FRP har helt rett! Nakenhet fører til fordommer!

Som alle vet så som modreat liberal konservativ så ønsker jeg at alle individ skal kunne leve fritt og gjøre akkurat som de vil, friheten er viktigst og går foran alt, individet lar seg ikke hindre! I Oslo betaler staten med sosialistene i spissen for at homofile skal kunne gjøre en markering på hvor flott de syntes det er å gå rundt i skinntruser og å ruse seg på amfettamin og ha ubeskyttet sex for å pådra seg HIV. I et fritt samfunn kan de homofile gjør akkurat som de vil, og jeg støtter deres kamp mot islamistene og deres støttespillere sosialistene som ønsker å se dem drept og luket ut av samfunnet!

FRP har poeng når de sier at nakenhet og frisluppen hippiesex og tull fører bare til flere fordommer enn det fører til at de homofile og alle andre kommer i kontakt med hverandre på en god måte! De homofile får sosialistmafians støtte med penger, slik som alle tiltak som sosialistene liker får, som for.eks overvåking av politiske motstandere. Når de homofile får statsstøtte, selv om den er fra sosialsiter, så må det jo kunne stilles visse krav til oppførselen til de homofile. Det er ikke frihets og indevid fiendtelig egentlig å si i fra om dette, for individetet og friheten er ikke noe som bare skal få utfolde seg når staten støtter det, det skal være noe for alle som vi alle kan bruke og ikke bare for sosialistene sine drømmeprosjekt.

jeg gleder meg til årets parade men jeg håper at paradedeltakerene tar beskjeden og respekterer alle andre også, og ikke minst de andre homofile som sikkert ikke setter pris på å bli fremstilt som fjoller som mottar sosialistmafians pengestøtte for å gå rundt i skinntanga! det er kampen mot intolerante islamister, deres støttespillere sosialistene og mot et intolerant kristenfolk som må være den viktigste kampen!

Annonser

40 tanker om “FRP har helt rett! Nakenhet fører til fordommer!

 1. Kan du legge frem dokumentasjon som underbygger denne påstanden?

  «… deres støttespillere sosialistene som ønsker å se dem drept og luket ut av samfunnet!»

  Denne er jo noe underlig når du senere skriver:

  «De homofile får sosialistmafians støtte med penger, slik som alle tiltak som sosialistene liker får …»

  På den ene sier du at sosialistene er imot homofile og «ønsker å se dem drept og luket ut av samfunnet», mens du samtidig sier at sosialistene liker tiltakene deres? (… alle tiltak som sosialistene liker får …)

 2. Tore: Bevisene er der for alle å se når sosialistene støtter islamister og terrorister! Er du blind tore? Du bør kanskje vurdere å åpne øynene dine litt!

  sosialistmafiaen er selvfølgelig opptatt av å dekke over sine egne mål med tåkeprat og symbolsk støtte til liberale og individfremholdene tiltak, i stedet for å støtte liberalisme, frihet og indiviedet hele tiden. det er derfor de gir støtte, for at sosialister som du skal tro at dere egentlig er greie selv om vi alle vet at sosialistiske ledere er despoter som hitler, stalin, che, castro pål pot og mao som har flere millioner menneskeliv på samvittigheten!!

 3. Det er ikke dokumentasjon, men derimot en påstand. Nok en gang: Vis oss dokumentasjon som underbygger påstanden din fremfor å gå til personangrep og benyttelse av sjikane. Du bryter jo dine retningslinjer i kommentaren din.

 4. tore: det er da allmennkunnskap at sosialistene gir støtte til hamas og at hamas bruker penger til å kjøpe raketter fra iran som blir brukt mot jødiske sivile?

  du kan jo se på statsbudsjettet selv og se bevisene der, jeg leter det ikke opp for deg bare fordi du ikke har allmennkunnskap, din mangel på kunnskap er ikke min plikt til å gi deg det med t-skje!

 5. Nå spør jo jeg etter dokumentasjon som viser at sosialistene ønsker å se de hoomofile «drept og luket ut av samfunnet»? Så hvorfor da bringe inn Hamas og raketter som blir brukt mot de jødiske sivile?

  Mener du at de jødiske sivile er homofile?

 6. tore, slutt å dritt deg ut!

  mange jødiske sivile er homofile. Israel er et av de få demokratiske frihetselskede landene som finnes sør for tyskland, derfor kan selvfølgelig homofile leve der uten å bli forfulgt og steinet slik som de blir i regimer som sosialistene støtter.

 7. Paraden er en festlig feiring.
  Faktisk så er det mange andre parader som foregår hvor man ikke er homofil hvor man ikke har alt for mye tøy på seg.
  Likeledes vil jeg påpeke at det er rimelig frekt å sammenligne et kostyme i en festlig anledning med rusmidler og HIV.

  Ærlig talt!

 8. Hehe, du snakker!

  Det er vanskelig å ta seriøst en blogg fra en som ikke klarer å skrive sitt eget navn riktig i overskriften engang («Hildeunn’s klare meldinger om alt jeg mener!!)». Utover dette har homseparaden den samme fordelen som en TV: Liker du ikke det du ser, kan du jo bare la være å se på.

  Jeg har ingen planer om å se på noen homseparade, men for min del kan de like gjerne springe rundt nakne med en tulipan i rompa, nettopp derfor at jeg ikke akter å se på. Det burde selv FRP’ere forstå, at det går an å bare lukke øynene.

 9. haha: lol@deg!

  jeg skal se på paraden, jeg har ingenting i mot homofile! De kan leve akkurat som de vil, så fort norge blir fritt og individet står i fokus!

  LESER DU DET DU KOMMENTERER?!

 10. Artikkelen din forvirrer mer enn den oppklarer:

  1. Først ønsker «sosialistene», i samarbeid med «islamistene» å tilintetgjøre homsene i samfunnet.

  2. Men så får homsene støtte fra «sosialistene» fordi homseparader er et tiltak «sosialistene» liker.

  3. Vi har lover som regulerer i hvor stor grad av nakenhet som er tillatt i det offentlige rom. Når paradedeltagerne forholder seg til norsk lov, hvilken «beskjed» utover det er det du mener de skal ta? Mener du på ramme alvor at fordi DU og dine likesinnede ikke liker det de holder på med så skal de pakke sammen og dra hjem?

  Dessuten vil jeg påstå at det er veldig alvorlig å slenge ukritisk rundt seg med udokumentert påstander som at «sosialistene» og «islamistene» (hvem dette nå enn måtte være) samarbeider om en hemmelig agenda for homsenes tilintetgjørelse.

  Til slutt vil jeg minne på om at en fundamentalist er en fundamentalist om vedkommende representerer frp, jesus eller allah. All fundamentalisme lider fundamentalt av mangel på empati som er grunningrediensen for respekt.

  http://www.youtube.com/watch?v=V0-gMzR41NY

 11. Idioten Hildegunn slår til igjen…
  Nakenhet fører ikke til fordommer. Fordi når man er naken kommer det på samme hvilke sosiale lag man kommer fra. Man kan ikke se om man bor i villa i Oslos beste vestkant eller i ei rønne på østkanten.

  Det er idioter som deg som skaper fordommer

 12. Ehh, byrådet i Oslo har støttet denne paraden med 500.000 kr. Dette byrådet er forøvrig et samarbeid mellom Høyre og FrP, litt drøyt å kalle dem for sosialistmafia.

 13. Da har jeg også blitt offer for «Hildegunns» uredelighet. Dette kommentarfeltet kan vi jo ikke stole på da «Hildegunn» tar seg rettigheter til å redigere innleggene slik at intensjonen med innleggene blir noe annet enn den som har postet det mente.

  Jeg har aldri lagt ut link til frp-sangen, men til Supa Sayeds «Supa serum.

  http://www.youtube.com/watch?v=UTDZlOhJBd8

  Dette er aller største grad av nedighet fra en bloggmoderator. Mer redelig da å slette hele innlegget.

 14. Er denne bloggen en liten spøk, kanskje? Den er jo så hinsides alt vett at jeg har vanskelig for å se for meg at et normalt menneske står bak.

 15. Dette er åpenbart, klart og tydelig et individ som tester sosiale grenser. Hildeunn søker utvilsomt å provosere med infantile argumenter som strengt tatt ikke er mulig å regne som argumenter. Påstandene er synsende, troende og argumentativt katastrofale. Hildeunn gjør det implisitt klart at alt hun sier er useriøst og faktaløst, uten logiske sammenhenger og kun er skrevet med den intensjon å hisse opp, provosere, irritere og engasjere. Dette gjør hun med stil!

  Min konklusjon er at hele bloggartikkelen må være en spøk. Er den IKKE skrevet som en spøk, blir jeg bare redd.

 16. Men nå har denne personen i en tidligere kommentar også hevdet å være en person som har hatt noen omtalte (i blant annet Dagbladet.no) uttalelser blant annet en Facebook side tilhørende en kjent kvinnelig norsk politiker.

  Hvis disse to ikke er den samme personen, så står vi foran en potensiell som som kan bli ganske interessant fremover.

 17. Kjære blogg-eier:

  Dette var nok en morsom spøk for deg lenge. Men du går for langt når du ikke tydelig fremtrer som parodisk, og linker bloggen til aktuelle saker. Langt fra alle ser at bloggen ikke er «ekte.»

  Ber deg nå legge inn årene. Vi du virkelig fortsette dette narespillet, der du utgir deg for å være en FrP’er? Og tror du at det vil gagne sosialismen om du blir kladdet opp i en avis og avslørt nå før valget?

  Tenk deg godt om, «Hildegunn.»

 18. Nemesis: Nå ble jeg interessert. Hvorfor skulle en avis være interessert i å «avsløre» meg? Har man ikke ytringsfrihet på nettet? Er det du som er den allmektige autoriteten på hav som er «parodisk» eller ikke? Er det forbudt å linke til aktuelle saker? Er det du som bestemmer hvem som skal få blogge og ikke?

  Jeg representerer kun meg selv, ikke FRP, ikke sosialistene, Jeg står alene, og jeg støtter FRP sin politikk. Men om du fikk bestemme så var det kun dine meningsfeller som hadde lo til å uttrykke seg på internett?

 19. Ja det er flere som lurer på hvem «Hildegunn» er. Blant annet finnes det en gruppe på facebook:

  Hvem Faen er Hildegunn M. Tønder Olsen

  Et menneske det er umulig å finne informasjon om og som legger til «venner» i hytt og pine på facebook. «Vennene» lurer naturlig nok på hvem denne «Hildegunn» er.

  Det antydes alt i fra at hun er født i 73 til at hun er 16. Selv påstår hun her at hun er kvinne med familie.

 20. Dokumentasjon eller en unnskyldning for å ha blitt anklaget for å ha sjikanert vedkommende på facebook og over telefon.

 21. Det burde du vite selv. Så bare glem den videre diskusjonen du forsøker å legge opp til.

  Konsentrer deg heller om å bringe frem dokumentasjonen som jeg nå har spurt etter ved flere tilfeller. Hvor blir den av?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.