Sosialistiske forbrytelser og tabber under de rødgrønne!

I dag skryter stasiminister jens stoltenberg over hvor mye de har gjort, selv om VG har avslårt hele 88 valgløftebrudd fra regjeringen! Men ikke nok med det, regjeringen har en hel del skjelletter i skapet og jeg har dokumentasjonen klar! (fornøyd nå tore!?) Regjeringen, deres partier og deres partnere har gjort mye galt de siste årene, og min oversikt er bare toppen av isberget. Send gjerne inn flere bevis på sosialistenes dobbeltmoral, forbrytelser og tabber i kommentarfeltet!

Vi begynner med historien om vår «ærlige» statsminister som bulket en bil, ble oppdaget, la igjen en falsk lapp og stakk av fra stedet. Dette er slik sosialistene operere, de later som de gjør det riktig mens de egentlig driver på med terror!

Selvfølgelig holder det ikke at bare sosialistsjefen selv driter seg ut og gjør forbrytelser, dette er jo noe alle må igjennom i en sosialistisk regjering. Sosialistene innførte jo også en muslimsk minister som et bevis på sin toleranse, hun drev selvfølgelig med korrupsjon i barneombud saken og bare etter et massivt krav fra folk flest ble hun fjernet av sine sosialistiske medsammensvore!

Etter dette var det nr.3 i sosialistenes kommandorekke som brøt loven på det groveste, en lov hun var satt til å håndtere selv! Hun leide ut et usselt stabbur som ikke var regulert for bolig og som var langt under menneskelig standard til desperate i huskrisen for blodpris, igjen var det ikke før folk flest kome med massive krav at hun ble fjernet fra sitt sosialistiske elfenbenslott!

Sosialistene støttet også militante muslimer som gikk til angrep på norske styrker i saken om muhamed karikaturene. Her ble det norske folks meninger glatt satt til side og sosialistene valgte heller å støtte våre fiender og tvinge ut unnskyldninger fra folk med trussler!

En annen sak hvor folket ikke ble hørt var i røkkesaken hvor AP-mannen røkke og AP konspirerte og drev med korrupsjon, så ble de tatt, så spill for galleriet, så møte på bakrommet og nå har alle fordelt våre skattepenger mellom seg så alle bortsett fra folket har fått noe ut av det. sosialisme på sitt beste, noen har snakket samme!

Et lite illustrativt gufs fra fortiden er medlemsjukset i AUF, sosialistenes organisjasjon for hjernevasking av ungdom og barn og som brukes til opplæring til å komme inn i sosialistpartienes hovedorganisasjjon! Her var det selvfølgelig en tidligere i år som ikke hadde lært alt på valgjuks leir hos sosialistene og som fikset et valg mot en borgerlig kandidat fordi han ikke likte resultatet, en god sosialsit med andre ord!

Med slike unge sosialister som røper de udemokratiske sosialistiske planene til stoltenberg og co så er det ikke rart at han av og til må ta til flaske og drikke seg dritting slik som han gjorde på et valgmøte 1.mai!

httpv://www.youtube.com/watch?v=AmvOccjod6U

I stedet for å følge folkemeningene og å diskutere politikk vet vi jo alle at sosialistene bare driver personsjikane, valgfusk og fyllaslag! Kjeltringer med andre ord, sosialisten halvorsen viser at personsjikane er noe hun kan når hun i år gjør narr av kjønnsorganet til sponnheim.

Siden det var en stund siden en av sosialistene hadde blitt tatt for korrupsjon så var det jo på tide igjen, og nylig opplevde vi at heleseministeren viste oss hvorfor sosialistene er bedre enn oss og fortjener bedre pleie enn resten av oss. Sosiialistiske korrupsjoner er helt normalt i norge og hadde ikke mediene vært styrt av sosialistene så hadde vi nok hørt enda mer om det!

Når sosialistene skulle leke med ilden ved å ha muslimer i SV så begynte valgjukset fra valgjuksleieren til AUF og SU å gjøre seg viden kjent og det ble gjort mye juks i SV slik at muslimene kunne klarte til topps.

Som vanlig fra sosialist leiren kom det støtte til det kommunistiske terrorregimet på Cuba som de håper skal vinne fredsprisen for sitt gode torturarbeid. Sant at SVs nestleder er blitt en god alliert med taliban i det siste. soialistene fornekter seg ikke! terror for ennhver pris. Vi vet jo alle at det er ulovlig å motsette seg sosialistenes terror!

Andre terroristvenner sosialistene har er hamas, disse og sosialistene er så gode venner at vi nordmenn skal være glad for at israel ikke har angrept oss enda siden vi er allierte med hamas og Iran så lenge sosialistene sitter med makten!!

for å sørge for at vi er helt forsvarsløse mot muslimsk flertall i slutten av århundret har også SV drevet korrupsjon sammen med JAS gripen for å unngå at vi får jagerfly som fungerer. SV sin partikasse ble nok ikke så full som en hadde ønsket siden folk flest viste hva de ville ha og presset på så vi fikk et godt amerikansk alternativ!

Til slutt kommer også kunnskapsministeren(hller kunnskapsløsministeren) som innrømmer at med han ved roret så har ikke en fått gjort noe ting og skolen er elendig og kun god for sosialistisk propaganda!

Og helt til slutt er selvfølgelig rosinen i pølsa, hijabsaken, hvor regjeringen måtte nok engang bøye seg for et folkekrav fra folk flest! La folkekravet fra folk flest fortsette og la oss få en FRP regjerin som erstattning for dette sosialistiske rottereieret som har styrt oss nå med korrupsjom,forbrytelser og gudene bare vite hva!!! Om vi lar sosialistene vinne så har de alt gitt signaler om at de kommer til å fengsle meningsmotstandere!

STEM FRP TIL HØSTEN!

Annonser

95 tanker om “Sosialistiske forbrytelser og tabber under de rødgrønne!

 1. Når det gjelder kildehenvisningen som Joma skriver om, så gjelder dette da spesielt Hildegunn selv som hittil ikke har referert til en eneste kilde som kan bekrefte en påstand hun har fremmet her. Så momentet til Joma er absolutt gjeldende.

  PS: Hildegunn setter jo som krav i retningslinjene sine at man skal vise til kilder, men dette ser ut til kun å gjelde andre og ikke henne selv.

 2. Det var en gang en kar som het Tore
  Han jobbet som blogger og hore
  En dag traff han Hilde(gunn)
  Og ropte på kilde
  Jeg tror han har rent falt av spore’!

 3. Tore ville diskutere
  Hildugunn ville feriere
  Det ble rent strid
  Tore tok seg så flid
  Det ser ut til at han snart skal krepere!

 4. skjønner prinsippet om vise til kilder, men jeg ser allt dette unyttig da det ville ta kanskje «ta to timer igjen», for en kort kommentar her inne.
  Jeg kommer ikke til vise til kilder før jeg får det definerte spørsmålet.
  Hun/han hildegunn…får «kjefte» på meg for dette
  Når det da fjelder å vise til kilder……så burde jo (meg inkl) dere vise at henne er klonet…..er en påstand som må dokumenteres ved kilder da?
  men fortsatt er ikke dette sakens kjerne…..dere har vridd det unna fra denne bloggens sammenheng som var:sosialistiske forbrytelser og tabber under di rødgrønne.
  Da er jo saken…det er mer innterresant å diskutere hvordan/hvem/hva hildegunn er…enn bloggen her: og det er typisk sosialistisk: skru seg unna…hvordan sak fremføres….hvem person fremføre den..og til sikkert sist…hvordan denne person «ser ut»…—- typisk sosialistisk argumentasjonsmåte……som man har lest om så mye i fra bøker om sibir da enda stalin var ved makten i fhv Sovjet-U.

 5. VigridBloggen……

  Freddie Eddie Says:

  juni 25th, 2009 at 20:04
  Selvfølgelig finnes det sikkert et og annet forkvaklet individ med de samme holdningene som “Hildegunns”, derav parodien, men hva er oddsen for at alle “Hildegunn”-klonene, uttrykker seg på samme måte hva gjelder skrivefeil, sjikanering, personangrep?
  SITAT FRA
  Freddie Eddie Says:

  juni 25th, 2009 at 18:36
  Hva kalles det når man har flere personligheter? Flott med internett da, for da kan du jo diskutere med hverandre, “Hildegunn”, “hebbelille”…

  Dessuten kan hvem som helst lese alt jeg har skrevet på bloggen din, og jeg vet at det vil bli umulig å bruke noe av det mot meg som et angrep på deg.

  ******************************************************
  Jeg har ikke angrepet noen. Jeg driver ikke sjikane. Jeg driver ikke personangrep. Jeg tror på det gode i mennesket og elsker, dypest sett, alle mennesker i et buddhistisk perspektiv.

  ********************************
  SITAT SLUTT:

  Dette gir jo ett særderles godt hint om dette da… og etter norsk lov er dette jo nok for påtalelse , viss jeg ikke tok mye feil, etter min jobb , i samme stilling som han Mehling……. diskriminering dette…….

 6. Du «hebbelille» advokat? Ha, ha, ha, aldri i verden!

  Jeg skal ta meg tid til litt oppklaring, bare for deg lille venn:

  Jeg har ikke påstått, men betviler at «Hildegunn» er en reell person pga sine ekstreme holdninger. Dette begrunner jeg med at jeg finner det merkelige at det finnes innlegg her på bloggen under forskjellige navn som er helt like i utforming, skrivefeil, sleivspark, sjikanering og personangrep. Altså som virker som «Hildegunn»-kloninger.

  Men jeg ler så tårene triller, er det ikke LOL det heter, jeg er ikke så godt integrert i det norske samfunnet enda, så ha meg unnskyldt.

  Men hadde du vært advokat hadde jeg ikke trengt å forklare dette for deg.

  😀 😀 😀 😀

 7. Ja, jeg tror også Hildegunn og det andre pseudonymet (hebbelille eller hva det nå er) er samme person. Som Vigridblogg har påpekt, samt noen andre her, så er skrivefeilene og setningsstrukturen så påfallende like at om de ikke er samme person så er de i alle fall enegga tvillinger;)

  Tilbake til saken. Hebbelille sporet saken fullstendig av ovenfor. Jeg ba Hildegunn om dokumentasjon for påstandene hennes. Det hjelper ikke å referere til VG, og å finne noen bedre nettreferanser er heller ikke vanskelig om man påberoper seg slik kunnskap som Hildegunn gjør. Hebbelille, det skal ikke store leseferdighetene til for å se hvem jeg stilte spørsmålet til.

  Det er en grunn til at jeg aldri leser blogger, og det er fordi faren for å havne på noe så idiotisk som dette, er så vanvittig stor; og jeg klarer ikke å holde kjeft når 14-18 år gamle jyplinger ytrer håpløse tanker. (Jeg kan ikke tro annet enn at Hildegunn og hebbelille befinner seg innenfor det aldersspekteret. Om de skulle være mye eldre, så har de store problemer med rettskriving, tegnsetting, setningsstruktur, og alt det som kreves av forståelig norsk. Og da kan de selvsagt påberope seg diskriminering fra min side fordi de har lese og skrivevansker, er ordblind, eller er dyslektisk – men jeg har lest såpass mye av dyslektikere at jeg gjenkjenner det i de fleste tekster, og disse to (eller en) har absolutt ikke det).

  De har også, som Vigridbloggen har poengtert, null forståelse for hva sosialisme/sosialist/sosialistisk styresett er for noe; begrepsapparatet er rett og slett ikke til stedet. Og jeg blir eitrandes forbanna på denne hebbelille, som skriver at jeg vrir meg unna Hildegunns påstander ved å gå på person, når jeg da ettertrykkelig kombinerte personangrep og saksproblematikk på en ytterst fin måte i mitt foregående innlegg. Hebbelille må være en av de som ikke har fullført videregående.

  Det jeg spurte Hildegunn helt eksplisitt om i mitt foregående innlegg, var dokumentasjon/referanser på at Norge har et sosialistisk statsstyre. Det har jeg ikke sett noen plass ennå, og Hildehunn har bare liret av seg utrivelige påstander i et anfall av typisk FrP munndiare, der mening forsvinner med entusiasmen, som igjen viser spor av degenerering og villfarelse.

  Jeg håper inderlig at Hildegunn og hebbelille er rede til å stå på skansene om FrP skulle få et utrivelig flertall; at de da lever som de prater og godtar at det meste blir dyrere av indirekte skatter, at kløfta mellom rike og fattige blir større, at velferdsstatlige ordninger blir nedgradert, og at Norge går rett vest med en overoppheta økonomi og et forbruk fra innst inni endetarmen – alt dette om FrP skal gjennomføre det de har frontet i alle år.

  Nå må jeg dessverre avslutte. Ovenfor har jeg gått fra konseptene og blitt usaklig, men jeg håper at de to politisk brune følgesvennene jeg har referert til ovenfor, klarer å skille møkka fra hveten, og gi meg en fyldig redegjørelse over det norske sosialistiske statssystemet.

 8. Hebbelille, jeg heter da ikke «Joma Says». Som den håpløse bloggeren du er så må du skjønne hva dette er for noe. Herregud!

 9. freddie eddie…

  der har du dine feil i alle uttalelser….du skiller for eksempel ikke det jeg sa: «stilling» betyr jo ikke at jeg er advokat???? men samme stilling som Melhing kan jo , med jeg mene at jeg er i andre ende som ham selv,,,,ytterpunktene??? du kan ikke dette? men samtidig som jeg selv kanskje har lest gjennom dommer og lovtekster som Mehling ytrer til……er ikke det en vesentlig forskjell????
  Har du lest alle dokumenter som er utgitt??–ikke meg vaffal, men har da lest Mehling sine.
  Og dessuten kan man være advokat og kjøre buss??
  tenk på det

 10. JOMA……

  lag en klarhet i det da? dokumenter…og ikke tro i dine skavankede sinnsløse setninger som stjeler en stakkars servers kapasitet.
  Ring heller overvåkningspolitiet og sjekk at vi er på helt forskjellige adresser…og helt sikkert på mottsatt side av landet da.???
  den der «synsingen» er jo det som kanskje det som sosialister bruker mest tid på, før dem ser realiteter.
  og når det gjelder det 680 milliarder….så er det det som er effektuert, og rentepengene av dette ser vi aldri….uansett om aksjekursen stiger….og den nasjonale nivået på penge krisen ikke bedrer seg….tar på 680«` kroner å bruke 27 år å opprette samme balanse for disse brukte penger.
  Les og Lær sier jeg til samtlige….
  jeg regnet med kuleramme og kunne kalkulator….nå sitter det bare betterwissere med dårlige batteri på kalkulatorene sine

 11. Nei, «hebbelille», alt du skriver er en usammenhengende røre så det (hva nå det enn skal være) orker jeg ikke å tenke på.

  🙂

  Tror fint man kan kjøre buss selvom man er advokat. Tror til og med bussjårer kan bli advokater.

  Men da hadde jeg rett da? Du er ikke advokat? Så må du innrømme en riktig ting jeg har sagt. 🙂

 12. Joma
  sitat:

  Ja, jeg tror også Hildegunn og det andre pseudonymet (hebbelille eller hva det nå er) er samme person. Som Vigridblogg har påpekt, samt noen andre her, så er skrivefeilene og setningsstrukturen så påfallende like at om de ikke er samme person så er de i alle fall enegga tvillinger;)
  sitat slutt

  din tro må være stor, skrivefeiler, eller ikke.
  viss du er en slik perfeksjonist? hvorfor vises det ikke i samfunnet ellers?

  sitat:Det er en grunn til at jeg aldri leser blogger, og det er fordi faren for å havne på noe så idiotisk som dette, er så vanvittig stor; og jeg klarer ikke å holde kjeft når 14-18 år gamle jyplinger ytrer håpløse tanker. (Jeg kan ikke tro annet enn at Hildegunn og hebbelille befinner seg innenfor det aldersspekteret

  sitat slutt

  du har da lest denne bloggen? motsigelse som ikke kan forsvares.
  det andre du ikke får med deg at det kan jo være her som tv serien, en millonær i forkledning? eller en rotte i ett dasshull?
  da trur jeg heller vi tar et møte med lojaliteten, i demmes nærvær, så du ser hva yttringer og meninger er, uansett politiske meninger.

  sitat:
  Det jeg spurte Hildegunn helt eksplisitt om i mitt foregående innlegg, var dokumentasjon/referanser på at Norge har et sosialistisk statsstyre. Det har jeg ikke sett noen plass ennå, og Hildehunn har bare liret av seg utrivelige påstander i et anfall av typisk FrP munndiare, der mening forsvinner med entusiasmen, som igjen viser spor av degenerering og villfarelse

  sitat slutt

  viss du var velutdannet nok så ville du nok ikke trenge disse referanser som du spør om.dette er enda en argumentasjon for rødgrønne ikke å lese sine egne dokumenter før dem sendes ut i offentligheten.

  sitat:
  Jeg håper inderlig at Hildegunn og hebbelille er rede til å stå på skansene om FrP skulle få et utrivelig flertall; at de da lever som de prater og godtar at det meste blir dyrere av indirekte skatter, at kløfta mellom rike og fattige blir større, at velferdsstatlige ordninger blir nedgradert, og at Norge går rett vest med en overoppheta økonomi og et forbruk fra innst inni endetarmen – alt dette om FrP skal gjennomføre det de har frontet i alle år.

  sitat slutt.
  verdiøkningen har blitt vesentlig redusert pga at ildskjeler kjemper om å få drifta til si å gå.deriblant rentestyringen osso, som også nå ser den verien disse mennesker kjemper for.
  personer, muligens som deg, ønsker helst i størst mulig grad å «suge» ut di sosiale godene, der bedriftseier må betale.
  (da foreslår jeg at du blir tømmerhugger i sibir, og føle litt virkelighet av sosialisme)

  og til sist:

  jeg trur jeg har møtt mer NØD og motbør enn det du har gjort, da mine skuldere alltid har hvilet på den tanken at mine arbeidstakere skulle ha det godt og trygt.
  Pr i dag så slikker jeg ikke pinnen av sukker, for å gjøre sosialistene fornøyd, det være seg skatt, avgifter, og ikke minst SYKEPENGER…….soria moria er luftslottet der bare noen punkter ble oppfylt.

  Neste ansatt hos meg….trur jeg blir vanskelig å oppdrive i dette diktaturiske samfunn.

  PS: pass på hva du spiser

 13. freddie eddie…..

  noen som har sagt jeg er advokat?

  men jeg kanskje antydet at jeg er i praksis som advokat, som kjører buss???

 14. Nei «hebbegunn» du har ikke sagt noen ting, ingen verdens ting. Du bare rører.

  At du ikke reagerer på at jeg kaller deg «hebbegunn» gjør sitt – til at jeg tenker mitt.

 15. og??
  er det fordi jeg og hildegunn har samme meninger kanskje?
  og dine tanker er jo klart innlysende, men som er helt feil.
  du burde skjerpe dine sanser trur jeg egentlig, uten å være frekk.
  dessuten vet du ikke om jeg kanskje er en veldig tolmodig person, som sikkert etterhvert får en dialog med hildegunn, om akkurat dette.
  Med min tro og han der oppe, så er vi ikke samme person, med to nick , eller to psydonymer.
  da er det heller sitt at du er på stadiet til han eller hun derre «joma»: synsing gjør ikke sitt…ikke håndspåleggelse heller.
  Tenk deres, og gjør deres ansikt rød og flau, når dere har innsett fakta og virkelighet

 16. Dette er jo røring av verste sort, hvordan skal man få noe fornuftige ut av dette, anyone?

  – Med min tro og han der oppe, så er vi ikke samme person, med to nick , eller to psydonymer.
  da er det heller sitt at du er på stadiet til han eller hun derre “joma”: synsing gjør ikke sitt…ikke håndspåleggelse heller.
  Tenk deres, og gjør deres ansikt rød og flau, når dere har innsett fakta og virkelighet

  Eller hva med dette:

  -men jeg kanskje antydet at jeg er i praksis som advokat, som kjører buss???

  Eller:

  – Gjør som stasi: loggfør alle…oppsøk og arrester dem…eller gjør som kina…..steng ned denna dataen for allmuen??

  On and on…:
  Okkesom mener jeg at man skal feie og måke bort snøen foran sin egen dør, før man tar turen til naboen og hjelper til der.
  Det har sosialistene aldri forstått……..dem klatrer ut av sin egen snøskavl, for å brøyte sand i sahara, for utallige millioner

 17. freddie eddie…

  da fikk du ut noe:
  at hvordan tro, siden jeg er kristen, og ber for gud….sier at jeg og hildegunn ikke er den samme.

  du vil gjerne finne ut om vi er di samme…med nick psydonymer etc….. da får du gjøre som stasi….sjekk ut partiboka….du huske ikke historia du??? avdøde lie og co samt all rot da oddvar gikk til regjerngsmakt?

  har du noen gang tenkt på om du berger ditt eget skinn før du tar vare på andre sine?

  viss du har vært i forsvaret, skutt på, gode deilige splinter fra granaten….hav gjør du?: du teipe deg sjøl fast før du kryper til kompisen din og slit ham ut av gjørmhullet.

  her i norge sprenges vi samtidig som vi løpe ned til asia og spandere penger…

  ps dette er metaforer, men håpe du skjønner tegninga

  jeg må nok måke frem min egen nedsnødde dør, før jeg rekker å nå å måke frem din skjønner du

 18. Nei «hebbeglille», tegninga di skjønner jeg nok ikke.

  Jeg må innrømme at denne metaforen nok er ny for meg, noen andre som kjenner til den?

  – da får du gjøre som stasi….sjekk ut partiboka….du huske ikke historia du??? avdøde lie og co samt all rot da oddvar gikk til regjerngsmakt?

  Dette er stor underholdning, hva henspeiler denne metaforen på:
  -viss du har vært i forsvaret, skutt på, gode deilige splinter fra granaten….hav gjør du?: du teipe deg sjøl fast før du kryper til kompisen din og slit ham ut av gjørmhullet.

  Gode deilige splinter fra granaten 🙂 🙂 😉

 19. OK: du får det med teskje: Viss du er fattig….sliter med det gamle huset etter et langt yrkesaktivt liv…..du greier nærsagt ikke komme deg ut av stolen…..og vaffal ikke komme deg til postkassa som er nedsnødd for å hente avisa.
  Naboen vil gjerne hjelpe deg, men han er like innsnødd….han må jo først måke frem sin egen dør fri for snø, før han går over til nabo og hjelper deg med å få måket inngang til huset, for så at du får lest avisa.
  Prinsippet er jo…du har hele tia måttet tenke på deg selv og dine før du tenker på naboen….hvem velger du berge livet til hvis det var nabofrua eller din kone som fikk infarkt samtidig…trur du??

 20. Jo, «hebbe» jeg forstår jo at naboen nødvendigvis må gjøre det i denne rekkefølgen, greit nok det, men hva har dette med saken å gjøre? Hva er det du prøver å si med dette?

  Hvorfor skal du prøve å få meg til å ta stilling til hvem jeg evt vil redde først eller sist? Hva vil du med dette?

 21. freddie….

  hvorfor ikke gjøre noe i norge først med helse, skoler, sosiale tiltak— før vi ødsle bort milliarder til andre?
  ville du gitt meg 10000 kroner til ny snøfreser viss jeg var naboen din, der du finbrøyte oppkjørsla di med en brigg stratton traktor? trur ikke du ville gitt ei potteplante til naboen din viss hu hadde det litt «trangt». sosialisme det?

 22. Ok, nå skjønner jeg «hebbeLILLE», du er deeeeer ja.

  Du får det til å høres ut som om det ikke gjøres noe med skoler, helse og sosiale verdier her i landet, og du får det til å høres ut som om ingen bryr seg om naboen sin.

  Og dette er jo frp i et nøtteskall, spille på folks sutring og misnøye for å selge inn politikken sin.

 23. freddie….
  er det det eneste du kommer på med argumentasjon? ingen har sagt at ingenting gjøres med skole helse og det sosiale, men ifølge soria moria skulle jo dette være innfridd allerede? ingen , ikke siv jensen sier at stoltenberg ikke har gjort noe, men han har ikke oppyllt det soria moria lovte, med trepartiregjeringen.det han lovte har ikke blitt oppfyllt, og kan ikke oppfylles….et lit eksempel: vi mangler lærere nå i disse dager(som eksempel) idag sprute dem inn millioner for å fikse utdannelse…..folk begynner utdanninga…er ferdig etter 6 år med spesialiteter…..Da dem kommer ut av skolen er det ikke lærerjobb til dem….4 år for seint ute….studere seg til arbeidsledighet….. røde har aldri «sett» nedgang og oppgang i tide, for å gjøre tiltak, samme som nå med hensyn til finanskrisa… og den er både lest og vell bevist

 24. freddie….skal lese den nøye….

  da spør jeg deg som har denne pragmatiske vurdering intakt: hvor mange år må en regjering sitte for å få til dette? , uten støy og ståk der ene etter andre blir sykmeldt, flyttet, slutter??
  Hvis norske borgere skal tro TV2 rett i demmers nyheter, så er det denne perioden det har vært mye «mandagssyke» blant parlamentarikere…
  store valgløfter…stort arbeidspress…mye media….dem har jo bytta i koalisjon som fluer i en kuruke denne perioden på 4 år…..
  ingen kan forholde seg til noen lengere.

 25. og det som sies i din link, er jo mye fra virkelighet, det er enda mangel på 10000 barnehageplasser, det er enda mangel på infrastruktur vedr . jernbane og kollektivtrafikk (reis bare mellom asker og ski- froblemer hele veien– buss for tog støtt og stadig). I omsorg og helse, så er jeg i besøkstjeneste (frivillig for RK) og merker det stadige trykket at fler trenger mer hjelp.
  Da spør jeg meg…er dette nye valgløfter….da det var bedre for 4 år siden? jeg får ikke strukturen til å stemme…da vi var på det bedre og allt er blitt til det værre……det skrytes det ikke om: tiltakene for dette

 26. Jeg har vært inne og lest dine retningslinjer for kommentering. Det var morsom lesning, ettersom du har et så dårlig språk og så elendig grammatikk at det er tilnærmet umulig å lese tekstene dine.

  Dessuten er flere av dine ytringer svært rasistiske og sjikanerende, og du gjør meg flau over å være norsk. Du viser en mangel på kunnskap som er uten sidestykke, og fordommer som dine forgifter samfunnet.

  Hilsen Ylva

 27. Ylva…..

  Hvem stiler du dette innlegget til?
  Dette kommer ikke klart frem, spør du meg.

  Man kan jo missforstå hele din melding her, og da måtte man jo «lefse» inn ei hel regle med komentarer i oversatt språk som kanskje du forstår. kanskje på samisk?…og ordrett…

 28. Sitat: «Jeg leste litt over om hensyn til at det gikk dårlig med sosialpolitisk pga av finanskrisen…..»
  Hatten av 🙂

 29. Ylva, da…. Hebbelille er en venn og derfor immun mot reglene (Litt som diverse FRPere oppigjennom tidene har vært immune mot lovverket 😉 ) Det er vi fæle sosialister som skal forholde oss til de reglene….

 30. Jeg synes dere alle bare drar det ut i det lengste. Typisk politisk debatt, dere ser forbi hele problemet og bruker masse tid og energi på a diskutere hva som er og var.

  Meningsløst og det forandrer ikke hverdagen for noen av oss, bortsett fra å stimulere «diskusjons-foten».

  Men, det har på sett og vis vært seg interessant uansett.
  Jeg skal ikke kritisere «hildegunn» eller «hebbelille» – og stiller meg nøytral, selv om jeg fatter innfallsvinkelen til de som lar seg provosere, og du trenger faktisk litt kurs i rettskriving m.m.

  Og når det gjelder SITAT: «reciever Says:
  juli 11th, 2009 at 23:36

  Ylva, da…. Hebbelille er en venn og derfor immun mot reglene (Litt som diverse FRPere oppigjennom tidene har vært immune mot lovverket 😉 ) Det er vi fæle sosialister som skal forholde oss til de reglene….» Så blir dette som å pisse i motvind spør du meg.

  Er da kommet frem ganske klart i det siste at sittende regjering gang på gang, gjør dumheter som de må i etterkant beklage seg ut av. Men sånn er det, alle er mennesker. – Men jeg må understreke at flere har poengtert at når man er i utsatte posisjoner må man passe litt ekstra på. Sier seg jo selv.

  Jeg må også understreke at jeg er i SÆRDELES stor tvil over hva jeg skal stemme. Eneste grunnen til at FrP blir «vurdert» er fordi jeg ønsker å få en forandring – men så sitter jeg igjen med frykten over hva mange av de idiotene som er med på å styre det partiet kan finne på å gjøre.

  Amerikanisering av dette landet er noe jeg helst vil se langt etter. Men jeg er så forbasket lei av å se løfter bli lagt på hylla gang på gang, og at vi skal ha sånne «luksus-skatter» som er moralsk forkastelige og på kanten til uhørt.

  Solidaritet sier AP. Det er kjent blandt mange, spesielt de som har levd siden krigens dager – at AP skal vise at Norge er VERDENS beste land til å hjelpe andre, selv om vi i den store sammenhengen er kun et lite land de gir blaffen i, og heller vil bare suge ut de pengene som går – og dessverre så må mye penger gå i feil hender, om det er før de forlater landet eller når de ankommer sin «destinasjon» aner jeg ikke.

  Men uansett, en ting er klinkende klart – avgifter på tobakk, bensin og alkohol finnes ikke viktig når vi snakker om helse, skole, trygge veier, pensjon og en verdig minstelønn!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *