For sosialister er dyr viktigere enn mennesker!

Sosialistiske dyrevernere stenger tunell for å lete etter katter! Hvor absurde er ikke det? Samferdelspolitikken er gjennomsyret av slik sosialisme, folk flest kan ikke finne seg i dette! Kattene klarer seg selv, å belemre skattebetalere med slike byrder er rett og slett sykt! Veiene er til for bilister, ikke for rabiate dyrevernere!

Man må hindre slik sosialistisk trakassering i fremtiden! FRP er det eneste partiet som forsvarer folk flest’s frihet!

57 tanker om “For sosialister er dyr viktigere enn mennesker!

  1. Tja, man kan jo spørre hvordan noen kattunger har havnet i en tunell i første omgang?
    Jeg er rimelig sikker på at noen har dumpet dem der, er det slike mennesker du mener er viktigst?

  2. For et flott bilde av FRP du gir meg nå.

    Er vel kanskje ingen hemmelighet da, freppere er ikke spesielt glad i andre mennesker og hvertfall ikke dyr.

    Den eneste friheten FRP forsvarer er retten til å oppføre seg som en idiot.

  3. Pusita: Dyr er fra naturens side underlagt menneker. Næringskjeden, vet du. Dyr som hverken har nytte- eller underholdningsverdi kvitter man seg med. Å tillegge dyr menneskelige egenskaper er bare noe som rabiate «dyrevenner» som deg gjør.

    Ketil: Typisk sosialister å avspore debatten med uaskeligheter og personangrep. Men der evner vel ikke bedre, inteligenshemmede som dere er?

  4. Du må ha et trist liv dersom du virkelig står for det du skriver? Jeg håper du, eller andre som bryr seg om deg, hjelper deg å søke hjelp. Tankegangen din er ikke riktig bra.

  5. Mimm: Er du så tilbakestående at du ikke evner å ta opp tema, men utelukkende må komme med personagrep! Det er du som trenger hjelp, Klinikken for åndssvake som du holder til på er tydligvis underbemannet siden de gir deg internetttilgang!

  6. Jeg mente det overhodet ikke som et personangrep, det jeg skrev var seriøst. Du virker innmari sint på noe eller noen.

  7. Det er Dyrevernlaget Indre Sogn som har fått vegvesenet til å stenge tunnellen for å lete etter noen kattunger som sannsynligvis er dumpet der av mennesker uten empati. Kattungene klarer ikke seg selv. De klarer ikke å finne mat og trenger hjep til å komme til mennesker som kan gi dem et bedre liv enn det de uansvarlige tidligere eierne ga dem.
    De tidligere eierne burde straffes etter dyrevernloven med betinget fengsel opp til 3 år.
    Så vidt jeg vet så er ikke dyrevernlaget sosialistisk. For noe tull !

  8. Overskriften er enormt urimelig og enormt usakelig!

    Dessuten, hvordan kan man få seg til å skrive at det å vise omtanke for dyr er sosialistisk trakassering??

    «FRP er det eneste partiet som forsvarer folk flest’s frihet!»..frihet til å mishandle dyr?

  9. Inger: «Dyrevern» er en typisk sosialistisk fritidssyssel. At de involverte er sosialster er en påstand jeg absolutt har dekning for!

  10. er du syk? eller oppmerksomhetssyk. jeg er ikke sosialist, men tror de fleste er glad i dyr. jeg hadde ikke stengt tunellen om du var inni den.

  11. Yngve: For uten om din usaklige personhets så har du nettopp bekreftet påstanden i overskriften min. Nå er du vel fornøyd?

  12. Du burde legge ned denne bloggen før hele Norge har oppfattet hvor utrolig tjukk i hue du er!! Klarer du ikke selv å se hvor dum alt det du skriver er?… Du gir sosialistene skylden for absolutt alt her i landet uten saklige grunner for det…. Tror ikke du har noe serlig peiling på hverken samfunn eller politikk, og er drittlei av å se bloggoverskriftene dine poppe opp på vg og aftenposten hele tiden… Og er temmelig sikker på at avisene kun legger frem dine blogger for at folk skal få seg en god latter, men dette er i lengden kun blitt tragisk…

  13. Kommentar til:
    >»Elin: De usakelige personagrepene dine er ikke vekommen >her. Mer hets fra din side, og det vil bli konsekvenser!»

    Når du blogger såpass kontroversielt som du gjør må du regne med at folk reagerer. Du er rimelig langt utenfor det som regnes som normalt blant folk flest, og da vil du få slike inlegg. Ingen grunn til å begynne å true med konsekvenser, hva nå enn det måtte være. Mere munnhuggeri fra det mørkebrune rommet på ytterste høyre fløy?

  14. Bra innlegg. Dyrevernarar er ikkje gode i det heile tatt. Selfølgelig bør ikkje folk dumpe kattane sine, men heller ta livet av dei på ein skikkelig måte om dei ikkje vil ha dei lengre. Men det bør ikkje bli unntakstilstand om eit par kattar forvillar seg inn i ei tunell, og eventuelt blir nedkøyrd.

  15. Knut: Jeg er alltid åpen for mine leseres tilbakemeldinger. Jeg setter stor pris på dem!

    Men når folk kommer med regelrett personhets og ikke sier noe som helst om den aktuelle saken så har jeg rett til å reagere!

    Se for øvrig mine kommenteringsregler.

  16. Hei, dere tenker ikke på at også mennesker kan bli skadet og da? Hvis kattunger kommer ut i veien er det mange som instinktivt vil reagere med en unnamanøver….. og hva kan skje da?

    Uansett synes jeg det er greit at vi mennesker hjelper dyr. Hva gjør det å vente en halv time. Vi har ikke så dårlig tid!

  17. Jeg vil gjerne høre din argumentasjon for påstanden om at dyrevern er er en typisk sosialistisk fritidssyssel. Dessuten burde du strengt tatt passe deg for å anklage andre for personhets, du topper lista så vidt jeg kan se.

  18. Hildegunn, jeg synes du gjør en god jobb i å provosere og å få folk til å engasjere seg. Men dette var vel kanskje en no-brainer? Alle liker å være med på å redde søte kattunger…

  19. Måten du skriver på tilsier at du har et stort problem med personligheten din og jeg håper du ikke rekker å gjøre alt for stor skade på mennesker og dyr rundt deg før du blir innlagt og får hjelp. Det er virkelig skummelt å se at det finnes slike folk som deg som går fritt rundt i samfunnet 🙁

  20. Det å stenge en tunnel pågrunn av noen kattunger var litt dryt.. Men det virke som at norge begynne å bryr seg mer om dyr.. Og det syns jeg det skal bli mer av.. Men kanskje gjøre noe med mer alvorlig saker.. Uansett jeg foretrekker dyr fram for mennesker.. Dyr dømmer iallfall ikke etter utseende og de er mer åpen om andre de ikke kjenner..

    Dyr framfor mennesker!

  21. Vettige folk burde skjønne at dette også gir en viss risiko for ulykker. De fleste bilførere prøver å unngå å kjøre på dyr i veien.
    Syntes det er helt feil å vinkle det inn på politikk. Er medlem i Frp,men holder ikke med denne bloggeren selv om hun er det.
    Tiltaket virket meget godt vurdert,og som skrevet på VGnett,så stenger de tunnelen kun i perioder.
    Håper de finner kattene.

  22. Vel, jeg er ikke under noen omstendigheter sosialist på noen måte, men ser likevell ingen problemer med å stenge tunellen litt for å lete etter noen stakkars kattunger en eller annen patetisk og ynkelig person bare kaster ifra seg der inne.
    Og det verste er at det følger omentrent ingen straff med dyremishandling. Er man så patetisk at man finner glede i å plage dyr bør man stenges inne i lang tid og få psykisk behandling.
    Det samme gjelder disse mentalt ustabile «superkule ghettosmurfene» som farer rundt i byene og bestialsk dreper nabokatta eller hunden. Hva faen feiler det slike folk?

    Og jeg skjønner ikke hvor du finner det nødvendig å reklamere for FrP ved å klage over at noen stengte en tunell for å hjelpe kattunger? Helt ute av sammenheng og usaklig… Blir som å snakke om hvor stygt det er med varm melk, man burde heller bruke spader fra Jernia
    Du er en av de idiotene som lager gir folk et inntrykk av FrP!

  23. Virker ikke som du vil kommentere det alle sier om trafikkulykker, noe jeg synes var et veldig godt poeng forresten. Litt redd for at du har driti deg ut eller?:P
    Synes også at du er den verste her til å hetse leserene av bloggen din, som forresten er skikkelig sugen

  24. Jeg stemmer på Frp og bruker mye av min fritid til å hjelpe dyr. Prøver du å blande inn Frp slik at flest mulig mennesker får avsky for partiet? I såfall er du gjennomskuet!
    Klart man skal hjelpe kattungene i tunnelen.

    Håper du skriver på denne måten for å få oppmerksomhet på bloggen din, kjeder du deg i ferien kanskje?

  25. Dette er utrolig bra gjort! Jeg håper vi kan få til et dyrepoliti her i Norge som tar seg av sånne saker oftere enn det som blir gjort!

    Stakkars små hjelpeløse dyr! Det er forferdelig at noen i det hele tatt ikke har empati for disse små og uskyldige skapningene!

    Flott at tunellen blir stengt til de finne kattene, eller er det bedre at de blir kjørt ihjel av en bil slik at de dør og personen som kjørte på kattene kanskje vil slite lenge med skyldfølelse?

  26. HILDEGUNN SKREV: «Sosialistiske dyrevernere stenger tunell for å lete etter katter! Hvor absurde er ikke det? Samferdelspolitikken er gjennomsyret av slik sosialisme, folk flest kan ikke finne seg i dette! Kattene klarer seg selv, å belemre skattebetalere med slike byrder er rett og slett sykt! Veiene er til for bilister, ikke for rabiate dyrevernere!

    Man må hindre slik sosialistisk trakassering i fremtiden! FRP er det eneste partiet som forsvarer folk flest’s frihet!
    »

    Hva pokker mener du med dette! Det du skriver er absurd og direkte frastøtende!

    Disse kattene klarer ikke seg selv inne i en tunel og uansett så kan de risikere å bli påkjørt! Er det det du vil?Driter du i dyrenes skjebne?
    De fleste mennesker er dyrekjære og vil gladelig vente noen ekstra minutter på å kjøre gjennom denne omtalte tunellen dersom de vet årsaken til at den blir stengt!

    Veiene er til for bilister ja, men det ferdes dyr langs disse veiene og dette bør vi ta hensyn til.Noen frivillig mens andre dyr helt ufrivillig! Skjerp deg Hildegunn, du skriver svada! Hvor mange har gitt deg medhold?

    Du virker som et meget egosentrisk menneske!

  27. Du snakker om personangrep og hetsing mot deg, Hildegunn. Men det lille jeg har lest av deg har jeg sett at du kaller folk både åndssvake, rabiate dyrevenner, intelligenshemmet, osv. Diskuter mindre mot deg selv.
    De er små kattunger som ikke klarer seg på egen hånd. Selvfølgelig, så ekkelt at de som skal gjennom tunnelen må vente en halvtimes tid, for så å få kjøre gjennom. Tenker du virkelig så ensformig at du påstår at kattene ikke fortjener å letes etter? Sett deg selv i en slik situasjon, og tenk på at det er faktisk noen som er imot å stoppe trafikken en liten stund for å redde livet ditt.

    Som mange har sagt tidligere; Ta deg sammen. Når så mange er imot det du skriver bør du ta hintet.

  28. Hva med sikkerheten? alle fremmed elementer i en tunell ansees som fare for menneskers sikkerhet, da det kan føre til ulykker.

  29. Skjønner ikke hvorfor du tar sånn av for att folk reagerer på ditt inlegg, det er inhumant.
    Nærinskjedeng gjelder ikke mennesker, eller er du så blind att du tror vi fortsatt har noe med naturen å gjøre?
    De kattene er i fare for sitt liv og for andres, eller er det så vanskli å sette opp ett scenario der en katt kommer løpende ut i veien og en bil må svinge vekk og derifra skape en stopp som skaper fler sinte reaksjoner?
    Ibland er det latterli hvor trangsynte enkelte mennesker er.

    Uansett så er ditt inlegg ikke noe mer en ett forsøk på at sende ut gratis propaganda for FRP.

  30. Hildegunn sier: «Dyr er fra naturens side underlagt mennesker». Dette argumentet er som et ekko fra en mørk fortid, der mennesker brukte påstanden om mindreverd for å forsvare slaveriet, fordi det var bekvemt og nyttig for dem å tviholde på vrangforestillingen om den overlegne hvite rase.

    Fortsatt er det noen som lider av vrangforestillinger om egen overlegenhet, men nå er det hovedsakelig rettet mot dyrene. Forskning (og erfaringer) viser at dyr har komplekse følelser – som sorg, glede, redsel, kjærlighet, empati – og et nervesystem som er likt vårt eget. Det er dermed ikke grunnlag for å hevde at dyr er underlagt mennesker. Dyr er utnyttet og undertrykt av mennesker, slik folkegrupper også har vært gjennom historien, men deres egenverdi påvirkes ikke av at samtiden eller enkeltpersoner har et nedverdigende syn på dem.

  31. Enig med Hildegunn, for disse undertrykkende sosialistene er dyr åpenbart viktigere enn mennesker, på Tromsø Flyplass i går satte en 39-årig finnmarking seg ned for å drite. I avgangshallen. Hva skjer? Jo, han blir ARRESTERT! Ville dette skjedd om en katt hadde gjort fra seg offentlig? NEI!

    Å drite hvor man vil er en menneskerett, må man så må man. I denne fascistiske politistaten a la Sovjet-Gulag tar man ikke hensyn til mennenskets behov, stem på oss og jeg lover at det skal bli masse dritt i de neste fire årene

  32. Zildete, jeg ser at du tydeligvis ikke har katt selv, så du kan vel ikke vite at katter bruker å gjemme seg for å gjøre ifra seg, og så grave det ned….
    Det lavpanna oppkastet der, kan du tørke opp igjenn

  33. Che, hehe, for inntil fire år siden hadde jeg aldri mindre enn fire katter av gangen, nåvel, de gjemmer seg ikke akkurat om de har et fast sted å gjøre fra seg i heimen, men graver vel og lenge gjør de, selv om jeg ofte bare brukte avispapir (Aftenposten, forøvrig) i stedet for (katte-)sand i kassa deres. Men katters avføringsvaner var vel ikke akkurat poenget i mitt innlegg..

  34. Håper de finner ut av hvem disse menneskene er som har satt fra seg uskyldige dyr inne i en trafikert tunnel! (ikke for at jeg tror at det blir funnet ut)

    Hva er det som får folk til å gjøre slikt noe?

    Dersom de ikke vil ha kattene de engang anskaffet så gi dem bort, sett dem utenfor en dyreklinikk eller utenfor dyrevernets lokaler!

    Ikke pin dyrene på denne måten!!!! Når noen idiotiske «mennesker» makter å gjøre slikt noe, kunne dem vel heller slått dem ihjel med et øksehugg,det er tross alt mere humant og mindre

    At tunellen ble steng er et kjempebra steg nærmere dyrenes rettigheter! Veldig leit at de var døde!

    Skuddpremie på de som satte ut disse stakkars kattene og alle andre som gjør tilsvarende!!!!

  35. Nå har jeg titta litt på den her bloggen din, Hildegunn.

    Så flott at du mener at du sier akkurat det du har på hjertet.
    Det er jo en tulleblogg, det har jeg forlengst skjønt 🙂

    men HVIS det ikke er en tulleblogg; hva er poenget med skrive og kaste så mye drit om sosialistene og det de står for, fremfor å fremheve det du selv står for? Det var noen oppe her som skreiv at det virker som du hater noe eller noen.. Det skjønner jeg at de skreiv, du skriver jo bare tull og drit og voldelig.

    Men igjen – kjempebra tulleblogg! 😀
    jeg lo masse!!

  36. Inlegget ditt Hildegunn var vel ment ironisk? Om du mener det du skriver er du rett og slett et ondt og dumt menneske!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *