Avkristning av samfunnet fører til kriminalitet og kaos!

Jeg leser avisen! Nordmenn er verdens mest avislesende folk, og jeg er en Normal Norsk borger og leser derfor avisen. Men jeg liker ikke det jeg leser! Grunnen er selvsagt den abnorme inflytelse som venstrevridde og sosialistiske krefter har på den norske pressen. Å kalle norsk presse for fri presse er derfor ikke riktig, det er derimot tvert imot løgn! De siste dagers omtale av Kristelig FolkeParti bekrefter dette!

Kristelig Folke Parti, KRF, er ett tradisjonsrikt og svært viktig norsk politisk parti. Spesielt er dette partiet viktig grunnet sitt mot. KRF er det eneste partiet som åpent innrømmer at de baserer seg på kristne verdier! For dette møter de sterk motstand, ja faktisk dirkete hån fra venstermedia og den sosialistsike kultureliten. Jeg mener dette er en skam!

Samtidig ser pressen med vilje vekk fra slike viktige saker, og er mer opptatt av sport på en dag som dette! I likhet med Mussolini mener den norske presse at fotball er opium for folket. Man kan derfor slutte av dette at facistiske prinsipper står sterkt i norsk media!

Som historien har vist oss så er kristen religion en livsnødvendig forutsetning for ett kristent samfunn! Uten en gjennomgående kristen, etnisk vestlig befolkning og en kristen kulturarv har demokratiet ingen mulighet til å slå rot i ett samfunn! Dette har historien visst oss gang på gang! Se bare på forskjellene mellom VestEuropa og Afrika! Afrikanerene kastet de vestlige landen ut av sine områder etter den såkallede frigjøringen etter slutten av de åpne stridshandlingene i andre verdenskrig, og kastet dermed ut vestlig kultur og kristen innflytelse! Derfor er i dag Afrika preget av kaos, kriminalitet og udemokratiske tendeser!

Dette burde være en vekker for de fleste! Men det er det tydligvis ikke for sosialistene som sitter i regjeringen! De velger tvert imot den motsatte veien og styrer Norge i retning av den samfunnsformen man i dag finner i Afrika, sosialistene fjerner nemlig i raskt tempo de nødvendige forutsetningene for demokrati fra vårt samfunn!

En ukrontrolert innvandring av kriminelt belastede etnisiteter fra land uten demokratisk tradisjon er ett velkejnt kjennetegn, snikislaiseringen av Norge er med sosialistenes velsignelse totalt ute av kontroll! Dette fører til en kjede reaksjon av kriminalitet og kaos i samfunnet, som følge av at den gode kristne medmenneskelighetsmessige moralen blir utradert!

Parralete med dette finner avkristningene av samfunnet sted! Siden kristendom er den utløsende årsak til demokratisk styre i ett land er det all grunn til å frykte at om kristendommen forsvinner så forsvinner demokratiet med den! Derfor må vi gjøre alt vi kan for hindre den sosialistiske antikrist og dennes medsammensvortne innflytelse i samfunnet!

Den måten folk flest kan gjøre dette på er å benytte demokratiet før demokratiet blir tatt fra oss! Stem FRP eller KRF, de eneste partiene som vil kjempe for frihet, kristendom og demokrati! Følg med!

Annonser

23 tanker om “Avkristning av samfunnet fører til kriminalitet og kaos!

 1. Kristendommen skaper mer problemer enn den løser..all religion gjør det. Populær religion er totalt absolutt, og derfor trangsynt. Grunnen til at den er totalt absolutt i natur er grunnen til populariteten. Det er veldig lett å støtte seg på årsaksforklaringer som nekter kritikk. Isalm, eller kristendom..samme ulla. Noen lever i tråd med det gode, andre misbruker, og dømmer etter utdaterte regler basert på croud control.

 2. huff:
  Hvordan VÅGER du skrive noe så forerdelig og perverst i mitt kommentar felt????
  Som jeg nok en gang for for alle har fastslått i denne bloggen så er kristendom fundamentalt for demokratiet, og det er nettopp den kristne tro og den kristne, vestlige kultur som er garantist for den ytringsfriheten som gir deg rett til å skrive slikt oppgulp som du kommer med!!!

  Dette er noe du bør tenke NØYE over din sosialistprolaps!!!!!!

 3. Hmm.. Og kva ligg under den «gode kristne medmenneskelighetsmessige moralen»? At ein kan voldta små barn (jamfør hendingane i den katolske kyrkje) ? At ein kan dømme folk på grunnlag av legning? At ein kan stigmatisere folk tilhøyrande andre religionar som kriminelle og udugelege? At ein kan med ein kvalm undertone av narcissisme påsta et ein sjølv og eigen religion er den overlegne?

  Forresten; dersom du vonar å bli tatt alvorleg (Sidan du kallar dette «Norges viktigste politiske blogg»), bør du unngå termer som «sosialistprolaps». Det får deg til å virke unødvendig uintelligent. Noko du sikkert ikkje er..

 4. Ida:
  Det er tydlig at du er sosialist, og dermed politisk tilbakestående. Du evner tydligvis ikke å fatte hva denne saken dreier seg om, og kommer bare med sosialistiske løgner og ekkelt oppgulp fremfor å ta innover deg det som faktisk er et svært alvorlig samfunnsproblem.

  At du i tillegg skriver på det perverse sosialistspråket nynorsk viser bare at du ikke er egnet til å delta i noe som heslt form for seriøs debatt!

 5. Hildegunn. Hvorfor fortsetter du med denne pissbloggen da du er avslørt som et blodrødt svin som kun er ute etter å deskreditere FRP, norske verdier og kristendommen mens du egentlig er en blodrød fitte og muslimsympatisør??!!!

 6. Alle de litt mindre «demokratisk» og sekulære ordnede samfunnene så ser man en type gerilja virksomhet. Populært kalt terror.

  Islams mål:
  -flertall og styre etter Sharia. Det vil si at skillet mellom religion, næringsliv, rettssystem og stat blir visket ut.
  -Slaver. Vestlige mennesker blir brukt som slaver. Våre jenter blir undertrykkede leketøy. Vi vasker og bygger for de. De driver forretninger.
  -Arabisk har 40 ord for slaver. Eskimoer har 7 ord for snø. Det man driver mye med må beskrives mer spesifisert. Blant annet ung sexslave, hvit slave, neger slave osv.

  Islam er som en stor sekt. Jmf. jehovas, pinsevenner, mormoner osv. Vi får ikke integrert dette. Når flertallet er over oss, er det VI som er geriljasoldater.

  «De som fortjener å leve er hun som lærte meg norsk og de som innvilget meg støtte og penger når jeg kom til Norge» Sitat: Terror – tatt muslim.

  Budskapet i dette sitatet er enkelt. Gi oss ting ellers smeller det.

  Norge er i internasjonal sammenheng beskyttet gjennom veldedig arbeid og Nato. Forsvaret vårt vil ikke kunne motstå et angrep.

  Skal vi gi alt som kommer hit det de vil ha, og deretter leve i terror, undertrykking, slaveri og viske ut vår kultur?

  «til valhall!» Forferdelig budskap på våre norske soldater i Afghanistan? Det hevder noen. Men husk: En gang var en kam og binders symbol på samhold (ww2). Vi har ikke Allah, men vi har vår arv og den skal vi ta vare på!

  I kristen sammenheng er jo «til valhall» helt forferdelig. Men istedenfor at ræva eies av muslim, så blir man utstøtt. Kristendommen har vel vært innom horunger, heksebrenning osv. Islam mangler opplysningstid.

  Religion bestemmes av dette: Hvor du blir født, hvem du har som foreldre og hvem du prater med på din vei. Det er 1000 guder å velge mellom. Det er meningsløst å si at noen har rett og noen tar feil!

 7. Haha! Kaller du oss sosialister fordi vi er uenige med deg? Utrolig voksent!
  Forteller bare deg som person: En trangsynt idiot.

  Peace.

 8. Kristendommen er ond, det har de alltid vært og vil alltid være. Den er kun der for å kontrolere massene, den fungerer bare pga at den er basert 50% på vanelige menneskelige verdier og 50% på frykt og hat.

  BTW, folk har prøvd å legge igje seriøse kommentarer her, du svarer med unødvendig drittslenging og usakelige argumeter. Du er et perfekt eksempel på at kristendommen som annen reglion bare ‘bringer opp’ tullinger eller hard huda hatere 🙂

  ps: jeg har aldri gjort noe ulovelig i hele mitt liv 🙂 er heller ikke voldelig..

  last word, brenn og dø, drittkjærring 🙂 om det finnes et helvete så er det fylt av fanatikere som deg 🙂

 9. Kjære HIldegunn.. Eg er litt usikker på om du er 13 år gammal, eller om du rett og slett har problem med å oppføre deg vaksent i ein debatt. Du opptrer særs uprofesjonelt, og det er vanskeleg å ta nokon som deg alvorleg. Det er tydeleg at bloggen din ikkje er spesielt seriøs! Derfor skal eg ikkje kaste bort tida mi meir her.

  Men ord til ettertanke; dersom du vil bli oppfatta som ein seriøs politisk debattant, bør du kanskje lære å styre dine innerste tankar før dei kjem på trykk.

  Å omtale nynorsk som eit perverst sosialistspråk understreker kor useriøst du framstår, og at du derfor egentlig ikkje burde kalle det her ein politisk blogg.

 10. Så feig som hun er ser det ikke ut som hun vil kommentere saken heller du Ida 😛
  Nettets viktigste politiske blogg meg i rumpa…

 11. Så du etterstreber samfunnsformen de har i USA f.eks. ?

  Ja, der er det jo LANGT mindre kriminalitet 😉

  Takk for den gode latteren jeg fikk av å lese dette !!

 12. John Lennon:
  Du vet kanskje at John Lennon ble SKUTT & DREPT????
  Det motbeiser at det denne narkomane sosialisten sa har noe som helst slags betydning for folk flest i dag!!!!!!!!!!!
  Prøv å bli litt inteligent, din gaffelprolaps!!!!

 13. Hmmm.. Hildegunn…
  Jeg skal forsøke å følge din logikk (haha!)

  Du sier i siste svar at John Lennon ikke har noen betydning for folk flest i dag, siden han ble skutt og drept. (Logikken er jo klar som sotet glass)

  Det må vel bety at avkristningen av samfunnet, som du er så bekymret for, er en ganske naturlig ting? Ikke sant?
  (Hint: Jesus ble hengt på korset og drept…)

 14. Konspiratorikeren:
  John Lenneon ble drep å grunn av de sosialistisk verdiene han sto for.
  Jesus ble drept for å hindre at de gode verdiene Han sto for skulle spre seg. Evner du ikke å se forskjellen er du hjernedød!!!

 15. Aha, nå skjønner jeg bedre. Du gjør virkelig en god innsats for folkeopplysningen, Hildegunn.

  Kan du nå fortelle meg hva en «gaffelprolaps» er? Finner det ikke i ordboka, og Google gir 0 treff. (Kanskje google er sensurert av sosialistene?)

 16. Hei, jeg må virkelig innrømme at i en periode trodde jeg du var vigrid sympatisør, bare at du frontet kristendommen og ikke den norrøne mytologien. Når det gjelder ditt politiske ståsted så kan man vel trygt si at det er en blanding av KRF og FRP?

  Jeg kan vel på mange måter si at jeg er en tatcherist, så håper jeg slipper å forklare deg hva det er. Men, jeg kan ihvertfall understreke at det ikke er noen sosialistisk retning. Men å høre på din kritiske holdning og dine argumenter mot sosialistene med tanke på religion og kultur får meg rett og slett til å dø av latter. Det finnes på ingen måte noen «sosialistisk kulturelite» i Norge, med mindre du mener det norske kulturråd? – Men, disse er på ingen som helst måte noen elite.

  Kan vel også dra dette vidre til religiøst HÅN mot KRF, så har jeg en liten tekst du kan lese fra regjeringens nettside (står på bokmål) : http://www.regjeringen.no/nb/dep/smk/aktuelt/taler_og_artikler/statsministeren/statsminister_jens_stoltenberg/2010/Religionens-plass-i-samfunnet.html?id=606053

  (ble en ganske lang remse om hvordan regjeringen oppfatter religionens oppgave i samfunnet. Kræsjer totalt med din totalt forvridde oppfatning av kristendommens oppgaver, og som fundament for utviklingen av demokratiet. Vis du litt tilbake i tid, til la oss si middelaldreren, hvor kirken (kristendommen) stod på toppen av samfunnet med trolig den aller høyeste autoritet, så vil du fort finne ut at dette samfunnet på ingenmåte var demokratisk. Det var så og si ikke noe demokrati i årene mellom antikkens hellas ca. 500 fKR, med Athen i spissen og frem til starten av 1800-tallet i USA når man ved en forståelse av grunnleggende menneskerettigheter la fundamentet for vidre demokrati. Man kan på mange måter si at det er ikke før Thomas Jefferson utalte ordene «All men are created equal» i uavhengighetserklæringen. Så på hvilket grunnlag kan du påstå at kristendommen var essensiell for utviklingen av demokratiet? Selvsagt var kristendommen en del av samfunnet under denne perioden, men det samme var ateister, muslimer og «tilbakestående sosialister».

  Men som du sier, jeg må si meg enig i at de fleste sosialister er tilbakestående.

 17. Vår fremgang som samfunn er ikke sterk fordi vår religion er kristendommen, men snarere fordi vår religion har mistet grepet,
  og blitt svekket, tro erstattet med viten.

  Det som trengs er ikke på noen måte en styrking av kristendommen her til lands, men en svekkelse av både den og andre organiserte religioner.

  Ser ikke verdien av en religion hvis kjerne er en historie om hvordan den allmektige guden var så nidfull og ærekjær at hans egen sønn måtte dø en langsom og smertefull død for at han skulle kunne få seg til å tilgi menneskeheten dems «synder», som denne guden egentlig selv var årsak til når alt kommer til alt.

  Eneste verdien av dette er den iboende urimeligheten,
  som lar tenkende mennesker kaste fra seg troens fotlenke.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.