Mobbing kunne blitt fjernet på 1-2-3! Sosialistisk og kvinnlige lærere hindrer det!

I avisen i dag kan vi også lese det som stod i avisen i går på internett! Jeg snakker selvsagt om denne kommenaren fra Bergens Tidene ved redaktøren! Jeg har lest den og det har også mange andre! Og det er ikke sårart for jeg leser bare det som er verdt og lese og når andre også gjør det blir jeg glad for at det finnes mennesker som har like høye standarer so meg. Det gir meg håp! Kommentaren handler om hvirdan man kan hindre mobbing i skolen! Men det viktigste er at den avslører hvordan Norkse lærerer motaerbeider arbeidet mot mobbing i skolne!!!

I kommentaren møter vi en mannlig lærer. Når elever ikke oppfører seg tør han og si fra! Dette er en lærer som er god!

Men tenk om elevene hadde hatt en lærer som ikke var god? Som var sosialist eller kvinne? Hva hadde da skjedd? Jo: INGENTING!!!! Svake sosialistiske og kvinnlige lærere stiller ikke krav de bare viser «forståelse» med mobbere som bare er bøller som burde blitt luket ut av samfunnet ved ett tidlig stadium!

Alle vet at den Norks skolen er verden’s DÅRLIGSET på pisa rankingen! Dette skyldes at sosialistiske og kvinnelige lærere tillater at all undervisning blir ødelagt av drittunger uten oppdragelse eller med sosialistisk «oppdragelse» som ghjør hva DE VILL!!!

Dette ødelegger NORGES FREMTID!! Vi er et land der FREMSKRITTET må komme, kun ved FORNYING av Norge vil vi komme oss bort fra den tilbakestående sosialismen som ødlegger landet!

For femrtidens del må vi starte i skolen! Vi trenger lydisge og dosplinerte elever! Da må vi fåe sosialistene og kvinnen UT AV SKOLEN! Kun da kan resultatene gå opp og mobbingen gå ned!

Jeg forlanger grunnet dette kunnskapsministene’s av gang! Er hu  ikke kanskje både kvinne og sosialist? Er det her problemene ligger! Jeg stiller di viktige spørsmålenen og har også det viktigste svaret: Følg med!

Annonser

34 tanker om “Mobbing kunne blitt fjernet på 1-2-3! Sosialistisk og kvinnlige lærere hindrer det!

 1. Jeg er selv mor til tre barn som går på skolen og er veldig eni i det du skriver!!!
  Mange dager komer min barn hjemm fra skolen og er hetl bråkete og umulige og kontrolerer. det er tydlig at skolen ikke gjør nokk for å oppdra barna men bare krever at foreldrene skal ta allt ansvar for oppdragelsen!!! mange lærere er udugleige det hvet jeg av erfaring!!!!!!!!

 2. Mona Vanessa (er det mulig å hete det????) Du burde kanskje vurdere skolebenken igjen selv…særlig i norsktimen. Eni? komer? nokk? allt? Og du? Ta med Hildegunn er du snill.

 3. Mona Vanessa:
  Hva? Krever skolen at FORELDRENE skal ta ansvar for barneoppdragelsen? Nei, nå står ikke verden til påske…

 4. Mobbing er et svært sammensatt problem, og du utviser som alltid svært liten kunnskap om emnet. Selv har jeg jobbet i skolen i 3 år. Jeg kommer også fra en lærerfamilie. Min farfar var rektor/lærer i en mannsalder. Min far har jobbet i 30 år, og jeg har også flere tanter/onkler som har vært lærer i mange år. Jeg er oppvokst med diskusjoner rundt disse problemstillingene på daglig basis, og har selv sett prosessene på nært hold i lengre tid. Jeg har også jobbet særskilt med ungdom som har adferdsproblem.

  Jeg skal kort prøve å gi et bilde, slik jeg opplever det:
  Den viktigste prediktoren på barn som mobber, er familieforhold. Barn vi vet har problemer hjemme, vil svært ofte ha sosiale problemer. Dette gir seg utslag i mobbing på skolen. De er ukonsentrerte og har et sterkt behov for å markere seg på ikke-faglige arenaer. De kan også ha problemer med å forholde seg til autoriteter. Det er i så måte viktigst å ha fokus på de bakendeforliggende årsakene til mobbing. Dette er et stort politisk spørsmål, og ansvaret for utviklingen og håndteringen ligger først og fremst her.

  Når det kommer til skolens håndtering, varierer dette enormt fra skole til skole. Dette har sammenheng med hvor store utfordringer de har i elevmassen, og IKKE på antall kvinner på arbeidsplassen. Jeg har sett både menn og kvinner håndtere mobbing på en svært dårlig måte. De fleste synes jeg imidlertid gjør en god jobb ut i fra de rammevilkårene de jobber under.

  På alle arbeidsplasser finnes det flinke og mindre flinke folk. Mange av problembarna kommer også fra splittede familier, der mor har en svært stor del av ansvaret for barnet. De mangler et mannlig godt forbilde, og responderer ofte godt på en mannlig lærer. Skolen har også ALT for lite ressurser til å håndtere de sosiale utfordringene i skolen. Barn som i utgangspunktet ikke bør være i en stor gruppe, blir tvunget inn i et regime som fungerer svært dårlig både for dem og de elevene de sitter sammen med.

  I dag er det ikke lov å sette en elev «på gangen» eller fysisk korrigere (jeg mener ikke vold selvfølgelig) en elev. Dette er en enorm stressfaktor for enhvær lærer som har en utfordrende klassesituasjon. Det å oppretholde en god læringssituasjon, samtidig som en skal håndtere utagerende atferd og mobbing er en håpløs oppgave for mange. Skal dette endre seg, må en først og fremst se på overordnede politiske og samfunsmessige føringer, samt styrke ressursene i skolen og gi lærererne bedre rammevilkår for håndtering av disse problemene.

  Om du er kvinne eller mann, så er mobbing og adferdsproblematikk en enorm utfordring i skolehverdagen.

 5. Her tror jeg vi har en blogger som har hatt en del ubehagelige opplevelser på skolen under oppveksten. Det slåes vilt i alle retninger i det håp om å treffe noen. Veldig lett å dra alle over én kam, men det er også veldig lite lurt.

  Min erfaring er faktisk tvert i mot hva Hildegunn sier i innlegget sitt: Kvinnelige lærere tar oftere tak i mobbing da de synes dette er en forferdelig ting (morsinstinkt). Mannlige lærere mener generelt sett at barn er barn og lar de ofte få holde på.

 6. «Vi trenger lydisge og dosplinerte elever» Og du trenger kanskje noen år til på skolen? Norsk var kanskje ikke din sterkeste side?

 7. Veldig bra innlegg, Arild..!

  Men huff, Hilde Gunn kan umulig være riktig smart. Dette samma skal sies om Mona Vanessa- for å hevde at foreldre ikke skal ta hovedrollen i deres barns oppvekst blir bare for dumt..?

 8. Nå Hildegunn, nå må du svare; for dette forvirrer meg.

  Hvor mange av personene som komenterer på bloggen din er egentlig deg selv?
  Har jo skjønnt at du opererer under mange navn for å fremme det satiriske poenget (dog ikke alltid like gjennomført), men er det sånn at du også er noen av de personene som skal være den «staute» motpolen? Er du også egentlig Arild? Er du i tillegg både Marit og Vetle? Nekter å tro at såpass velformulerte personer ikke skjønner at dette bare er satire. Og sist men ikke minst, er jeg Hildegunn? svaret på det er nei:)

 9. Jo mer jeg leser av innleggene dine Hildegunn jo mer overbevist er jeg om at du har en eller annen form for psykose, og du burde dra å snakke med legen din. Dette er ikke ment negativt men seriøst.

 10. Hildegunn: Alle vet at den Norks skolen er verden’s DÅRLIGSET på pisa rankingen!

  Her er PISA-rankingen for 2009:
  http(kolon,slash,slash)www.pisa.oecd.org/dataoecd/54/12/46643496.pdf

  Så vidt jeg kan se ligger Norge på 12. plass av 65 OECD-nasjoner.

  Hva har du å si til det Hildegøy?

 11. Jeg fatter ikke att ikke alle sjønner hvor my sossialismene har ødelaggt for kirken og skolen.

  Kvinner har ingenting å gjøre som lerere eller som elever på skolen.

  Jesus sa dette.

  Håper at Siv ordener opp i det hitlersossialist skolensvesenet har ødelagt.
  Jens har nesten jort NORGE værre å bo i enn de landene i afrika er der med.Jeg får mye mindre penger fra NAV enn før og alle nye landsmenn.

  Sint.

  Men Siv ordener op i det, vet dere 😉 🙂
  MEd jesus på laget er SIv uovervinelig! FRP 2011

 12. Satire ?

  når 99 % av de som leser på innleggene synes Hildegunn fremstår som (p)syk/idiot så er det ike lenger satire. Er ikke publikum det er noe galt med da veitdu.

  Satire kjenntegnes med humor, er ikke mye humor i disse innleggene. Fortsatt grunn nok til å oppsøke legen din hildegunn/arild.

 13. Hildegunn: Alle vet at den Norks skolen er verden’s DÅRLIGSET på pisa rankingen!

  Her er PISA-rankingen for 2009:
  http(kolon,slash,slash)www.pisa.oecd.org/dataoecd/54/12/46643496.pdf

  Så vidt jeg kan se ligger Norge på 12. plass av 65 OECD-nasjoner.

  Hva har du å si til det Hildegunn?

 14. Arild,
  Tøysekoppen. Du vet da godt at hele internett er kontrollert og sensurert av sosialist-nazist-naturist-pianist-kommunist-despotist-maskinist-dumme-dumme-slemmingene, så man kan ikke stole på slike statistikker man finner på nettet.

  Jeg stoler ihvertfall kjempemasse mer på Hildegunn.
  På PISA-rankingen er norsk skole verdens dårligste, uansett, så det så!

 15. Jeg ler meg ihjel!
  Maken til tøv, hjelpeløse formuleringer og hyppige skrivefeil som det «Hildegunn» presterer skal man lete lenge etter.

  Men underholdende, det er det!

 16. @Knakkwurst og Bård…
  Obvious Troll is obvious…

  Ingen kan skrive så dårlig norsk uten at personen gjør feilene med vilje. Hadde jeg vært så grammatisk retardert som Mona Vanessa utgir seg for hadde jeg ikke turt å skrive noe som helst innlegg, i noe som helst forum. Men på den andre siden så kan det jo være Hildegunn som var lei av å bli eid av alle som poster på bloggen hennes, så hun utga seg selv som Mona Vanessa…

  Who knows?!

 17. Avgang 🙂 igjen….denne orddelingen er visst vanskelig for mange. Er det de kvinnelige og sosialistiske lærerene sin feil det også?

 18. «Alle vet at den Norks skolen er verden’s DÅRLIGSET på pisa rankingen!»

  Oh, the irony…

  Én setning, 12 ord, seks skrivefeil.
  Tiltross for at påstanden i setningen er feil, greier Hildegunn likevel kunsstykket å sannsynliggjøre påstanden med denne setningen. Finurlig!

 19. Du lyver om statistikken. På tide du forklarer deg. Norge er nr. 12 av 65 land, og ikke dårligst. Så hva sier du? Klarer du å innrømme dine feil?

 20. Unnskyld, men er ikke nettop den lærerens løsning, om at de sterkeste elevene hadde et ansvar for å beskytte den svakeste
  en sosialistisk ide ?

  Personlig er jeg usikker på om læreren handlet riktig,
  enhver burde være ansvarlig kun for sine egne handlinger,
  og burde ikke straffes for andres misgjerninger.

  Resultatmessig derimot var vel metoden ikke dum,
  dersom han faktisk fikk med disse elvene på det.

  Vet at jeg selv, om jeg hadde vært på det møterommet som elev
  (ville nok egentlig ikke tilhørt det popularitets-sjiktet)
  nok ville jattet med, latt som en uke eller to,
  og så latt det gå i glemmeboken.

 21. Hei Hildegunn.

  God blogg, med mange og godt presenterte poeng. At rettskrivingen ikke alltid er den beste, skal du ikke ta så tungt. Det er viktigere at meningen kommer godt fram, – og det gjør den.

  Han derre KnakkWurst-tøvpeisen skal du bare ikke bry deg med. Skal en fortelle andre noe om rettskriving, bør i alle fall et innlegg på et par-tre små linjer være feilfrie. Og det klarte han ikke:

  «Og du? Ta med Hildegunn er du snill».

  Spørsmålstegnet i setningen hører ikke hjemme i korrrekt norsk rettskriving. Så da så . . . .

  Hildegunn: Stå på! Det er jenter som deg Norge trenger flere av!

 22. Hai jai like dinn blogg! Veldi gått skrev å god kultur med mange vitkige spørrs mål også svar…….

  PS: Kan jai få svarr på vilken dop du bruke? Jai må ha også det :-p

  Jai vere din Med folger for altid.. Takk for jai.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *