessige saker.

  Men dog, morsomt med politisk satire.. =)

 17. Troll er et fenomen som forekommer på forskjellige debattfora på Internett, særlig på nyhetsgruppene (USENET), hvor en person skriver innlegg egnet til å provosere folk og fremkalle en hissig diskusjon. Et troll mener ikke nødvendigvis hva han skriver; hans primære formål med innleggene er ikke å argumentere for en påstand, men å få folk til å hisse seg opp og «bite på kroken».

  HUN ER ET TROLL, FOLKENS!!

 18. Har vært ganske stille her inne siden 22 Juli 😉 Vel.. jeg sjekker gjevnlig å vil informere PST dersom noe mere oppgulp publiseres her inne 🙂

  takk for meg.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *