Norge tørker ut – Ser vi de egentlige årsakene?!!

Ja! Nå viser det seg at det ikke skjer! Jeg snakker selvsagt om regn! Det regner ikke, fordi det er tørt og strålende vintevær ute. Dette kan jo være bra synes sikkert noen men jeg tenker lenger enn de fleste. For det kan bety konekvenser. For når regnet ikke kommer da blir det ikke vanntillførsel i vannkildene. Og uten vann kan man ikke vaske seg eller andre ting man trenger vann til. Sannheten er at vi alle vet hvem som har skylden for denne katastrofen.

I årevis har vi hørt om den såkallede «globale oppvarmingen». Det har aldri noensinn blittlagt fram ett fnugg av vitenskapleig bevis på at denne oppvarmingen er ekte. Faktisk dreier det seg i større grad om en stor feilinformasjn fra sosialistene. Sosialistene tvinger frem sine feiloppfattninger. Sosialistene tåler ikke motstand, og de presanterer derfor løgnene sine som sannhert. Dette er også tilfellet med den globale oppvarmingen. Dette er en tanke som har slått rot blandt sosialistene, og derfor blir presantert som sannhet.

Og som så mange ganger før er det folk flest som må ta konsekvensene av sosialistenes perverse idioti!

Det finnes ikke noen global oppvarming! Vi opplever den kaldeste vinteren noensinne gjennom hsitorien! Det er en løgn, ett komplott, en konspirasjon fra sosialistene. En  konspiarsjon for å styrke sosiaøistenes diktatoriske grep om samfunnet. Men sosialistene tenker ikke over konekvensene! Hva skjer når man snakker om global oppvarming, og dessuten tvinger gjennom tiltak for å hindre denne oppkonstruerte oppvarmingen? Jo, man får en global NEDKJØLING!!

Og i dag opplever mange Nordmenn konekvensene av sosialistenes tilbakestående tankegang! Sosialistenes «miljøtiltak» har virket direkte inn på været! Vannet fryser til! Vi får ingen nedbør! Norge tørker ut! I Bergen som faktisk er Norge’s nest største by nærmer det seg vann rasjonering! Skal vi finne oss i slikt i verdens rikeste land i 2010?!?! Jeg sier NEI!!

Vi opplever en økologisk katastrofe, og det er ene og alene sosialistene som har skylden. Den rødgrønne sosialistrgejringen har støttet denne politikken og er således skyldige i landssvik! Jeg forlanger regjeringesn avgang! De nekter Nordmenn vann og strøm, ting folk flest trenger fro å overleve i denne vinteren, en vinter som er en sosialistisk skapt naturkatastrofe!

Følg med!

Annonser

14 tanker om “Norge tørker ut – Ser vi de egentlige årsakene?!!

 1. Ja Trine. Godt forsøk. Få denne gale damen så langt vekk fra pc’er og blogger som mulig. Men scrabble tror jeg er dårlig forslag. Man må jo kunne norsk og kunne stave da. Må man ikke?

 2. Ja her er jeg enig med eg Hildegunn. På 1950 tallet kjørte folk rundt på blankslitte dekk og det gikk stort sett bra, men så kom Arbeiderpartiet med underrsøkelser som viste at blankslitte dekk, kunne gi vannplaning og øke bremselengden.
  Ikke mange måneder etterpå, opplevde min bestefar sin første vannplaning. Han reddet heldigvis livet, men mange andre av hans landsmenn, har måtte bøte med livet, grunnet denne sosialistpropagandaen!
  Hvorfor skal egentlig dekk være svarte?
  Vi forlanger hvite dekk, på våre biler. Ikke engang kompromi med hvit dekksider. vil blir akseptert!

 3. O.O

  Ja, og fra kontorvinduet mitt kan jeg se at det er iferd med å bli mørkere. Stadig blir det mørkere… Om vi ekstrapolerer dette mørket kommer det jo til å bli beksvart om noen timer. Og i morgen blir det jo totalt mørke! Ikke noe lys! At ikke media har slått dette opp på forsidene enda er jo utrolig! Sosialistpropagandaen styrer oss mot undergangen!

  Det korttenkte poenget ditt ble best harselert med på The Daily Show for en ukes tid siden…

 4. Du er så søt!
  Akkurat som en liten kattepus!
  Jeg ser for meg at du må bestå av masse pels, og at de eneste lydene som kommer ut av deg er søte små (men til tider irriterende) pipelyder.

  Men du kan skrive da (nesten)
  <3<3<3

 5. Sluta exportera kärnkraftsel till nationalsosialisterna i inre tröndelag.
  Gräv upp all plutonium och lägg en bomb matta från Nordkap till Trondheim.

 6. Sitat:
  Hva skjer når man snakker om global oppvarming, og dessuten tvinger gjennom tiltak for å hindre denne oppkonstruerte oppvarmingen? Jo, man får en global NEDKJØLING!!

  Jeg undres hvordan det er mulig å skape global nedkjøling ved å redusere utslipp av gasser som ikke fører til global oppvarming.

  Kan du forklare dette litt nærmere?

 7. FOR HELVETE HVA ENN DU HETER! FØR DU BLIR MAKTSYK LÆR DEG RETTSKRIVING, VANN NEDKJØLING? DET HETER VANNEDKJØLING! OG FOR HELVETE! DU KAN VÆRE PATRIOTISK OG LOJAL, MEN DU ER BARE KVALM!

  PS: HENG DEG!

 8. Igjen er det skrivestil, skrivefeil og bloggeier som blir hovedtema i kommentarfeltet – fordi de som kommenterer ikke gidder holde seg til tema/sak.

  Vi har i en sosialdemokratisk regjering og vi har hatt en sosialdemokratisk flertallsregjering i 4-årsperioden før denne.

  Det regjeringen (sosialistene) gjør er å tillate at vannmagasinene tømmes vår, sommer og høst for å gi billig strøm til Europa. Norsk vannkraft eksporteres for noen få øre.

  Når så vinteren kommer så skriker sosialistene opp om global oppvarming og krever at norske strømkunder betaler i dyre dommer fordi vannmagasinene er nesten tomme!!! Samtidig sier sosialistene at Norge må importere dyr atomkraft fra utlandet og at vi skal betale ekstra, fordi regjeringen tjener groft i avgifter jo høyere strømregningen er!

  Norsk gasskraft sendes til utlandet, billig gittvekk til Nederland, Tyskland og andre.

  Norske skattebetalere har til og med betalt for strømledning ut av Norge (til Danmark og Nederland) slik at regjeringen og politikerne kan sende strømmen billig ut av Norge vår, sommer og høst – for å tømme vannmagasinene til vinteren!

  Alt dette er planlagt av politikerne, nøye!

 9. for det første. det er ikke regn som fyller opp største parten av norges vann forskyninger.
  for det andre. globaloppvarming er en prosess. nei, dette er ikke den kaldeste vinteren noengang.

  og; Nomen Nescio…

  på 1950 tallet var bilen akkuratt blitt almennt eie. at du ikke trengte og søke lengre, farta på bilene var betydelig lavere, og dekk pratet ditt er kun vås. og igjen. hildegunn.. du er sinnsyk 😛

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.