Sosialismen’s og Nazismen’s grusomme fellestrekk!!

Sosialistene er ofte ute og beskylder sine motstandere for å være nazister og facister. Men er den egentlige grunnen til denne voldsomme hetsen av nazismen egentlig at sosialistene vil ta fokus bort fra sosialismen og najsonalSOSIALISMENs mange fellestrekk? Jeg er ikkei tvil om at dette stemmer!!

At sosialistene forsøker å skyve perversitetene i sin egen ideologi over på andre er jo ikke noe nytt fenomen, det har de blitt avslørt på før!

Man kan jo liste opp en lang rekke saker der sosialismen og nazimen er helt på linje!:

1. Ett totalt hat mot jødene og Israel. Den frie, demokratiske staten Israel har blitt motarbeidet av sosialismen fra første stund, sosialismen har heller tatt side med de barbraske araberlandene! Nazismens jødehat er historisk dokumentert. Både nazismen og sosialismen ønsker å knuse jødene!

2. Både sosialismen og nazismen hater frihet. For disse er mennesket bare en brikke i elitenes spill, som kynisk brukes for å oppnå målsetniger i de perverse ideologiene som begge typer sosialister følger!

3. USA-hat! USA er den frie verden og den vestlige sivilisasjon og demokratiets forsvarere! Den insatsen USA har lagt ned for oss alle, uten å kreve noe til gjengjeld er fantastisk!, men dette innrømmer ikke sosialstene! De hater USA fordi USA er en garantist for Frihet og Demokrati, verdier som sosialistene og nasjonalsosialismen hater!

4. Støtte til muslimsk islamisme! MEd barnehagelogikken «fiendens finder er våre’s venner» støtter sosialismen opp om grusomm islamistisk terrorisme! Det kun for å markere sin motstand mot de vestlige verdier!

5. Historieforfalskning! Noen sosialister hyller Hitler og Himmler, andre sosialister hyller despoter som Stalin, Mao, Allende, Pol Pot og Castro. Vrangviljen til å se historien slik den egentlig er er nok ett eksempel på likskapen mellom de to retningene av sosialismen!

Og listen går selsagt bare lenger og lenger! Vi må rope varsko mot sosialistenes antidemokratiske historie og framtid! En stemme til FRP er en stemme mot totalitærisme og barabari og for demokrati og frihet!

Annonser

123 tanker om “Sosialismen’s og Nazismen’s grusomme fellestrekk!!

 1. Det er da fantastisk at du holder foredrag om historie og politisk idehistorie for oss uten å ha filla peiling på noen av delene. Fornøyelig ville det vært om det ikke var så tragisk….

  La meg ta tak i en av dine påstander først:

  «1. Ett totalt hat mot jødene og Israel. Den frie, demokratiske staten Israel har blitt motarbeidet av sosialismen fra første stund, sosialismen har heller tatt side med de barbraske araberlandene! Nazismens jødehat er historisk dokumentert. Både nazismen og sosialismen ønsker å knuse jødene!»

  Dette er ren løgn, eventuelt total kunnskapsløshet, fra din side. Nazismens jødehat er historisk dokumentert, det er sant, nazistene begikk grusomme overgrep mot jødene. Resten av våset ditt er idiotisk.

  Du skriver:
  «Den frie, demokratiske staten Israel har blitt motarbeidet av sosialismen fra første stund, sosialismen har heller tatt side med de barbraske araberlandene!»

  Hvor i H»#¤%&e har du fått noe så feilaktig fra? Du kan ikke ha lest ett eneste sannferdig ord om Israels historie! Sosialister verden over så med håp mot Israel som så ut til å ha klart å finne en sosialistisk «tredje vei». Kibbutzbevegelsen som i høyeste grad er sosialistisk ble studert flittig av vestlige sosialister.

  Israel mottok forresten i den første tiden hjelp fra Sovjetunionen mens særlig Britene var svært skeptiske til den nye staten og Amerikanerne var meget lunkne i forhold til dem.

  Frem til 1970 årene fant du ingen sosialister eller sosialdemokrater som var imot staten Israel, tvert imot fikk Israel uforbeholden støtte fra sosialistisk side. Imidlertid snudde stemningen sakte etter krigen i 1967 da Israel gikk til erobringskrig og okkuperte land de ikke hadde krav på. Stadig flere tok etterhvert avstand fra staten Israels okkupasjonspolitikk og behandling av befolkningen i de okkuperte områdene.

  Så skriver du:
  «Både nazismen og sosialismen ønsker å knuse jødene!»

  Nazismen, ja, sosialismen nei. Det finnes intet sosialistisk anti jødisk charter eller lignende. Norske sosialister er imot staten Israels fremferd, men ikke imot jødene. Det er en stor forskjell på det, ser du ikke forskjellen så sier det mere om deg enn om sosialistene.

  Jeg kommer tilbake med kommentarer til resten av de historieløse påstandende dine senere.

 2. Reciever det beste er at du ikke skriver noe mer her eller andre steder. Du kommer uansett med bare bullshit og beviser at sosialister, kommunister, antirasister og hele den samlede venstresiden forøvrig er hjernedøde idioter.

 3. «og beviser at sosialister, kommunister, antirasister og hele den samlede venstresiden forøvrig er hjernedøde idioter»

  Hehe, meg i ett nøtteskall!

 4. Reciver: Ha, slik kunnskapsløshet kan da bare komme fra deg! HElt ærlig: har du i hele tatt fullført barneskolen?

  Du kan ikke komme her og prøve å motbevise de fakta som jeg presanterer her, spesielt ikke når dine motargumenter er saker som kun eksistere i ditt eget hode!!

 5. Ok, så du har heller ikke argumenter eller fakta, Hildegunn. Vis til en eneste troverdig kilde som sier at sosialister var imot Israel fra starten av. Problemet er at i det jeg siterte fra bloggen din presenterte du ikke fakta, så der var ingen fakta å motbevise.

 6. Hvordan stiller du deg forresten til de sosialistiske Kibbutzene, Hildegunn? I kibbutzene er det jødiske sosialister. Er de selvhatere som helst vil utslette seg selv?

 7. Du har altså ingenting annet å komme med enn usakeligheter og personangrep? Det er vel ikke annet å vente, din intelektuelle pygme!

  Det jeg skriver er fakta, hvert eneste ord! Og fakta kan du ikke motbevise!

 8. Og angående kibbutzene: Som vanlig servere du det rene tøv! I motsetning til deg er ejeg i stand til å skjønne at verden ikke er svart/hvitt!

 9. «I motsetning til deg er ejeg i stand til å skjønne at verden ikke er svart/hvitt!»

  Oi! Den var drøy… 🙂

  Men du sier ingenting om hvilken filosofi Kibbutznikene følger, er det ikke… Sosialisme?

 10. reciever du skriver historien ut fra ditt eget hode. Noe er kanskje rett, men det meste er overfladisk bullshit. Og jeg håper du er klar over det for eller er det skremmende. Du er en enkel sosialistsisk sjel som gjør alt for å farge din motstandere mest mulig brunt mens du selv står i et rettferdighetens og godhetens lys. Men jeg ser deg gjennom pisspratet ditt og din lemfeldige omgang med historien. Ill be watching you!

 11. midlertid snudde stemningen sakte etter krigen i 1967 da Israel gikk til erobringskrig og okkuperte land de ikke hadde krav på.

  EROBRINGSKRIG?????? IDIIOOOOOT. Forspillet for denne krigen var Sovjetunionens krigshissing og planting av informasjon om at Israel var i ferd med å angripe Syria og Egypt!!!

 12. Reciever i Israel er det folk av alle politiske farger og Kibbutzene er ikke bare sosialistiske selv om dette var utgangspunktet for de fleste av dem. Du roter og blander og generaliserer noe så for jævlig!!!!

 13. LRD, Israel angrep først og annekterte store landområder, uansett forspill resulterte krigen i folkerettsstridig okkupasjon.
  Du sier ellers ingenting om hva i det jeg skriver som er feil.

  Hildegunn og LRD, dere kan gjerne lese denne artikkelen:
  http://www.dagbladet.no/2009/01/19/magasinet/historie/palestina/israel/gaza/4390127/
  Mener du, Hildegunn, at dette ikke har fnugg av sannhet i seg? Jeg har langt flere kilder å vise til også, men det får komme senere, nå må jeg pleie mitt sosiale liv. 🙂

 14. Du bør lese historie, Hildegunn. En analyse som den du forsøker deg på, krever også en del samfunnsfag, inkludert politisk idéhistorie. Dernest kan du drive opplysningsarbeid.
  Jeg mener ikke at man skal være allviter for å ytre seg. Men enhver burde kunne tilpasse sine ytringer til egne kunnskaper. Det blir formye søppel her. Beklager

 15. LRD:

  Du skriver:
  «Du er en enkel sosialistsisk sjel som gjør alt for å farge din motstandere mest mulig brunt»

  Og dette skriver du som kommentar til en blogg som går ut på å farge sosialister brunt ved å påstå at sosialisme og nazisme i stor grad er det samme… Fantastisk.

 16. Ja du er sannelig et søppelhue. Israel angrep etter å ha fått sikre indikasjoner på at Syria og Egypt stod klare. Men sllike detaljer får du heller ikke med deg din mongo.Heheh Dagbladet som kilde????? Tror jeg heller leser sions vise protokoller. Du vet vel hvem som opprettet flyktningeleirene i Gaza etter 1948?

 17. Ja du er en enkel og papetisk sjel som har sine midtøstenkunnskaper fra Dagbladets mange vinklede og idiotiske artikler om Israel og midtøsten. Hva denne bloggen ellers står for drtiter jeg i. Det er DEG jeg har mest i mot. Du er sannelig den mest patetiske skribenten som noensinne har ytret seg på nett.

 18. Jeg kan ikke huske å ha kalt deg søppelhue, mongo, patetisk eller lignende, men så har jeg argumenter og kunnskaper i stedet. Neida, jeg har langt flere kilder enn dagbladet, men dagblad artikkelen var lettest å finne i farta. Hvor henter du dine fakta fra? Kan du sitere noen kilder, om du har noen?

 19. Reciever: Nei, det ville nok vært et brudd på reglene som jeg har lært ham. Kilder skal vi ikke ha noe av da det kan avlede hva den virkelige diskusjonen handler om. Og det kan jo vi ikke la skje. 😉

 20. Oda: Typisk sosialister å kalle andres meninger for søppel. Vet du, det går an å se ting for det de er, det er bare å ta av seg sosialistbrillene som forvrenger alt med denne perverse ideologien.

  Prøv å komme tilbake med noe mer enn uaskeligheter og personangrep, så skal jeg kanskje ta deg seriøst!

 21. Neste kapittel….

  Du skriver:
  «despoter som…. Allende»

  Du snakker om ham som var folkevalgt, demokratisk valgt altså? Han som ble styrtet i et blodig militærkupp støttet av USA? DU snakker altså om ham som ble myrdet av en militær diktator?

  Pinochet startet med storstilt undertrykking, tortur, drap, politisk forfølgelse, avskaffelse av ytringsfriheten etc.

  Er det ikke du, Hildegunn, som beskylder oss sosialister for å være så brutale? Men, du beskriver folkevalgte som despoter og hyller landet som innførte tortur og drap i Chile? Du er da ikke så rent lite brutal selv du, Hildegunn, om man skal tro på det du skriver.

 22. «For min del er jeg helt enig med Hildegunn. Du er en skam, reciver!»

  Hildegunns bedømmelse tror jeg vanligvis lite på, Vigridbloggen, men når det kommer fra deg bøyer jeg hodet i ærbødig skam. 🙂

 23. «Allende var en sosialistisk despot les litt historie»

  Det er jo det jeg har gjort. Benekter du at Allende var folkevalgt?

  Om Allende var despot, hva kaller du da Pinochet?

 24. Pinochet var ingen helgen men det koster å rydde opp i ett land etter sosialismen man lager ikke omlett uten å knuse egg

 25. Det jo så hyggelig at Hildegunn har fått et nytt system som gir de som har en mening som ikke er riktig en omskrivning av teksten til hva de virkelig mener. Du har sikkert forstått hva jeg mener reciever, og antagelsen er helt riktig. Noen ting sier jeg visstnok uten at jeg har sagt det. 🙂

 26. du er vel fornyd nå du har sporet av debatten med usakelighter og personsjikane men nå er det stopp jeg setter ned foten fra nå av blir det konsekvenser for sånne troll som deg bare prøv og ta følgene og konsekvesene det blir ikke hyggelog for din del skal jeg love deg din lille sosialistbæsj

 27. Du har overgått deg selv Hildegunn. Dette blir faktisk for trist til at jeg orker å kommentere det.

  Jeg må bare spørre: Tror du virkelig på dette selv?

 28. Jøss: Du er så patetisk.

  Alt jeg skriver her saklig framstilt og det er dokumenterte fakta. Ikke kom her med persosjikane og usakeligheter om du er uenig, du kan heller skrive noe saklig eller aller helst la være, din ekle gnom

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.