Jeg skulle ønske!

Jeg skulle ønske

at VÅREN

snart ville komme.

Følg med!

Annonser

11 tanker om “Jeg skulle ønske!

  1. Du slipper å ønske noe som helst. Våren kommer i April hvert år. Det er et syklisk fenomen, som henger sammen med jordens rotasjon rundt sola.

  2. @Arild: Sosialistene skal jo ha det til at vi har global oppvarming, burde ikke våren da komme mye tidligere enn den alltid har kommet?

  3. Nå er jeg ingen ekspert på global oppvarming, men det er vel ikke klimaendringer i Norge som legges til grunn når de snakker om globale konsekvenser av menneskeskapte utslipp?

  4. Sa jeg det?

    Global betyr at observasjonene som støtter teorien er hentet inn fra mange ulike steder på jordas overflate/atmosfære. Noen steder er naturen mer følsom for gradvise endringer enn her hos oss, feks. i subtropisk ørken. Effekten av endringene slår først og mest i slike miljø.

    Som sagt, jeg er ingen ekspert, men du må da være rimelig idiot hvis du ikke forstår at et globalt fenomen ikke kan kalles globalt før det rammer hver eneste kvadratcentimeter av jordas overflate…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *