Er dataspill sosialistenes farligste verktøy?

EDB-maskinen er et fantastisk verktøy for menings utveksling over internet og til bruk av viktige programer! Men er det dette dagens ungdomer bruker den til? Nei! Sosialistene med den RØDgrøne regjering har latt ungdomene bruke tiden på dataspill og andre tilsynelatende underholdende ting! Jeg har testet noen dataspill på min EDB og har knekt koden og funnet ut hvorfor sosialistene sammen med sine evige tro med samensvorne lærerne lar ungdomen bli slukt i dataspillenes verden!

Alle som kjenner sosialismens historie vet at hjerne vasking er deres fremste verktøy for og få mensker til og stemme på dem. Ingen Normale mennesker ville stemme på et sosialistisk parti og vi kan derfor konkludere med at sosialisme blant velgere er og regne som en sykisk sykdom. I dag må sosialistene være enda lure en de før har vært når de skal hjerne vaske for fremskrittsbevegelsen følger dem og redder mensker fra deres åk. De har derfor gåt tilbake til røttene og tar for seg barna!

Dataspillene gir barna en kunstig verden med kunstige regler som de må følge. Dette er kjent for sosialistene siden dette er slik de ser samfunnet og dermed perfekt for dem når de skal hjerne vaske neste generasjon gjennom skoleverket og datamaskinen. De spill jeg har sett har forskjelige funksjoner og blant annet skal et spill som heter GTA klart gjøre ungdomen klar til og glede seg over et multikulturelt samfun hvor kriminialitet og utenlandske kriminelle innvandrere florer og oppfører seg umoralsk og voldelig!

Andere spill trener unge mensker opp til overvåkning og indoktrinering av uskyldige slik som spillet Sims. Dette spilet er klart sosialistisk og et verktøy for syke sosialister til og lære manipulasjon av menesket og kontrollere livene til andre. Når de har fått nok barn klare til og spile dette spillet kommer det orweilianske samfunnet i 1994 rett bak!

For og gjøre barna til droner som følger sosialsiemens sykeste pålegg har de hjernevaskingsmaskinen World of Warcraft som er en simulator med et multikulturelt voldssamfunn i konstant konflikt hvor en må jakte ned egen mat og drepe i forlystelse for og oppnå fordeler som storbror gir deg! dette spillet er rene narkotikum og skaper droner av norske ungdomer klare for sosialistens minste vink for å få beløninger som en t-skjorte eller en kopp!

Jeg har studert disse spillene nøye og kommet til den konklusjon at de må forbys og alle foreldre bør nekte bruken av disse spillene som hjernevasker barna til tjeneste for sosialismen!  snikislamisering og sniksosialisme er det vi må være forsiktige med i dag.

Når barna er ferdig programerte til og drepe Normale mennesker med sunne meninger gjennom draps simulatorer og mutlikulturelle volds forheligende simulatorer så vil sosialismen antagelig ikke klare og styre seg fra og slå til! vi ser at de prøver ut sine droner på gatene for og se om de fungerer slik som blitzerne og andre som angriper politi og folk flest uten respekt for den private eiendomsretten!

Jeg krever at dataspill blir forbudt og at barn og ungdom kun læres opp i nyttige EDB-oppgaver på sine EDB-maskiner!

Følg med!

Annonser

171 tanker om “Er dataspill sosialistenes farligste verktøy?

 1. mine kamerater i mitt land sovjet russland får du gratis spill .
  vi komunister drikker energi drikk og spiller hele natten .
  så kom til moder sovjet alle gamere og til slutt tar vi over verden og tvinger hildegunn til og spille gta 24\7

 2. Hei Hildegunn,

  Her ble tanken vekket. veldig fint innlegg som forteelle sannhet om mye. Jeg så på linke til de dronene som gikk agursk som sinnsyke sosialiatieke soldater. Jeg visste ikke at det var kommet så laNGT. Nå er gutte rom tatt. Så komkmer de på gaten. Holdr det å forby dat spill eller nå hardere lut til??? Kan vi ike forby sosialiseme, med historisk begrunnelse og over veld bevis at den er ren ondskap???

  (Jeg likt ikk at så mange sosislitiske fjern styrte droner plager en fin tråd.)

  Jeg vil det beste. Stå på Hilgegunn!!!

 3. I natt hadde jeg en rar drøm. Jeg drømte at jeg partykrasjet en feeet leilighet i Oslo, bare at Oslo var en feeet storby og ikke narkisbyen den er for øyeblikket. Men festen var dårlig selvom vi fikk gratis juleøl på døra. Så kom eierne hjem, vi lurte de og sa vi vasket leiligheten.

  Skikkelig god drøm

 4. Albert,

  Fotball spill er vel ikke sosalistk? Hildegunn vet sikkert. Men, og det er viktig, da er du ikke blitt drone heller?

  Men, og det kan være viktg, du kjnner sikkert mange farlige droner: Kan du som ganske ung anslå prosntene andel?

  (Jeg blir jammen litt små nevrøs av å få alle disse fakta, men: Sannehten må frem!)

  Stå på Hildegunn!!!

 5. rimgrim, pass på hva du sier nå, kanskje vi droner angriper dere… serriøst skaff dere et liv, kaller mennesker for droner fordi man spiller? dere må være mentalt sjuke x’D

 6. gamern,

  Har du helt miste evne til lese hva som står? For mye spill? Blitt drone?!!!

  Kun noen spill erfarligere enn andre spill. Noen skaper droner andre ikke og motsatt!! Altså: Kun de mennsker som har spilt sinnsyke sosislistspill lenge nok er i fare sonen. De som går agurk er droner. Så nklte at selv Watsons fisk forstå!!!

 7. hmm, kjøper ca 10-15 spill i året jeg, som GTA, COD, Battlefield, WoW, og før The Sims, + maaaaange flere, så er jeg drone a? er tydeligvis det, for gta, wow og sims forandrer oss visst… hahahaha, serr må le :p

 8. Les dette Hildegunn, det er nå vitenskapelig bevist på at spill ikke trekker opp volden hos barn, ungdommer og voksne: http://www.gamer.no/artikler/87579/voldelige-spill-gir-mindre-vold/

  Det du gjør her i denne bloggen din er å motbevise folks meninger. Hvorfor? Du må skjønne at de fleste spiller spill fordi det gir folk underholdning og dreper tid. Spilling er et kulturfenomen. Om du ikke liker spill så drit i å lag denne bloggen. Vi som spiller er stolte av det. Det du sier om hjernevasking er helt feil. Om det er noen som hjernevasker er det DEG. Du prøver å hjernevaske de som leser bloggen din for å gi dem et nytt, men galt syn, på spillrealterte sammenhenger.

 9. Jeg er så glad for at vi har bloggen din, Hildegunn. Norges viktigste politiske blogg, uten tvil. Du ser jo selv nivået på debattene du setter i gang. Du skal være stolt av at du har evnen og muligheten til å sette ting på dagsorden og skape en konstruktiv og saklig debatt.

  Gleder meg til din neste bloggpost!

 10. Hildegunn har spennende tanker rundt dette nye fenomenet med EDB-maskiner. Jeg har lest om disse i Teknisk Ukeblad, og det er visst endel som mener disse maskinene har en stor framtid og vil bli svært utbredt. Selv er jeg skeptisk.
  For min del har jeg mer tro på fjernskrivere og telex. Dette er teknologi for framtida! Utrolig hvordan man ved hjelp av disse enkle og hendige maskinene kan transportere informasjon over store avstander. Man kan for eksempel sende en hel A4-side med informasjon hele veien over til motsatt side av byen, bare i løpet av minutter! Kun fantasien setter grenser for hva dette kan brukes til.

 11. Spillindustrien står veldig fritt i dag, og det som avgjør innholdet i «hjernevaskingen» er etterspørselen fra publikum. Altså – selger det, produserer industrien det.

  Eneste eksempelet, jeg kommer på i hodet akkurat nå, av at en stat bestemmer innholdet i dataspill er Iran. Og Iran har lite til overs for sosialister; de er et fundamentalististisk religiøst diktatur, eller Prestestyre om du vil. Spillene deres handler om å drepe amerikanere og andre trusler mot Islam. Tror det var mer et politisk angrep mot den amerikanske spillbransjen og spill hvor man dreper muslimer. I likhet med deg, Hildegunn, tror nok iranerne at det noen som trekker i trådene bak industrien for å «hjernevaske» verden. Men til forskjell fra deg skylder de nok på «kapitalistene»…

  Og i forhold til World of Warcraft, så minner det du sier veldig om skremmebølgen i USA på tidlig 80-tallet i forhold til Dungeons & Dragons. Da var det for det meste okkulte grupper som fikk skylden for å korrupere amerikansk ungdom. Men det vil ikke overraske meg om kommunistene også fikk skylden den gang og.
  En ting er i hvert fall sikkert, og det er at sjefene i Blizzard Entertainment ER innstilt på å «hjernevaske» kundene sine. Men ikke i forhold til politikk, moral og ideologi. Styret i Blizzard ønsker nok først og fremst å gjøre deg og meg avhengige av WoW, slik at de tjener mer penger. Og penger er nok hovedmotivet for at en hver storsatsing innen spillbransjen eksisterer.

 12. vil du høre en vits hildegunn med slips:)ha ha ho ho.
  har gjort som jeg sa hilde.Smør er bra for livmoren det gjør den glattere.

 13. jeg spiller lite men jeg bryr med ikke om norge, så lenge norge kunn bryr seg om våre nye landsmenn, men bra du prøver..

 14. «Jeg har studert disse spillene nøye og kommet til den konklusjon at de må forbys»

  Hahahah

  Jeg har en bedre ide, Superhildegunn: hva med å forby pakistanere?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *