Nordmenn vinner ærlig – svensker må JUKSE seg til seier i Ski VM!

I går åpnet Ski VM i Norge! Hele verdens øyne rette seg mot den Norsk hoved satden, og alle gledet seg over stor prestasjoner av fantasiske idrettsfolk! For oss Nordmenn er dette en geldes dag! Alle vet at Norges storhet ti glans kommer til uttrykk i idretten. Nordmenn er fra naturens side de mest fantastiske idrettsmenneskene i verden, vikingblodte renner ufortynnet i vår årer, og vår storhet er mange gange r bevisst innen idretten. Derfor gledet hele verden seg over Norks gull i går. Men det kom oggså et skår i gleden!

Og det skårekt heter Sverige! For det ble desvere svenstk gull i herrenes langretnts sprint i går. Eller, jeg vil ikke bruke ordet «herre» om de svenske utøverne! For det vi opplevde i går var så langt UNNA det å være en herre, en gentleman, som det er MULIG Å KOMME! For svensken JUKSET seg til gull medalje! Dette kan manl lese i avisen i dag!

Den svensek personen Emil Jønson hindret nemlig med vilje vårt medlajehåp Petter Nortuhg i å komme frem i feltet! Med en uspotslighe som kun utlendinger kan utvise sperret Jønson veien for Northug! På den måten kunne Markus Kellner går rolig inn til en gullmedalje han på ingen måte fortjener. Den morslake vinneren er selvsagt Northug og Norg. Slik kommer det til å bli husket over hele verden, og Sverige har nok en gang gjort seg til latter for hele verden!

Det Norke folk forlanger at Sverige gir gullmedaljen tilbake til den rette vinneren!

Vi forlanger ett Ski VM der SPORTEN står i høysetet, ikke juksemakere fra utlandet, eller sosialister som forsøker å blande politikk inn i sporten! Kun stor idrett kan godtas, kun seier er godt nok! Vi er NORDMENN, det er vår SKJEBEN å vinne gull!

Følg med!

Annonser

34 tanker om “Nordmenn vinner ærlig – svensker må JUKSE seg til seier i Ski VM!

 1. Ja her er ingen tvil dette burde ha vært ett rent NM, slik ville en innblanding fra utlendiger være hindret.

  Premiene skulle dog være med VM logo. For Hilegunn vet jo at Norge alltid er verdensmestere. Utrolig leit av vi er så få.

 2. Huff ja, de forbaska utlendingene, de skulle ikke få lov til å delta. Da hadde det ikke blitt noe jukseri, og alle medaljene hadde som fortjent gått til Norge. FIS må forandre på dette fortest mulig.

 3. Du burde bytte om bloggen din til humor bloggen, du bryter jo alle dine egne regler du hehe, jeg kommenterer aldri skrive og grammatikk feil fordi jeg garantert har mange av dem selv men når det står i reglene dine at setter pris på at folk har riktig grammatik og rettskrivning så tror jeg du må begynne å lese over innlegene dine selv før du poster.

  Ellers så støtter jeg deg, med en så viktig blogg som er så viktig for den norske befolkningen å lese så er det helt klart at du mest sannsynlig har en advokat som jobber full tid med å stenge ip addresser fra bloggen din hehe… Regner med at du har 3 4 stykker fra telenor som sitter hjemme hos deg også å sjekker opp å stenger…

  Nå skrev jeg vel kanskje litt for krast her så nå er det vel ikke lenge før du sender SWAT på døra mi hehe 🙂 neida måtte bare kommentere litt på reglene dine 🙂 men dette innlegget ditt syntes jeg ble latterlig fult fortjent seier til Hellner.

 4. Som nordmann boende i Sverige (spör ikke hvorfor) må jeg si meg helt enig! Disse svenskene klarer ikke å se seg selv som de evige toere/tapere de er! Alle midler tillatt. Se til å få tlibake blykulene i forsvarets våpen, så vi kan gjöre noe med dem!

 5. Siden langrenn er en av verdens minste sportsgrener, tviler jeg på at dette blir husket over hele verden. Å kalle det for VM er vel nesten en vits i seg selv.

 6. Vikinger:

  Vikingene var forresten ikke norske. Vikingene tilhørte ulike klaner spredt utover de områdene som i dag er definert som skandinavia. Det blir meningsløst å snakke om norske, danske eller svenske, da disse grensene ikke eksisterte i perioden som defineres som vikingtiden. Det er heller ikke slik at alle menneskene i disse områdene var vikinger på denne tiden.

  Den typiske viking var også en del av et imperialistisk sjørøvervelde som brakte tyrrani, død og fordervelse med seg der de reiste. Ikke mye å være stolt av spør du meg.

  På en måte var vikingene slik du mener muslimene er i dag, Hildegunn.

  Stå på!

 7. «Nordmenn vinner ærlig – svensker må JUKSE seg til seier i Ski VM!»

  Har väl aldrig hört på maken.
  Så okunnig som du är.
  I Sverige så kör vi skidor som ett team/ lag ungefär som i ett cykellopp. Vi kör för den som är bäst för dan.

  Se och lär av oss när vi kör stafetten 4×10.

  Lägg ej ut dina korkade åsikter nå mer !!!

  Ciao

 8. Svenne:
  Ja, det er bare svensker som er så ekstremt dumme og tilbakestående at de ikke skjønner forskjell på INDIVIDUELL og LAGIDRETT! Hele verden hater Sverige for di di er så usportslige!
  Og dere svnesker har ingen rett til å kritiserer meg eller andre Nordmenn!!!!!!

  Følg med!

 9. Inte nog med att du inte har en siffra rætt nær det gæller Historia, du verkar vara ganska sifferløs nær det gæller idrott med.

  Men du kan ju føreslå ett VM med bara Norrmæn? Alla andra fuskar ju eller dopar sig ændå!

  Idiot.

 10. Vad är detta för en patetisk gammal tant med åsikter som är så korkade så man häpnar.
  Jag har inget emot Norrmän överlag.
  Men dina åsiketr är vanvettiga.

  Du skriver: «Hele verden hater Sverige for di di er så usportslige!»

  Vad har du varit med om som får dig att känna detta hat mot Storebror ? Stackars dig då…

  /Svenne

 11. Hildegunn:

  Selvfølgelig står det for verdensmesterskap. Men jeg skriver at beskrivelsen er en vits. Norges befolkning utgjør 0,06% av menneskeheten, men 5,2 % av utøverne i Ski-VM. Totalt utgjør de nordiske landene 15% av utøverne. Summerer en alle utøvere som kommer fra Europa, eller land som grenser til Europa utgjør dette 80% av deltakerne (514 av 636). Land i Afrika er heller ikke representert – så den ene påstanden din er positivt feil. Totalt er det kun 25% av alle verdens nasjoner som er påmeldt. Mange av disse har svært få utøvere, som er med for morro skyld. Dette er nesten et rent europeisk mesterskap, der spesiselt de nordiske landene er kraftig overrepresentert i antall deltakere.

  Kall det gjerne for VM, men det fremstår som en vits.
  Du får google «deltakere ski-vm 2011» hvis du er interessert i fakta.

 12. Og rent statistisk:

  Skulle alle land vært representert likt, i forhold til hvor stor befolkningen er, så ville Norge stilt med 0,38 av 636 deltakere. Troppen er i dag på 33. 33 er ca. 0,000825% av Norges befolkning. Skulle alle land ha stilt en så stor andel av befolkningen sin i ski-vm så hadde det vært ca. 50.000 deltakere og ikke 636. Bare for å sette det litt i perspektiv….

 13. Arild:
  Afrika er representert i VM, da Kenya er et afrikansk land.
  Når du ikke gidder å sette det inn i fakta før du kommer med diine påstander gjør at en vær kritikk fra din side blir useriøs.
  Følg med!

 14. Ja den beklager jeg. Jeg glemte den ene kenyaneren som ikke klarer å kvalifisere seg.

  Men du har rett, det er logisk at det er mange nordiske deltakere, da er det også logisk at vi hevder oss. Ikke fordi nordmenn er suverene, men fordi vi er grusomt overrepresenterte. Dette er også mitt poeng med tallmaterialet. Den ene kenyaneren forandrer ikke dette faktum.

  Din nasjonalsosialistiske fremstilling av den suverene norske viking, er dermed tilbakevist gjennom en ren statistisk fremstilling.

 15. Arild:
  Tilbakevist? Tull og tøys. Den norske nasjon eksistete lenge før den moderne staten Norge oppstod. Allrede i vikingtiden opererte man med klare skiller mellom nordmenn og andre nasjonaliteter.

 16. Hvorfor i guds navn kan du ikke bare si:

  «Nordmenn er ikke de mest fantastiske fra natursens side, jeg forstår selvfølgelig at vi er gode i langrenn fordi det er så utrolig få land som har fokus på denne idretten. Og dette viser jo tallene dine helt klart.»

  «Du har helt rett Arild, beklager at jeg blandet inn nazi-ideologi i langrennssporten»

  Verre er det ikke….

 17. Ellers, litt historie:

  Seilingsleden fra Karmøy og nordover ble omtalt som Norðrvegr, veien mot nord, noe som kan tyde på å ha vært et geografisk navn gitt av gøter eller daner på samme måte som uttrykkene vestrvegr, austrvegr, suðrvegar. Denne betydningen lever videre i det engelske, tyske og franske navnet på landet. På et senere tidspunkt har navnet på skipsleden også blitt navnet på fastlandet østenfor. Det er usikkert når Østlandet begynte å bli assosiert med landet som ble omtalt som Norðrvegr, ettersom denne landsdelen frem til 1000-tallet oftest var de danske kongenes skatteland («viken»).

  Navnet Sverige er første gang dokumentert i det anglosaksiske episke diktet Beowulf, i et manuskript fra 1000-tallet, under navneformen Swēorice. Fra slutten av 1200-tallet er det dokumentert under formen Swerike langs bottenviken. Det beteget Svearnas rike i området Svealand. Mot slutten av 1400-tallet hadde navnet endret seg til Swerighe, på 1600-tallet ble det så endret til Swerghe og Swirghe, Gustav II Adolf brukte formen Swirge, i dag brukes den senmiddelalderske formen Sverige.

  Vikingtiden er forøvrig definert som fra litt før år 800 til 1050. Så vidt vi vet var altså disse identitets- og nasjonsnavnene ikke hyppig brukt før vikingtiden var over.

 18. Emil Jönsson drikker svenskt mellanöl, presis som jag själv!

  Derfor er han en vinnare, presis som jag själv!

  Den ekla svatsmuskiga trönderjäklen Peter Nårrtugg kan inte venta at vinna när han bara drikker sig sansaløs på redbullpiss!

  En riktigt litan kuk har han og. Det bular jo inte alls nedi trikåen.

  Emil Jönssons kuk skulle jag imellerti inte hatt nogot mot at suga reelt av! Mjaaaauuuuu!!!!!!

 19. Godkväll.
  Svenskarna använder samma taktik som Thor Hushovd som enligt dina idéer är en typisk svensk?
  Det tackar vi för.
  Fö har jag inget emot norska framgångar bara jag slipper se horthug överhuvudtaget.
  Synd att han skämmer ut så många fina idrottsmän.
  Inge Glid och mysost Hjelmeset tex.

 20. Er nå mer eller mindre overbevist om at «Hildegunn»s skrivefeil er bevisste, selv en tiåring skriver bedre norsk enn det «hun» presterer ;o))
  Ellers er Arild denne bloggens klare konge, å argumentere saklig mot vrøvlet til denne såkalte «Hildegunn» er bare beundringsverdig!
  Men det er fortsatt moro, selv om det er slitsomt å lese, for hva mener «hun» egentlig med setninger som «Alle vet at Norges storhet ti glans kommer til uttrykk i idretten»…………….. LOL

 21. Et lite PS, bare, et spørsmål til «Hildegunn»: Hvem skrev «Reglene for kommentering»? Hvis det var du, hvordan kan det ha seg at de er skrevet på forholdsvis korrekt norsk, mens skrivefeil og orddelingsfeil florerer i absolutt alle de URKOMISKE innleggene dine?
  Og nei, jeg forventer ikke et saklig svar….. ;o))

 22. Jeg må i hensyn til det norske folk beklage vår stakkarslige statsborger, Hilge Gunn og hennes utsagn til resten av verdens befolkning. Hun gjenspeiler ikke landet, da gjennomsnittlig IQ i Norge er over 5.

  Det er klart at nordiske utøvere var overrepresentert under ski-VM i Oslo. Grunn 1 : Konkurransen er i OSLO, så derfor er det logisk at vi stiller med flere utøvere.

  Grunn 2 : Med tanke på at ett naturlig krav til gode prestasjoner i ski er snø, noe vi har mer enn nok av i dette landet. All denne snøen gjennom årtier har gjort skigåing til en del av norsk, og skandinavisk kultur- å derfor er det helt naturlig at vi i stor grad er overlegne når det kommer til denne grenen.

  Om hilde gunn hadde hatt evnen til å fatte logiske begrunnelser ville hun skjønt at en nasjons prestasjon er knyttet opp til den kulturen landet har for den gitte idretten. Om nordmenn er så overlegne så syns jeg det er rart at vi ikke er i verdenstoppen i blant annet fotball, og hvordan en person fra Norge kan være så dum (det skrives altså dum, å ikke dom) som Hilde Gunn.

  V-

 23. Arild:
  Din nasjonalsosialistiske fremstilling av den suverene norske viking, er dermed tilbakevist gjennom en ren statistisk fremstilling.

  Mari:
  Ellers er Arild denne bloggens klare konge, å argumentere saklig mot vrøvlet til denne såkalte “Hildegunn” er bare beundringsverdig!

  Arild&Mari: for noen pissemaur!
  Er dere født inni en plomme, bak et gjerde?
  Statistikk som beviser hva da? Saeklig argumentation? Haha, nyra mi ler. Alle veit jo at Harald Hårfagre samla… hva da, Arild, Finland?

  Det var det samma da som nå, dugelige nordmenn med freske og herlige jenter som Hildegunn mot juksemakere, degoser og småguttglade undermålere der ute i Europa. Er det tilfeldig at Sverige er medlem av EU? Å nei. Stå på, og kast hele EU til havs!

 24. Anton:

  Alle vet ikke at Harald Hårfagre samla Norge. Han gjorde ikke det. Norge som nasjon eksisterte ikke på denne tiden. Han kontrollerte store deler av det området som vi i dag kaller Norge. Historien er mye mer kompleks enn det vi lærte på barneskolen.

  Ellers kan statistikk bevise svært mye. Statistikk blir benyttet mye i forskning f.eks. Statistikk og kunnskap henger sammen. Det er åpenbart at hvis en nasjon er overrepresentert i en idrett, så har befolkningen stort fokus på denne idretten og bruker større ressurser enn de fleste andre på å dyrke frem gode utøvere. Dette vil nødvendigvis gi resultater. Når vi legger til gode naturgitte forhold for utøvelse av idretten, så har vi en god forklaringsmodell som sansynliggjør hvorfor resultatene er spesielt gode.

  Hva denne saken har med degoser eller EU-medlemmer å gjøre, forstår jeg ellers ikke noe av.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *