Meningsløs unnskyldning!

Sosialistisk og venstreliberalt press har ført til at det amerikanske senatet har bedt USA’s svarte befolknig om unnskyldning for slaveriet. Etter sosialistsisk historietolkning er USA det eneste landet i verden som noensinne har hatt slaveri, og vanlige hvit hardtarbeidende amerikanere burde derfor for alltid bukke og skrape for sine svarte overmennesker. Det sosialistene, herunder USA’s svarte befolkning, ikke skjønner er at de svarte i USA burde takke seg voldsomt for å leve i det demokratiske USA fremfor de mange lutfattige korrupte sosialistiske regimene i Afrika, der de stadig hadde måtte kjempe for å overleve i bunnløs fattigdom fremfor å leve den amerikanske drømmen i USA!

Annonser

13 tanker om “Meningsløs unnskyldning!

 1. Huttetu… Ja, de svarte i USA burde nok krype i takknemlighet over at deres forfedre fikk gratisbillett til frihetens land… At det tok noen hundre år før de selv fikk friheten og 150 år og mer etterpå for å komme dithen at friheten ikke bare var ord på papiret spiller sevsagt en underordnet rolle… Hva er et par piskeslag, amputasjoner av friske lemmer utført med øks uten bedøvelse, grimer, «hemsko» og andre nedverdigelses og torturredskaper brukt i det store bildet? Nei, utakknemlige er de!

  Du foretrekker heller ett hvitt herrefolk, ok, ingen grunn til å vente bedre av deg.

 2. Du prater som du har vett til. Hvorfor skal dagens amerikanske styresmakter ta ansvar for noe som ligger så langt tilbake i tid? Det finnes ingen rasjonell grunn til det, det slyldes bare press fra liberale og sosialister!

 3. Men nå er jo en liberaler en som stemmer på Frp, eller stemmer man på SV? Jeg bare spør fordi jeg har absolutt ingen kunnskap om hverken det svenske, britiske eller washingtonske samfunnet. 🙂

 4. Nå har jo fremskrittspartiet i perioder ansett seg for å være et liberalistisk, altså liberalt parti, men Stalin aktige (Ja rent ut sagt kommunistiske) utrenskninger førte til at de mest liberale forlot partiet. (Jeg snakker selvsagt om Tor Mikkel Wara & co)

  Slik Hildegunn fremstiller sosialister høres de altså ikke veldig liberale ut.

  På den andre siden mener jo Hildegunn at FRP vil innføre pressesensur og ta hevn over sosialistene, og det høres heller ikke veldig liberalt ut. Hva har skjedd med hennes en gang så liberale parti?

  Så det ser ikke ut til at vi har liberale i Norge, bortsett fra minoritetsgruppen venstre, da…..

 5. Når Hildegunn klarer å skrive så mye om liberalisme, med så lite finesse, er det kanskje pga. overforbruk av Libresse.

  Men fortsett med det, la intet blod gå til spille.

  Hildegunn: JADA, den var dårlig 🙂 Det er sent nu.

 6. Har solen gått ned over rassvassdalen? Er det høye fjell som skygger? Der jeg er fra er det nå snart sollys hele døgnet og man kjenner knapt forskjell på dag og natt.

 7. Reciever: I mitt sosialistiske sinn er det alltid stupmørkt. Men ellers var meningen «sent», som i «har vært for lenge våken».

  AFA: Tror det er for tidlig å spørre henne om noe ennå. Hun er antagelig opptatt med å samle skjellsord til kvelden.

 8. AFA: I USA kan alle ved hardt arbeid løfte seg ut av den såkkalte «fattigdomen» du mener å kunne finne i USA, i Afrika er man dømt til ett liv i evig fattigdom av krefter en ikke kan kontrollere.
  Forskjellen er altså enorm!

 9. Jeg foreslår at vi gir Hildegunn en enveisbillett til USA, så kan hun se hvor lett det er å «arbeide seg ut av fattigdommen.

  Veldig mange fattige i USA har to jobber, bare for å klare daglige utgifter. USA er et kjempeflott samfunn for de som er rike, men faller du utenfor faller du hardt.

  Uten rike foreldre har du nesten ingen sjanse til å få deg en utdannelse for eksempel. Blir du syk uten forsikring får du kun hjelp når du er døden nær – og da får du kun hjelp til å overleve, ikke til å bli frisk. Noe som er en vanvittig sløsing med resursser. Så mens USA bruker omtrent like mye penger på helsestell som velfungerende europeiske velferdstater har de en langt dårligere gjennomsnittlig folkehelse.

 10. Når du snakker om at folk i Afrika er dømt til fattigdom gjelder det kanskje å forstå noen av de mekanismene som fører til det (grov generalisering forresten, Afrika er et stort kontinent med store forskjeller. Med mulig unntak av Asia er det større forskjeller mellom landene i Afrika enn på noe anna kontinent)

  Jeg anbefaler Erik Reinert: Global økonomi: Hvordan de rike ble rike og hvorfor de fattige blir fattigere. Den er enkel nok til at de fleste kan stavre seg gjennom den, og før Hildegunn anklager meg for å spre sosialistpropaganda vil jeg legge til at så vidt jeg vet er mannen høyremann.

  Men Høyre er kanskje et sosialistparti i Hildegunns øyne.

 11. Hildegunn, du skriver:»Etter sosialistsisk historietolkning er USA det eneste landet i verden som noensinne har hatt slaveri» Har du kilder her?

  USA var forøvrig det siste landet i Amerika som avskaffet slaveri, i tiårene før borgerkrigen forsøkte de med vekslende hell å gjeninnføre slaveriet i stater som Mexico, Cuba, Nicaragua.

  Og disse «lutfattige, korrupte, sosialistiske i Afrika», tja, du må være klar over at å kalle seg sosialist er ikke det samme som at du ER sosialist, likesom å kalle seg liberalist ikke trenger å innebære at du forstår betydningen av ordet..:)

 12. zildete: For sosialister er USA den store satan. For disse er det utenkelig at andre stater enn USA har stått for grusomheter, derfor blir andre slaveholdere oppgjennom historien stilt i bakgrunnen i forhold til USA, dette er noe vi ser hver dag.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.