Modige demonstranter knuser sosialistik diktator!

I dag er det en dag som man kan huske i morgen! For i dag kan vi lese i avisne om situasjonen i Libya! For der er det nå kaos fordi mennesker er ut i gatene og krever den sosialistiske diktatorene Gaddaffis avgang! Dette synligjør demokratiets fremste kvalitet, nemlig at makten ligger blandt FOLK FLEST!

Den sosialistiske diktaoreren Gadaffi har styret Libina i over 40 år! Han burede selvsagt vert styrte for lengst, men dette har ikke skjdee! Grunnener selvsagt at ahn er sosialiist. Derfor har sosialister i verdensopinionen holdt sin beskyttende hand over Gadaffi. «Hva gjør det vel at en diktator utfører forferdelige overgrep mot sin egen befolkning, når han er en kritiker av USA?» spør sosialistene. Sosialistene tenker nemlig som så at fiendens fiende er vår venn. Derfor støtter sosialismen dikturere, og alle norske sosialuster er derfor medskyldige i de liv som er gått tapt i Libya disse dagne!

Jeg støtter folk flest i Libya! Dette er en isnpirasjon for folk flest i Norge også! Vi har alle makten til i fjerne demokratiets fiende nummer en: Sosialismen!

Følg med!

Annonser

14 tanker om “Modige demonstranter knuser sosialistik diktator!

 1. Finnes bare ett ord for det som har skjedd i Libya: TRIST som faen!!!

  Styrter dem Gadaffi blir det bare kaos i landet!

  Alle veit åffer dem har klart å holde det bedritne ørkenlandet samla i over førti år. Det er takket være Gadaffi.

  Ellers hadde de stakkars sauegjeterne forlengst rota seg bort i en sandstorm og havna som skjeletter under ørkensanden.

  Derfor blir det heilt feil, for ikke å si uansvarlig av Hildegunn å hylle demonstrantene!

  Det er Gadaffi som fortjener å bli hylla!!!

 2. Takk og enig i det du sier, gald å se at andre bryr seg.
  Det er jo helt forferdelig det som skjer i Midtøsten. Hvor er Amnesty? Hvor er det internasjonale systemet? Hvor er røde korss? Det er rene massakre som foregår i Libya og andre steder. Hvorfor tieer folk? Hvor lenge skal vestens dobbeltmoral foregå? Dette er folk som skriker ut fine ord som såkalt vesten er tuftet på, folk som vil ha vanlige rettigheter slik som alle andre mennesker, de vil ha frihet og ytringsfrihet. Hvorfor er det ikke viktig når det er selve folket som vil ha det. Hvorfor var det et absolutt at når USA invaderte Irak og fjernet og dømte saddam til døden så hadde de hele verdens støtte? Er det slik at når demokrati blir innført med okkupasjon, tvang og makt det er greit? Jeg er drittlei av dobelltmoralen til vesten.

 3. Jeg er enig i kommentaren din. Det er på høy tid at tyrannen faller.Mohammar Gadhafi er en psykopat som har mest omsorg for seg selv. Å drepe sin egen befolkning er ufattelig. Nå håper jeg bare at han må betale dyrt for dette. Det beste var om det internasjonale samfunnet kunne stilt ham for en rett slik at får den straffen han fortjener. Resten av livet i fengsel, og da helst i et av de han har laget selv.

 4. Martin:
  «Gadaffi fører ISLAMISTISK sosialisme. Det er en stor forskjell på vanlig sosialisme og islamistisk sosialisme.»

  Islamsk sosialisme, bolsjeviksosialisme og nasjonalsosialisme. Listen er lang. Felles for alle er at sosialisme er en ondskap!

  Følg med!

 5. Arild:
  I egypt ble den lovlig valgte presidenten styrtet av sosialiststøttede islamister, men i Libya er det folket som reiser seg mot en grusom sosialistiske diktator.
  Ser du virkelig ikke forskjellen på de to?

  Følg med!

 6. Å, magen min! Jeg ler så jeg får vondt!
  Stakkars «Hildegunn»…….
  Er det NOEN som ikke er sosialister i din verden? Altså på det DPS`et der du bor?

 7. Nå venter vi bare på Hildegunns panegyriske hyllest til etnisk norske idrettsutøvere og deres kamp mot dopede utenlandske juksemakeridrettsutøvere under VM i Kollen.
  Gleder meg! Hihi!!!

 8. Unnskyld Hildegunn, jeg glemte at du er ignorant (hehe) når det gjelder fremmedord.

  panegyrisk
  ~gy’risk a2 (gj lat. fra gr, av panegyris ‘folkeforsamling, folkefest) lovprisende, overdrevent rosende

 9. Enig med Ari Araberen i at det er oberst Gaddaffis fortjeneste at de skabbete ørkenrottene har holdt stand i det ørkenhelvetet som benevnes Libya.

  Fra en militærjuridisk synsvinkel er det også helt klart at oberst Gaddaffi har rett til å forsvare landets lovlig valgte regjering. De såkalte «modige demonstrantene» er de jure og de facto ikke annet enn simple landsforrædere.

  Og fortjener som sådan å bli stilt for en eksekusjonspelotong. Å sende jagerfly for å effektuere dette nødvendige oppdraget, er det derfor ingen grunn til å kritisere.

  Må derfor si meg prinsipielt uenig i Hildegunns analyse av situasjonen i Libya. Dog er det fortjenstfullt at vi yrkesmilitære får slippe til med våre profesjonelle analyser på hennes blogg.

  Jeg har ved gjentatte anledninger forsøkt å få mine kronikker om situasjonen i Libya, såvel som Egypt, publisert i blant annet Aftenposten. Som tidligere var en verdikonservativ bastion vi i forsvaret kunne stole på. Nå styres jo avisen med jernhånd av en tidligere(?) kommunist, og ligner mer og mer på et hofforgan for den rødgrønne sosialistregjeringen og våre venner fra det fargerike muslimfelleskapet.

  Blogger som Hildegunns blir dermed mer og mer viktige for oss som ikke lar oss forføre av sosialistenes falske propaganda.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *