Det endelige oppgjøret

Da jeg en gang for det som nå virker veldig lenge siden satte meg ned og laget min egen blogg må jeg innrømme at jeg gledet meg stort. Dette var noe jeg hadde tenkt på lenge, og da jeg endelig kunne sette drømmen ut i live må jeg innrømme at jeg var litt stolt. Endelig skulle jeg også få ta del i den store debatten på nettet. En debatt som jeg, i min uvitenhet dengang, trodde var åpen og fordomsfri. Det skulle desverre vise seg at jeg tok feil. Ytringsfriheten på internett er nemlig ikke så fri som man skulle tro.

Fra første stund ble jeg motarbeidet, hetset og latterligjort. Det var tydlig at min stemme ikke ble satt pris på blandt bloggverdenens elite. Å komme med meniger som skiller deg fra flertallet sine viste seg å være en dødsynd. I kommentarfeltet mitt er det flere siganturer som stadig går igjen, og fra disse kommer det ikke annet enn usakeligheter og grove personangrep. Jeg har likevel konsekvent hevet meg over disse barnslige påfunnen og holdt en saklig tone i alt jeg har skrevet her.

Men det skulle vise seg at dette ikke var nok. Jeg er jo en ivrig blogger, og når noe i nyhetsbildet fanger min interesse, så er jeg altid kjapt ute med å dele mine tanker med mine lesere. Da er det ikke ett mål for meg at mine innlegg skal være 100% gramatisk korrekte og frie for skrivefeil. Det er meiningenen mine som teller, ingenting annet. Men det finnes altså så utrolig mange mennesker der ute som synes det er viktig å påpeke andres skrivefeil. Jeg antar det finnes ett behov hos disse menneskene for å få skryt og positiv oppmerksomhet, ett behov som de håper å få dekket av likesinnede når de påpeker små, uviktige skrivefeil i seriøse blogger. Det eneste dere oppnår er å spore av debatten. Jeg håper jeg med dette kan få noen av dere til å tenke dere om enda en gang før dere neste gang kommenterer skrivefeil hos andre. Dere bidrar ikke med annet enn å ødlegge, skape irritasjon og sorg for personer som har lagt ned stort og grundig arbeid i det de har skrevet. Hvis det ikker er slik at dere bevisst går inn for å ødlegge, da. Noen ganger må jeg innrømme at jeg lurer på hva som egentlig er drifkraften for noen av dere.

At mine meniger er kontroversielle for noen kan jeg forstå. Men dette gjelder kun for en svært liten gruppe av samfunnet. Folk flest er helt på linje med meg i alle saker jeg tar opp. Jeg har mottatt hundrevis av støtteerklæringer fra folk som støtter meg fullt ut. Problemet er denne marginale samfunnsgruppen som desverre har en utrolig uproporsjonal del av samfunnsdebatten. Jeg sankker selvsagt om sosialistene. I mine blogger har jeg gjentatte ganger plukke fra hverandre denne frihetshatende og udeomkratiske ideologien. Jeg har vist hvor tett koblet sosialismen er med nazismen, hvorden sosialistene støtter de mest brutale autoritære regimer som finnes i verden og jeg har konfrontert sosialistene med dette. Prisen jeg må betale er altså enorme mengder hets. Jeg er blitt kallt syk, ironisk og det som værre er. Fiendlig innstilte sosialister har avslørt meg med fullt navn, og vist min Facebook-profil til offentligheten.

Jeg er blitt hengt ut og sjikanert på det groveste i media, da spesielt i sosialistorganene Dagsavisen og Klassekampen. Dette har skjedd uten min viten og mitt samtykke. Hva skjedde med den ytringsfriheten jeg trodde på? Som jeg så varmt med nebb og klør har forsvart, mellom annet med å faktisk tillate sosialistenes usakeligheter, avsporinger og personangrep i mitt kommentarfeldt? Det er tydlig at ytringsfrihet bare er noe som gjelder om en ytrer de «riktige» tingene. Sosialistenes meningsmonopol har i meg møtt en utfordring de ikke kunne takle på noe annen måte enn ved å tvinge meg i kne med skitne triks.

Og det er med stor tristhet jeg nå må innrømme at de har lykkes. Jeg er en sterk person. Min jernvilje har begått triumfer som de felste bare kan drømme om. Jeg har stått frem som enn av Norges viktigeste bloggstemmer, en stemme for folk flest, og har lenge hvert blandt Norges mest leste blogger. En av grunnene til at jeg har holdt på så lenge er fordi jeg synse det er viktig å gi folk flest en stemme i bloggverdenen, en stemme for de millioner som vanligvis blir holdt nede av sosialistiske bloggere og meningsmonopolister. Ovenfor alle dere beklager jeg dypt.

Jeg tar nå en pause fra bloggingen. På ubestemt tid.

Men! Jeg sier farvel, men ikke adjø! Jeg vil fortsatt være en sterk stemme på Twitter. Alle bør følge med SuperHildegunn der. Det kan også være jeg engang kommer tilbake som blogger. Denne bloggen har sosialister, rettskrivingsfantaster og rabiate miljøvernere klart å ødelegg for meg. Kanskje kommer jeg tilbake her, kanskje i helt ny drakt.

Så, helt til slutt vil jeg be dere tørke tårene, alle dere som har støtte meg gjennom den vanskelige tiden. Jeg er fortsatt med dere. Ha meg i tanken, lær av min ureddhet og dere vil finne styrke. Jeg er SuperHildegunn, og jeg sier at dere også kan bli supre! La aldri sosialistene knekke dere!

Friheten lenge leve! Følg med!

Annonser

51 tanker om “Det endelige oppgjøret

 1. Nei, dette var trist Hildegunn. Jeg har satt stor pris på bloggen din og dine friske meninger. Lykke til videre, stå på!

 2. Dette har ingenting med frihet, sosialisme, feilskriving eller ytringer å gjøre. Dette har med ren dumskap å gjøre, bare det å kalle andre med politiske syn for FIENDEN eller dra paralleller med Hitler beviser at du strengt tatt ikke har oversikt på hva du selv driver med. I motsetning til skrubbsår, kikhoste eller gonorre så er dessverre det ingen kur for dumskap, men vi kan jo leve i håpet at det en dag dukker opp, for dette er dessverre ett emne som ingen tør ta opp i dette landet.

  Farvel så lenge, var iallefall moro å lese alt rælet du liret av deg om ikke annet !

 3. Gir du deg? Dette var bedrøvelige greier! Du er en av de få som virkelig tør og si hva du egentlig mener, og som står for det.

  Har sett at du har opplevd mye stygt fra mange av de som kommenterer. Men vit det at de fleste støtter deg, selv om de ikke legger igjen kommentarer så finnes det mange der ute som er enige med deg og som støtter deg.

  At sosialistene har klart å skremme deg bort fra å bruke ytringsfriheten er utrolig synd, bloggverden vil ikke være det samme uten deg. I det minste kan du glede deg over at til høsten vil ikke sosialistene kunne herse med deg mer nå Siv vinner valget.

  Håper at du tar deg en pause og kommer sterkere tilbake. Vi er mange som heier på deg! Stå på Hildegunn!

 4. Synd, altid artig med en god latter, hvis du er så sterk som du selv sier du er så hadde du brukt det sosialistiske «hatet» og snudd det mot dine «fiender».

  Du er paranoid og ser skygger runt omkring, navnet ditt er neppe ekte og den eneste grunnen til at du tar en pause er at du må finne deg en ny maske.

 5. dette er for jævelig å lese. det hjelper ikke bare ha ytringfrihet i loven. nå sosalistene gjør alt for å kneble andre stemmer. stå på hildegunn og som du vet vi er mange som er enig med deg.

 6. Det er synd at du gir deg ettersom jeg har hatt stor moro med å lese denne bloggen din.

  Men … du har også selv et ansvar for hva som skjer på denne bloggen din, og dette ansvaret har du ikke fulgt opp. Du refererer til ytringsfrihet, og du hevder at noen har forsøkt å hindre deg i å uttrykke deg. Det har nok vært noen som har ønsket å hindre deg, men de har ikke vært i stand til dette ved å benytte seg av kommentarfeltet ditt. Slik som det skal være. Men det som derimot er et stort brudd på ytringsfriheten er de tilfellene hvor du har endret kommentarer til personer, og gitt disse kommentarene en helt ny betydning enn hva som opprinnelig var ment fra personen som skrev de. Dette er absolutt et stort brudd på både etikette og på retningslinjene til DC.

  Videre har du også kommet med en rekke påstander som du ikke har vært villig til å dokumentere. Hver gang noen har spurt etter dokumentasjon, så har du unnlatt å vise denne. Dermed har du ikke bevist påstanden, og den er dermed ikke gjeldende. Noen av disse påstandene har vært av en sånn art at de kan være ærekrenkende. Ytringsfriheten gjelder faktisk ikke ved ærekrenkelser. Den gjelder heller ikke ved rasistiske uttalelser som har forekommet på denne bloggen.

  Du hevder videre at noen har lagt ut din fulle navn, men det har du også selv gjort her i en kommentar. («Men siden du spør så heter jeg Hildegunn M. Tønder Olsen. «) Så dette argumentet ditt er ganske tynt når du selv også har identifisert deg selv her.

  Du har også vært ganske flink til å angripe personer som har vært uenig med deg ved blant annet å ty til personsjikane og en del svært grove uttalelser om disse personene. Dette er absolutt ikke den rette måten å takle

  Du kunne ha lært noe av meg i hvordan du takler negative kommentarer. Hvis du går inn på bloggen min, så vil du se at jeg møter alle negative kommentarer med ikke et angrep, men heller med et lett humør og høflighet. Dette er et svært effektivt middel til å avvæpne hva som ellers kunne utartet seg til en ordkrig.

  Til slutt: Du skriver også at du har flere blogger, så da lurer jeg på hvilke blogger dette er. Kunne du fortalt oss hva disse heter, og da gjerne med en lenke?

 7. Hei Hildegunn!

  Vi er ikke enig i stort vi to, men jeg syns ikke du skal slutte å blogge. Det vil alltid være til tider hard tone og usakligheter i nettdebatter, men du skal ikke la deg kneble av det. Din stemme har like stor rett til å bli hørt som oss andre.

  Stå på!

  //Arnstein

 8. Hei
  Uansett hvilket syn du måtte ha forfektet, synes jeg dette er tragisk. Jeg vil på det sterkeste oppfordre deg til å fortsette, og ikke gi etter for de tullingene som forsøker å kappe hodet av deg. Hvis disse idiotene klarer å kneble ytringsfriheten med slike stalinistiske metoder, ja da synes jeg synd på Norges fremtid.
  Men samtidig beviser det vel egentlig bare at du har svært mye rett i dine meninger…. 🙂
  Vær så snill og stå på videre!!!!
  Hilsen Daffy
  (som vurderer å starte sin egen blogg snart, og det blir garantert ikke en blogg som logrer for sosialistene! )

 9. Jeg forsøkte å finne på noe glupt å skrive, men kommer ikke på noe. Til Odd, hvorfor trenger vi absolutt ALLE bloggene? Er det noe i det norske samfunnet som da begynner å råtne? Om hildegunn ønsker å avslutte blogginga fra denne adressen, så er vel det like frivillig som om hun fortsetter..?

  Men å feige ut nå helt på tampen av valgkampen, når velgerne virklelig trenger et siste puff , hildegunn, er ikke det litt «chicken»?

 10. Vær så snill, ikke la deg knekke av sosialistene. Deres måte å få fram sine meninger, er nå, og har alltid vært å drive meningsterror overfor de som er uenige med dem. Stå på Hildegunn. Du er en modig og flott jente.

 11. Ikke legg ned pennen din. Du er bra , drit» i kritikken , den vil du alltid får, uansett hva du skriver. Mer hardere hud kvinne, det skal mer til å knekke en norsk kvinne enn dette. Stå på.mot i bryste»ne og skått blikk ned på tastaturet, og frem med tankene og kommentarene.

 12. Det er veldig synd å miste deg Hildegunn! Synd at sosialistene har klart å presse enda en modig stemme ut med sine hensynsløse metoder 🙁

  Håper du starter opp igjen snart, vi er mange som støtter deg!

 13. Jo for faen. Slutt. Er bare ignorant tøv du serverer uansett.
  Vi trenger ikke nasjonalsosialister til å fortelle oss hva som skal menes, og Hildegunn Tønder Olsen er det nærmeste du kommer en nasjonalsosialist.
  Det begredelige er at hun ikke vet hva en nasjonalsosialist er selv. Henger seg opp i Hitler vs. Stalin, ordet sosialist og en haug andre termer hun ikke har satt seg inn i.
  Verden vil ikke tape på at du legger ned pennen din. Gå og sørg for å få deg en oppdragelse, stikk fingeren i jorda og se deg for faen rund. Så kan du lure på om du har det så jævlig med alt hatet ditt, som du tror.

  «En debatt som jeg, i min uvitenhet dengang, trodde var åpen og fordomsfri. Det skulle desverre vise seg at jeg tok feil. Ytringsfriheten på internett er nemlig ikke så fri som man skulle tro.»

  -FORDOMSFRI?? Dt er kun ett menneske på din blogg som er full av fordommer, og det er du. Et genuint hat til alt og alle som ikke passer inn i din mal. Jeg kan strekke meg så langt som å si at jeg selv har fordommer, men den strekker seg til slike som deg, fulle av hat.
  Og når det gjelder fri debatt så er det du, og ingen andre som sensurerer med tåpelige regler du selv ikke holder.

  «Jeg har vist hvor tett koblet sosialismen er med nazismen, hvorden sosialistene støtter de mest brutale autoritære regimer som finnes i verden og jeg har konfrontert sosialistene med dette. »

  Før dette avsnittet snakker du om at de aller fleste i samfunnet har meninger som deg.
  At Obama er en ape? At han er muslim? At alle som ikke mener det du mener er tilbakestående? At alle vil stemme FrP?
  Jo, du er dum, verken mer eller mindre. Og det er lov å være dum i Norge.
  Men når du begynner med våset ditt om sosialisme vs. nazisme ramler du totalt av lasset. Der koker du sammen en graut fra to despoter, en med kommunistisk bakteppe der staten skulle eie alt, alle tro på samme leder og alt eies av alle, og en annen despot med lomma ned i pengekassa til rike industriherrer hvis mål er verdensherredømme og drap på mennesker en ikke liker.
  Du ligner mest den siste. Problemet ditt er at du er totalt historieløs.

  «Denne bloggen har sosialister, rettskrivingsfantaster og rabiate miljøvernere klart å ødelegg for meg. Kanskje kommer jeg tilbake her, kanskje i helt ny drakt.»

  Hallo i bøya. Hvem er sosialistene da Hildegunn Moltubakk? Rettskrivningsfantaster? Driter vel i rettskrivingen din, det er meningene dine som er på trynet, og i yttringsfrihetens navn må en jo få lov å gå mot dem med like harde ord du selv bruker? Eller hadde du regner med at du kunne slenge rundt hatartikler uten at noen tok notis av det?
  Synd noen har klart å ødelegge for ei bortskjemt moldejente. Uffa da.
  Men please, ikke kom tilbake. (Selv om du bidrar til å ødelegge for Syte-Siv).

  Hilsen slemmemannen.

 14. Balder: Det er slike som deg som gjør det umulig å føre saklige diskusjoner på internett. Jeg antar at du er en av dem som har klart å presse Hildegunn til å slutte å blogge.

  Jeg regner med at til vanlig så engasjerer du i politikk ved å kaste stein på politiet og skrike pro-palestina slagord og avslutter det hele med å banke noen onde kapitalist jøder før du drar tilbake til blitzhuset?

  Dette har du overført til internett ved å prøve å kvele ennhver mening som ikke er den samme som din ved å gå til angrep på personen og ikke saken. For argumentere det klarer du vel ikke? Det beste er å alltid bruke psykisk og fysisk vold i stedet for å prøve å bruke fornuften?

 15. Nei Erlend. Ditt profilforsøk på meg slår ikke til.
  Jeg er Israel-venn på min hals, kaster stort sett stein sammen med politiet, men mener samtidig at det beste hadde vært et gjerde rundt hele israel og palestina. Så kunne vi normale titte innom etter et par tiår og se om noen overlevde. Jeg er nemmelig av den tro at det er vi, de pro-palestinske og pro-israelske fjolsa som har ansvaret for at de fortsatt ikke har fred med hverandre. Begge parter tror de har en legitim kamp med å drepe små barn så lenge slike som oss finnes. (Siden du nå spurte, håper du har lært).

  Men Erlend, du kan ikke ha lest det jeg har skrevet særlig godt.
  Jeg trenger ikke gå til angrep på skrivefeil og FrP meninger, det er greit og legitimt. En FrP velger bør være sitt ansvar bevisst, nemmelig at de stemmer på et parti som vil endre hele strukturen i samfunnet. Dette er legetimt og helt greit. Men det er som tidligere statsminister Kåre W sa, en bør ikke få sette FrP`s forsøksprosjekt ut i live, det er fort mye som ikke kan reverseres.
  DET må folk vite, selv om jeg synes det er helt greit at folk er FrP velgere.

  Det jeg IKKE fikser er hat og fordommer, spesielt ikke mot personer som ikke er på bloggen til ei fjollejente for å forsvare seg.
  Jenta kommer med hat, hat og atter hat, rasisme, nasjonalisme.
  Så jo Erlend, er jeg en av de som har ødelagt nattesøvnen hennes der oppe i Molde så er jeg stolt av det. Kanskje kan det streife henne en tanke som sier at hun totalt mangler respekt for andres meninger.
  Meningene hennes politisk kveler jeg ikke, de kan jeg diskutere på en saklig måte. Men hat, rasisme og nasjonalisme kan jeg faktisk ta til våpen for å kjempe mot.

  Men nei, jeg er ikke en krampesosialist, kanskje mer sosialdemokrat, slik rundt 70 prosent av nordmenn er, også helt til partiet Høyre.

 16. Støtter Balder i det meste, og er vel mer dekkende enn det jeg skrev.

  Den sosialismen som enkelte her har lagt til hat, er den samme som har gjort norge til ett av verdens beste land å bo i på de fleste målbare måter, så hvordan Frp og likesinnede skulle klare å gjøre dette så veldig mye bedre har jeg store problemer med å se.

 17. gode nyheter. slike hjernevaska høyreekstremister som trur sosialismen har skyld for alt vondt i verden bør ikke få lov til å blogge in the first place. Sosialismen har gjort Norge til verdens beste land å bo i, liker du det ikke så flytt. du vil ikke bli savnet

 18. Får bare håpe denne Hildegunn tenker litt på det når hun ligger og ikke får sove i natt. Det burde hun og mange flere i alle fall.

 19. Drit i disse mobberene , bare la dem prate/skrive i vei. Jeg ser at måten de skriver på så er det betalte sv studenter som driver slik sjikane på enhver Frp eller Høyre blogg. De gutta der som ikke tør å stå frem med navn engang er det bare kjenten med. Skjerp pennen din og lad opp, vurder selv om sjikanen er for frøy , så sjekker du dem ut de verste,Holder de seg innen grensen , la gå, drit» i dem la dem surre i den driten de selv sprer ;-`) De har det til halsern alt.
  Ser deg igjen i morgen ? skrivende skarp og ferdig ladet ? Jada, kom igjen ;-`(

 20. for det ho skriver er ikke sjikane? all den dritten ho har slengt mot «sosialistene». Nei denne bloggen fortjener å dø ut

 21. det fine med internett er at man kan være anonym! Jeg er anonym fordi jeg ikke vil forbindes med en blogg av denne karakter ift fremtidig jobbsøking.

  Jeg mener likevel det er et lite snev av fornuft i denne jenta når hun skjuler sin identitet på denne bloggen. For (kanskje må jeg si dessverre) er det ikke bare rett frem å bli godtatt i det offentlige når man har slike meninger som hildegunn.

  LIKEVEL.. vil jeg si.. at når man snakker i politikkens navn, har en politisk blogg, og uttaler seg om politiske saker, så skal man også fortelle hvem man ER!

  Samtlige SERIØSE blogger på valgprat.no forteller hvem de er. Med andre ord, så finner jeg ikke denne bloggen særlig seriøs.

  At du missbruker FRP sitt navn syns jeg i begynnelsen var svært festelig, men jeg begynner å synes synd på partiet. (ikke at jeg noengang vil gi en sympatistemme..)
  jeg har mistanker om at de kanskje har klart å stoppe deg. å det er BRA FOR FRP, synd for oss som ikke heier på frp.

 22. må bare si at det er s y k t hvis dagsavisen og klassekampen har sitert hildegunn u t e n å ha snakket med henne, eller FRP, for den saks skyld!

  Skikkelig elendig journalistarbeide!

  Burde bli anmeldt PFU!

 23. Trim: Nå er sitatet som Dagsavisen har sitert fra Siv Jensens profil på Facebook. De må ikke kontakte Hildegunn for å få hennes tillatelse for å sitere henne, og spesielt ikke spørre henne om hennes godkjennelse. Sitatet er hentet fra en offentlig nettside, og de kan da sitere det som ble skrevet. Kanskje du skulle sette deg inn i hvilke regler som gjelder på dette området før du uttaler deg så bombastisk?

 24. «gode nyheter. slike hjernevaska høyreekstremister som trur sosialismen har skyld for alt vondt i verden bør ikke få lov til å blogge in the first place.»

  Nei en skal vel være medlem av det riktige partiet og ha de riktige meningene for å få lov til å ytre seg i sosialistenes drømmeverden?

 25. VB.com: jeg er ikke bombastisk, heller mer overrasket og sjokka. men likevel syns jeg det fremstår som dårlig journalistarbeid når de fremviser det slik at det er frp som mener at ikke-religiøse muslimer ikke trenger å skjelve i buksene og alt det andre H sier.. for det er jo det de gjør?

 26. Nå skriver ikke Dagsavisen at det er FrP som mener dette. De skriver om kommentarer som skrives av folk på profilen til Siv Jensen, og refererer til at det noen organisasjoner mener at Siv Jensen og FrP ikke modererer siden godt nok og på denne måten legaliserer disse kommentarene. Dagsavisen sier ikke noe om at disse personene som siteres er representanter fra FrP.

  Et sitat fra Hildegunn er blant annet:

  «Ateistiske muslimer har ikke noe å frykte fra FRP»

  Ja, Hildegunn skrev dette på en offentlig side, og dermed trenger ikke Dagsavisen å be om tillatelse fra Hildegunn. Det er fullt lovlig å sitere noe som er sagt i det offentlige rom, og de har ikke gjort noe galt med å sitere henne. Forresten så er utsagnet til Hildegunn selvmotsigende ettersom en ateist ikke kan vær muslim.

  Når det gjelder kommentarer på profilen til Siv Jensen. så er hun som alle andre ansvarlig for alt innhold på siden. Dette kalles også redaksjonelt ansvar. Dermed er hun, akkurat som Hildegunn, forpliktet til å fjerne alt som er et brudd på retningslinjene til Facebook og eventuelt norsk lov. (Selv om serverne som benyttes ligger i USA, så bor hun i Norge og dermed er det dette som er gjeldende for hvilke lover som gjelder ved eventuell rasistiske og ærekrenkende uttalelser.) Det finnes for eksempel noen uttalelser om en viss advokat blant kommentarene her på bloggen til Hildegunn som er ærekrenkende, og ved å ikke fjerne disse kommentarene er hun ansvarlig og kan eventuelt saksøkes for dette.) Ytringsfriheten har faktisk noen begrensninger, og det hjelper ikke å rope på ytringsfriheten hvis man bryter grunnlaget for ytringsfriheten.

 27. Takk for nå, Hildegunn!

  Denne siste-posten din oppsummerer greit din blogg-karriere. Maken til vrøvl er det sjelden man ser, selv på internet. Du har altså, i egne øyne, vært ytringsfrihetens hvite ridder, i en verden av onde, undertrykkende sosialister? Jammen har du høye (og forskrudde) tanker om deg selv!

  Samme det, du får ta deg fri og kose deg. Selv en ond sosialist som meg unner deg alt godt i livet 🙂

  Hilsen blodrøde Dunder

 28. Jeg har nå alltid sett på fenomenet «Hildegunn» som et kunstpolitisk stunt. Hvor langt kan man dra den, og hva slags tilbakemeldinger får man? Hva kan man slippe unna med, og hvem bryr seg? Bloggen var jo aldri i nærheten av å være seriøs.

 29. Bloggen din som et sarkastisk påfunn var morsom en stund men som alt annet mister den fort nyhetens interesse. Dessuten ble det vel kjedelig etterhvert å presentere hjernedøde innlegg for deretter å skrive kommentarer under forskjellige nick som støttet opp under galskapen.

  Men du er en av de få som har opprettet en slik blogg som IKKE innrømmer den som det ironiske sleivsparket den er. Det tror jeg er nytt.

  Favorittsitatet fra ditt siste innlegg må bli:

  Jeg har stått frem som enn av Norges viktigeste bloggstemmer

  LOL og LOL som det heter!

 30. Denne fake bloggen skulle vært lagt ned for lenge siden, og personen)e) bak den burde stått frem.

  Når den nå avsluttes er det nok bare fordi journalister som er blitt tipset har begynt å pirke litt mer i overflaten, særlig med tanke på at blogginnehaver har fått «rasistiske» kommentarer trykket i Dagsavisen, og deretter viser seg å ikke eksistere.

  Inderlig feigt av deg (dere) å ikke stå frem…. Men husk, alt kommer for en dag en gang. Kanskje vet noen allerede, og venter på rett anledning?

 31. Det er litt trist, både at jeg ikke oppdaget denne bloggen før for 2 uker siden, og at den nå er over og ut.

  Jeg vil gjerne takke bidragsytere (både dem bak hildegunn og debattmotstandere) for en kjempegod sommerunderholdning. Tror ikke jeg har ledd så mye av en blogg før.

  Uansett håper jeg «hildegunn» er forsiktig med å røpe sitt virklige jeg.

  a) Er du hva du utgir deg for å være, så er det nok noen sinte «sosialister» der ute som vil ta en snakk med deg..

  b) Er du derimot en eller flere «sosialist(er)» full av f* så tror jeg du/dere bør passe dere da også.

  Hvis du røper deg, så er iallfall jeg ikke sint. Og sikkert flere med meg. En god ide å starte opp en blogg var det uansett, Hildegunn.

 32. Det meste jeg vil si er egentlig allerede sagt i kommentarer før meg, men vil si meg enig i ting som går igjen når det gjelder kritkk av din sammenlikning av sosialisme og nazisme, som jo er rake motsetninger av hverandre, det at du kaller andre, lovlige innvalgte partier for «fienden» er ikke bare kontorversielt, men direkte vridd, og selv om jeg ser at denne bloggen er offer for «flaming» i høy grad, er dette noe man må regne med som blogger, folk mister høfligheten. 🙂

  Man må også regne med, at med et så kontroversielt syn som ditt eget, må man tåle en del motgang, og jeg vil si at du ikke er den eneste som opplever motgang på denne måten. Mitt syn er ganske annerledes enn ditt eget, men jeg opplever ofte «flaming» fra ivrige personer som deg selv så dette er en gjensidig greie. Husk også at ytringsfriheten også gjelder for dine motstandere, og at det ikke er knebling av din ytringsfrihet at du blir motsagt.. Mange føler det som sin plikt å si i fra når de kommer over ting som for dem selv virker absurd, og sånn er det i et fritt land som Norge.

 33. Du vil bli dypt savnet kjære Hildegunn. Velgerne trenger virkelig å se hva slags folk FRP’ere er, slik at det ikke begås en gedigen tabbe på valgdagen. Men selv om du helt klart ikke er intelligent eller reflektert, har alle rett til å ytre sine meninger, og du burde ikke la deg stoppe av tenkende mennesker som står i ledetog med Stalin, Lenin, Mao, Pol Pot og djevelen. Lykke til på veien, may God save your soul.
  Forresten, hvis du oppgir din adresse skal jeg gladelig omadressere Klassekampen så du kan få mer bensin til bålet til comebacket.

 34. Inneholder denne bloggen ekte meninger, eller er det bare et gøyalt påfunn fra noen som prøver å overdramatisere konsekvensene ved en FRP-regjering? Uansett har den meget høy underholdningsverdi.

 35. Synd du gir deg, Hildegunn. Hvis det er sant at en god latter forlenger livet, er det flere faste lesere her som har fått noen ekstra år på grunn av deg.

  For øvrig må jeg rette oppmerksomheten din mot noe: Det er noen som misbruker bloggen din. I kommentarfeltet under innlegget «Årets sommersang» drives det så vidt jeg kan se med markedsføring og omsetning av potensfremmende midler som Viagra og Cialis. Jeg vil anta at det er ulovlig, og det er uansett feil sted. Slett innleggene deres (det er hauger av dem) og steng slynglene ute.

  Lykke til videre! Du vil bli savnet!

 36. Det er nok en spam-maskin som durer og går et eller annet sted. Jeg sa fra på Facebook for en stund siden. Jeg fikk selvsagt en herlig dose kjeft 🙂 Men hun fjernet ihvertfall spampostene da.

  Men skulle tro det fins spamfilter på sånne blogger. Eller har «sosialistpakket» klart å lure filteret? En konspirasjon??

 37. Jeg oppdaget bloggen din i dag, og hmmmm…..jeg får en følelse av at hele bloggen enten er en stor fleip, eller at noen på venstresiden står bak i et forsøk på å latterliggjøre en frp’er.

  Uansett hva som er rett, du/dere har tydeligvis klart å engasjere mange 🙂

 38. Stakkar liten. Alt kommer jo an på hvilken side du står på. Du klager over denne ytringsfriheten din som har blitt krenka, men hva med ytringsfriheten til de som ikke er enige med deg?

  Og hvis man har «vært på» internett i noen år, så innser man at de eneste som kommenterer noe som helst er de som har noe negativt å si, betyr ikke at det ikke er folk som er enige med deg.

  Yo.

  Ikke at jeg er enig med deg, men ja.

  Forresten, bloggen vår er den kuleste i verden. (Med bare negative kommentarer den også såklart).

 39. Jeg er vel ikke en av din faste skare og oppdaget denne bloggen for ca 2 mnd siden. Jeg må innrømme at jeg ble facinert av retorikken din. Jeg har gått mange runder med meg selv og spurt; er dette seriøst? Eller tuller Hildegunn? Ennå har jeg kke svar på det!

  Men lykke til videre og pass godt på deg selv!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.