Har Spania blitt snikislamisert?

Vi kan lese i avisene i dag med skrekk og gru hvordan nordmenn som feirer friheten, demokrati og den norske grunnlov på 17.mai ble møtt med hest og sjikane og fysiske angrep i Spania. Når vi kjenner Spanias historie og utvikling er det viktig og spørre oss har nå Spania blitt det første landet som har falt til islamismen og blitt snikislamisert? Det har skjedd før i Spania og nå har det skjedd igjen.

Vi vet hvem som hater Norge og det vestlige frihet og demokrati, det er selvfølgelig islamister og shariaelskende muslimer som har våte drømmer om og tvinge alle norske kvinner i burka og erstatte demokratiet med islamsk råd! Dette er idealer de tar med seg til andre land og ikke minst hater de vår feiring av frihet og demokrati uansett hvor vi er.

17.mai slo de dermed til med sitt angrep i Spania, men hvorfor i Spania? Som kjent har Spania vært under islamismens klamme hånd tidligere og de har jaget den på havet. Det ligger i Islams natur og la noen være igjen for og sakte men sikkert snikislamisere landet. Spania ble korupte og falt sammen og når kampen sto på som verst mot Midtøstens terrorregimer slo islamistene til i Spania og tok makten og Spania støttet lenger ikke NATO.

At NATO angripes fra innsiden ser vi også i VG i dag. Tilbakesteånde islamistiske land kan ikke gå til internettangrep på Norge de trenger og få tilgang til vestlig utstyr som er overlegent og de må få fri tilgang. Hvor får de dette? I Spania som de nå styrer under kulissene!

Historien har gjentatt seg i Spania og vi må våkne og beskytte vår statsborgere mot flere overgrep fra terrositer!  Jeg krever at sosialistregjeingen gir fra seg makten til handlekraftige politikere som Siv Jensen som er villig til og stoppe islamismens angrep på Europa med makt!

Alle mine lesere bes være varsom for snikislamisering i deres nærmiljø og alle angrep på staten bes reportes til nærmeste politistasjon med all mulig hastighet før sosialistene har gitt vekk vår frihet til mulla krekar og hans likemenn!

Annonser

33 tanker om “Har Spania blitt snikislamisert?

 1. Din usaklige analprolaps av en utørket kattedritt! Hvordan våger du og komme her og spy ut inkompetansen og dine rennende og nøttete munndiare i mitt kommentarfelt?

  Er saklige opplysninger og treffende analyse basert i virkelighet for komplisert for en ertehjerne som din er ramlet løs og sitter fast i ørevoks og er på vei ut av hodet ditt?

  Du er ikke annet enn et kløende utslett på en elefants penis!

 2. Dette var en meget treffende analyse Hildegunn! Vi som kjenner historien vet at Spania dessverre har falt for Islams herjinger tidligere og måtte med våpen i hånd jage dem fra sitt land, noe som tok flere hundre år!

  At Spania faller til Islam er kanskje ikke rart når det har en slik historie og en slik nærhet til Nord-Afrika som sender sine femtekolonister over Middelhavet som «flyktninger» til Spania daglig.

  Spania er svært utsatt. Når en også tenker på at sosialismen har slått rot der og styrer landet så vil jeg tro at du kanskje har helt rett i at Spania har gjort knefall til Islam og blitt det første offeret i islamiseringen av Europa.

 3. FY FAEN! Både du og denne idiotene i kommentarfeltet her er rasistiske idioter! Har dere vurdert behandling for vrangforestillingene deres? Det kan ikke være sunt å gå rundt med slikt sinne som dere har.

  Jeg forstår jo godt at dere stemmer FrP… Det er jo typisk for mennesker som like gjerne kunne vært nazister…

 4. Herregud for et fantastisk oppkok.. Fordi nordmenn ble kastet egg på så er Spania islamisert? Er muslimske ekstremister kun ute etter nordmenn de da?

 5. *LOL*
  Jeg synes også at det er morsomt å provosere folk, av og til, men du lille «Hildegunn» blir visst aldri lei ;o)))))

  At du gidder å utgi deg for en Frp-idiot på daglig basis, det er nesten beundringsverdig, hvis du bare kunne spart deg de heslige personangrepene dine, men det er kanskje i ekte Frp-ånd…..

 6. @Mari

  Jeg tror nok du dessverre blir skuffet om du tror dette er tull. Hun har et ekte navn også: Hildegunn M. Tønder Olsen.

  Hun dukker opp i flere medier om du søker på henne. Dette er nok bare et eksempel på hvor galt det har begynt å bli her i Norge når slike som Hildegunn blir populære blant høyresiden. Se bare på hvor mye av tullet hun skriver som blir stående på VG sine sider og hvor mange som faktisk trykker «bra» på det så det kommer til topps.

 7. Jeg ser ikke noe sted i artikkelen til VG at det var islamister som kastet de eggene? Tvert imot står det ‘spanjoler’. Jeg er derimot ikke overrasket over at en heks som deg koker opp og fabrikerer fakta for å få verden til å passe med dine forskrudde ideer. Du skremmer meg like mye som en islamsk ekstremist ville gjort om han hadde foreslått å blåse hodet av Robert Spencer. Hvis du var en muslim med bare halvparten så radikale ideer ville du sikkert ha blitt puttet i et eller annet fengsel

 8. Hvor ekte vår elskede Hildegunn M. Tønder Olsen er kan man saktens lure på, siden hun verken eksisterer på Gule Sider eller i skattelistene.

  Men hun er ekte nok for meg ♥♥♥

  (Mon tro hvilke skjellsord hun kommer til å fyre av denne gangen… :-D)

 9. Jeg ser at sakelige kommentarer ikke er helt din greie? Men kjære deg, hvis de tingen du skriver og ser ut til å mene får deg til å sove bedre om natta, så hver så god.

  Jeg vil ikke si at stoffer vi framstiller kommer fra naturen, jeg vil heller ikke si at overfiske og overbruk av ressurser ikke er farlig.

  Jeg liker å tro at du er et fornuftig innerst inne og bare skriver slik tull bare for å ha litt underholdning i hverdagen 😉 Bloggen din er tross alt et strålende eksempel på for mye fritid.

 10. En av ofrene for eggkastingen sier følgende:

  «- Jeg er ganske sikker på at det er spanjoler som står bak eggkastingen. Sannsynligvis er det nasjonalister som ikke liker at vi feirer vår nasjonaldag her. Samtidig tror jeg ikke det bare er nordmenn som opplever dette. Alle som går i tog med sitt lands flagg får nok samme behandling, tror Bjørkmann.

  Heldigvis virker det som det kun er noen få som oppfører seg slik.»

  Dette intervjuet finner en link til i VG`s artikkel.

  Hvordan det er mulig å få dette til å handle om islamisme og hat mot Norge, er det bare psykiatrien som kan svare på dessverre.

 11. Jeg er imponert lille venn, har du endelig kjøpt deg retteprogram? Jeg fant færre enn 10 gramatikkalske feil i innlegget ditt (som naturligvis var innholdsmessig spinnvilt og avslører en ravende gal person). Det siste bekreftes jo av din første kommentar til Anonym. Men takk for at du har utvidet mitt vokabular mtp skjellsord, analprolaps og et kløende utslett på en elefants penis skal jeg ta med videre i livet. Hva med denne : Ambulerende tragedie? Passer i hvert fall på deg

 12. Kort spørsmål: kan du sannsynliggjøre (å be om bevis er nok å legge lista litt for høyt…) at det var islamister som stod bak eggkastingen?

 13. Hildegunn har rett i mange ting. Klart det her er snakk om islamisering. Det er ingen hemlighet at spanjolene er dårlig organisert og lett påvirklige. Spania sammen med de andre degos landene er jo egentlig en del av nord-afrika,men av uklare grunner hang det seg til europa som en parasitt og har siden nytt godt av europas goder. nå når de endlig kommer til kort, er de et enkelt offer for islamisering. Hildegunn har her utført en grundig og saklig anallyse basert på den sjokkerende virkligheten. Denne bloggen er et av få eksisterende eksempler på gravende og avslørende blogging

 14. Jøss, ble nordmennene angrepet med HEST på vår nasjonaldag?!

  Du må være splitter pine gal; jeg fatter ikke hvordan du finner på alt dette tullet. Håper for din egen del at dette faktisk er bare tull…

  Men så redd du er både sosialister og ikke minst muslimer, så bør du skjønne at feite, rike nordmenn som feirer sin egen nasjonaldag i Spania også kan irritere spanjoler!

  Tror neppe heller at Franco hadde likt det!

 15. @ Vaffel :

  Nå får du faen meg ta deg sammen. Fordi Hildegunn og en annen kronidiot her spyr ut av seg en rekke utsagn de selv ikke forstår blir det helt feil å påstå at det er noen likhet mellom FRP og nazismen. FRP er faktisk er høyreorentiert politisk gruppe, mens nazismen står som en forkortelse for nasjonalSOSIALISMEN.. ser du noe feil her?

  ta deg sammen før du opptrer som en liten drittunge uten noen som helst forståelse av hva du faktisk sier.

  Men når det gjelder Hildegunn, vær så vennelig å få en IQ som rekker til å åpne stuedøren din.

 16. Jeg må også bare påpeke en ting når det gjelder steriotypen : FRP-velger.

  Det virker som hele den norske befolkning mener at FRP-velgere er noen amøber uten sidestykke, til tross for at over en femtedel av alle stemmeberettigede i landet har avgitt dem en stemme.

  FRP er et politisk parti som har mye god politikk, deriblant en innvandrerpolitikk hvor de ønsker å regulere hvem det er som kommer inn i landet- noe som er veldig bra, med mindre dere ønsker flere som Mullah Krekar?

  Problemet med FRP er derimot at de ofte tyr til litt ekstreme overdrivelser i sin politikk, til tross for at det ikke skiller stort mellom Høyre og FRP- og høyre er vel et akseptabelt parti?

  Selv stemmer jeg høyre, og er vanvittig opptatt av politikk, politiske ideologier og filosofien bak dette- og jeg blir like provosert hver gang en eller annen idiot greier å lire av seg et dumt utsagn etter et annet. Hildegunn reprepsenterer nok ikke FRP, og det vil hun aldri gjøre : og hun representerer ihvertfall ikke høyre, da jeg aldri ville stemt på et parti som nærmer seg en slik ekstremistisk idiotisk politisk forståelse.

  Men hildegunn er ikke noe annet enn en humoristisk tulling som ikke forstår noe 🙂

 17. Hei Hildegunn!

  Spennende innlegg! Det er virkelig på tide at folk får øynene opp for den snart irreversible prosessen vi ser foregå over hele Europa!

  At nordmenn ikke kan feire seg selv uten å bli trakkasert er helt forferdelig! Norske politikere må gjøre noe!
  Blir irritert bare av å tenke på det og føler jeg må gjøre noe selv!

  Hva er kilden din på at dette var shariaislamister som kastet egg? Dette er noe jeg vil se nærmere på!

  På forhånd takk 🙂

  -Herman

 18. Herman, hvordan skal norske politikere gjøre noe som helst med at nordmenn blir trakkasert i Spania, når det ikke skjer politisk?

 19. Det er en kjent sak at spanie er blitt en del av afrika og vi vet vem som bor der negremulslimer. Finner argrpene på Frp veldig usaklige, er aktiv selv og vet at hildegunnsmening er rett

 20. TROLL TROLL TROLL, Dette skriver hun bare for å provosere og lure folk! Ikke gi henne den oppmerksomheten hun ønsker, drit i henne! Er sujert egenlig en gutt på 16 som prøver å være morsom.

  Trolling 101.

 21. Hallo, våkne ! Er vel ganske tydelig at dette bare er tull?
  Meningene har jo ingen grobunn. Er tydelig et oppmerksomhetsstunt..

 22. ______________________________

  everyone above the line was trolled!

  Les nøye: «In Internet slang, a troll is someone who posts inflammatory, extraneous, or off-topic messages in an online community, such as an online discussion forum, chat room, or blog, with the primary intent of provoking readers into an emotional response or of otherwise disrupting normal on-topic discussion.»

  Skjønner dere??
  trololo

 23. Troll er et fenomen som forekommer på forskjellige debattfora på Internett, særlig på nyhetsgruppene , hvor en person skriver innlegg egnet til å provosere folk og fremkalle en hissig diskusjon. Et troll mener ikke nødvendigvis hva han skriver; hans primære formål med innleggene er ikke å argumentere for en påstand, men å få folk til å hisse seg opp og «bite på kroken».

  for de som ikke leser engelsk..

 24. Hva er galt me pc?

  Altså: Spania har kastet ut islma før.

  Og, de vet at di ikke vil ha dem! Men, og likvel , at de har funnet plass innimellom de andre! For, og det er vikti, at Spania og Norge ikke kaster egg på hver andre! Men, og derfor: Spania er snikislamifsert!!!

  Hvorfor kaste eggene? Jo, KRISTEN KORS PÅ FLAGG!!!!! iNgen spanjiol vil kaste egg på barn??? Kokoko? Nei, kun som resligionskrig i gatene i SPania. Innlysende: 2000 Nordmenn er de ikkw redde, men fgeige med egg!! Altså må vi passe oss for det samme i Norge. Islamister kaster egg på 17-mai toget i Oslo? På barn med kristen flagg?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *