Jeg forlanger reaksjoner mot Sverige – OL oppsumert!!

OL er over! Det ble gull! Men Norge ble ikke beste nasjon på medalje skalaen. Det er en skam. Norge er verdens beste vinter sports land, og bør bevise det ovenfor hele verden! Det handler om nasjonens ære! Mange vinter idretter i Norge har utenlandske landslagssjefer! Dette er uttålelig! Hvordan skal Norske fantastiske utøvere kunne vinne når de trenes av trenere som har lojaliteten sin i Sverige? Eller Finland eller USA???? Jeg forlanger en kraftig opprydding i idrettsforbundet!

Jeg er 100% sikker på at Norge hadde tatt mange flere gull uten utenlandske trenere! Nordmenn er fantastiske mennsker. Fra naturens side er vi mer enn noe annet folkeslag utrystet til å drive vinter idrett. En hver Nordmann som stiller opp i OL skal kjempe i toppen og ta gull. Alt annet er ett svik og må straffes. Norske trenere har de samme fordelene i og med sin bakgrunn. Når idrettsfornbundte ansetter utelandske trenere med lojaliiteten i utlandet blir det selvsagt ikke norke gull! De utelandske trenerene saboterer det! Idrettsforbundet er derfor skyldige i lands svik og må straffes!!!

Men den største skandalen er Sverige!! Dette tilabkestående folkeslaget! De er bare dritter!!!! Jeg hater svensker!!!!

En svensk person snakker dritt om Norge! Om Norge’s medlaje vinnere! Om Norge’s ÆRE!!! Det er en skam!! Denne personen må straffes!! JEg håper IOC er sitt ansvar bevisst og nå sørger for at Sverige blir utestengt fra OL i all framtid! Fra Sverige har vi ikke sett annet enn hån og sjikane! Hån og sjikane mot DE OLYMPISKE IDEALER!!!

Svensker er ikke verdt mer enn sosialister. De er undermennseker! De må utestenges sammen med de dopede sosialiststantene i Øst Europa! Ja! Jeg vet at Sovjet og kommunismen har faldt men den sosialistiske mentalitetene og arve blandt disse folke slagene har ødelagt all form for fair play! Idrettsutøvere fra Østa Europa er derfor usportslige jukse maker eog dopere! De må utestenges fra OL fordi de ikke evner å konnkurere på riktig måte slik som Nordmenn!! Att neste OL skal arrangeres i Russland er en skandale! Jeg forlanger OL til Norge! Kun Nordmenn kan arrangere gode NORSKE OL Leker!!

Så jeg sier og oppsumereer! Bra! Men ikke bar nok! Flere Norske gullmedaljer!! Alt annet er ett hån mot det norske folk!!

Følg med!

Annonser

85 tanker om “Jeg forlanger reaksjoner mot Sverige – OL oppsumert!!

 1. Inte undra på att norrmän är så bra på skidor. Det är ju det enda fortskaffningmedel man kan ta sig fram på i detta landet. Nortugg passar ypperligt bra för den sporten. ´Två hjärnceller, en för varje skida.

 2. Din svenske analprolaps!!!! Hvordan VÅGER du kritisere en Nordmann!!!?!?!?!?!? Kjenn din plass, svenske!!!

  Hele verden hater Sverige! Verdens mest usportslie land! Verden mest usympatiske folkeslag!! En skam for Skandinavia! En skam for Verden! Sverige er ett usprostlig drittland og alle sevnsker er dritter!!!

 3. Ingrid:
  Du som åpenbart er en selvgod sosialistsik bedreviter burde kanskje skjønne at det er visse komenteringsregler som gjelder på min blogg?
  Men en tilbakestående sosialisthjerne evner vel ikke slike vanskelige oppgaver? Sosialister som deg er samfunnets avskum, mindreverdige byller som ingen liker!
  Du bryter inn i diskusjaone med usakelige personagrep og sjikane, og avsporer debatten! Er du stolt av deg selv nå, din sosialistdritt!?!?!?!?

 4. Ha ha ha, du kan ikke være seriøs Hildegunn 😀
  I så fall så er du ikke helt god i hode….

  Svensken har faktisk rett, her i landet er jo ski et av de få fremkomstmidlene som staten ennå ikke har avgiftsbelagt.
  Så det er jo ikke så rart at vi er gode til å gå på ski 😉

  Denne krangelen mellom Norge og Sverige er bare for dum.
  Nordmenn må slutte å skryte så jævlig og Svensker må slutte å være så nærtagende…. ferdig med det..

 5. Lårhøne:
  FERDIG med det????? VI SKAL ALDRI GLEMME SVERIGES SVIK!!!!
  Sverige støttet nasjonalSOSIALISTENE under krigen og er den dag i dag ett usympatisk ustolepåverdig drittland!!!!

 6. Rimgrim:
  Din stakkaslige kanin. Jeg driver min blogg på skøyhøytnivå som alltid. At du i din verden fylt av japansk oppkast- og barsiliansk avføringspornografi ikke evenr å skille din egen syke tankeverden fra det enorme sviket som folk felst har følt fra vårt såkalte «broderfolk» overasker meg ikke! Du er ikke annet enn en rødvinsflekk på livets duk, din avskyelige avviker!!!1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 7. Gunde har rätt, Glappkjeft är en idiot.
  Det norska stafettlaget bestod av Fiasko Oddbjörn, en skidskytt?????, en galen händåkare från inre Tröndelag(Jämtland på Svenska) samt en megalooser.
  Norge består av fyrtio procent nazister och resten är nazister.
  Henry Rinnan samtt Vitgun Quisling var norrmän men dom var inte lika stora skitstövlar som Glappkjeften.
  Fö hjälpte vi Finland med två BNP samt den största frivilliginsatsen i världshistorien men då är Finland ett broderfolk och en självklar del av sveriges stolta historia.
  Norge ska ha skit, det enda vi har fått från Danmark-Norge är digerdöden, stockholms blodbad och Glappkjeft.
  Böldpest och ett hundratal dödade stockholmare kan vi leva med men folk som pissar på längdskidåkningen kan fara åt helvete.

 8. Hvorfor kan ikke bare IOC sende alle fremtidige OL-medaljer til Norge, så kan vi dele dem ut under NM?

  Kos og klem!
  -Dunder

 9. Ola Dunk:
  Så historieforalskning er populært i Sverige??
  Følg med! Sverige er ett drittland! Sverige forynte nasjonalSOSIALISTENE med alt de trengte for å drive krigsamaskinen sin! Sverige er dirkete ansavrlige for alle de milloner som døde under krigen! Sveriger og svensker er alle krigsforbrytere!!!!!!!!!!

 10. Sverige ,det er et land med bare sygøynere.Bare kjeltringer.Gunde Svan hvem er det?En tilbakestående tater?Nei,heretter kan pakket få ha både kjøttbullane sine og annet drit.

 11. Jag skjönnar så mycket gott at Hildegunn måste ha rett! Jag er ju svensk och fattar ingenting! Jajamennsann!

 12. Ph:
  Så lenge du skriver på svensk vil ingen kunne ta deg seriøst som Nordmann, uansett hva slags slektskap du skryter (lyver?) på deg!

 13. Sverige er historiens værst land! Sverige jublet når nasjonalSOSIALISTENE drepte uskyldige under krigen! Svensker er analprolapser alle som en!!!

 14. Gunde Svan, hm. Han var middels på ski. Han var en dårlig rally kjører. Han var en dårlig leder og i tillegg dårlig i komenikasjon. Ordforådet til Gunde er ikke så fryktelig stort…..stakkar.
  Det er klart at han må suttre som en 5 åring. Han er nødt til å si noe negativt. Feilen er at han angriper Petter.
  Det Gunde Svan må gjøre er å gå i seg selv. Legge all kritikk og vonde tanker på seg selv og utover det HOLDE TIL H…… KJEFTEN.

 15. Ola Dunk:
  Jeg ser at du som en typisk svensk dritt innser at du bare er en svenske og ikke ett ekte menneske!!! Følg med!!!

 16. Dette er det morsomste jeg har lest på lenge. Når det er sagt: svenskene ER verdens mest misunnelige (svartsjuka) land, og de trenger å gå i seg selv. Det er artig å se hvor lett det er for Nordthug å erte på seg svenskene. Jeg tipper han koser seg og ler høyt på bakrommet. Svenskene derimot, sitter i sine stugor og ergrer seg grønne. Håpløs gjeng. Veldig smart av Nordthug, han får masse media og dermed markedsverdi, og så blir han sponsa ad infinitum. Ler hele veien til banken, tenker jeg er mer riktig å si.

  Hildegunn, du er kul, stå på.

  Sverige, dere ER en råtten gjeng og trenger å skjerpe dere kraftig. Det gjør vi også, men dere først.

 17. Himmel for en flokk med hjernedøde menesker………. Jeg blir skremt!

  Og en anen ting Hildegunn: Du må tåle litt kritikk av dine skrivefeil når du mener at du er bedre enn alle andre. For makan til søppelblogg skal man lete lenge etter.

 18. en ting er ihvertfall sikkert… eller blei litt usikker nå…. om blogg blei en olympisk gren.. skulle det bli gull eller rødt kort på hildegunn, he he he det blir ihvertfall kake for du tar kaka he he he

 19. Det er jo bare helt latterlig å komme med uttalelser i media slik de gjør. De må jo se at nordmenn reagerer sterkt på dette!

 20. Norge är ett taper land med gråa människor som åker runt i västeuropas sämsta bilar.
  Inte konstigt ni hatar när staten har socialiserat era pengar.
  ¤0 % av norrmännen röstar på ett nazist parti och tyskarna blev ju inbjudna av Vidkun Quisling som var minister så ni är ju en del av Tyskland numer.
  Sieg Jensen.

 21. hehe, denne bloggen er konge. viser så godt forskjellen på surabror og norsker 😛 men la dem nå få ergre seg litt over vår suksess da, svenskene har jo ingenting, ikke engang volvo som liksom var Sveriges stolthet. Vi har jo mye mer enn dem uansett 😀 olje, penger, smartinger, gode skiløpere/hoppere, you name it 🙂 hver eneste gang svenskene prøver på no får dem en skikkelig trøkk mitt i trynet, der var Gunde Svan et skikkelig bra eksempel. trenger ikke gå lenger enn ned på kiosken så ser man godt hvor flinke svenskene er til å driiite seg ut » honnør» 🙂 mohaha, feels good to be Norwegian. PS… (svensker) i allefall så har dere jo CP-kongen deres 🙂 han kan dere være stolte av.

 22. Lika lustfyllt som skrämmande att läsa den här sidan – försöker ni bevisa att ni har en skruv lös? Igår tänkte jag att Northug, trots sina ganska korkade kommentarer, är förlåten – tack vare sina fantastiska prestationer i skidspåret – som skidlöpare är han onekligen #1 och förmodligen OS(L)-kung (men hur f-n resonerar alla de andra faktiskt mediokra norska skidlöpare som uttalat sig!!!!????). Men efter att ha läst alla j-t dumma kommentarer på den här sidan kan jag inte låta bli att undra vilka jävla idioter som lever väster om kölen… åtmisnstone de som skriver i VG.

 23. Visst skäms norrmännen över sitt numer odugliga skidlandslag som får stor stryk av Sverige i stafett, vad vallade fiasko Oddbjörn med? Mysost kanske.

 24. Vilket fiasko VM ni ska få om Glappkjeften blir sjuk ( fysiskt) för psyket är ju lika kört som Norsk ishockey.
  Norsk hockey är högre rankad än Norge som idrotts nation och norska ishockeylaget är ett skämt.
  Sverige har tre gånger så många medaljer i sommar os än vad No way mäktat med.
  Det enda du ser i Oslo numer är pakistanier, horor, knarkare och tiggare.

 25. gunde svan? hørte rykter om at han vasket dasser i gamla stan(i stockholm) så trengte han en ekstra jobb så han preika med noen gamle skolekompiser som er journalister så starta snøballen… gunde tjente 50 euro på det men han kan jo ikke forlange mye den karen nei….

 26. DE BÄSTA GENOM TIDERNA:

  1. Sixten Jernberg
  2. Gunde Svan
  3. Thomas Wassberg
  4. Sven-Åke Lundbäck
  5. Marcus Hellner
  5. Björn Dählie
  7. Torgny Mogren
  8. Per Elofsson
  9. Johan Olsson
  10. Anders Södergren  100. Christer Majbäck
  101. Petter Northug

  Kommentar: Petter har jobbat sig upp och kan slå sig in på topp100 om han lyckas 2014.

 27. Vad är det för bölder som Northug har på hakan? Ser obehagligt ut.
  Är det kanske «astma medecinen» som ger bieffekter?

 28. Hehe.
  Lite statistik
  Medaljer i sommar os
  På sjunde plats Sverige 475
  På en hedrande femtonde plats Finland 299
  24 e Danmark 170
  Nummer 25 Fiasko Norge 144

 29. Hej era norska analapor!!! Norge är ett land med underutvecklde/inavlade bönder som har haft turen att det finns olja där. Utan den skulle ni vara ett u-land för ni är ju helt jävla oförmögna att jobba själva!! Hur långt före ni än kommer ekonomiskt så kommer det ta er flera hundra år att komma ikapp Sverige mentalt och kulturellt!! Man kan inte köpa till sig det som Sverige under flera hundra år har jobbat sej till så det är kört för er ni kommer alltid vara lillebror!!!!!

 30. Svensker ,det er de nye pakistanerne,de kommer hit i store flokker for å få seg arbeid.Er det noen son kjenner en svensk skihopper?Hvordan er det med svensk håndball?

 31. Förresten va fan är det för mat ni äter i det här landet, ni ska vara rikast i världen men ni äter fortfarande som vi i sverige gorde på 1400 talet!!!

 32. Om jag minns rätt så var det inte så länge sen det innfördes en regel här i norge att norska arbetsgivare inte får söka svensk arbetskraft för att nordmen blev diskriminerade då. Det säger väl allt ni är värdelösa!!!!!!

 33. Ja, tack vare oss så rullar erat land åt rätt håll, eller du kanske skulle föredra mer riktiga Pakistanier och andra flyktingar istället för oss, du som verkar vara så öppen i sinnet ( lol ). Hemskt att Norge blivit drabbat av en svenskinvasion. Det måste vara ohyggligt för er att få hit dugligt och lojalt arbetsfolk som dessutom sköter jobbet och berikar med nyideer som hjälper er att utvecklas för så ligger det till, på riktigt…
  Tyvärr är ni i Norge de största uppåtnäsorna i norden och rasister, ni lever i en bubbla där ni tror ni är så mycket mer än andra människor. Som tur är finns det mycket bra folk bland er, en god majoritet, men allt för många påminner om Knut o hans älskarinna Hildegunn. Men såna personer som Knut med sin nationalistiska stolthet när du skriver skit om oss, men gör att andra ser ner på hela Norge, det är en skam, du är skit för ditt land.
  Till de normalt trevliga Nordmännen säger jag grattis till en fantastisk idrottsnation med superduktiga individer.
  Till såna som Knut säger jag gå hem och onanera till Peters femmil och gläd dig tillsammans med hildegunns gigantiska butt plugg som hon säkert låter dig pröva när du vill tänja gränser i privatlivet.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.