Dagen da friheten døde i Egypt

I dag har det altså skjedd, det som alle vi rasjonelt tenkende mennesker har fryktet. Pøbelen i Egypt har klart å styrte landet’s persident, og det synes nå klart at den  fundamentalistske talibnaske terrororganisasjonen muslimenes brorskap vil ta over makten. Likefullt har norske sosialistmedier framstil dette som en DEMOKRATISK REVOLUSJON? Kan det virkleig være lovlig at mediene hetser det Norsk folk’s inteligens på denne måten??

For hvem er det som har stått bak opptøyene i Egypt? Er det folk flest, skattebatelarer og mennesker i ærlig arbeid som har stått for dette? Svaret er ett rungende: NEI! For hvem er det som utgjør denne pøbelen? Jo, det er sosialister! Hele denne uroen i den såkallede arabiske verden ble utløst da en tunisisk student satte fyr på seg selv i protest mot at han ikke fikke seg jobb. Dette er med andre ord et tilfelle av personlig galskap! Og at vedkommende var syudent er derfor ikke overraskende! For som vi alle vet fra våre erfaringer i Norge er studeneter utvisere av en så ekstrem form for egoisme at vi vanlige Nordmenn blir frastøtt av tanken! Disse mennesken lever herresn galde dager på skatte betaelernes regning og forventer der etter å kunne spasere rett inn i drømmejobben! Uten tvil er det dette som har skjedde i Tunisia også, der denne personen i en så annvittig egoistisk handling satte livet til spill bare fordi han var student og derfor ikke vente å leve i den virklige verden!

Slikt må ikke kunne skje i Norge! Det er all grunn til å nekte mennesker med sosialistisk overbevisning andgang til høyskoler og universitet!

Men til bake til MittØsten!

I eEgypt har altså denne gruppen av rabiate studenter vunnet fram! De har krevd presidentesn avgpng og fått den! Men hva er det de øsnker iå ersttte preidenten med? Det er det ingen som vet, for vit at disse menneskene er sosialistiske av overbevisning, og derfor destruktive av natut! De har ingn ønsker om å bygge et Egypt som er fritt og demokratiks, nei!

I stedet har de lagt veien åpen for de umenneskelige islamistene. Nå kommer Egypt til å bli et nytt Taliban-Afganistan!

Og norske aviser og politikere applauderer dette! Jeg forlanger regjeringens avgang for ikke å ha fordømt dette sosialistiske statskuppet og dermed støtte opp om demokratiet! Jeg forlanger at alle medier som har kommet med positiver reportasjer om denne skammens handling umiddelbart legges ned! Dette er Det NORSKE folks vilje!

Nå vil midtøsten bli kaste ut i krig, og Iran vil bli områdets lede stjeren! Det ensete demokratiet i mistødten, Israel, som på grunn av sin vilje til å kjemper for å overleve som en demoraisk stat er kringsatt av fiender og daglig blir hetset av liberale medier og hjerteløse sosialister!

Hele Norge gråter for Egypt’s folk i dag! Vit at vi vil støtte dere i denne mørke stunde, når friheten til hele verden står på spill. Sosialistiske politikere, med muslimen Hussein Obama i spissen, har latt islamistene ta over ett land. I morgen vi de ta et nytt. De ønsker å ta HELE VERDEN!

I dag må vil velge! Gjø vi som de feige poltikerene og de latterlige mediene, og lar vår vestlige frihet, vår kristen religion, som er selve garantisten for vår frihet og vårt demokrati, bli feiet fra vår føtter av islamsme og sosialisme? Eller tørr vi sie NEI! NEI til sosialisme og NEI til islamisme og JA til en fri verden!

Det Norske folkæs stemme er KLARE! Regjeringen SKAL lytte, om den ikke gjør det vi vi ta til gatene og forlange dens avgang! DET ville vært ekte demokrati!

Følg med!

Annonser

16 tanker om “Dagen da friheten døde i Egypt

 1. Takk, Hildegunn, for at du så til de grader viser at du er på diktatorenes side, at du er for tortur, drap og fengsling uten lov og dom. At du synes korrupsjon er helt greit, og at fattigdom er fint for dem det rammer.

 2. Endelig har FOLKET i Egypt fått sagt hva de vil ha, og de vant fram med sine ønsker. At du ikke er i stand til å skjønne det er rett og slett tragisk! Vi andre støtter det egyptisk folk på dere vei mot et demokratisk samfunn!

 3. Du må snarest søke deg tilbake til klinikken, de slapp deg helt klart ut alt for tidlig. Du er beviset på at Psykisk helsevern ikke fungerer i dette landet (I tillegg til stavekontrollen i Pc’en din)

 4. For det første, du skriver som du er drita, er du drita? Og for det andre, ser ikke helt hvor sosialismen kommer inn i bildet her. Det eneste problemet Egypt eventuelt står ovenfor er et strengt muslimsk styre, som det faktisk heller mot akkurat nå.

  Så om regjeringsskifte er positivt eller ei er ennå uvisst, bare tiden vil vise.

  En ting er hvertfall sikkert, med et muslimsk styre vil ikke akkurat kvinner, homofile, ateister og folk av andre religioner ikke ha det spesielt bra.

 5. Åhhhh endelig er du tilbake med nok et hysterisk, spinnvilt innlegg, var redd du hadde mistet stinget.
  Lov meg en ting, la hjernen din bli gjenstand for seriøs forskning når du er død, kanskje forskerne blir i stand til å se årsaken til ravende galskap.

  Til slutt lille venn, han som brant seg til døde i Tunisia var grønnsakshandler, ikke student….bare en detalj så klart.

 6. Hva er det som driver deg? At det faktisk ser ut som noen tror du mener det dillet du spyr ut? Få deg et liv, lille venn……………..

 7. Hyllingen av Frp og hatet mot alle som har større sosial samvittighet enn en krokodille krydret med stavefeil … det er veldig troverdig…

  … veldig skummelt med ironi på dette nivået.

 8. Dette er bare fullstendig tragisk. Enten så er det kødd, men da er det helt utrolig at du gidder å bruke tid så mye på dette.
  Eller så er det ekte, men da er du et av de dummeste menneskene som har satt seg bak en pc. Ærlig talt, ikke bland deg inn i politikken ihvertfall. Og lær deg å skrive før du liksom skal ha en blogg. Burde ikke vært lov å sjikanere språket vårt på den måten.

 9. trodde det var akkurat dette du stod for Hildegunn..? demokrati og frihet. Det er det demonstrantene ønsker, som forresten ikke bare består av studenter, men kvinner, barn, unge og gamle, såvel som studenter. De ønsker demokrati og ytringsfrihet som du snakker så varmt om. Vil du nekte dem det? Jeg kan forstå bekymringen om et islamisk styre, men saken er den at det muslimske broderskap har ca 20-30 % av befolkningen, og skulle det bli et demokratisk styresett så forventer jeg faktisk at det muslimske broderskap får tilsvarende plasser i en regjering, Det er sånn et demokrati fungerer. Uansett så vil Egypt ikke forvandle seg til et såkaldt taliban-afghanistan som du så pent hevder. Det muslimske broderskap, da de begynte med å utarbeide et partiprogam tidlig i 1930`erne, stod det ganske klart at de er i mot vold og ønsker ikke terrorisme. De ønsker ytringsfrihet og religionsfrihet. Skulle man peke på et problem her ville jeg heller påstå at sensur og hvorvidt det ville være religionsfrihet er den største utfordring, men at det egyptiske folk kan være stolte av seg selv for å klare å velte et diktatur gjennom 30 år er helt på sin plass, og uannsett hva utslaget blir så fortjener de en sjanse til å forbedre situasjonen for seg selv.

  En annen ting er at det muslimske broderskap hittill har vært den eneste opposisjonen til mubaraks parti ( som folket ikke har ønsket) ergo har det selvfølgelig stor oppslutning. Jeg tror og håper at ved et faktisk demokratisk styresett så vil det dukke opp flere alternativer til det muslimske broderskap, for det er faktisk mange unge mennesker som ønsker en sekulær stat.

  Jeg har bodd tidligere i Egypt og den generelle oppfatningen av ex-president Mubarak var at han var en skurk og ingen bør sitte på makten i en så lang tidsperiode. Det er så mange egyptere som ikke har opplevd en annen president og apatien og manglende engasjementet blant unge mennesker var utrolig stor, nettopp fordi de aldri har trodd på at det noengang vil endre seg. Nå er de våknet til live og står sammen og tror og håper virkelig på en bedre framtid. Give them a fucking break..

 10. Helt utrolig hvilken dobbeltmoral vår sosialistiske regjering legger for dagen når det gjelder den tragiske utviklingen i Egypt.

  Her støtter man gatas parlament og ren pøbelopptreden fra studenter som bare er opptatt av en eneste ting; nemlig hva de kan få tynt ut av den skattebtalende delen av befolkningen i form av studielån og stipendier. Så de dovne slaskene kan fortsette sine såkalte «studier», som ikke er noe annet enn rent dagdriveri.

  Jeg skulle likt å se hvordan Stoltenberg & co hadde reagert dersom våre egne studenter hadde reket gatelangs og laget kvalm på samme måte som «studentene» i Egypt!

  Da hadde det nok ikke tatt lang tid før vi i Telemark bataljon hadde blitt satt inn for å rydde opp i gatene!!!

  Og vi hadde gjort det med glede og sann fedrelandskjærlighet! I likhet med våre stolte våpenbrødre i den egyptiske hær!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *