Politisak og personsak har INGENTING med FRP og gjøre!!

Venstrevrid media og sosialister landet rundt går hurra seg av skaftet nå som en politisak med fremskrittsbevegelsens medlem er i gang!! Hvorfor?!? fordi de kan ikke finne feil i frps politikk så godter de seg i personlige tragedier som ikke har noe med partiet og gjøre!!! FrP har gjort ALT RETT!

Det er politiet i Norge som finner ut hva som er ulovlig og ikke!!! manen er ikke engang dømt og sosialist media og sosialister landet rundt går mann av huse for og hetse partiet manen var en del av og ikke denne fortsatt udømte mannen som tilfeldigvis var medlem av dette partiet som han kunne vært av hvilket som helst annet parti!!! frp skal ikke drive politi eterforskning og lage dom stoler for seg selv som et hvilket som helst av de nasjonalSOSALISTISKE partiene har gjort og gjør?!? men det mener jo sosialsiter er helt topp for hemelig politi og egne dom stoler basert på rykter og politiske syn er for dem like normalt som regn fra himmelen!!!

Frp skal ikke ta ansvar hva enkeltpersoner som tilfeligvis er medlem av partiet gjør av ulovligheter akkurat som at APe partiet sikkert ikke mener seg og være nazister bare fordi en ussel same i partiet er det?!? selv om det har mer med partiets politikk mot israel og gjøre enn at en frper kanskje er homofil?!

Det vil altid være rykter men bulke og fylle jens blir tatt på kamera for sine saker!!! da må sosialistene ut og spre rykter om alle de kan i fremskrittsbevegelsen så derfor kan ikke en ta rykter seriøst fordi de blir fremsat av sosialister ute av stand til og skille politikk og person!!! deres hat mot menesket har ingen grenser!! sosialismen har mer til felles med sinnslidelse og sykdom en noe annet!!

FrP har gjort alt rett og jeg forlanger at justisministern sier dette i klartekst til det norske folk og at sosialistke jornalister og medier går ut med en unskyldning ovenfor Siv Jensen og fremskrittsvegelsens for deres hån av det norske folk med dritslengingen sin og manglende respekt for lov og det norske retsvesen!!!

Følg med!

Annonser

85 tanker om “Politisak og personsak har INGENTING med FRP og gjøre!!

 1. Takk og pris lille venn, du har ikke ment noe siden 26 februar, var redd du var sperret inne for evig og lå i reimer, dypt medisinert (ingen dårlig ide forøvrig)

 2. det er regelen om innlegg du ikke liker det gjelder, er det ikke?

  http://www.vg.no

  AP-varaordfører og tidligere vararepresentanten til Stortinget dømt til tre og et halvt års fengsel for overgrep mot mindreårige og psykisk utviklingshemmet samt voltekt av dyr.

 3. Hildegunn har redigert innlegget mitt fra kl. 17.38 til det bedre!! om noen skulle være i tvil. Jeg skriver setninger med to utropstegn til avsluttning!!

 4. først må jeg innrømme at jeg trudde Hildegunn tulla, men nå har jeg forstått at Bård nok har rett. Hun har slutta å ta medisinen sin.

 5. Konklusjon:

  Hildegunn ønsker ikke en gravende og fri presse som stiller kritiske spørsmål når fremtredende politikere begår kriminelle handlinger. Du får flytte til Nord-Korea da Hildegunn. Der kan du være sikker på at avisene er godt nok sensurerte til at du kan slappe av.

 6. Arild: jeg er for fri presse! men dette er ikke en FRP sak det er en sak om en voksen mann som har filmet tissen til andre menn som tilfeldigvis er medlem av frp i stavanger på lokalt nivå!!! sosialistnee gir seg ikke før de driver denne mannen som har innrømmet kun og filmet tissen til voksne menn og er uskyldig til POLITIET som skal eterforske finner ut noe annet!! sosailsit media er ikke domstolene vi lever faktisk i en retsstat!!! Vil vi at sosialsitene skal drive mensker til selvmord igjen???!?

 7. Hvis Frp har lyst å beholde noe av sitt rykte bør de få stoppet denne Hildegunn umiddelbart. Hvis hun derimot er en sosialist så gjør hun en knakende god jobb med å befeste inntrykket jeg har av de som stemmer på Frp….

 8. Hildegunn:

  Fri presse er en av grunnpillarene i et demokrati. I denne saken gjør de jobben sin. Problemet er at FrP håndterer saken dårlig, og er selv med på å kaste bensin på bålet. Lederene oppfattes som om de har noe å skjule når de svarer på spørsmål. Det er åpenbart hvorfor pressen stiller kritiske spørsmål, og når en får kryptiske svar så eskalerer selvsagt presset mot partiet. Etterhvert som en graver dypere kommer det fram mer og mer interessant informasjon, og da tar det selvsagt helt av.

  Fra et rettssikkerhetsperspektiv er pressens søken etter informasjon viktig. De sitter på viktige kilder, og kan gjennom dette få fram opplysninger som andre instanser ville brukt mye lenger tid på.

  Du kan rope sosialisme til du blir grønn i trynet, men pressen har en jobb å gjøre, og akkurat nå så gjør de den, og hadde det vært et annet parti så hadde de gjort det samme. Det er ingenting som tyder på at dette har med partitilhørighet å gjøre.

 9. Det er tragisk å se hva du skriver.Bloggen din bruker du en hel drøss med ord,som ikke er verdt en drittt.Det er lik null det du får repa ut av deg.Jeg lurer egentlig på hvem du er?Har du hatt en traumatisk oppvekst?Har du i det hele tatt noen utdannelse?Folkeskikk har du ihvertfall ikke .

 10. Hvorfor har FRP alltid stått først i hylekoret da regjeringsmedlemmer har fått gaver og andre ting på reiser til utlandet .Da harde korsfestet og hengt dem opp i galgen.Nei ,fei for egen dør før dere kritiserer andre.

 11. Poenget her er jo ikke at Birkedal har begått ulovligheter. Medlemmer av omtrent alle parti har begått ulovligheter. Det som er alvorlig i denne saken er at mange i partiet har kjent til forholdene uten å si i fra til myndighetene for å skåne partiet. Det ER alvorlig.

  Samtidig ville det vært arti å høre hvordan du hadde reagert om en «venn» av deg tok nakenbilder av deg mens du sto på badet uten at du viste noe.

  Er ikke du for strengere straffer? Likhet for loven anyone? Eller skal FRP-ere slippe å følge loven?

 12. Igjen er Hildegunn en ensom stemme som tør å si det som faktisk er det riktige: FrP har fulgt sitt regelverk og latt påtalemyndigheten ta seg av det som kan være ulovlig.

  Enkelte ønsker å korsfeste FrP, av hvilken grunn? Fordi de har trådd varsomt i en ytterst delikat sak?

  De har ikke presset noen til å gjøre noe de ikke vil. Gutten ville ikke anmelde! Hva skulle de gjøre kaste ut medlemmer på grunn av løse rykter om at han har hatt mye med ungdom å gjøre? Det er jo kanskje ikke rart at lederen av ungdomspartiet liker, og er mye rundt, ungdom?

  Dette er en heksejakt på FrP som mediene og venstrevridd norsk presse står bak. En trist sak for alle involverte, men mest trist for FrP som faktisk bare har prøvd å gjøre alt riktig og som da blir den store stygge ulven…

 13. «Gjør som jeg sier, ikke som jeg gjør»…………….?
  Per Sandberg, kjent for promille på stortingets talerstol og litt av hvert annet, sa at kirken burde melde fra til politiet når den ble kjent med overgrep. Men dette gjelder altså IKKE for Frp, som til og med nekter å svare på hvor lenge de har kjent til saken!
  Joda, dobbeltmoralen har gode vilkår i dette partiet……..

  Når det gjelder det meste av suppa til «Hildegunn» er det i grunnen bare én ting å si : hun» er et menneske med en MEGET syk sans for humor…….

 14. Dette er feil, Hildegunn og FRP.
  Om man får vite om overgrep mot mindreårige plikter man i flg. loven å anmelde dette.

  Dette har ikke FRP ledelsen gjort og dermed brutt loven.

  Så kan man ro seg vekk fra dette men du og dere kan stille dere et moralsk spørsmål : Er dere trygge og fornøyde med en ledelse som vet om overgrep mot mindreårige uten å gjøre noe med det ?

 15. I fjor: – Kirken burde varslet politiet om overgrep

  I år: Støtter at Frp ikke varslet politiet på grunn av usaklige rykter

  Frps Per Sandberg.

 16. Du verden. Jeg er ikke sosialist, men det «Hildegunn» skriver her er jo bare fantastisk. Her viser du deg og partiet fra deres beste side!! Gjør deg selv (og partiet) en tjeneste og spre dette inlegget!!

 17. Er FrP den katolske kirke? Nei!!!! rykter er det _MANGE_ av i politiken satt ut av sosialister som ønsker og ødlegge livet til mennesker som mener andre ting en dem»!!!

  Jeg og ledelsen står skulder mot skulder i denne sak!!

  media bør kjenne sine besøktid!!! vil de ha flere liv på samvittigheten?!? de gaser seg i lidelse og detaljer som er for politiet og retsvesen!!! lov og orden må være styrende i samfunet og ikke sosialistiske journalister ønske om perverse detaljer for og kunne finne på nye vinklinger mot uskyldige mennsker som som tilfeldigvis er medlem av samme parti som den som er mistenkt for noe!!! dette er en skam!!! EN SKAM!!

  sosialister bør skamme seg og spøre seg om de ønsker et nytt liv på samvitigheten på grunn av deres medspilere i medias jakt på politkere på høyrtesiden?!?!

 18. For en som er så opptatt av det etnisk vestlige og det norske burde en kunne sette det krav – dersom man ønsker å ytre seg offentlig – at ordelingsreglene, dobbelt konsonant-reglene samt alminnelig rettskrivning skal være noe i nærheten av rett.

  Det er langt igjen dit. Innholdet er jo bare komisk og morsomt, det er det ingen grunn til å kommentere. Men det skjærer meg i hjertet at folk ikke har noen venner. Ikke en eneste ekte kompis som kan fortelle Hildegunn at hennes språk passer bedre som do-graffiti enn som ytringer i den offentlige debatt. At hennes språk er fullt av feil, er utydelig og at spissformuleringer fungerer bedre når de da faktisk er formulert.

  Men gøy å lese den mørkebrune galskapen er det så absolutt.
  Keep up the very bad work, Hildegunn…

 19. sine besøkstid…. er tid i entall, bør sin være i entall. Alternativt: sine besøkstider…

  Gaser seg, retsvesen, samfunet, for og kunne,medspilere,politkere på høyrtesiden….

  I luv it!
  All grunn til å lytte til denne, lett språkforvirrede stemmen med større ytringsbehov enn hun har noe å si.

  Aldri har det gått raskere å finne fem feil…

 20. Jeg er ikke sosialist, men mener fremdeles :
  1. Man kan ikke gi en 15 åring ansvaret for å anmelde en sak.
  2. Om man får vite om overgrep i privat, jobb eller organisasjonssammenheng så er det en plikt å anmelde og forsøke å stoppe dette. Om ikke annet så av rent menneskelige hensyn.
  3. Politikk er ikke en kirke, men å verne om folk man vet gjør slike ting tyder på :
  A. Elendig dømmekraft
  B. Moral som ikke hører noe steds hjemme
  C. Liten evne til å se hvilken skade på egen organisasjon slikt gjør om/når det kommer ut.

  FRP ledelsen viser virkelig dårlige egenskaper her.
  Ikke politikken – men ledelsen.

 21. En annen sak som er veldig viktig er :
  Hvordan kan foreldre sende barna sine til FRP sine møter/kurs når de vet at overgrep kommer til å bli dekket over av ledelsen i partiet og at barnet selv blir gjort ansvarlig for å ta saken videre ?

 22. Haakon: Foreldre kan stole på FrP!!! fremskrittsbevegelsen elsker enkelt mennesket og er stolt beskyter av individets verdi i et samfunn som voldtar identietet til etniske vestlige mennesker!!

  FrP har handlet riktig så hvorfor skulle noen ikke sende barna sine til FPU??

  Foreldre som sender barn til AUF og SU som er komunistiske stalinistiske monsterleirer som angriper mennesket og hjernevasker barnet!!!!!! Det er barnemishandling!!

 23. Hildegunn – jeg er Høyremann, jeg. Så du behøver ikke fortelle emg om AUF og SU.

  Det som skremmer er at du mener det er riktig at en organisasjon (uavhengig om det er FRPU, AUF, SU eller Røde Kors) dekker over overgrep og mener de har handlet riktig.

  Kanskje riktig i følge sine regler.
  Men – dette handler ikke om sine regler. Det handler om lover og moral også. Og her står dagens FRP ledelse til stryk.

 24. Dette har alt å gjøre med Fremskrittspartiet.
  Saken dreier seg om hvordan Fremskrittpartiets ledelse har forholdt til saken etter hvert som opplysninger har tilflytt den. Ikke hvordan og i hvilken grad et enkelt medlem har forbrutt seg.
  Ingenting tyder på at ledelsen har hatt omsorg for ofrene.

  Den står igjen temmelig avkledd. Da får den også finne seg i at pressen tar noen bilder.

 25. For å understreke det en annen sa om at politikere skal helst fremstå som gode forbilder; Det er ikke politiet som «finner ut hva som er ulovlig», det er politikerne som lager lovene, og det ser dermed ikke så bra ut når en av dem bryter dem.

 26. Fremdeles like morsomt å lese Hildgunns» sure oppstøt men litt trist å lese «hennes» usaklige og heslige personangrep på andre

  Spesielt artig at «hun» hevder at «Jeg og ledelsen står skulder mot skulder i denne sak!!

  Mener å kunne observere at ledelsen i frp ikke er like kjepphøye lenger, de har kanskje innsett at de var på VELDIG feil spor, og kanskje de har skjønt at aggressive angrep på pressen ikke er rett medisin i denne saken…

  Dessuten er korrekt uttrykk «skulder VED skulder»…………. Men en sånn som «hun» får vel neppe mer en enn kald skulder, he-he

 27. Oj-oj, Hildegunn, du er virkelig på jordet. Skjønner at du som FrP-er fortviler, men vent til du faller ut av psykosen før du skriver mer om dette. Kommentarene dine kan bare skade folks oppfatning av FrP.

 28. Du ville ha fremmet saken dersom du leser korrektur på innleggene dine. Det er veldig mange skrivefeil!
  Forøvrig er jeg enig i mange av synspunktene.

 29. Venner, sier du? Det virket ikke som om disse »vennene» av Trond Birkedal satte så veldig stort pris på å bli filmet nakne i dusjen. Jeg tror de tok en kraftig revurdering av dette vennskapet så fort de fant ut av hva de ble utsatt for. Det burde være innlysende Hildegunn, da han 19-åringen gikk ut i media og stod frem om saken.

  Det kom forresten også frem at Birkedal hadde seksuell omgang med en gutt da han fortsatt var under den seksuelle lavalder. Han er pr. dags dato 17 år men ser neppe på Birkedal som sin venn etter det han ble utsatt for.

  Dermed burde du, som jeg allerede har sagt, skjerpe deg, forholde deg til virkeligheten istedenfor å omtale de krenkede som venner av Birkedal, og ikke prøve å bagatellisere saken.

 30. For de som ikke har skjønt det enda. Hildegunn er en god gammeldags idiot. Det er ikke verdt å si henne imot. Ingen bedring i sikte uansett hvor rasjonelle motargumenter en fremsetter.

  Heldigvis lever vi i en verden der fåtallet har så inn i helvete lav IQ.

 31. Hahaha, må si jeg flirte noe helt ufattelig da jeg leste dette. Det er jo ingen som dømmer FRP for det Trond gjorde..
  Det folk dømmer FRP for er at top ledelsen visste om dette. De viste at han hadde forgrepet seg på en mindreårig gutt og holdt det skjult.
  Pluss Siv Jensen sa at hun ikke visste noe som helst om saken «Dette er helt nytt for meg så jeg kan desverre ikke kommentere noe utover det» Er mer eller mindre direkte sitat fra Siv.
  Senere går hun ut og sier at hun hadde hatt kjennskap til dette i over 7 måneder. Og det at hun løy handler jo om henne, partiet og ikke minst om parti ledelsen.

  Eller er du uenig i det? Synes Trond Birkedal saken har blitt blåst opp i den forstand at media var litt rask på avtrekkeren, men jeg synes FRP toppens bevisste skyggelegging av denne saken fikk altfor lite oppmerksomhet.

  Det er jo et enormt brudd på tillit når ledelsen i et parti har visst om mulige kriminelle omstendigheter rundt en av sine egene toppmenn uten å ha gjort noe med det. 7 måneder er lang tid å holde en slik hemmlighet.
  Eller er du uenig i det?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *