12 tanker om “Terror i Oslo

  1. Drapsmannen er høyreekstrimist som deg. Han har vært aktiv debattant på nettstedet document.no, og uttrykker stort sett samme meningsinnhold som deg, Hildegunn. Ser at du også anbefaler nettstedet. Han hatet sosialisme, islamisme og innvandrere – som deg. Han har sikkert lest alt hatet og pisspreiket du utrykker på din blogg også, og funnet en støttespiller i deg.

  2. De var gøy så lenge det varte, «hildegunn».

    Ser ut som ditt sosiale eksperiment ikke er så gøy lenger.
    Jeg har kost meg med prosjektet ditt, men kan ikke helt se hvordan det kan fortsette etter dette.

  3. Til første Anonym.
    Akkurat no treng vi ikkje meir hat. Lat oss heller prøve å bygge oss opp med solidaritet, godheilt og samhald.
    Det er det vi treng no.

  4. Pussig at det var Hildegunn T.O. jeg tenkte på med en gang denne gjerningsmannen og hans ytringer ble klare.
    Tror du bør ligge jævlig lavt i tiden fremover…!

  5. Hvis du har et snev av empati og medfølelse igjen bør du legge ned denne bloggen. Uansett om det du skriver er tull eller ikke. Han fant nok en støttespiller i sånne som deg!

  6. Uansett om dette er tull eller ikke, så tror jeg tiden er inne for å avlsutte denne bloggen! Han fant nok en støttespiller i deg!

    PS: Ikke slett denne kommentaren slik som du gjorde på den forrige!

  7. Slik jeg kan se av ditt tidligere publiserte stoff og gjerningsmannens høyreekstremistiske holdninger, så burde vel du ligge passe lavt i et par tiår fremover. Jeg må bare spørre: Kjenner du han? Har du debattert ved hans side ved tidligere anledning? Du og vedkommende ligger jo politisk sett ganske passe ekstremistisk i samme bås.. Det første jeg gjorde når jeg kom inn her var å se om bloggen hans ligger under din liste «gode borgerlige blogger, må leses» det hadde absolutt ikke overrasket meg. Legg ned bloggen din Hildegunn. Holdninger av typen slik du (og gjerningsmannen) ytrer hører ingensteds hjemme i det flotte samfunnet vi alle er så stolte av, vårt Norge.

    Følger du med.. eller?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *