Jeg har den enedlig løsnig på nakotika sakene!

Som NORGES VIKTIGSTE POLITISKE BLOGG! bli jeg ofte kontaktet av tilhnegere og fans som ønske å dele sin historie med meg og som ønske hjelp støtte og råd. Folk flest vil bli hørt og di tar kontakt m meg på e-post, facebook, telefon og arbeid for at jeg skal fremem deres sak på denne viktigste politiske arenaen som bloggen min har blitt!! Folk flest vet at sozialistiske medie kanaler ikke er til å stole på og at sannheten for lengst er fjernet fra den sosialnasjonalistiske presse og kun å finne hos modige stemmer som meg selv!!! Jeg vil aldri slutte å være et eksempel for andre, et lys for andre å følge!

Som norge sin ledende politiske stemme ble jeg nylig kontaktet av en person som hadde blitt utsat for sosialistnes grusomme behandling og derfor fåt enda et lodd til livet takket være sozialistisk byråkrati og utdaninger§! en ETNISK NORSK har blitt utsatt for et grovt overtramp, sammen med tusenvis av andre!!! masseinnvandringen den sozialistiske regjering har inført har påført mang en ekte nordmann en grusom skjebne med et dykk ned i narkotikaens verden! Den sosialistiske regjering åpner gledelig døren for papirløse krigsforbrytere som selger og smugler narkotika inn over landegrensene og tvinger dette på uskyldige nordmenn. Viktigst for den sosialistiske regjering er selvfølgelig å bygge mosker og legge til rette for de innvanderne som begår lovbrudd en å hjelpe de som utsettes for disse sin planlagte agenda for å undergrave landet.

Vanlige nordmenn som blir avhengig av stoff som er påtvunget dem av langere med hovedsaklig muslimsk bakgrunn blir ikke tatt vare på av staten og det er nettopp av en av de mange skjebnene som ikke blir tatt bare på jeg har blitt kontaktet og som som inspirer meg til å skrive dette innlegget til hjelp for alle landets narkomane som sosialistne ikke hjelper, men som de i stedet for ønsker å hjelpe langerne til!

Selv ønske jeg å hjelpe de stakkars nordmennene som har blitt utsett for dette over grep. Jeg har komet frem til en endelig løsnig på problemet med narkotika avhengighet etter å ha snaket med mennesker som i dag e på vei til å bli rus frie til tross for sosialistnes forsøk på å holde dem nede for å gi de papirløse asylsøkerne et marked for narkotikaen de lever av. Problemet er i dag at for mange narkomane ike har arbeidserfaring eller strenge rammer for behandling og styring. Det er viktig derfor at staten tar kontroll over livet dem for å få dem på rett vei i livet i en periode på kanskje opptil 5-10 år.

Norge er et langstrakt land med mange isolerte områder som trenger arbeids kraft. Om en kunne konsentrert flest mulig av de narkomane på leir skoler, frilufts leirer, nedlagte militær leirer og andre leirer under strengt oppsyn, behandling og med god norsk fysisk arbeid akkurat som våre stolte norske idretts utøvere vil dette gi dem mål og mening i livet og hjelp til å komme videre! Staten trenger også bedre veier og ved å jobbe mot ett felles mål vil arbeidet frigjøre de narkomane fra nakrotikavhengigheten samtidig som de narkomane kan drive fysisk aktivitet og arbeid ved å utbedre vei standaren i Norge som er på nivå med afrikanske land og hvor det er livsfarlig å kjøre fort på grunn av veistandaren så en må forby alt som går fort. De narkomane blir rus frie og vi får arbeidskraft, ALLE VINNER! Strenge rammer, klare mål, stengt og myndig personalle uten sosialistisk utdanning som psykologi, lærere, sosial arbeidere og annet sosialisitsk viss vass som har makt og rett til å bruk den kan ta vare på og passe på at de narkomanne når sitt mål i den perioden staten tar over dem for deres eget beste!

Her ligger altså løsningen og jeg vet at dyktige politkere innenfor de riktige politiske parti vil ta dette til seg når de engang tar makten bort fra de sosialistene som bare vinner med valg juks og manipulering av sannheten!! Jeg vil aldri tie, og her ligger den endelig løsningen!! nå kan diskusjonen legge død og dette iverksettes!

Annonser

20 tanker om “Jeg har den enedlig løsnig på nakotika sakene!

 1. Beklager jeg følger ikke dit syn . For det første var narkotikamisbruk et faktum lenge før muslimske innvandrere og asylsøkere ble slutt selgere av stoff. Det neste som er avgjørende for ikke å bli avhengig av narkotika er å ikke begynne å bruke dette . Løsningen ligger i forebyggende tiltak og oppbygging av holdninger. Dette i forhold til rekruttering til miljøet . Hav som bør gjøres med de stoff avhengige ? Vel det er omfattende tiltak . Jeg setter pris på ditt dine tanker om dette.

 2. Er ikkje heilt einig med deg her Hildegunn. Med tanke på kva eg har opplevd og lært med tanke på eiga utdanning, samtaler med narkomane og samtaler med personar som har klart å bli rusfrie, viser det seg at det som vil kunne hjelpe mest er opplysningar om dei forskjellege rus middela. Då er det og viktigt at ein ikkje berre fortell om dei negative sidene med rusen, men og dei positive effektene som kan komme av det. Om ein berre fokuserar på dei negative sidene vil det ende med at ein demoniserar stoffa, og dermed gjere det meir spanandes for unge mennesker som er ute etter å bryte med dei kulturelle normene (grensene) som vi har her i Noreg.

  Dette er ei syn som og blir delt av høgtståandes sosiologar og kriminologar i Noreg som til dømes Willy Pedersen og Niels Christie, sjølv om desse to og har lyst å gå nokre steg lenger.

  Avrusning er og noko som er godt utvkla i Noreg. Der er mange statlege og private klinikkar som arbeider med å hjelpe narkomane med å komme seg ut av avhengigheita sin. Nokon av verkemeddela som blir brukt er nettop det å aktivisere brukarane ved å ta i bruk friluftsliv og liknandes. Desse aktivitetane skal vere positivt ladda for å kunne gi brukarane positive opplevelsar for å skape nye interesser for dei utanom rus. Det å bruke dei som gratis arbeidskraft kan derimot føre til at dei føler seg utnytta av samfunnet som dei allereie føler seg marginalisert (tilsidesatt) i, og kan då føre til at dei går lenger vekk i frå det (sett seg i ein sterkare marginal posisjon).

  God helg.

 3. Arne: Hvordan våger du å avspore debatten fra kjernen?!? HER DISKUTERES LØSNINGER!! Les reglene før du kommenterer din analtapp!

  Forebygnings arbeid er bare til hjelp for å sette i gang sosialistiske prosjekter hvor en skal klemme og kose på hverandre og se på kulturforestilinger laget av mennesker som røyker hasj! Sosialistene er kunde gruppe nr 1 når det kommer til hasj og holder papir løse krimminele med jobb og penger! Det er disse kjeltringene som i samarbeid med muslimene skaper grobunn for tyngre stoffer som de lurer i folk flest!

  Du burde skamme deg for avsporingen, men som en sosialist så vet du nok godt hva du driver med ikke sant din analprolaps?!

 4. Oryceropus: Hvem spurte om dine erfaringer!?? din sosialistiske virkelighet med sang, dans og hasj med gitaren lett tilgjengelig er skadelig for de som ønsker å komme ut av narko helvete!

  sosialistiske byråkrater som deg hører bare det dere vil høre og ødelegger tusenvis av liv! Dere kaller dere udannet men har kun liksom vitnemål og sosialistiske ideologer som kaller seg for profffesorer som dere støtter dere til!

  narkomanne er til nytte når de gjør noe nyttig, og det er når de hjelper folk flest under strenge villkår med opppassere som sørger for at de gjør nyttig arbeid til glede for folk flest!!!

 5. Ustanslige angrep på min dannelse av en sosialistrotte! Klassisk sosialist angrep Linnert! Har du ikke noe bedre å gjøre hele dagen enn og drive på med latterlige person angrep på internett?!?

  Som du kan se har jeg vært UNDER COVER i skole verket og vet alt om utdaning!!

 6. Ahh, hvilken glimrende ironi, på grensen til bitende sarkasme. La de sosialistiske hunde gå til grunde. Hildegunns vidd er smidd av stål. Løsningen er ‘die Endlösung’, uforanderlig og skrekkinngytende i sin selvfølgelighet. Hør. Hør. 😉
  PS: Ironi er et våpen som er fryktelig tveegget, da… Angrer allerede!

 7. Takk for støtte fra mine fans!!1!!

  At sozialister går til person angrep og prøver og avspore debatten er ikke noe nytt!!! jeg skjønner ikke hvordan dere våger og gang på gang ødelege og forsure stemningen i komentarfeltet stikk i i i strid med REGLENE MINE!!!?!?

 8. er det mulig – Norges politisk viktigste blogg? Jaggu er eier du ikke skam!!!! Også komme med en slik latterlig påstand uten belegg eller kunnskap om at det er «vi» i den kristne kultur trad som er sivilisert og mulsimer og afrikaner er ikke det. Ditt bevis? Det er de som bomber – ikke hvite vesteuropeere. Jaggu skal jeg nå gå ut å sprenge Stortinget bare for å bevise hvor feil du tar – imbesil!

 9. «Hvordan våger du å avspore debatten fra kjernen?!? HER DISKUTERES LØSNINGER!! Les reglene før du kommenterer din analtapp!

  Du burde skamme deg for avsporingen, men som en sosialist så vet du nok godt hva du driver med ikke sant din analprolaps?!»

  «Som du kan se har jeg vært UNDER COVER i skole verket og vet alt om utdaning!!»

  «At sozialister går til person angrep og prøver og avspore debatten er ikke noe nytt!!! jeg skjønner ikke hvordan dere våger og gang på gang ødelege og forsure stemningen i komentarfeltet stikk i i i strid med REGLENE MINE!!!?!?»

  ROFL
  deven eg dør av latter 😀 😀 😀
  Dette er utan tvil den beste undeholdninga eg har hatt i dag! Denne boggen gruser lett både pondus og dilbert..

  ØVERLI TA DEG EIN BOLLE!!
  Dette er : Hildegunns gale verden!

 10. Slapp av hildetull vist du er tatt for å ha hasj på deg til eigeforbruk og vedtatt boten så er du bare stempla i 3 år på rullebladet ditt. Men usa kan du gløyma.

  Forøvrig har tvang aldri fungert som avrusing uansett kva religion eller tullball du måtte tru på.

 11. jeg har ikke så mye å si men jeg ville i alle fall gått såpass lang som å si STOPP!! dagen narkotika politikk prøver å løse gåten baklengs å i blinde! først må vi finne ut hvordan folk kommer inn på spore som narkis, de fleste prøver hasj. synes det var deilig dar vekk mange problemer uten de bivirkningene traddisjonell medisin eller allkohol har. men for å få tak i hasj kon du ikke gå til apoteket, men må går til et kriminelt miljø.
  når du da først blir krimminell av å bruke hasj blir grensen til farligere stoffer allt for lav, med det blir vanlige folk dratt inn i narko miljøer og blir avhengig av sterkere stoffer enn hasj. men med en legalisering vil staten kunne tjene penger på det + flere i arbeid + færre lovbrudd + mindre vold og overdoser. men det staten gjør nå er det motsatte, de vil prøve å dope ned narkiser så de ikke er til nytte eller noe, de vil ikke se sanheten men heller ta den korte og dyre veien.
  det var vel alt jeg hadde å si..
  legaliser hasjen og si hade til mange problemer og si hei til mer penger

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.