Narkotikaskandalen – vil SV gjøre Norge til en apartheidstat?

I dag kan vi lese i avisen! Det kunne vi i går også, og dagen før det! MEN! I dag er det annerledes fordi det er annerledes innhold i avisen, og det er nettopp dette innholdet jeg reagerer på det aller groveste på! I dag kan vi nemlig lese at en framtredende SV topp har gått u t i avisen og ønsker å legaliserer narkotika. Det er ikke vanskelig å se hva som er motivasjonen bak et slikt utspill. I ytterste konsekvens kan dette være ett steg på veien til å gjøre Norge til en apartheidstat!

Når SV toppen sier at han vil avkriminalisere bruk av narkotika er det utelukkende en brukergruppe som vil dra nytte av dette, og det er de som bruker hasj. Og som vi alle vet er hasj favorittrusmiddelet til sosialistene, en politisk gruppering som den aktuelle SV toppen selv tilhører. Så godt som 100 prosent av hasjens brukergruppe er sosialister. MEd andre ord er dette utspillet kun et forsøk på å gi sosialister fordeler framfor folk flest i Norge. Og det er naøyaktig det samme som å innføre apartheid!

For i praksis vil dette bety at sosialister ikke straffes av lover som gjelder for vanlige folk, nettopp fordi de er sosialister! Det er en pervers forskjellsbehandling!

La oss bare tenke litt: I Norge i dag finnes det ett lovlig rusmiddel, alkohol. Man skulle tro at i ett fritt demokratisk land så hadde folket frihet til å benytte seg av lovlige varer etter eget ønske og forgodtfinnende, men dette stemmer ikke! Sosialistregimet kreve inn perverst høye alkoholavgifter og legger restriktive begresninger på serveringssteder og serveringstider av alkohol. Med andre ord: Sosialistregjeringen griper inn i folk flests frihet til å benytte seg av lovlige varer. Man skulle tro at denslags poltikk gikk i graven med Sovjetunionen, men i Norge, ofte kallt den vestlige verdens Nord-Korea, er det ikke slik!

Tenk bare: I Norge har vi egne «fyllearretser» der man uten lov og dom fengsler etnisk norske mennesker fordi de har benyttet seg av en hel fullstendig lovlig vare! Men hva mener sosialistpartiet SV skal gjøre med de som benytter seg av en ulovlig vare som narkotika? Jo, de skal helt slippe unna straff!

Dette er ett HÅN mot alle lovlydige, ikke-sosialistiske Nordmenn, mot folk flest! Sosialismens dobbeltmoral og hykleri kjenner ingen grenser.

SV får fortsette å undergrave demokratiet. Sosialismen MÅ stoppes!

Følg med!

Annonser

44 tanker om “Narkotikaskandalen – vil SV gjøre Norge til en apartheidstat?

 1. Javel? Jeg er ikke sosialt og har aldri vært det. Men alikevell så ser jeg her at du prøver å tvinge dette over på sosialismen?

  Tror du kansje burde ta et lite lynkurs i høyresidens grunnverdier før du utaler deg på denne måten. Vi på høyresiden står for:
  Frihet
  Individualisme
  Demokrati

  Det som er ett hån er at du legger ord i munnen på oss andre på høyresiden. Mener du virkelig at krigen mot narkotika har fungert og gitt oss frukter vi kan høste?

  Bruken fra det ble ulovlig mellon 60-70 tallet til idag har jo eksplodert! Flere og flere dør i verden hvert år som en konsekvens av den politikken verden kjører idag!

  Aldri har så mange i verden brukt narkotika som idag. og hvorfor det? Fordi dette er ett ukontrolert marked. Hvis du har fått med deg grunnidene til kapitalismen så burde du jo forstå at den eneste måten å få dette ut av hendene på mafia kartellene er å ha ett lovlig marked med aldersgrenser og kontroller.

  Når mennesker er villige til å ofre livet sitt for å smugle, så viser det at dette er ett så stort problem at vi må starte å tenke anderledes.

  I USA så starter man å bli redd for at krigen i mexico skal spre seg inn i Amerika. Dette er en konsekvens av forbudet.
  Jeg vil også ta opp at USA har startet(enkelte stater for å bemerke det) å få en langt mere liberal narkotikapolitikk en i f.eks Norge. Dette er fordi krigen mot narkotika kan ikke vinnes på denne måten.

  Og igjen, det blir for tåpelig å si at dette er ett sosialistisk forslag!
  Dette er ett forslag høyresiden burde ha tatt opp først!

  FRIHET UNDER ANSVAR.

  Du er den som faktisk presser en sosialistisk politikk her!

 2. Kris: Alkohol er lov. Enkelte tall går opp i hundretusener på nordmenn som har alkoholproblemer. At det skal bli så mye bedre med narkotikaen er jeg ikke sikker på. Kanskje problemet ikke er at vi har lover, men at de ikke håndheves? Og videre at samfunnsmoralen har falt. Det er ikke refleksjon rundt etiske temaer lenger, og ingen etisk standard, som kristendommen utgjorde før. Takk og lov for at jeg mest sannsynlig har flyttet fra Norge når den liberale narkopolitikken blir iverksatt, så slipper jeg å se at landet ødelegger seg selv på det også.

 3. Ja det er ikke tvil om at rus, alkohol eller narkotika gjør store skader på samfunnet. Men du vet vel kansje at Al Capone falt fordi forbudet mot alkohol falt?

  Hvis du ser så har forbruket av narkotika økt betraktelig i hele verden. Du sier vi vil forfalle fordi vi vil muligens få en liberal narkotika poltikk. Klarer du virkelig ikke å se at forbudet mot narkotika har gjort det betraktelig verre? Landet forvaller allerede.

  Ut i fra din logikk så burde land som Nederland ha forfallt for lenge siden, men det har det ikke.

  Faktisk så er det bare positive tall fra alle europeiske land som har fått en mere liberal narkotika politikk.

  Kriminalitet har alltid vært ett problem i hele menneskehistorien. Det med samfunnsmoral har med helt andre ting å gjøre en narkotikaen. Men den delen har jeg ikke tenkt til å ta opp her fordi det er offtopic.

  Det er ingen bevis på at å straffe en narkoman eller hasjbruker har hatt noen som helst effekt. Tvert i mot så har det gjort ting mye verre.

  Det som gjør meg dårlig er høyrefolk som skriker etter høyere straffer av narkomane og hasjrøykere. Jeg har stemt FrP i alle år fordi jeg tror på frihet under ansvar. Det ser ut til at mange Frpere og høyrefolk glemmer at dette er faktisk roten i våres ideologi.

  Jeg ser heller ikke at du kommer med noen løsning på narkotika problemet. Mest sannsynelig fordi alt har vært prøvd over alt i verden uten om liberalisering. Jeg vil også nevne at narkotika har alltid eksistert i HELE menneskehistorien og ble alldri ett problem for det ble ulovlig på 60-70 tallet. Når ikke engang å henrette mennesker hjelper for å stoppe problemet, da burde vi tenke anderledes.

  Forbudet er det som er anarkistisk og sosialistisk. Det finnes ingen aldersgrenser idag, alle kan kjøpe narkotika hvor som helst. Og det er Mafian som styrer alt.

  Det er mange ting man kan gjøre med å ha narkotika lovlig. 21 år grense, 25 års grense, legeattester, skatte narkotikaen og øremerke det til behandling.. Men vi velger altså idag Anarki og lovløshet.

  Igjen, alle som stemmer på høyresiden burde vite litt om markedskrefter og hvordan de fungerer.

  Dere kan også lese en god del gode artikler om narkotika liberalisering på http://www.minerva.as(som er en høyreliberal tidsskrift)

 4. Heisann, jeg var tidligere FrP velger men jeg spurte Jon Georg Dale om deres innstilling i bruk av cannabis for å redusere folk på uføretrygd og kutte mye av helse køene på grunn av bedre behandlings tilbud.

  Dere var jo meget positive etter å ha skummlest rapporten jeg la ved fra CMCR (Repport to federal legislature and governors dep), dere skulle komme tilbake til meg , nå har nå Frp brukt over 6 måneder på å gå gjennom all forskningen og enda ikke fått svar.
  Greit at det er litt vel mye å lese 15 000 sider forskning men det er nødvendig skal vi få et borgerettslig Demokrati, for demokrati kan kunne fremmes gjennom forståelse fra forskning og være på sammeutviklings nivå.

  CMAJ har jo estimert at en liberalisering/legalisering av spesielt Cannabis, vil på kort sikt medføre økt inntegrering i demografiske vanskelige områder, samt at medisinsk cannabis i california reduserte det tottale tallet av folk utenfor arbeidslivet med 3-4% og at cannabis i seg selv er forebyggendes for 14 alvorlige kreft sorter som Bla. hudkreft,brystkreft,lungekreft,tungekreft,prostata og tykk/tynntarms kreft og du kan også behandle disse sykdommene innen 2 år uten cellegift.

  Men siden dere «frp folk» ikke var intressert i dette siden det er tabu, så meldte jeg meg ut for det var det eneste en prinsipiell god nordmann som meg kunne gjøre, min familie seilte foresten gullet og noen statsråder i sikkerhet under 2 verdenskrig, så min familie har alltid slått et stort slag for våre friheter.

  Vist Frp folk vil ha nulltoleranse for narkotika preparater så vil dere sikkert ha godt av å dra til NK eller Kina på studie tur og se hvordan de klarer det.
  Narkotikaen er allerede oppfunnet og kjent så vi kommer aldri til å bli kvitt det så lenge vi lever etter demokratiets grunnprinnsiper.

  Rus er forferdelig og jeg skulle selv likt å se verden rusfri og fordomsfri, men jeg elsker demokratiet så jeg velger og tollerere de som virkelig nyter dens frukter til det fulle!

  Du burde kanskje se litt utenfor Norge når du refererer til Rusforskning, for her er jo alt statlig finansiert og til for å fremme de statlige intresser, dette har jo dere frp folk sagt lenge og det gjelder uheldigvis for dere dette også 😉

  I Canada så viser jo forskning at et gjennomsnitt på 6 enheter alkohol gjennomsnittlig i uka vil øke kreft sjansene dine med 92%, TROR virkelig ikke billigere alkohol vil føre noe godt med seg utenom for oss som liker en god hvitvin til min hummersaus marinerte breiflabb på resturant, for jeg er nemlig beinhard kapitalist!

  Vist du er så sikker på at du har rett, så kan du jo gå inn på Jackherer.com og vinne deg 100 000$ med å legge frem dokumentasjon på det du sier, å du må gjerne lese gjennom dokumentasjonen de sender tilbake som knuser ditt bevis,
  Det var nemelig sånn det begynnte for meg, de har til nå sendt meg 2000 sider dokumentasjon og 1995 av de har jeg spurt etter selv.

  Drar selv til Nederland i julen for å få behandling med bedrocan fullt lovlig, mot en smertetillstand som er 100% umulig å kurere i Norge…
  http://www.bedrocaninternational.com/

  kanskje vi burde tenke på neste generasjon og gi de en bedre framtid med mindre rus og mindre sykdom og fordommer?
  Kan vi bli det Demokratiet som setter menneskets frihet øverst og dermed bli de som gir næring til demokratiets og borgerettighetens ordentlige mening?

  Les også hva den siste utalelsen til Dr Donald Tashkin som er verdens fremste forsker på området cannabis!

 5. Ed:

  Hildegunn ser ikke på dokumentasjon som et gyldig grunnlag for å argumentere en sak. I hvert fall ikke hvis den motstrider det hun mener. Dette er bakvendtland. Setter pris på et godt og informativt innlegg, men er redd for at det har liten effekt på Hildegunns ståsted.

  Legalisering = Sosialisme = Apartheid, uansett hvor god dokumentasjon du legger frem. Sånn er det bare, beklagelig men sant.

  Igjen, takk for et godt innlegg.

 6. Nå skal jeg plukke fra hverandre hele innlegget ditt, så det som står igjen er en moralsk overbevisning – Å du veit kanskje om noen kulturer som bare baserer sine regler på moral.

  Apartheid, handler om rase, etnisitet eller religion – ikke hvilket rusmiddel staten skal ha monopol på.

  Hvis du har blitt fortalt av noen andre en stemmen i hodet ditt at det bare er sosialister som bruker cannabis, burde du fremlegge dokumentasjon på det – hvis ikke blir det bare useriøst tankespinn.

  Stortingsrepresentant Fridtjof Frank Gundersen (Frp) foreslår at det opprettes statlige butikker for salg av cannabis i Norge (VG 1998) – dette er vel ingen sosialist (?)

  Fremskrittspartiets ungdom (FpU) ønsker å legalisere cannabis (VG 2001) – er denne ungdommen sosialistisk (?)

  «I Norge i dag finnes det ett lovlig rusmiddel, alkohol.»
  – nei, det finnes fler – går du ut på gaten finner du cannabis, heroin, diverse piller, amfetamin, cocain. Selv om de nå er ulovlige er omsettingen og bruken av disse større en omsettingen og bruken av alkohol.

  Jeg kan bare si at jeg ser at du mener avgiftsnivået på alkohol er en faktor som burde spille inn på lovligheten av cannabis……

  – det var vel det, nå er det eneste du sitter igjen med er din moralske overbevisning.

  Det er irrasjonelt at samfunnet kriminaliserer store deler av den yngre befolkningen i byene for en bagatell, og tvinger dem til å oppsøke kriminelle miljøer for å skaffe seg noe som de ser på som relativt harmløst.

  Det er irrasjonelt at politiet bruker dyrebare ressurser på å forfølge store mengder mennesker som gjør noe som antakelig er mindre skadelig enn å drikke alkohol, samtidig som alvorlig kriminalitet øker og fengslene er fulle.

  Siden frie mennesker søker rasjonelle argumenter for enhver frihetsbegrensning, er en legalisering av cannabis før eller siden uunngåelig. Hvorfor vente? For å opprettholde unge menneskers respekt for loven må forbud være logiske, og det fordrer legalisering nå, ikke om ti år.

  http://www.dagsavisen.no/meninger/article448360.ece?forumId=448473&type=complaint&postingId=448770

 7. Hvis vi går litt lengre og ser på full legalisering av dyrking (industri og privat), kontrollerte utsalg (a la vinmonopolet). Hvor langt man velger å legalisere får være opp til forskere, men det er naturlig at man må ta hensyn til at man ikke får pushet på seg tyngre stoffer hvis man får kjøpt legalt, noe som vil minke rekrutteringen til tyngre stoffer). Erfaringer fra Nederland, Spania og Portugal er overveldende når det kommer til forskjellige måter av legalisering/avkriminalisering.

  For å se økonomisk på dette så vil Norge kunne være i bresjen for en stor industri. Dette kan skaffe mange arbeidsplasser i en økologisk industri som er «the thing of the month» for tiden og generere store inntekter fra eksport til land som f.eks Nederland (hvor produksjon ikke er tillatt, noe som betyr at alt som selges er produsert ulovlig. Et lovlig valg vil bli naturlig for alle dem)

  Dette vil fjerne store økonomiske inntekter fra f.eks MC gjenger, «terrorister» og vi slipper at mennesker ofrer livet sitt for å transportere det til oss. Se på den afro-amerikanske kulturen som lider under dette. «All that jazz» omhandler ikke musikken.

  Dette er ikke noe som bare tilhører sosialister, men hele spekteret hos de fleste med prinsippielle politiske meninger og ikke bare tomt pjatt.

  Jeg ser bare fordeler ved en totallegalisering; enorme inntekter for staten som kan brukes på skader relatert til bruk, om det skulle være noen i det hele tatt, eller reduserte skatter for den saks skyld.

  Fengslene blir tømt for mennesker som ikke har gjort noen noe.

  Vi fjerne innvandringstrømmen til Norge med mennesker som bare vil gjøre kriminalitet og får flere av de som faktisk vil jobbe. Fjerner mye rasisme i seg selv.

  Selv med tunge avgifter + økonomisk overskudd fra produsent vil nok prisen bli lavere og kvaliteten bli betraktelig bedre. Vi vet at store deler av dop som selges er utblandet med farligere stoffer som kan være farligere. Det får vi ikke ved en legal produksjon.

  Politiet kan faktisk fokusere på de viktige sakene i samfunnet uten å måtte syte og klage etter mer og mer penger.

  Å trekke en sammenligning med Apartheid er å tråkke på de mfenneskene som levde gjennom de forferdelige forholdene i Sør-afrika. Du eier ikke skam i deg med å trekke slike sammenligninger og viser en total mangel på kunnskap innen politikk. Det er skremmende å se en så total mangel på logisk tenkning at det nok ikke er noen vits å ta det du skriver alvorlig, men du liker jo publisitet siden du linker deg til vg.

  Selv om de andre kommentarene over med sikkerhet ikke står for det samme som meg i de fleste andre saker, så er vi i hvert fall enig om dette.

  Selv om jeg absolutt ikke er kapitalist kan jeg også argumentere for kapitalistiske grunner i en kapitalistisk verden, live and adapt, spesielt når jeg har andre, ikke egoistiske, begrunnelser som jeg ikke vil bruke her.

  Og nei, jeg har ikke dreads, røyker ikke marihuana eller noe sånt som du hater, men ser narkomane hver dag og ser at rekrutteringen er stor. Hovedproblemet som jeg ser det er at de som er ute etter hasj vet ikke hva de får og derfor vil en dealer selge deg det dårligste han har. Om det er jord som er sprutet full av lukt er heller ikke uvanlig.

  Man får ingen effekt og husker at han sa at han hadde noe bedre som også var billigere. Ned i 50 kroner for en 3 dagers rus er det kommet til nå og ekstremt avhengighetsdannende.
  En pusher er som ditt livs mareritt av en telefonselger. Han vil bare lokke deg utpå og få deg hekta av det sterkeste han har. Du er da en pengemaskin for han.

 8. Det verken Hildegunn eller noen av debattantene ser ut til å ha forstått, er at legaliseringen av narkotika i virkeligheten bare er et nytt ledd i den stadig mer omseggripende islamifiseringen av vårt fedreland.

  Det er jo opplagt for alle som våger å se sannheten i øynene, at demoniseringen av alkoholen, med skyhøye avgifter og politi- og påtalemessig trakassering av bilister som ikke har gjort annet enn å nyte et velfortjent glass vin eller to til lunsjen, er sosialistenes måte å pisse seg inn med muslimene på.

  Dokumentasjon? Det er bare å bruke sunn fornuft og analysere adferden hos sosialistene og muslimene, så skjønner man raskt hva som foregår.

  Drikker muslimer alkohol? Nei. Hos dem er alkoholdrikking et avvik fra den rette lære i Koranen, og kun noe svineri som de vantro (Les: Kristne) driver med.

  Røyker muslimene? Ja. Det er helt iorden i henhold til Koranen. Bare naturlig da at sosialistene hyller alt som kan røykes, inkludert narkotiske stoffer som cannabis.

  Hva er det så sosialistene vil med muslimene? Hjelp til å rane de rike, selvsagt. Muslimene hater vestlige kapitalister, og elsker trygdepenger, like intenst som sosialistene.

  Man bare vent til muslimene har innført kalifatet i Norge. Da vil sosialistene få seg en ubehagelig overraskelse. Da kommer de sosialistene som ikke er villig til å konvertere til islam, til å oppdage hvorfor steining av halvt nedgravde mennesker er den mest populære folkesporten i de muslimske land!

 9. Wow da var faktisk ikke Hildegunn selv som var den verste, det kom en konspirasjonsteoretiker inn her også. Ikke verst.

  Du minner meg om Quisling i 1943 da han talte til Hirden og snakket om «verdensjøden» det var den konspirasjon som alle jøder var en del av. Den var jo tross alt en østens religion og hadde ingenting med oss å gjøre. Der du snakker om islamifisering, snakket han om judeaisering. Du finner klipp av talen hans i Nrk Gull sin samling. Du vil kanskje også finne det spennende når du skriver at muslimene kun er ute etter å stjele trygden «vår». Quisling og Hitler snakket om jødene som alltid skulle stjele pengene våre fra bankene. Din hakkegruppe er faktisk beskyldt for å stjele penger fra det laveste vi kan finne i samfunnet. Du er verre i din tankegang enn det quisling sa i krigstid. Ganske så imponerende.

  Det er ganske ekstremt at du mener at hasj/marihuana = islamifisering.

  Du snakker om at vi alle skal bli muslimer. Rart, jeg har hatt en hel haug av kristne fundamentalister på døren for å lære meg om Guds vrede og at jeg må reddes NÅ!

  Du har vel ikke beveget deg utenfor Norges grenser og er helt sikker på hvordan det er i resten av verden. Du mener sikkert at alle som bor i muslimske eller arabiske land er muslimer?
  Du har vel sikkert også fått med deg at innen for islam så er Jesus en av de aller største profetene i religionen? Han er høyt respektert, de tror bare ikke han var Guds sønn.

  Dette verdensomspennende Kalifatet er veldig spennende å høre mer om. Du snakker vel ikke her om den samme krigermentaliteten/imperialistiske tankegangen kristendommen påførte verden.

  Du gir deg selv en tittel du absolutt ikke er verdig. Du snakker kun om fordummende fordommer som absolutt ikke viser noe som helst intellekt fra din side. Du bør nok heller gjemme deg under det mørkebrune skitthullet du var i og komme med det oppgulpet ditt hos dine egne ekstremister, eller så er det kanskje bare jeg som er på feil plass, det er også mulig.

  Vil du si at Bush var representativ for den vanlige amerikaner? Eller Jens Stoltenberg for alle nordmenn?

  Hvordan kan du da snakke om diktaturenes ledere som om de skulle snakket for hele folket. Vi vet faktisk ikke hva de mener bortsett fra i vanlige spørreundersøkelser, og de viser det motsatte av det diktaturene mener.

  Du må begynne å operere med fakta. og ikke rasistisk vås. Hvis noen innvandrere leser dette så håper jeg de anmelder deg til politiet for brudd på rasismeparagrafen.

  At mennesker gidder å bruke så mye tid på religion er helt utrolig. Snakk om bortkastede hjerneceller.

 10. Efter å ha lest «Morten H»s usedvanlig nedrige angrep på sosialantropolog Erik Larsens grundige faglige redegjørelse for hvordan sosialister og muslimer i felleskap er i ferd med å snikislamisere vårt fedreland, er det, paradoksalt nok, et munnhell fra «sosialistenes landsmoder» fru Brundtland, som rinner meg i hu: «Man kjenner lusa på gangen!»

  Kort sagt: «Morten H» fremstår som en urtypisk representant for den degenererte arten «sosialist», som åpenbart føler seg så truffet og grundig avslørt av Erik Larsen skarpe kulturpolitiske analyse, at vedkommende må ty til typisk venstreradikal «hitlerisme» for i det hele tatt å ha noe som helst å bidra med.

  At «Morten H» er hylende frekk og freidig nok til å forsøke å true en faglig høyt respektert vitenskapsmann som sosialantropolog Larsen med anmeldelse «til politiet for brudd på rasismeparagrafen», bare understreker Larsens poeng:

  Vår nasjon er i ferd med å ødelegges av Quislingsosialister og skapmuslimer som uten å blunke er beredvillig til å kaste vår hevdvundne kristne ytringsfrihet på søppeldyngen for å stoppe kjeften på sanne patrioter som sosialantropolog Erik Larsen.

 11. Dette var dårlige greier Hildegunn. Krampaktig.
  Du kan mye bedre, det vet vi. Dette innlegget oser det venstrehåndsarbeid av (venstre = sosialist… tilfeldig? tru’kke det…)
  Blant annet er det alt for få skrivefeil. Ta deg sammen! Følg med!

 12. hahhaah, først og fremst må jeg le av dette! skikkelig

  1, du er skikkelig usaklig, du angriper sosialstiene, ikke saken
  2, det er ikke snakk om legalisering her, snakk om de tyngste rusmisbrukerne skal få avrusing istedenfor fengsel
  3, at du greier og blande inn alkohol her er ganske vilt
  4, han mente heller ikke at det skal være akseptert med narkotika, skal fortsatt få arrestere narkobaronene
  5, bli mer saklig så kanskje folk tar deg seriøst.

 13. Jøss, erre mulig? Etter selvmordsbomben i Stockholm har ikke Hildegunn vært på banen på bloggen med hysteriske innspill. Er du i ferd med å bli bløt på pæra lille venn? Du er jo til og med i ferd med å luke ut 90% av alle skrivefeil og gramatikkalske blemmer. Uff, fortsetter det som dette gidder jeg ikke lese her mer, dette blir for kjedelig. Jeg vil ha ÆKSJEN!!! Følg med!! hahaha

 14. @Arild: «anti-religiøse sosialister»? Du finner knapt mer fanatisk troende mennesker enn sosialistene. Det måtte i såfall være muslimene. Parallellene mellom sosialister og muslimer er i hvertfall åpenbare.

  Sosialistenes hellige evangelium er, og har alltid vært, Marxismen, slik den åpenbares i sosialistenes hellig skrift Das Kapital, skjenket menneskeheten av sosialistenes monoteistiske Allah, Karl Marx.

  Lenin, Stalin og Mao er sosialismens fremste profeter, som dyrkes som ufeilbarlige forbilder av sosialistene.

  Sosialistenes drømmer om dommedag,»væppna revvolusjon», når de vantro, «kapitalistene», skal utryddes, og de troende sosialister oendelig kan overtar jorden og skaper et evig sosialistisk Paradis.

  Arbeiderpartiets totalitære valgslagord ved siste valg, «Alle skal med», beviser at sosialistene, selv i vår opplyste og frigjorte tidsalder, fremdeles dyrker den samme ensrettede og utdaterte religionen som de alltid har gjort.

  Det vil føre for langt her å gå detaljert inn i den lingvistiske siden av saken, men et dagligdags eksempel kan belyse hvor tett sammenvevd den sosialistiske og den muslimske tenkningen er: Muslimene forakter alt som har med svin å gjøre. Sosialistene referer ofte til vår utmerkede ordensmakt som «purkesvin».

 15. Nu er du ukledelig upresis, Harald. Det var bare marihuana. Men uheldigvis da jeg gikk svanger med prinsessen. Det vil jeg bare ha sagt til alle som snakker bak ryggen vår, at det er ikke vi som har oppdratt henne feil. Disse englegreiene må ha noe å gjøre med at marihuanaen gikk rett i morkaken. Så i denne saken støtter jeg Hildegunn fullt ut. Si nei til avkriminalisering av narkotika.

 16. Erik Larsen: Tror du burde lese denne sitteringen og lese hele artikkelen etterpå ved hjelp av google : Vancouver newspaper The Province, on June 2, 1992:

  Archaeologists have found hard evidence that hashish was used as a medicine 1,600 years ago, the Israel Antiquities Authority said yesterday.

  Archaeologists uncovered organic remains of a substance containing hashish, grasses and fruit on the abdominal area of a teenage female’s skeleton that dates back to the fourth century, the antiquities authority said in a statement.

  Anthropologist Joel Zias said that although researchers knew hashish had been used as a medicine, this is the first archeological evidence. (Associated Press 1992).

  Du faller jo ganske mye på din egen urimelighet og hinter til at tittelen din er misvisende. Vist du vil lese litt mere om seriøs forskning på Kristendom og Cannabis så kan du jo faktisk bare lese et sammendrag i lenken, og så kan du og dine kollegaer eventuelt lage en studie som tilbakeviser det de har funnet ut: http://www.cannabisculture.com/backissues/cc11/christ.html

  Men rop så høyt du kan, artig å møte folk uten dokumentasjon og ville konspirasjons teorier om «de som ikke er etter boka», og jeg debatterer jo ofte foran ungdom som da ser hvor latterlig det egentlig er 🙂

  Å viste du ikke at det ble funnet 500 cannabis hamp frø i en lærpung i oseberg skipet?
  Så frisk opp minnet mitt og fortell meg om vikingene var muslimer.

  «God made grass, Man made Booze. Who do you trust?»

 17. Arild: Legalisering = Taksering = kapitalistisme = fixed

  Vi får flere hender i jobb, vi vil få folk som må produser,kvalifisere, distrubere og vist vi følger Nederland sin medisinske line så vil vi til slutt få også Eksportere.

  Vi har sjansen til å ta patenter og registrere egne gener og tjene mye på det medisinsk eksport messig, dette er en plante som har hatt veldig stor innvirkning på den globale økonomien, så lenge den har påvirket oss.

  Vi ville også kunne gjøre Norsk forskning atter en gang internasjonalt intressant, og trekt flere Entrepenører innen Faglige felt hitt fra hele verden.

 18. «I dag kan vi lese i avisen! Det kunne vi i går også, og dagen før det! MEN! I dag er det annerledes fordi det er annerledes innhold i avisen»

  Du er et geni.

 19. Støtte Ed Rosenthals fine initiativ fullt ut.

  Drive selv et gartneri med god plass til hundrevis, for ikke å si tusentalls av hampplanter. Akkurat i disse dagwer er det sjøsagt fullt styr med juleplanter og desslike. Men når våren kjem kan jeg alltifds få rydda plass til hampefrøa.

  Du skjønne sekkert at jeg ikke kan fortelle her hvor jeg holde til pgav polti og sånt.

  Men kjem du en tur til Stortorgets Gjestgiveri på, la oss si en lørdags formiddag i mai-juni-juli. Så finn du meg der mellom tolv og ett. Da jeg tar meg en matbeta fra jobben med å selge landbruksprodukt på Youngstorve.

  Du kan godt ta på deg for eks. ei rød topplue så kan jeg ta kontakt med deg. Tror vi må gjøra det på det viset pgav polti og sånt veit du.

  Stå på Ed! Veit om adskillege bønder som ser på hampdyrking som ei trygg framti om berre polti og sånt held seg unna. Så ei eller anna form for leggaliseing av hanmpeprodukta hadde vært kjærkomment. Det er sikkert og vist!

  Hadde foressten tenkt til å stemme Senterpartiet som vanleg ved neste stortingsvalg. Men nå blir det soleklart SV ette at dem har sagt at dem vil leggalisere hampen!

 20. @Ed Rosenthal: Har skummet gjennom lenken du la ut til «cannabisculture.com».

  Nettstedet har en viss underholdningsverdi, det skal innrømmes. Den vitenskapelige boniteten er dog himmelropende pinlig under pari.

  Allerede i overskriften møtes man av følgende horrible påstand:»Cannabis and the Christ: Jesus used Marijuana».

  Seriøse sosialantropologer har kun én alment akseptert kilde som redegjør for Jesu liv og lære: Bibelen. Der dokumenteres det at Jesus var en entusiastisk utøver av kunsten å lage alkoholholdig vin. Hvilket beretningen om «Bryllupet i Kanaan» dokumenterer.

  Kun mentalt forstyrrede «pothuer» er i stand til å hevde den hallusinatoriske vrangforestillingen at Jesus var narkoman. Vis meg ett sted i Bibelen, Rosenthal, som omtaler «marijuana». Eller inrøm at påstanden er frivolt uvitenskapelig!

  Din slogan “God made grass, Man made Booze. Who do you trust?”, er det reneste nonsens. Gud har aldri dyrket narkotika. Den slags er forbeholdt sosialister og muslimer. Gode kristne nyter sin alkohol!

 21. Jeg trenger ikke å gjenta kritikken du har høstet av de andre som har kommentert, men støtter selvfølgelig legalisering av cannabis, og synes blogginnlegget ditt er fullstendig i bakleksa.

 22. Seriøst?

  Dette må være noe av det mest rasistiske jeg har lest på lenge!
  At folk blir satt i fyllearrest har ingenting med SV eller sosialister å gjøre. Den eneste grunnen til at folk blir satt i fyllearrest er fordi de ikke klarer å begrense alkoholinntaket sitt, utdøver vold og bryter loven. At du presterer å flette sosialismen inn i påstanden din viser jo bare at du er en mindre informert person som ikke vet hva h*n snakker om. Dette gjøre meg sint ja, men mest av alt får det meg til å le! Dette er det mest patetiske politiske utsagnet jeg har vært borti så lenge jeg har levd.

 23. Takk skal du ha Hildegunn. Nå fikk jeg meg en real latter på morrakvisten. Det blir en sosialistrøyk senere i kveld i din ære, så kan du drikke så mye kapitalistdop du bare vil. Jeg skal ikke se ned på deg for det.

 24. Norsk narkotikalovgivning baserer seg på «Single Convention on Narcotic Drugs» som ble gjennomført fra 1961-64. Den regulerer bruk og omsetning av forskjellige psykoaktive og avhengighetsskapende stoffer.
  Den forbyr ingen stoffer i seg selv, men åpner for at det enkelte lands egne myndigheter kan gjøre bruk og salg/besittelse til en kriminell handling. I Norge var det en «hvilket parti kan være mest mot narkotika» holdning, kanskje for å tiltrekke seg velgergrupper fra de religiøse avholdsmiljøene som gjennomført «konvensjonen». Resultat:En 15 dobling av antall opiatavhengige fra 1961, og ca 200 døde i året. MÅTTE GUD TILGI AVHOLDSFOLKET!

 25. Sukk.

  Det å nyte et rusmiddel har ikke noe sammenheng med politisk overbevisning. Om jeg røyker cannabis er jeg sosialist, om jeg nyter alkohol er jeg høyreliberal? Om jeg tar heroin stemmer jeg da et sentrumsparti? Da stemmer vel jeg som avholds KrF kanskje da? Henger ikke på greip.

  Det er mye mer dybde i narkotikapolitikken enn det folk uten noen form for innsikt kan forstå, så gir deg et godt råd med å bare klappe igjen.

  (Rister oppgitt på hodet og sukker over uvitenheten din)

  God juL!

 26. Sosialantropolog Erik Larsen:
  «Gud har aldri dyrket narkotika. Den slags er forbeholdt sosialister og muslimer. Gode kristne nyter sin alkohol!»

  Husker du Moses og den brennende busken?
  Hvem skapte busken, hvem lurte Moses opp på fjellet, hvem satte fyr på busken? Gud er en Stoner mann!

  Og hva var resultatet av denne røykfulle stunden på fjellet? Jo, jødene vandret uten mål og mening rundt i Sinaiørkenen i 40 år. Tenk deg om da,….. lange kjortler, sandaler, rar musikk og røkelse…….Hippier hele hurven! Og Paktens ark var det de transporterte hasjen sin i. Er det ikke litt mistenkelig at det var bare prestene som fikk være i nærheten av denne boksen? Hvorfor var tempelet alltid fullt av røkelse? Hva var det Jesusbarnet fikk av de tre vise menn? Gull, RØKELSE og myrra. Røkelse er bare et kodeord for røykings. Hvorfor tror du Jesus sa så mye rart, hvorfor eide han ikke nåla i veggen, hvorfor hadde han ikke fast jobb og bare hang sammen med kompiser?

  Gud skapte cannabisplanten for at vi skulle bli like høye som han. Cannabis er et bevis på at Gud elsker oss og vil at vi skal ha det godt. Det var sumererne som først brygget øl. De var et avgudsdyrkende, incestiøst, sodomerende folkeslag som tilbad geiter og kyr. Alkohol gjør at du oppfører deg som et svin, puler der det passer deg, slåss, banner og spyr. Alkohol er djevelens rusmiddel!

 27. FOX News: Tele-evangelisten Pat Robertson argumenterer
  for å avkriminalisere cannabis i USA. Dette er samme mann
  som for relativt kort tid siden antydet at jordskjelvet i Haiti
  var en konsekvens av at landets voodoo-prester hadde
  inngått en pakt med styggen sjøl.

  Men her er Hr. Robertson i en litt «steinere» utgave:

  http://www.foxnews.com/politics/2010…est=latestnews

 28. Johannes Åpenbaring, 22.2:

  «Midt mellom byens gate og elven står livets tre, fritt til begge sider. Det bærer frukt tolv ganger og gir sin frukt hver måned. Og bladene på treet er til legedom for folkene.»

 29. Til Kjemiingeniør Stein Bongsyre:

  Det er lite saklig å blande inn Jødedommen i en diskusjon om hvordan vi KRISTNE bør forholde oss til cannabis.

  Hva Moses drev med, og hva det jødiske folket drev med på sin ørkenvandring, har fint lite å gjøre med hva KRISTUS pålegger oss gjennom Det nye testamentet, som er selve grunnstenen for vår kristne sivilisasjon.

  Det er kort og godt ingen som helst tvil om at vår KRISTNE GUD, representert ved Hans enbårne sønn, JESUS KRISTUS, er en varm tilhenger av alkohol!

  Det vil føre for langt å redegjøre for samtlige skriftsteder i Bibelen som dokumenterer dette faktum, så her får vi nøye oss med noen utvalgte perler:

  «For himmelriket er likt en jordeier som gikk ut tidlig en morgen for å leie folk til å arbeide i VINgården sin», sier Kristus. De av oss som kommer til Himmelen etter dommedag, kan altså se frem til evig vinsmaking. Pothuer vil åpenbart ikke ha noe særlig å hente i Guds VINgård.

  Og her snakker vi om kvalitetsalkohol! Det fremgår av Kristus reaksjon da han skal korsfestes: Da de kom til et sted som heter Golgata – det betyr Hodeskallen – ga de ham (Kristus) VIN blandet med galle, men da han smakte på den, ville han ikke drikke.»

  Men Kristus nøyet seg ikke med vinsmaking. Han lavet sin egen vin. Her anbefaler jeg pothuer og avholdsfolk selv å slå opp i Bibelen og lese og lære fra denne fine fortellingen om Bryllupet i Kanaan.

  Kristus understreker i sin lignelse om Den barmhjertige samaritan også det viktige medisinske aspektet ved alkoholen: «Han gikk bort til ham, helte olje og VIN på sårene hans og forbandt dem.»

  Det samme er Apostelen Paulus inne på, i tillegg til at han refser avholdsfolk og de som går på «vannvogna»: «Drikk ikke lenger bare vann, men bruk også litt VIN for magen og fordi du så ofte er syk.»

  Selv på et såpass perifert område som alkoholens logistikk engasjerer Kristus seg: «Heller ikke fyller man ny VIN i gamle skinnsekker. For da revner sekkene, VINEN renner ut, og sekkene blir ødelagt. Nei, man fyller ny VIN i nye skinnsekker, da blir begge deler bevart.»

  Bibelen viser tydelig at avholdsbevegelsen er dypt ukristelig i hele sitt vesen. Mens pothuer og deres foretrukne droger blir fullstendig oversett i Det nye testamentet. Begge kategorier er imidlertid høyt ansett i den muslimske verden.

 30. Hildegunn:

  Norges første fungerende straffelov for narkotikasaker ble innført i 1965, under Einar Gerhardsens (Ap) fjerde regjering.

  Neste regjering var en koalisjonsregjering (Sp, H, V og KrF) ledet av Per Borten. Strafferammen ble øket fra 2 til 6 år. (1968)

  I 1971 ble strafferammene ytterligere øket til 10 år. Denne gangen med Ap ved roret. (Trygve Bratteli).

  I 1981 gikk strafferammen opp til 15 år under Gro Harlem Brundtland (Ap)

  I 1984 nådde strafferammen 21 år, under Kåre Willoch (H, KrF, SP)

  Ser ut som sosialistene (som du kaller dem) har gjort vel så mye som høyresiden i norsk politikk når det gjelder kriminalisering av narkotika.

  Du kan få kilder hvis du vil, men du er vel ikke interessert i faktaopplysninger denne gangen heller….

 31. Jeg må ta av meg hatten for deg.
  Helst seriøst så bør du ta over for Knut Nærum hvis han slutter i Nytt på Nytt noen gang.
  All kred til deg for eksepsjonell bruk av ironi og overdrivelser.
  Jeg klarer virkelig ikke å bestemme meg for om jeg skal le mest av innleggene dine, eller av de som skriver kommentarer til deg og virkelig tror at du mener alvor.
  Du klarer virkelig balansegangen mellom å spille komplett dum og tilbakestående, men likevel akkurat så troverdig at man kan tro at du er en ekte person som mener dette på alvor.
  Skrivefeilene dine, konsekvent feil bruk av argumenter og en retorikk som ville fått Homer Simpson til å skamme seg er fantastisk bra.
  Å linke legalisering av marihuana og apartheid er rett og slett genialt. Det er jo som å blande olje og vann.
  Takk for at du lyser opp hverdagen min med strålende humor.
  🙂

 32. Hildegunn, du kan få hjelp med dine lidelser.
  Først bør du avruses (er det mye løsemidler i luften hos deg?), så bør du gå minst 5 år til på skolen før du begynner å tenke på noe så komplisert som politikk.
  Er ikke sosialist, røker hasj med stor glede og vil bestemme over meg selv samme hva som står i loven.

  PS: Jeg hater Sv og sosialister, men denne gangen får Bård Vegar Solhjell min fulle støtte. Stå på Solhjell, så kanskje du rekker å gjøre noe nyttig også før dere mister makten ved neste valg.

 33. Skremnde blog!!!
  Er vel en grunn til FRP er de med lavest IQ her i landet & dårligst jobber osv.

  Nederland er et godt eksempel. Den minste rekruteringen til heroin & tyngre stoffer i europa & mest nedgang i overdoser.
  Helt klart Nederland som har lykkes i Narkopolitikken etter 80 tallet!

 34. Hildegunn, er du seriøs?

  I så fall kunne jeg tenkt meg å møtt deg. Du virker som det til de grader dummeste mennesket jeg kan tenke meg.

  Dumme mennesker fasisnerer meg, håper du begynner med foredrag eller noe i den duren.

  Du reker faktisk fra deg så mye idioti på bloggen din at jeg setter spørsmålstegn til ytringsfriheten. Trenger svake og lett påvirkelige mennesker å lese det tullet ditt? Det kan jo være et eller annet kjøtthue der ute som tar etter dine meninger :O

 35. Marius: Typisk sosialist og kreve at ytringfriheten kun skal gjelde for en selv og de som er enig med en…

  Du beviser for alle og enhver hva sosialismen er for en syk ideologi!

 36. Hehe, nei da, ytringsfriheten er noe som for alltid må bestå.

  det er også fint å sette spørsmålstegn ved samfunnsrelaterte saker.

  Men den sosialisme argumenteringa di er ganske fjærn. Stemmer blått selv, så langt unna noe sosialist.

  Men blir det noe foredrag eller liknende fra deg snart?
  Kunne likt å funnet ut om du er full av tull eller prøver å være seriøs.

 37. Respekt sier du? Hva med de andre trådende hvor du kommenterer med ting som «Jævla jøde»..osv. Tviler på at noen ville hyret inn en så usaklig debattant. Jeg trøster meg med at du bare prøver å lure folk, og er et prakteksempel på det som på nett heter Troll: Et troll mener ikke nødvendigvis hva han skriver; hans primære formål med innleggene er ikke å argumentere for en påstand, men å få folk til å hisse seg opp og «bite på kroken».

  Slutt.

 38. Jeg må ta av meg hatten for deg.
  Helst seriøst så bør du ta over for Knut Nærum hvis han slutter i Nytt på Nytt noen gang.
  All kred til deg for eksepsjonell bruk av ironi og overdrivelser.
  Jeg klarer virkelig ikke å bestemme meg for om jeg skal le mest av innleggene dine, eller av de som skriver kommentarer til deg og virkelig tror at du mener alvor.
  Du klarer virkelig balansegangen mellom å spille komplett dum og tilbakestående, men likevel akkurat så troverdig at man kan tro at du er en ekte person som mener dette på alvor.
  Skrivefeilene dine, konsekvent feil bruk av argumenter og en retorikk som ville fått Homer Simpson til å skamme seg er fantastisk bra.
  Å linke legalisering av marihuana og apartheid er rett og slett genialt. Det er jo som å blande olje og vann.
  Takk for at du lyser opp hverdagen min med strålende humor.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.