Vi bak «Hildegunn» ønsker å kondolere til alle som er berørte av de grusomme hendelsene som har rammet Norge.

På fredag var vi vitne til det mest grusomme angrep på barn og unge i moderne tid.

Mange har mistet noen nær seg og våre tanker går først og fremst til de pårørende, AUF og Arbeiderpartiet.

De grusomme handlingene gjør ord meningsløse, vi håper at alle kan stå sammen i denne tunge tiden.

Vi vil spesielt oppfordre alle til å ta vare på hverandre.

Massakren av barn og ungdom er en spesielt feig og grusom handling, og et angrep på noe av det flotteste vi har. Denne form for angrep og hatet som har ligget til grunn for angrepene bør bekjempes med rasjonell argumenter, mer demokrati og mer åpenhet.

Vi kan dessverre ikke unngå å legge merke til at meninger som de som «Hildegunn» står for kan ha vært med på å gi næring til hatet  til personen som har utført disse handlingene.

Vi opprettet «Hildegunn» som en satirisk karakter for å rette fokus på de ekstreme meningene som i dag får fritt florere på Internett. Bloggen, twitter og kommentarer på andre arenaer er ment som satire. Vi ser likevel at selv satiren kan oppfattes som virkelighet av enkelte.

Vi ønsker derfor å gjøre det helt klart engang for alle at «Hildegunn» er satire og ikke et virkelig menneske eller våre virkelige meninger. «Hildegunn» var et forsøk på å vise hvor vill og ekstrem debatten på Internett har blitt. En kan i dag se at dette kan ha gitt næring til en enkeltpersons hat.

Vi oppfordrer alle fremover til å bekjempe den ekstremismen som kan http://www.achaten-suisse.com/ ha gitt næring til et slikt hat som på fredag kostet så mange uskyldige barn, unge og voksne livet.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *