Info og mulighet til å stille spørsmål om «Hildegunn»

Vi http://www.buy-trusted-tablets.com legger i dag ut tidligere innlegg og kommentarene til disse innleggene på bloggen.

Den opplyste leser vil dermed selv kunne søke seg frem til sine gamle favoritter og kunne  lese de absurde debattene som følger i kommentarfeltet.

Vi vil også svare på spørsmål i kommentarfeltet under denne posten om «Hildegunn».

Annonser

4 tanker om “Info og mulighet til å stille spørsmål om «Hildegunn»

 1. Flotte greier! Dette arkivet er en skatt.

  Et spørsmål: Har dere noe med «Maximillian Waffel» å gjøre?

  Han er vel så ekstrem og selvmotsigende som Hildegunn var, om enn litt mindre ellevill i språkbruk og utskjelling. Men «han» er iflg. sin blogg (som dessverre ikke er oppdatert på en evighet, men den ligger nå der) gift med «sin nydelige kone Hildegunn».

  http://kaduvil.bloggnorge.com/about/

 2. Hei Rimgrim!

  Vi har ingenting med Maximillian Waffel å gjøre, bortsett fra at «Hildegunn» har kommentert bloggen hans ved noen anledninger.
  Hans kone er en helt annen Hildegunn enn vår «Hildegunn».

 3. Hei Hildegunn,

  Det er meget synd at dere har lagt ned Hildegunn. Satire er et knapphetsgode, og en vanskelig kunst på nettet. Dere håndterte det godt, og serverte gratis. Det var kjempeartig. At dere skal ha bidratt til et negativt diskusjonsklima som eventuelt hører hjemme i en større kontekst, og hvor ansvar kan trekkes inn, betviler jeg sterkt. Det kan likegodt være motsatt.

  Som det er, virker det som om beskrivelsene til Orwell er på vei. Newspeak er i fremvekst og to pluss to blir fem. Friheter er under sterkt press, og ansvaret plasseres hos virtuelle anonyme. Deler av løsningen ser ut til å handle om kontrollen av nettet, overvåking, og det verste av alt; – selvsensur etter press. Hildegunns selvsensur – ytre styrt harakiri – føyer seg i en negativ rekke av eksempler. En enkelts vanvittige gjerninger, og som ikke burde tillegges politisk kraft, brukes til undertrykkelse av det frie ord og tanker. I et slikt perspektiv burde dere latt Hildegunn fortsette.

  – I hvilken grad har dere aktivt støttet trådene med andre innlegg som ikke var undertegnet med Hildegunn?

  – Anser dere nedleggelsen av Hildegunn som positivt i et ytringsfrihetsperspektiv, og i tilfelle hvorfor?

  PS: Kun en eneste gang har jeg reagert negativt på innlegg fra Hildegunn, og at dere gikk over streken. Det var i forbindelse med et tragisk narkotikadødsfall av en ung pike.

  Tusen takk forresten, at innleggene igjen er tilgjengelige. (… ijgen flyte det bløt bærsj p¨å bordet i lukses resturangen… det stinkekekekek!!!)

 4. Hei Rimgrim G

  Det er hyggelig å høre at du likt det vi har drevet med her på bloggen.

  Vi har i liten grad aktivt bidratt til diskusjonene i kommentarfeltet under andre navn enn «Hildegunn», selv om det har forekommet. Derimot er det flere personer som har operert en mengde forskjellige navn i kommentarfeltene, uten at disse har noen tilknytning til oss.

  Jeg synes det er vanskelig å vurdere nedleggelsen av bloggen i et ytringsfrihetsperspektiv, da ytringsfriheten ikke var noe tema da vi bestemte oss for å legge ned. Grunnene til at bloggen ble nedlagt har vi gjort rede for i et tidligere innlegg, og det å legge ned var vårt eget valg, og en beslutning som ble «presset» på oss.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *