Er dataspill sosialistenes farligste verktøy?

EDB-maskinen er et fantastisk verktøy for menings utveksling over internet og til bruk av viktige programer! Men er det dette dagens ungdomer bruker den til? Nei! Sosialistene med den RØDgrøne regjering har latt ungdomene bruke tiden på dataspill og andre tilsynelatende underholdende ting! Jeg har testet noen dataspill på min EDB og har knekt koden og funnet ut hvorfor sosialistene sammen med sine evige tro med samensvorne lærerne lar ungdomen bli slukt i dataspillenes verden!

Alle som kjenner sosialismens historie vet at hjerne vasking er deres fremste verktøy for og få mensker til og stemme på dem. Ingen Normale mennesker ville stemme på et sosialistisk parti og vi kan derfor konkludere med at sosialisme blant velgere er og regne som en sykisk sykdom. I dag må sosialistene være enda lure en de før har vært når de skal hjerne vaske for fremskrittsbevegelsen følger dem og redder mensker fra deres åk. De har derfor gåt tilbake til røttene og tar for seg barna!

Dataspillene gir barna en kunstig verden med kunstige regler som de må følge. Dette er kjent for sosialistene siden dette er slik de ser samfunnet og dermed perfekt for dem når de skal hjerne vaske neste generasjon gjennom skoleverket og datamaskinen. De spill jeg har sett har forskjelige funksjoner og blant annet skal et spill som heter GTA klart gjøre ungdomen klar til og glede seg over et multikulturelt samfun hvor kriminialitet og utenlandske kriminelle innvandrere florer og oppfører seg umoralsk og voldelig!

Andere spill trener unge mensker opp til overvåkning og indoktrinering av uskyldige slik som spillet Sims. Dette spilet er klart sosialistisk og et verktøy for syke sosialister til og lære manipulasjon av menesket og kontrollere livene til andre. Når de har fått nok barn klare til og spile dette spillet kommer det orweilianske samfunnet i 1994 rett bak!

For og gjøre barna til droner som følger sosialsiemens sykeste pålegg har de hjernevaskingsmaskinen World of Warcraft som er en simulator med et multikulturelt voldssamfunn i konstant konflikt hvor en må jakte ned egen mat og drepe i forlystelse for og oppnå fordeler som storbror gir deg! dette spillet er rene narkotikum og skaper droner av norske ungdomer klare for sosialistens minste vink for å få beløninger som en t-skjorte eller en kopp!

Jeg har studert disse spillene nøye og kommet til den konklusjon at de må forbys og alle foreldre bør nekte bruken av disse spillene som hjernevasker barna til tjeneste for sosialismen!  snikislamisering og sniksosialisme er det vi må være forsiktige med i dag.

Når barna er ferdig programerte til og drepe Normale mennesker med sunne meninger gjennom draps simulatorer og mutlikulturelle volds forheligende simulatorer så vil sosialismen antagelig ikke klare og styre seg fra og slå til! vi ser at de prøver ut sine droner på gatene for og se om de fungerer slik som blitzerne og andre som angriper politi og folk flest uten respekt for den private eiendomsretten!

Jeg krever at dataspill blir forbudt og at barn og ungdom kun læres opp i nyttige EDB-oppgaver på sine EDB-maskiner!

Følg med!

Annonser

171 tanker om “Er dataspill sosialistenes farligste verktøy?

 1. eg følar meg åg mine medlamar blir trakasert i dabattan om nynrosk ka synas du om nynorskan Hilde og få vekk disse små ungane som burde lagt seg for lenga sida. i morga er min 90 års dag og fekk dena pcen jipppi. eg hatar kommunisme stå på FRP privatisering av pc så blir eg 100 år. lik på facebook mitt navn ms melk sønn av Mr melk

 2. eg ska senda torpedoar mot deg pedomannen du og dine medlamar ødela mine venners oppvekts fysh å skamm deg og dine medlamar :((((((((()

 3. Dette er altså det mest elendige innlegget på bloggen din noensinne, og det sier ikke så lite. Kan ikke du i det minste prøve å være seriøs i stedet for å hevde at alt og alle er hjernevaskede sosialister.

 4. Følg med, Hildegunn! Du har glemt pillene dine!

  Seriøst, jeg trodde Roy Smurfen og Armin var sprut gale, men dette…

 5. Hildegunn, prøv dette eksperimentet:

  Velg ut 10 mennesker som du liker og respekterer. Dette må være mennesker som ikke er sosialister, og som ikke er hjernevasket.
  Spør hver av dem «Har du noen gang funnet glede i å spille dataspill?» Hvis 1 av dem sier ja, betyr det da at de står i fare for å bli sosialister, eller betyr det at du kanskje bør revurdere standpunktet ditt?

  Spillet Angry Birds har blitt lastet ned 250 millioner ganger. Mener du virkelig at alle de menneskene kommer til å bli hjernevaskede sosialister?

 6. Jeg er helt enig i alt du skriver Hildegunn. Jeg kjøpte meg en sånn eple EDB maskin fordi den minner meg om fremskritt. Der spiller jeg bare kabal og er fornøyd med det.

  Folk burde spille mer kabal mener jeg. Det er ikke voldelig og ingen vinner eller taper.

 7. EDB-maaaaaskinen.. Helt sinnsyke greier. Hjernevaska. Fire youtube-videoer skal gi statistisk signifikans.. Ler meg i hjel her. Borgerlige kan matematikk, statistikk og korrekt rettskriving. Hildegunn kan ingen av delene, Ergo: Hun må jo være en sosialist.

 8. Hehe, dette er jo bare tull.

  Spill går under kategorien: underholdning., på akkurat samme måte som film.

  Blir man hjernevasket av spillet man spiller, så er det noe galt med personen i utgangspunktet, ikke spillet man spilte.

  Vi er faktisk «evolved» til å ha moraler, og moralen er vanskelig å knekke. Det er ingen som kommer til å hoppe utenfor et 100 meter dypt stup kun fordi noen sier «hopp!» flere ganger på rad. Gjør man det, så er man som sakt smågal fra før av, og de som sa «hopp» kan ikke klandres.

 9. Følte for å legge igjen en kommentar her.

  Kom over denne bloggen tilfeldig igjennom VG.

  Lest igjennom denne posten her og er ikkje «fan» av hva du skriver.
  MEN….

  Dere som er og poster dritt kommentarer her.
  Har dere virkelig ikkje bedre ting å gjøre på en å trolle andre sine blogger?
  Jeg forstår godt viss dere har meninger som er 100% imot hva hun skriver her.
  Men hva gjør dere her isåfall?
  Hva med å spill spillene som dere spiller og la vær å plage folk som faktisk bruker sin rett til å si sine meninger.

  Hilsen en som er gamer i blodet og som _IKKJE_ troller rundt på nettet for å trekke folk ned i søla…

 10. hahahahaha, serriøst, du må være en av de mest sinnsjuke personene som finnes…
  Vettu hva? jeg gamer både wow, gta og har spillt som sims (som helt klart er den verste argumentasjon du kan komme med, så lenge det er et av de mest harmløse spillene som finnes) og spiller mætt i andre, og jeg digger voldelige spill!
  og hvis du tror det er som i virkelighet at vi f.eks har lyst til å bare gå rundt å knivstikke tilfeldige som i gta, så er det rett og slett du som bør ‘FØLGE MED’
  retard..

 11. Hvilke spill er det du har prøvd? Hvilke bevis har du funnet i disse spillene? Du må begrunne påstandene dine, ellers blir du bare enda en konspirasjons teoretiker.

  Det finnes flere kjennetegn til slike folk, la meg ta et par punkter :

  Har null støtte blant eksperter.

  Reduserer moralsk sammensatte sosiale fenomener til enkle, umoralske handlinger.

  Blir holdt i hevd av personer med beviselig feilaktige oppfatninger av relevant vitenskap

  Innledet med bakgrunn i begrensede eller stykkevise beviser eller indisier;
  Uttenkt som en reaksjon på beretninger og bilder i massemediene, i motsetning til, for eksempel, gjennom grundig kjennskap til relevante rettstekniske beviser.
  Omhandler en begivenhet eller prosess som har bred historisk og emosjonell appell.

  Du kan lese resten selv : http://no.wikipedia.org/wiki/Konspirasjonsteori#Kjennetegn

  Du tror ikke det er en viss synsynlighet for at du er blitt hjernevasket, i stedet for alle andre?

 12. Dama(?) er enten et Internettroll eller et eventyrtroll. Det er bare å ta en titt på historikken hennes, og det blir fort åpenbart at denne personen går på (eller skulle gått på) sterke medikamenter.

 13. Fra artikkelen du lenker til din uvitende dustemikkel!!!

  «Man fant ut at det stemte at det er en forbindelse mellom voldelige spill og aggressiv oppførsel.»

 14. Jeg gjentar mitt spørsmål da jeg tydeligvis ikke fikk det med meg igår; hvilke spill har du spilt, og hvor lenge har du spilt hvert spill?

  I bloggen din henviser du til GTA, Sims og WoW. Da dette forteller noenting om hvilken spill i disse spillseriene du har testet, og du skriver noe om hvor lenge du har forsøkt hvert spill blir det lett å ta stilling til din vitenskaplige analyse selv om det er over mine evner og forstå vurderingsgrunnlaget du besitter pga min manglende vitenskaplige utdanning.

  Jeg forsto ikke tabellene og må derfor få noen enkle svar fra deg:

  * Hvilket GTA spill har du spilt? Spilte du dette spillet ferdig, og om ikke hvor mange timer benyttet du på testing av spillet?

  * Hvilken versjon av The Sims testet du? Hvor mange timer benyttet du på testing?

  * Hvor høyt nivå oppnådde du i World Of Warcraft? Uttaler du deg i forhold til lavt nivå eller drev du med topp nivå «endgame content»? Var du aktiv med arenalag, og hva er isåfall rangeringen du oppnådde?

  For å komme med så bombastiske utsagn som jeg gjør er det for meg relevant å vite hva grunnlag du baserer dine antagelser på. Jeg vil og gjerne vite om du baserer ditt utsagn på noe litteratur jeg kan forstå, jeg sikter da til veldig enkle bøker om temaet.

  Jeg setter pris på din tilbakemelding, og regner med at disse enkle spørsmålene er lette å svare på da du i din blogg skriver at dine utsagn er basert på massiv testing og du utviser stor klokskap!

 15. Er det meningen at vi skal tro at Borgerskapet, Heil Hildegunn og Hildegunn som postet rett etter hverandre er tre forskjellige personer?

 16. Det er tydelig mange som ikke forstår at de må lese reglene før de kommenterer. Dere kan lese de her:

  http://hildegunn.bloggnorge.com/about/

  Mangelen av respekt for regler antar jeg kommer av dataspillenes påvirkning og sosialismens anarki som gjør dere om til egalitære elitister som ikke forstår at regler skal gjelde for dere også!

  LOV OG ORDEN! er grunnlaget for ethvert samfunn!

 17. Det er fakta att dataspill skaper vold. Sosialistene ønsker kaos og de vil bare se ett Norge i Anarki!!

 18. Jeg registerer at du velger å ikke svare mine spørsmål angående din undersøkelse, og må derfor anta at du ikke har gjort grundig nok testing til å kunne underbygge din påstand og dermed besvare mine spørsmål.
  Synsing er hel greit, og et artig tidsfordriv. Men det er ikke vitenskap.
  Ha en fantastisk dag.

 19. Fantastisk! Bare en feil Hildegunn, det er ikke sosialistene, men Illuminati som dominerer verdensånden m hjernevaskin. Feks. i GTA 3 dukker det tydelig opp et illuminati symbol på himmelen etter at du har skutt på flyet. Anbefaler nyhetsspeilet.no for videre lesning.

 20. … om du setter deg inn i de paranoide vrangforestillningene rundt «illuminati» vil du se at de samme som kalles «illuminati» og står bak sosialistene…

  Det er en verden utenfor nyhetsspeilet, vet du 😉

 21. Hahhahaha!! Fantastisk morsom blogg. Jeg tar deg på ordet. Kaster alle mine sosialistiske dataspill (Både de til EDB maskin OG de til fjernsyns aparatet) og begyner å stemme Frp!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.