Ta deg en trall!

Ofte har musikk og kultur hat en viktig role og spille i og si kritiken mot regimer som ellers ikke ville være mulig og si uten at en kastes uretmesig i fengsel. I sovjetunionens kommunistiske åk var musik og dans noe som samlet folket. Under andre verdenskrig ble nasjonalSOSIALISMEN gitt fingern av modige kulturinslag!

I dag vil jeg presentere et modig kulturinslag som forteller SANNHETEN om Norge. I et regime som vårt er dette kultur som bør få penger! ikke sosialistenes multikultur!

Annonser

18 tanker om “Ta deg en trall!

 1. Nå har vi akademikere kjempet frem rettigheter for dumme frp folk i årevis. Så ender det bare med at dere pisser oss i tryne. Jaja, politikken vil gagne oss mest. Lavere skatter, bedre forhandlingsmuligheter og arbeids vilkår, høy lønn og masse penger som pensjonist. Dere hadde ikke fått en krone i lønn en gang hadde det ikke vært for oss. Stygge dumme nek uten utdannelse.For se om du tør la denne stå da! Du som mener deg sensurert! Det er jo bare bobbeltmoral og piss som kommer fra dere.
  Følg med, stem rødt

 2. Siste taler er en idiot som tror at bare fordi han har rotet rundt på skattebetalernes regning på en høgskole og studert i sosialistenes og sosialdemokratenes ideologiske fabrikker så er det han som vet best for arbeiderne og skal bestemme over dem. Ikke ulikt hvordan en tenkte i Sovjetunionen hvor også for arbeidernes beste sørget for og fengsle og drepe dem om de skulle tenke selv.

  Har vel kanskje en grad i kjønnsstudier eller litteratur tenker jeg?

 3. Alle bøker er sosialistisk dritt, ikke sant! Brenn dem. Fysj! Dere er utsatt for en logisk kortslutning, desverre. Kunnskap øker faktisk innsikt og forståelse for mennesker og kultur (nei ikke kunst slik som dere frp tryner tror, men kultur som samfunn etc. Slå opp i en ordbok hvis du klarer), det er ikke dermed sagt at man er sosialist. Det fins mange reaksjonære konservative personer som holder til på universitetet, men bare ikke frp tryner på ytterste fascistiske høyre. Mussolini og Hitler forfulgte akademikere. Frp er på god vei i den retning. Jeg hater det simple hatet der uttrykker for kunnskap og boklig lærdom.Ps. Det fins voksenopplæring der dere kan få hjelp med den der dysleksien vet du!

 4. Pps. Når jeg er ferdig utdannet betaler jeg tilbake (mer) skattepenger (enn deg) til staten. Og nei! Fra det private næringsliv din fordomsfulle satan.

 5. Kjell Ronny: Du er en egalitær elitist som fofekter kulturmarxismens kulturradikale relevantisme og ikke forstår ditt eget beste!

  Når universitene og høyskolene er infisert av marxistisk og bolsjevistisk tankegods blir du ideologisk hjernevasket i netopp dette ved og gå der!

  Du bevise bare hvor hjernevasket du er!

 6. Dette her skal jeg anmelde! Du kan banne på at SOS-Rasisme vil finne dette interessant! Du er ikke trygg slik du holder på, vit det! Vi vil ikke ha nazister i Norge!

 7. «Hildegunn» da! I svaret til Kjell Ronny har du glemt å legge inn det påkrevde antall skrivefeil! Det er altfor få!

 8. Ja nettop. Egalitær elitist og relevantisme! Hildegunn, eller rettere sagt ASLAK SIRA MYHRE! Denne bloggen her er et særdeles genialt, men ondskapsfullt prosjekt. Hildegunn karakteren får selv den mest hardbarka fascist til å stemme til venstre for Frp. Dette virker, men er det ikke litt umoralsk. Du kjører liksom motsatt motsatt psykologi.

 9. Jeg reagerer vel i hovedsak på to ting ved denne videoen.

  1. Manglende kjennskap til det norske språk. «Innvandrersangen» skrives i ett ord.

  2. Kun ett av bildene viser en innvandrer i Norge. Resten er tatt i det som synes å være personens hjemland. Ergo er de ikke innvandrere.

  Når det gjelder resten av innholdet, er det bare så feilaktig og rasistisk at det blir idiotisk å kommentere videre.

 10. hva er feil i hodet ditt!
  du bor vell på vestkanten og har aldri sett noe så fantastisk som en innvandrer!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *