Utenlanske valg obeservatøre bekrefte valg juks!!!

Sosialistnes tåkelegging og hets er i gang! Takket være min modige stemme og mine mange tilhengere tør ikke lenger mediene holde sannheten tilbake! DET VAR VALG JUKS SOM BRAKTE SOSIALISTNE TIL MAKTEN KAN UTENLANSKE OBERSVATØRER FORTELLE OSS! !!1!! Jeg forsto det med en gang jeg så valg dags målingene! tåkelegingen var i gang og valget ble sagt å være av gjort allerede bare på grunn av disse målingene.

De sosialistiske mediene spilte sin rolle godt!! i valg lokalne var sosilstne godt plassert og skiftet ut valg lister i bodene og sikkert i urnene og som valg observatørne faktisk sier!!! Desverre for sossene var det en hake i planen deres!!! FRP VINNER PÅ ALLE MENINGSMÅLINGER!!! ALLE PÅ NETT, ALLE SOM BLIR PRESENTERT!!!!! Folket roper etter fornying!!! Sossene der imot har fikset valget!!

Valge i går er en skam og et valg juks, både med falske stemmer, bytting av stemme, desinformasjon, åpne urner som ble byttet ut, og med en sosialistisk valg ordning som gir sosalistne makta selv med 40 000 mer stemme til FRP!!! STÅ PÅ, KREV DERES RETT!!!! KREV OM VALG!!! GÅ TIL GATNE OG DEMONSTRER!!!! VI SKAL VINNE!!! SPRE SANNHETEN OM DET SOSIALISTISKE VALGJUKSET I 2009!

Legg til denne meldingen på facebooken deres! :

Sosialistene har kuppet valget. Sosialistene har byttet om valgsedler, de har sendt ut feilinformasjon om valget, de har vist bort borgerlige velgere fra lokalene. I år har sosialistene jukset. Sosialistiske medier har sørget for å vise misvisende valgdagsmålinger for å dekke over jukset.SPRE SANNHETEN OM VALGJUKSET TIL SOSIALISTENE I 2009! Sett denne beskjeden som statusmelding og spre den

Sannheten vil seire! LEVE SANNHETEN!

Annonser

88 tanker om “Utenlanske valg obeservatøre bekrefte valg juks!!!

 1. De dømmer hva de ser etter sine lover….i Norge har vi ingen grunn til å jukse + at vi faktisk har det slik at alle stemmene går til fylket som også teller dem opp for å kontrollere….

  Roe litt ned konspirasjonstankene. Hvorfor ligger FrP på topp i meningsmålingene? jo fordi når du spør folk der og da så kan de hende de gjerne ville stemme FrP, men når de våkner opp og blir ansvarlige i valgavlukket så kommer de på mer fornuftige tanker….kanskje FrP bør mye opp på mange av sine elendige parti-punkt til neste gang? Feks lavære å drite i distriktet, pensjonen, den vanlige arbeider og felleskapet?

 2. Til nesrevi Says:

  Frøken Iversen, du kan jo få deg litt mer livserfaring før du sier «voks opp». Typisk at enkelte unge tenker så lettvinte løsninger. Ikke rart FRP gikk av med seieren i skolevalget.

  september 15th, 2009 at 21:18

  Wow håper dette er et skoleforum for 7.klassinger. Dere er jo alle helt på trynet..

  Barnslige, usaklige tapere.

  “Du er dum fordi du stemmer FrP AP er mye bedre en dere!”

  “Nei du må ha en hjernefeil fordi du stemmer AP!!”

  Folk for ha sine egne jævla meninger, selv om du er enig i de påstander/meninger som blir ytret eller ikke, trenger du ikke å anvende barnehage krangling for å ytre DIN mening om saken.

  Voks opp.

  Jeg er 17 år og det er direkte flaut å sitte å se hva dere skriver.

  Mongolide unger hele gjengen.

  Synd at FrP/Høyre ikke vant, vil gjerne se noen i regjering med et sett baller litt større enn M&M’s. 4 nye år med elendig, naiv innvandringspolitikk, Jess – lurer på hvor stor økning det blir innen voldtekt saker og knivstikking i Oslo kommune innen 2013.

  Hence, Gratulerer til de rødgrønne, måtte disse 4 årene bli bedre enn de vi nå har lagt bak oss. Lykke til.

 3. Er det hit CP har tatt veien! Omg, en gammel ringrev fra DB før han ble kastet med huet og ræva ut. At han tror Hildegunn er et eksisterende individ er jo bare trist. Christian, hvis du virkelig ha en seriøs debatt (noe som jeg betviler sterkt) så tror jeg ikke kommentarfeltet til Hilde Unn er stedet å gå.

 4. å nei christian, ikke gjør deg dummere enn du er, her er det snakk om flerparti regjering og ikke enkelt parti.
  Sosialister eller borgerlige.
  om det er snakk om AP,FrP,H eller en av de andre spiller ingen rolle.
  Som du ser må AP ha hjelp ellers må di gå dette vet du.
  Men når de på bygda får bestemme hva som skjer i byen, selv om den loven var ment til å beskytte landsbygda.
  Hva om de i byene har lyst til å beskytte seg selv??

  og hva beskytter landsbygda seg imot?
  og hvorfor subsidiere korn som stort sett går til dyrefor, for de som lager «rent nok» mel de får levere dette som menneskeføde er også de som tjener nok til å brødfø seg på denne næringen. Gress vokser gratis hvorfor betale i dyre dommer på dårlig korn??
  Hva med å produsere noe med profitt.

  hvor går pengene?
  Og en annen ting hvorfor tror mange at det å invistere i infrastruktur sykehus og gamlehjem er penger direkte i tap.
  På hvilket tidspunkt i en manns liv blir man blakk av å kjøpe et hus??
  Hva får folk til å tro at å legge sin formue på børsen er tryggere enn i eiendommer.
  Og hva med alle arbeidsplassene en slik invistering gir fremover, bedre å gi pengene til arbeidsledighet kansje?

  Hva vil byfolk beskytte seg imot?
  Og om ikke lenge begynner vel nok av norges befolkning å bli berørt av holdningene til våre «gjester» og får se hva som skjer med noen du har hjertet nær blir utsatt for noe som gjør de er livredde for å gå ut. må begynne å bruke medisiner for å holde angsten i sjakk.
  Bare fordi de har et annet syn på at kvinner kan uttale seg fritt.
  Denne utviklingen går raskere enn folk tror, hvorfor vokser den siden så fort tror du. eller vil du som alt for mange normenn er «Jeg tror det ikke før dette hender meg» syndromet.

 5. Dette er den klart beste «fisketuren» på lenge.
  Må innrømme at jeg halvveis beit på kroken første gang jeg leste et innlegg.

  «Hildegunn»; glem det jeg tidligere skrev om skrivefeil. Det gir det hele et ekstra krydder, selv om det kanskje hadde vært enda bedre om du skrev på prefkt norkst. 😉

  For øvrig kan jeg anbefale alle å lese reglene for kommentering på Hidegunn sin blogg. Det er veldig gøy.

 6. er spesielt gøy at ho bryter flere av de selv, bla. at man skal oppgi fullt navn og selvfølgelig: «Jeg er tilhenger av god grammatikk og norsk språk hos de som legger igjen kommentar, og håper du gjør deg flid med å skrive god, korrekt norsk.»

 7. @Sosialisten: Er du klar over at mann innleder en setning med stor bokstav? Eller at mann ikke skal blande bokmål og nynorsk men holde seg til en målform i en tekst? Regler er forresten hankjønn, ikke hunkjønn følgelig skal det hete dem og ikke de selv.

  Og hva med elementær settings oppbygging? Du er jo ikke engang i stand til å forme en sammenhengende setning og så kritiserer du andre for dårlig norsk? Et spørsmål: Vil du kalle deg en typisk sosialist?

 8. @cp

  Det kan jo hende at Sosialisten er en kvinne og ikke en mann. Da gjelder jo ikke det du skriver for henne, i følge deg selv. Forøvrig trodde jeg rettskrivingsregler gjaldt for både menn og kvinner.

 9. Fant ut at det var forskjell på avstemning på VG.NO og menings målinger nå. BEKLAGER!!!!!

  Denne komentarn var ikke skrevet av meg, men av en skitten sosialistrotte som har utgitt seg for å være meg!! Dette er grov personsjikane og for falskning! I hen hold til kommentar reglene har jeg anmeldt den til ISP!!!

 10. Beklager du «hildeunn»? Den misforståelsen av grunnleggende ting gjør at hele grunnlaget for artikkelen faller bort. Da kreves det et dementi, ikke bare en beklagelse.

 11. Nå er det lov å mobbe hennes trangsynte politikk, men jeg mistenker alle skrivefeilene skyldes dysleksi og da er det ikke ok å mobbe henne. Det kan hun ikke noe for. Meningene sine derimot, er det bare å skyte løs på, der er det endel å ta tak i.

 12. GARANTERT en FAKE blogg! Sannsynligvis startet av en anti-Frepper som har skapt sin egen, stereotype FrP’er.

  Har aldri møtt en dyslektiker som er så hardt rammet som «Hildeunn» her. Og hvis noen hadde hatt så sterk dysleksi hadde de vel heller ikke syntes det hadde vært stas å SKRIVE blogger hele tiden? Fargeblinde er generelt ikke glad i kunst f.eks. For å lage en stereotype til.

  Språket er heller ikke særlig feminint, så jeg tror Hildegunn er av hankjønn.

  Har jeg røpet Hildegunn nå, så håper jeg han heller står fram enn å slette dette innlegget. Om Hildegunn er ekte vare, så får jeg heller kondolere på hvordan hun tolker samfunnet.

 13. Helt utrolig å høre en frepper beklage.
  Trodde det bare var forbeholdt frepperna når de ble tatt med buksene nede på knea og snoppen inni et eller annet hull på en 16 åring a la Søviknes..
  Men uansett, flott av Hildegunn.

 14. @kjellkk
  Det finnes helt klart folk med større problemer enn dette, men om du leser noen av bloggens tidlige innlegg, så ser du at «dysleksien» til «hildegunn» blir stadig mer omfattende etter hvert som man nærmer seg valgdagen…

  De tidligste innleggene er skrevet med helt ok ortografi.

 15. denne bloggen er enten en god funksjonerende dårlig spøk eller en fascitisk hat-portal. etterhvert ble jeg i hvert fall fysisk kvalm av å lese «hildegunns» tirader.

 16. en ting til:

  jeg hater frp for den barnslige, populistiske, umenskelige og kortsiktige politikken de driver og en som velger frp blir ikke min venn.
  alikevel:
  RESPEKT for at det er så få som støtter «hildegunns» verbal diaré. den er vel for dum selv for frp-velgere?

 17. Ble flau av aa lese mange av komentarene her. Saa mye trangsynte folk uten samvittighet trodde jeg ikke vi hadde i Norge. Skal ikke sosialister vaere for alle? Selv de som ikke er like sterke i samfunnet? Slutt aa mobb og oppfoer deg sosialistisk da!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.