Følg med!

Det er min evige oppfordring! Den som ikke følger med vet ingenting, kan ingenting, forstår ingenting.

Følg med!

Annonser

27 tanker om “Følg med!

 1. Det er tydelig at dere begge to er svært ignorante.
  Min populære oppgordring om å følge med er mitt sterkeste budskap, og det er en viktig del av mitt budskap.
  Om dere hadde evnet å følge med hadde dere visst dette.

 2. Så bra at ditt sterkeste budskap er også en viktig del av ditt budskap.

  Hvorfor ber du oss om å følge med, hvis du ikke mener vi evner å følge med?

 3. ???????????

  Jeg sier noe positivt om saken din. Det betyr at jeg ikke har fulgt godt nok med?

  Hahahahahahahahaha. Du er faen meg ikke vel bevart.

 4. Det derre «Følg med!»gnåle ditt hilldegunn minner mistenklig om «alle skal med!»

  Og vem er det som sier at «alle skal med!» om ikke NAZJONALZOZIALIZTMÜzlimREGJERINGA STOLZENBERGsTÖRE!!!

  Ville neimen ike forundre meg særlig om du nårr alt komer til alt i vrikeligheten er en av denne lansvikerretgjeringas mange påvirkningsaggenter som dem har møkkaspredd utover hele landet vårt!!!

 5. @Arild: Typisk de røde å dra rasisme og nazisme kortet så fort de møter litt motstand.

  Det er jo ingen som er så villige til å behandle mennesker annerledes på grunn av hudfargen deres enn sosialister. Samtidig prøver sosialistene å late som at nazisme har noe med høyresiden å gjøre selv om nazisme er en forkortelse for nasjonalSOSIALISME!

 6. Dama mi har en annen hudfarge, så jeg kan umulig være rasist. Ifølge deg så støtter jeg også innvandring og snikislamisering, så jeg kan umulig vare nasjonalist.

  Alt du sier er som vanlig bare tull.

 7. @Arild: Islam er den mest rasistiske religionen og ideologien som finnes. Rasisme kan en ha mot mennesker med hvit hud også, og også jøder!

  Jeg har ikke sagt du var nasjonalist, jeg sa at nazismen var ikke en retning innenfor høyresiden i politikken men heller en retning innenfor sosialismen som du liker.

  Det er tydeligvis vanskelig for deg å svare uten å kaste ut lenker i hytt og gevær!

 8. Arild:
  Det er du som har støtte særfordeler til enkelte etniske grupper pga. ders hudfarge, det kan du ikke benekte. Om ikke dette er rasisme, så er ingenting rasisme.

 9. Utrolig, den allstedsnærværende Hildegunn (Hildegunn, vår neste biskop evt. prestinne i Vålerenga menighet) har en kommentar på vg.no med kun EN skrivefeil? Jenta vår er i ferd med å bli voksen *applaus*

 10. Arild, du virker som en vettug kar, i motsetning til en del andre her. Tror du på fullt alvor at det neket (Hildegunn) er ekte?
  Vi har diskutert det flittig på jobben etter å ha ledd oss halvt fordervet av ‘hennes’ hysteriske utspill. Ikke faen, ‘Hildegunn’ er en luring som har startet denn bloggen på ren skjær kødd, sitter nok hjemme og ler seg fillete av at noen gidder ta ‘henne’ på alvor.
  Rett skal være rett, det er så sykt at det er utrolig underholdende.

 11. Hildegunn? jeg blir så utrolig kåt av å lese bloggen din, vil du ha sex med meg? Jeg tror du vil elske måten jeg bruker tungen på klitten din mens du hyler Deutschland uber Alles!!!

 12. Bård, jeg trodde også det var tull først, men man skulle tro at folk som tullet på en side som dette gikk lei etter hvert. Bloggen har eksistert så lenge nå at jeg har mistet troen på at dette er tull. Alle fornærmelsene hennes i kommentarfeltet er ikke like morsomme selv om det var litt gøy å se ordet analprolaps bli brukt som skjellsord den første gangen. Innleggene gir likevel fortsatt god underholdning, men det jeg tror, er at hun mener det seriøst, men at det kanskje feiler henne noe. 😛
  Må være lov å slenge litt tilbake når du kaller folk analprolaps og liknende, Hildegunn.

 13. Hva med å begynne å følge sitt eget råd hildegunn? Du har jo åpenbart store kognitive forstyrrelser, og ekstremt lite selvinnsikt og null objektivitet. Du VET jo hva som er sannheten uansett hva fakta tilsier. Du vet faktisk ikke engang forskjell på sosialdemokrati og kommunisme. Ta deg en tur til Nord-Korea for å oppleve forskjellen du lille venn;)

  P.S: Du burde holde fingra ute av valiumkrukka mens du blogger 😉

 14. equid,

  Tydlige at du er sosialitst; FOR bare sosialister angriper utidig som deg!!!

  Er du tom for arumenter? Klarer du ikke komme på noe annet enn usaklige angrep?

  PS: FORSKJELLEN sosialidemokrati og kommunsisme er vel like uinteresant som forkjellene på FLYTENDE BERJSE TYPER?!!!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.