Er dataspill sosialistenes farligste verktøy?

EDB-maskinen er et fantastisk verktøy for menings utveksling over internet og til bruk av viktige programer! Men er det dette dagens ungdomer bruker den til? Nei! Sosialistene med den RØDgrøne regjering har latt ungdomene bruke tiden på dataspill og andre tilsynelatende underholdende ting! Jeg har testet noen dataspill på min EDB og har knekt koden og funnet ut hvorfor sosialistene sammen med sine evige tro med samensvorne lærerne lar ungdomen bli slukt i dataspillenes verden!

Alle som kjenner sosialismens historie vet at hjerne vasking er deres fremste verktøy for og få mensker til og stemme på dem. Ingen Normale mennesker ville stemme på et sosialistisk parti og vi kan derfor konkludere med at sosialisme blant velgere er og regne som en sykisk sykdom. I dag må sosialistene være enda lure en de før har vært når de skal hjerne vaske for fremskrittsbevegelsen følger dem og redder mensker fra deres åk. De har derfor gåt tilbake til røttene og tar for seg barna!

Dataspillene gir barna en kunstig verden med kunstige regler som de må følge. Dette er kjent for sosialistene siden dette er slik de ser samfunnet og dermed perfekt for dem når de skal hjerne vaske neste generasjon gjennom skoleverket og datamaskinen. De spill jeg har sett har forskjelige funksjoner og blant annet skal et spill som heter GTA klart gjøre ungdomen klar til og glede seg over et multikulturelt samfun hvor kriminialitet og utenlandske kriminelle innvandrere florer og oppfører seg umoralsk og voldelig!

Andere spill trener unge mensker opp til overvåkning og indoktrinering av uskyldige slik som spillet Sims. Dette spilet er klart sosialistisk og et verktøy for syke sosialister til og lære manipulasjon av menesket og kontrollere livene til andre. Når de har fått nok barn klare til og spile dette spillet kommer det orweilianske samfunnet i 1994 rett bak!

For og gjøre barna til droner som følger sosialsiemens sykeste pålegg har de hjernevaskingsmaskinen World of Warcraft som er en simulator med et multikulturelt voldssamfunn i konstant konflikt hvor en må jakte ned egen mat og drepe i forlystelse for og oppnå fordeler som storbror gir deg! dette spillet er rene narkotikum og skaper droner av norske ungdomer klare for sosialistens minste vink for å få beløninger som en t-skjorte eller en kopp!

Jeg har studert disse spillene nøye og kommet til den konklusjon at de må forbys og alle foreldre bør nekte bruken av disse spillene som hjernevasker barna til tjeneste for sosialismen!  snikislamisering og sniksosialisme er det vi må være forsiktige med i dag.

Når barna er ferdig programerte til og drepe Normale mennesker med sunne meninger gjennom draps simulatorer og mutlikulturelle volds forheligende simulatorer så vil sosialismen antagelig ikke klare og styre seg fra og slå til! vi ser at de prøver ut sine droner på gatene for og se om de fungerer slik som blitzerne og andre som angriper politi og folk flest uten respekt for den private eiendomsretten!

Jeg krever at dataspill blir forbudt og at barn og ungdom kun læres opp i nyttige EDB-oppgaver på sine EDB-maskiner!

Følg med!

171 tanker om “Er dataspill sosialistenes farligste verktøy?

  1. Hold kjeft din sosialist jeg gidder ikke og bruke mer tid på sånne hjernevaska unggutter som deg snart vil du se det alle voksne ser.
    Sannheten

    Følg med!!

  2. Du som utgir deg for og være meg! Du er fra nå av satt i drittpost filteret mitt og vil ikke kunne poste mer! Til seriøse debatanter som har blitt lurt av denne oppmerksomhetssyke psyke personen som ikke klarer og ha seriøs debatt under et eget nick beklager jeg!

  3. jeg støtter deg hildegunn dinne meninger om dagens ungdom er helt sann jeg fjernet gta spillet til min sønn og dette fikk ham til og gå berserk på meg!

  4. Litt artig at såpass mange biter på dette. Kanskje litt trist også siden det sier litt om nivået på mine medspillere.

  5. gunnarstunnar: Om du tar dataspill fra barna vil de mest sannsynlig reagere med raseri som en hvilken som helst narkoman som har mistet sitt herion!

    Dette beviser hvordan dette henger sammen!

    Her kan du se vidoer av hvordan barn og ungdom reagerer når dataspillene blir tatt fra dem:

    http://www.youtube.com/watch?v=YersIyzsOpc

    http://www.youtube.com/watch?v=1Q4Ut761FQE

    http://www.youtube.com/watch?v=vy8ErFrRCbs

    http://www.youtube.com/watch?v=mNOnepGHvj0

    Dette er utvilsome beviser på det psykiske holdet sosialistens hjernevaskings apparat har på barna!

  6. GTA er et spill som kan få deg til å drite harere en som så mitt tips er å prøve å spide dinn egen testikel så hard at du begynner å blø ut nippelen 😐

  7. Puthof: Jeg forstår at barn som ikke har gjort annet i livet enn og spille dataspill har vanskelig for og forstå dette, men idiotoppførsel er som oftest ikke godtatt i samfunnet om ikke du henger på blitzhuset eller sitter foran indoktrineringsspillene dine!

  8. Denne bloggen er faen meg føkka!!! hildegunn du burde ta deg en tur i skogen og aldri komme tilbake! puthof WTF??

  9. La Hildegunn være i fred og slutt å mobb henne. Hun prøver bare å redde Norge fra det totalitære sosialisthelvete som vi nå lever i.
    FØLG MED!!

  10. hilde du er en sosialistisk sko slikker hva vill du med dette drepe dine egne barn!! SPIS MEGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGG

  11. hei ti mils lang balle bare fordi din balle er en mil lengre ennn minn trenger du ikke å være frekk med hilde … det er minn jobb F**** You hilde

  12. Sosialismens fotsoldater har blitt programert av spillene sine til og ødelegge enhver meningsmotstander som forstår hva som foregår!

    Vi ser det klart og tydelig hvordan unge gutter i dette kommentarfeltet går amok uten sammensate tanker! De er styrt av EDB-maskinen!

    Det er synd og se at norsk ungdom er slik i forfall!

  13. Borgerskapet er den eneste politiske rettningen som tar vare og passer på Gode norske verdier og samhold! Hildegunn du har helt rett vi må være mye strengere med hva som blir lansert i våre butikker som selges til våre barn! Ettersom spill industrien har blitt større så har antall kriminelle handlinger økt drastisk. Jeg sier at vi må sette en stoppe for slik galskap

    Stem blått!

  14. du er en av de personene som camper i et hjørene med noobtube på cod en av dem som fryser spillet på fifa når du ligger under 10-0. !!!!!!!!!!!!!!!!

  15. Borgerskapet:

    Jeg syntes dere kommentarer på en god måte illustrer hvor hjernevasket norsk ungdom er gjennom dataspillene sine til og trakassere og drive hest og sjikane mot sine meningsmotstandere!

    Jeg skylder ikke på dem for disse barna vet ikke hva de gjør! Men jeg skylder på sosialistene som har hjernevasket dem med spillene sine som de har blitt tvunget inn i gjennom lærerenes tvang og sosialismens skjulte systemer som piratkopiering og manglende respekt for eiendomsretten!

    De står som beviser på hvor ødelagt norsk ungdomm er blitt av spillene og sosialismen!

  16. HildeGunn eg og Tine Melk og MR melk støtte deg stå på vidare med nynorskan eg gleda meg til sommarane jippppi

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *