Super-Norge slår Jukse-Sverige ned i: Støvlene!

Dagen er ennå ikke gammel, for den er faktisk ung! Og mye mer står for tur! Men allrede nå har Super-Norge vunnet to medlajer i Ski VM! Hele verden bejubler og lar seg imponerer av fantastiske Norks idrettsutøvere, Nordemnne med ekte vikignblod i årene som knuser all konkuranse og går fram tll triumfer for Norges ære og storhet!

Og i dag vannt ikkeSverige! Hovorfor ikke? Fordi de ikke kunne JUKSE seg til seier slik de hjorde pp herre Sprinten!

Hele verden fordømmer det svenske jukset, og jeg forlanger Sverige utestengt fra alle idrettsarrangenten for altid! Serige er ikke verdige og delta!

Se bare på: Senere i dag! Da er det hopp og kombinert! Hvorfor deltar det ingen svensker? Fordi de ikke har funnet en måte og jukse på i hoppbakken! Er dette grunnen? Jeg stiller de viktige sspørmsålene!!!!

Heian Norge ! Vår storhet er enorm, Nordmenn triumferer ALLTID!!

Følg med!

PS! Tbanen viste i dag med all tydlighet hvorfor et sosialististisk kollektivtransportsystem ikke fingerer! Dette er en skam for hele nasjonen og jeg forlange smaferdslesminsterens avgang! En regejring som setter fornyelse og fremskritt i fokus hadde sørget for skikkelige veier så alle Nordmenn med bil hadde kommet fram i tide!

Annonser

17 tanker om “Super-Norge slår Jukse-Sverige ned i: Støvlene!

 1. Gratulerer Norge med 2 gull!

  Du, om noen bør lese dette Hildegunn!!

  GLEM IDRETTEN!

  Det er arkitektene og ikke skiløperne som bygger Norges omdømme internajsonalt, mener forsker og Arkitekthøyskole i Oslo, Erling Dokke Holm!

  UD,s omdømmeundersøkelse viser det er stor forskjell på nordmenns syn på seg selv og andre nasjonaliteteters syn på oss. I utlandet oppfattes vi som provinsielle naturbarn. Hvorfor er det slik?

  Det er stor forskjell på eget selvbilde og hvordan omverden betrakter oss på. Det gjelder alle land. Med små land er det noen få ekstremegenskaper som fester seg hos utenforstående, og og det tar lang tid å bli kjent for noe nytt. Og så er det stor forksjell på spiss og bredde. Mens arkitektur i London vil vite at norsk arkitektur er i en interessant utvikling, vil det være viktigere for den enskelske menigmann at Amundsen slo Scott i kappløpet mot Sydpolen.

  Hvorfor blir ikke kulturelle og teknologiske nyvinninger en del av Norges omdømme?

  Fordi vi ikke har tradisjon for å være kjent for det. Når vi danner oss et bilde av et land, fletter vi inn den informasjonen som passer med det vi forstilte oss fra før. Da CBS laget en dokumentar om Norge under OL på Lillehammer, filmet de fra lufta og viste frem tømmerkoier med røyk sivende fra pipene, folk med frossbitte kinn som trukket sine egne spor over Hardangervidda. De viser ikke frem avanserte gassintallasjoner i Nordsjøen. Nei, vi forteller de samme historiene om og om i gjen. CBS fortalte samme historie som Trygve Gulbranssens bestselger, » Bakom syner skogene» fortalte i 1933. Kan jeg fortelle deg en liten historie? Ja.

  Det året Bobbysocks vant Grand Prix, var jeg turistguide på Vestlandet. Bussjåføren ville spille» La det svinge» og fortelle de amerikanske turistene at Norge hadde vunnet en europeisk musikkkonkurranse. De syntes det var helt absurd. De ville bare ha «Solveigs sang». Utlendinges Norge er fremdeles det Norge som ble skapt under nasjonalromanttikken, som kulminerte med polarferdene. Det har funket i hundre år, og funker fremdeles.

  Hva har det å si for omdømmet at vi står utenfor EU?

  Det passer godt til det naturmystiske perspektivet på nordmenn. Mann tenker at det er et sammenfall mellom det geografiske landskapet og det mentale landskapet, og ser for seg at nordmenn er som de takkete fjellene, at de er stri og egenrådige og ikke vil dele.

  Hvorfor blir det slik?

  Myteproduksjonen om land er helt nødvendig. Alle land og kulturer er komplekse. Det er bare små destilater som siver ut til resten av verden. Men det gjør det mulig å forholde seg til hverandre.

  Hvordan kan nordmenn markere seg mer?

  Hvorfor skal vi gjøre det? For å selge produktene våre? Jeg tror ikke vi bør tenke så mye på omdømmet. Det viktigste er kvalitet i det vi produserer. Om vi kvalitetsikkrer arkitekturen vår, vil det gi resultater om 50 år.

  Norge har ingen verdens kjente merkevarer. Hva kunne vært en god merkevare å profilere Norge på?

  Kanskje tripptrappskolen. Den er ergonomisk, vokser med barnet, og har et nett, sosialt intellegent design. På 30 år er ingen kommet med noe bedre. I tripptrappskolen møtes eksportindustrin og den humane velferdsamfunnet, og den dekker et reelt behov.

  Støre sier også at nordmenn er både for selvsikre og for ydmyke. På hvilke områden bør vi ha selvtillit, på hvilke bør vi kjenne våre begrensninger?

  Vi bør huske at Vinter-OL er et marginalt fenomen, og at nordmenn primært er gode i idretter der få andre deltar. Fotballandslaget klarer ikke å kvalifisere seg til EM engang, men får massiv oppmerksomhet. Samtdilig har vi fire-fem arkitekt kontorer i verdensklasse. Det er et felt der det er minst like hard konkurranse som fotballverden, men dem hører vi lite om. Vi burde se mer på de kulturelle feltene der vi er gode , som ikke er smale, og nyter stor internasjonal intresse, som jazz og arkitektur. Og så bør vi glemme idretten! Den er irrelevant og uintressant!

 2. Kjære dumme Hildegunn!!!

  Du er sikkert en stolt Nordmann/kvinne,jeg også,men få opp øynene,og se hva som skjer!Jeg er en stolt Nordmann,bosatt i Sverige,og for og si det slik,jeg har flott bil,mye billigere enn i Norge,der koster den tre ganger så mye,fyller bensin til samme pris som i Norge,men svenskekronea er lavere,røyken er billigere,alkoholen,strømprisen,maten,husleien,forsikringen,på både bil og hjem,burgerking,mcdonalds,max,de tar ikke 25% høyere priser på bensinstasjonen,slik de gjør i Norge.Som du sa,i dag er det hopprenn,hvet du at det var en Svenske som har takken for at de bruker V-stil i skihopp i dag,Boklöv heter han!!Det er vel bare i din lille evneveike hjerne det foregår juks tror jeg,men du er jo blogger da,og de er ikke kjent for og være blandt de glupeste i samfunnet!!Har kanskje noe med latskap og gjøre?!?!?!?Trenger du flere fakta???

 3. En fråga till dig: Från vilket land kom han som uppfann den nuvarande hoppstilen (V-stilen) fundera på det du.

  Och sedan är det tragiskt hur en person som använt dopingpreparat kan hyllas som hon gör. Kan hon inte åka utan sin astmamedicin ska hon lägga av. Men i Norge har man inga skrupler. Där är ju doping lika accepterat som i Ryssland, det forna Sovjet och Östtyskland. Norge = sista sovjetstaten.

 4. Svein:
  At du skryter av din egen grådighet gir ikke et serlig sympatisk inntrykk av deg. At du heller ikke mestrer korrekt tegnsetting, og i tillegg kommer med ignorante og ukorrekte påstander om bloggere gjør meg bare overbevist om at kritkken som kommer fra deg ikke er relevant.

  Følg med!

 5. PC:
  Om du hadde fulgt med hadde du sikkert forstått at jeg skriver om Ski-VM og norske idrettsprestasjoner. Å bringe mot inn i diskusjone er derfor avsporing av debatten.

  Følg med!

 6. Er du full? Så mange skrivefeil har jeg ikke sett siden barneskolen.
  @Bengan, begynner å bli lei av smålige svensker som ikke tåler å tape mot en sterkere løper, altså Marit Bjørgen.
  Hildegunn, jeg har helt ærlig ingen anelse om du faktisk mener noe av det du skriver, men om du skulle gjøre det så burde du skamme deg. Du er alt som er galt med Norge i dag, og burde blitt sparket på ræva ut av landet.

 7. Citat från en person? som lider av Kognitiv dissonans.
  -Landet som fant opp V-stilen klarer ikke engang å stille med en hopper i VM.

  Precis, vi har 2 som stæller upp, men i och med att du inte har en siffra rætt så førstår jag att rækna till 2 ær en næst intill omøjlig uppgift før dig.

 8. Svein:

  Det er heller ikke særlig reflektert å ramse opp prisforskjelliger mellom Norge og Sverige og jeg er gennerelt lei av folk som syter over bensin og matpriser og etc i Norge. Ja Norge er et dyrt land, men man må se på antall prosenter man bruker av sin egen lønn på f. eks mat og bensin. Norske lønninger er høyere enn svenske lønninger og sier dermed seg seg at prisene er høyere i Norge.

  Jeg bor selv i københavn, hvor prisene også er mye billigere enn i Norge og også sverige for den saks skyld, men jeg tjener mindre og betaler mer i skatt og min kjøpekraft er ca det samme som jeg ville hatt i Norge. Jeg er også heldig som studerer og får støtte av norsk lånekasse.

  Nordmenn generellt bruker ca 11-12 prosent av sin inntekt på mat, som vi alle kan være enig i ikke er særlig mye. I europeisk sammenheng er Norge ett av landene med aller lavest prisbevissthet, sammen med Sverige og svensker bruker omlag 13 % av deres inntekt på mat! At vi i det hele tatt skal klage over mat og bensin priser med de inntektene vi har er fordi folk nettopp ikke ser lengere enn dit nesa rekker. Men kan altså ikke sammenligne hva en ost koster i norge kontra en ost i polen! det blir helt absurd, og vi handler med helt andre livsvilkår. Vi har råd til de høye prisene vi har satt, de høye prisene er fortsatt billige for oss fordi vi har så høy kjøpekraft. Ikke glem at det er land som bruker alt fra 50-90 % av sine inntekter på mat, også i europa.

  Håper virkelig folk tenker litt over dette før man klager over at det er så dyrt. Vi har tross alt råd til det.

 9. Til tross for at jeg lærte deg litt om vikingene på din forrige blogg, så fortsetter du å hylle det norske folk som vikinger.

  1. De var imperialistiske sjørøvere og undertrykkere. Draps og voldtektsmenn. Svært lite å være stolt over.

  2. De var på ingen måte norske. De levde i områdene som i dag kalles for skandinavia. Norge var ikke en realitet før etter vikingtiden.

  Du fortsetter å spre din nazi-ideologi, der nordmenn er übermensch.

  Bra du viser ditt sanne ansikt for en gang skyld.

 10. Bare for ordens skyld en faktaopplysning til alle svenskejæklene som misbruker bloggen til å skryte av at svenskene har «oppfunnet» V-stilen:

  V-stilen ble tilfeldigvis «oppfunnet» av en svenske med dårlige nerver, som pissa på seg hver gang han skulle sette utfor hoppbakken.

  Å holde bena lengst mulig fra hverandre, er den logiske løsningen når man har pissa på seg og prøver å friksjon som kan medføre sår hud i skrittet og nedover lårene.

  At det å pisse i skibuksa har vist seg å kunne medføre fordelaktige aerodynamiske egenskaper, var kun et tilfeldig lykketreff!

 11. Hildegunn, keep up the good work!
  I really concur with your feelings about Swedes and I think that the majority of Norwegians do too.

  We take solace in the fact that the Swedes will soon be extinct!

 12. Jeg sitter og ser på reprisen på 15 kilometeren i Kollen-VM fra 1982.
  Og jaggu prøvde ikke svenskene å jukse seg til medaljer den gangen også….med å skøite på en klassisk distanse!!!!
  Likevel, den renhårige og tvers gjennom ærlige og sympatiske Oddvar Brå tok seiren uten å ty til slike råtne midler!

 13. jeg lurer også på om du er full, ikke bare når det gjelder alle skrivefeilene dine, men hærregud de meningene…. jeg sitter og leser gjennom bloggen din, og ler meg i hjel, alt som står her er så skrudd, det er helt feil… lol

 14. Enig i den Camilla, det er veldig mye skrudd på denne bloggen. Så ekstremt at det nesten ikke er til å tro, men det har seg slik at det er mye rart i verden og ekstreme meninger som kommer fram.

  Det er bare en ting å gjøre, riste på hodet og le, for dette er bare en av trollene på nett.

 15. Bloggen til Hildegunn er ikke noe og le av. Jeg blir direkte trist. At noen kan spre så mye hat om det systemet vi har i Norge, der vi tross alt har det så godt og demokratisk kan velge våre ledere.
  Systemet er ikke perfekt, men hva er alternativet ? Diktatur?
  En tid etter 22 juli. trodde jeg at hildegunn kunne være aliaset til ABB. Men hun er fremdeles aktiv. Tilogmed FRPs politikk kan ikke måle seg med Hildegunns ultranasjonalitet.

  Jeg håper for Hildegunns og Norges skyld at sånne meninger er noe hun bruker for og skaffe seg blest om bloggen sin. Hvis vi får et samfunn som Hildegunn påstår hun ønsker er det tilbake til den mørke middelalderen eller 30tallets Europa.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *