Norge’s frekkeste yrkesgruppe?

I dag er det Søndag! Følg med! For om du følger med vet du at i morgen blir det atter Mandang, og da er det en ny arbeidsdag for folk flest. Det er helt Normalt å gå til arbeidet, for vi Nordmenn er et folk det står repsket av, og vår arbeidsmoral er skyhøy. Men! Det er en gruppe mennesker som ikke går på jobb på manadag: Lærere!

Ja, det er sant! For lærenener det nå sommer ferie. Hele to månderer fri acheter du cialis en ligne skal disse menneksen ha. Dette kommer på toppen av høst og vinter og jule ferie, til sammen har nporske lærer over ett halvt år ferie i året. Hvordan kan dette ha seg?

Man vet at Norks skole er i krise. Vi scorer uffattelig lavt på PISA rankingen.

Grunnen til dette er at norkse lærere gjør en alt for dårlig innstat. I stedet for å underise eleene går tiden med til å drikke kaffe og syte over lønnen sin. Tusener av Norkse elever går vær dag hjemm fra skolen gråtkvalte over at kunnskapen de har gledet seg til å få ikke har blitt gitt til dem fordi deres kvinnlige lærer har vært mer opptatt av sang og spill og kos!

Kvinner bør ikke være lærere. De mangler den tøffheten det kreves for og disiplinerer og dominerer ungdommen. Men fordi skolen er blitt ødelagt av sosialistiske læreplaner har læreryrket blitt til noen som tiltaler kvinner. Som resultat ser man at Norks elever blir mindre og mindre dyktige. Samtidig ser vi at lærer som sannsynligvis har verdens enkleste jobb klage over at de ikke får nok veiledning. Er det virkelig så dårlig stillt med norks lærere at de trenger at noen henger over skulderen deres hele tiden og forteller dem ha d e skal gjøre???

Men tilbake til tema: Lærenen’s perverst lange sommer ferie. Hvordan kan det rettferdigjøres at en gruppe som har mye mer fri enn vanleige Norkse arbeidstalere skal ha mer enn dobbelt så lang ferie som folk flest? Svaret er at det kan IKKE RETTFERDIGJØRES!

Derfor bør det bli endring. Jeg forelsår følgende: Siden de fleste lærere er kommunalt ansatte bør de stå til kommunens dispsiosjon om sommeren. Mange kommuner trenger vikarar under ferieavviklingen. Dette kan lærere ta seg av. De har alt fått den ferien de fortjener gjennom høst vinter og andre ferier, og kan uten noen grunn til å klage jobbe gjennom sommeren. Da får de også oppleve hvordan det føles å ha en jobb der man faktisk må GJØRE noe, noe som uten tvil kan være en nyttig erfaring foren slik yrkesgruppe!

Post gjerne deres ros og kontruktive komplimenter i kommentar feltet!

Følg med!

Annonser

76 tanker om “Norge’s frekkeste yrkesgruppe?

 1. Rettskriving er værtfall en av tingene du sliter med. Skal du ha blogg å skrive offentlig på denne måten så sørg for å skrive rett! Selv hvor sykt det er det du skriver!

 2. hehe, om dere legger merke til at hele resten av bloggen er skrevet med feilfritt bokmål er det vel grunnlag for å tro at Hildegunn gjør dette med vilje… ( for å provosere atter en gang)

 3. Du bør kansje ikke kritisere andre for kunnskapløshet når du ikke kan skrive en gang, kansje bør du ta et norsk kurs. Du har skrivefeil på hver setning du skriver! just saying 😀

 4. Du ber oss om å forholde oss til fakta?
  Begynn med å fokuser om fakta selv, før du ber oss om det. Dette er det mest useriøse innlegget jeg noen gang har lest. Lykke til videre!

 5. grunnen til at elever følger bedre med når det er kvinnelige lærere er fordi de har lyst til å ha sex med dem.
  gutter og jenter.

  alle vet at alle jenter er 40% bifile.

  de lærer ikke mer, men følger bedre med. på puppene. ikke på hva lærerinnen sier.

 6. Vel, ingen norsklærer ville vært særlig imponert over dette.
  Du har garantert et fag du bør ta opp igjen før du er klar til møte verden.

  Og du burde ikke være så kry over å være etnisk norsk, med tanke på hvor mange innvandrere som faktisk kan språket ditt bedre enn deg; og de behersker som regel 2 eller 3 språk i tillegg til norsk.

  Uansett, her er hjemmeleksen din til neste gang: Øv på rettskriving og orddeling. Setningsdeling og tegnbruk får vi ta en annen gang.

  1. Mandang = mandag
  2. manadag = mandag
  3. For lærenener det nå sommer ferie = For LÆRERNE ER det nå SOMMERFERIE
  4. månderer = MÅNEDER
  5. menneksen = MENNESKENE
  6. Dette kommer på toppen av høst og vinter og jule ferie = Dette kommer på toppen av HØST-, VINTER- og JULEFERIE
  7. nporske lærer = NORSKE LÆRERE
  8. norkse = NORSKE
  9. alt for = ALTFOR
  10. innstat = INNSATS
  11. underise eleene = UNDERVISE ELVENE
  12. Norkse = NORSKE
  13. går vær dag hjemm = går HVER dag HJEM
  14. for og disiplinerer og dominerer = for Å DISIPLINERE og DOMINERE
  15. har læreryrket blitt til noen = har læreryrket blitt til NOE
  16. Norks elever = NORSKE elever
  17. at lærer som sannsynligvis har = at LÆRERE sannsynligvis har
  18. dårlig stillt = dårlig STILT
  19. ha d e skal gjøre = HVA DE SKAL GJØRE
  20. Lærenen’s = LÆRERENS (‘ brukes ikke det norske språk med mindre subjektet slutter på -s. Eks: Lars blir enten LARS SIN, LARSES eller LARS’)
  21. sommer ferie = SOMMERFERIE
  22. rettferdigjøres = RETTFERDIGGJØRES
  23. vanleige Norkse arbeidstalere = VANLIGE, NORSKE ARBEIDSTAKERE
  24. RETTFERDIGJØRES = RETTFERDIGGJØRES
  25. vikarar = VIKARER
  26. høst vinter og andre ferier = HØST-, VINTER- OG ANDRE FERIER
  27. erfaring foren slik = erfaring FOR EN slik
  28. kommentar feltet = KOMMENTARFELTET

 7. de 2 flinkeste lærerene jeg har hatt var kvinner.
  mange strenge lærere får respekt av elevene men de må samtidig ikke sjefe over dem .
  ettersom mine opplevelser så har jeg og mange andre jeg kjenner kommet i klinsj med sjefete lærere.

 8. Enda en mattellærer som ike kan regne, men JEG KAN HJELPE:

  13 uker ferie + halv dag fri hver dag et halvt år = 26 uke feri = ET HALVT ÅR (HAhahaha)

  Hildegunn har rett! Er detfordi mattelæren er kvinne at det snuibler litt for henne? Eller er det fordi SOSISLISTER ikke kan tall?

 9. Mojave, tor magnus, e&e, Lisa, ma-in.

  Dere er stokk dumme. Stokk dumme unger. Kidz.

  En må være mindre intelligent for å……

  Fyll inn tor magnus.

  I natt hadde jeg en rar drøm. Jeg drømte at jeg partykrasjet en feeet leilighet i Oslo, bare at Oslo var en feeet storby og ikke narkisbyen den er for øyeblikket. Men festen var dårlig selvom vi fikk gratis juleøl på døra. Så kom eierne hjem, vi lurte de og sa vi vasket leiligheten.

  Skikkelig god drøm.

 10. Mojave, tor magnus, e&e, Lisa, ma-in.

  Dere er stokk dumme. Stokk dumme unger. Kidz.

  En må være mindre intelligent for å……

  Fyll inn tor magnus.

  I natt hadde jeg en rar drøm. Jeg drømte at jeg partykrasjet en feeet leilighet i Oslo, bare at Oslo var en feeet storby og ikke narkisbyen den er for øyeblikket. Men festen var dårlig selvom vi fikk gratis juleøl på døra. Så kom eierne hjem, vi lurte de og sa vi vasket leiligheten.

  Skikkelig god drøm.

 11. Dere som ennå ikke har skjønt at Hildegunn bare er tøys kan jo fundere på hvordan en med Hildegunns kunnskapsnivå kan vite at de fleste lærere er kommunalt ansatte. Og hvordan skrivefeilene plutselig fordufter i enkelte av kommentarene hennes.

 12. Må si du har meninger bak mål, haha. Kan jo være at du har vært uheldig med lærerne da, for du scorer jo ikke akkurat høyt på rettskrivingen sin heller. Syns lærerne fortjener all ros, jeg:) Bruker ufattelig mye tid og krefter både i- og utenom skoletiden, for at vi elever skal få så bra undervisning som mulig. Og det er tøv at kvinner ikke er tøffe nok lærere. Bare tøv!

 13. Gratulerer, Hildegunn! Du er utrolig flink til å profilere deg selv som et skikkelig troll, og spiller rollen som «komplett hjernedød blogger» fantastisk bra. Du vet akkurat hvilke tilbakestående ting du skal skrive for å irritere på deg de lettlurte folkene som tar dette vissvasset seriøst. Dette er faktisk på nivå med «jeg synes alle med rødt hår burde avlives»-bloggeren. Kudos! 😉

 14. Malin:
  Jeg skriver min blogg fordi det finnes ytringsfrihet i Norge og jeg har rett til å hevde min mening.
  Jeg har også rett til å hevde min mening på min blogg uten å bli utsatt for hest, sjikane og/eller personangrep.
  At du, når du møter meninger som er forskjellige fra dine egen, tyr til latterliggjøring av meg og kaller meg for «troll» er dette ikke bare et overgrep mot meg, det er et overgrep mot ytringsfriheten.

 15. Hei Hildegunn.

  Desverre er det liten plass for sterke meninger i et samfunn hvor avvik fra «allmen godtatt sannhet» resulterer i fremmedfrykt og panikk hos mindre opplyste mennesker.

  Skolesystemet er et godt eksempel på at du ikke skal avvike fra «allmen godtatt sannheter». For det handler om å ikke skille seg ut, det handler om å være enig med alle andre (spesielt mattelærern haha).

  La meg samtidig poengtere at jeg ikke er enig med alt du sier og jeg synes det er dumt at du overdriver så mye spm du gjør, men jeg applauderer deg for ditt mot å fortelle alle nøyaktig det du mener.

  Og ofte trenger vi å se ting fra et overdrevet perspektiv. Så det er bra du tar denne vinklingen.

  Og at folk lager lange poster hvor de retter skrivefeilene dine viser bare hvor lite det egentlig er oppi huet til folk… Det eneste du beviser med en slik kommentar er at du er uenig, men klarer ikke argumentere hvorfor.

  Skrive riktig kan alle som gidder å ta seg tid, men å si hva du mener krever mot du ikke finner overalt.

  (Jeg la forøverig ikke merke til noen skrivefeil da jeg ikke ser hvordan det skulle tilført noenting til denne diskusjonen.)

  Jeg er også glad for at du lar alle disse fjompenissene beholde kommentarene sine slik at vi alle kan se hvor labert det står til med Norges mattelærere.

  Til slutt vil jeg fremheve den mest intelligente kommentaren her skrevet av «Lærer» – Jo bitrere folk er, jo deiligere er det å ta laaaaaaaaaaaaaang sommerferie! Tjoooo hoooooooooooooooooooooo! ;D

  Rune Meier

 16. Ganske utrolig at du faktisk orker å opprettholde en blogg som i utgangspunktet bare er et verktøy for avansert trolling via en fiktiv karakter/nett-persona. Det står nesten respekt av det, hadde det ikke vært for det lille faktum at det egentlig bare blir patetisk i lengden.

 17. hilegunn..hildegunn… Tro nå ikke at de fleste av oss tar deg på alvor. Skjønner jo at dette er en morsom lek for deg. Det du fremmer begynner nå etterhvert å bli kjedelig… men komentarene du får er riktig så fantasifulle og festlige…… så stå på. Det finnes mye mer her i verden som som du kan få lov til å fremme din mening om slik at vi andre kan få en hyggelig stund med å lese komentarene.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *