Norge bør vurdere militær reaksjon mot Kongo!

Det kommer frem sjokkerende opplysninger fra rettsaken i kongo for tiden! Den Norske stat kreves for ufattelige pengebeløp, og pålegges skyld som en part i det som skjedde. Det er jo en skandale. Den Norske stat må regarere! Men kjenner vi sosialistregjeringen rett så er den helt ute av stand til å svare for seg!

Sosialistene bærer all skyld for den nåvernde situasjonen. Gjennom å stadig legge seg på rygg og nekte å stille krav til personer fra den tredje verden tror nå Kongo at de kan kreve penger fra Norge! Hvorfor ikke, her til lands har da alle utlendinger sugerør i statskassa! Som man høster sår man!

3038 millioner kroner krever de, da de mener at de tiltaltes bakgrunn i Kongens Garde er bevis for at de er norske soldater! Disse menneskene mangler totalt innsikt i norske forhold! Garden er ingen militær avdeling, men en styrke for dans og musikk og gutter og jenter med fjær i hatten! Altså ett typisk eksempel på sosialistenes militærpolitikk!

Det norske forsvar er ødelagt! Om vi hadde hatt ansvarlige politikere så hadde man ikke sett Norge blitt herset med på denne måten! Da hadde afrikanerne visst at slike påstander ville fått konekvenser!

Og konskvenser bør det få! De norske, etter all sannsynlighet uskyldige misstenkete, burde vært hentet ut med makt for lenge siden. Men sosialistene nekter selvsagt slikt. Afrika er og har alltid vært den hvite manns byrde, noe denne saken beviser! Afrikansk rettsytem er en vits, fyllt av inkompetanse og gestikulering!

Kongo har nå til og med fornærmet Kongen. Jeg mener vi ikke kan tolerere mer! Vi må sette hardt mot hardt, hente ut de tilltalte og vise Kongo hvem som er den sterke part i konflikten! Norske bombefly mot bananer og steinkastere, det hadde visst dem! Men selvsagt er en slik rettferdig reaksjon noe man aldri vil se fra sosialistisk side!

144 tanker om “Norge bør vurdere militær reaksjon mot Kongo!

  1. Veldig enig med deg. Kanskje det er på tide å sende inn spesialstyrker og hente gutta ut? Skyldige eller ikke, når vi støtter myndighetene der nede med såpass mye penger bør vi kunne forvente rettssikkerhet, også for nordmenn som er på tur!

  2. Selv om jeg ikke er enig i ordlyden må jeg si meg enig i poenget ditt. Norge burde bruke spesialstyrker for å redde ut disse to.

    Kongo bruker dem kun for å presse penger av staten og familien. Samtidig er det borgerkrig i Kongo og fæle forhold, de får ikke en rettferdig rettsak og er en del av et innenrikspolitisk spill i Kongo.

    Er godt å se at det er noen som har åpnet øyenene for hva som må gjøres. Hvorfor har vi egentlig spesialstyrker, hemmlige tjenester og UD om de ikke kan redde nordmenn med makt når alt annet har feilet? Vi skal vel ikke la dem lide under andres land steinalderlovverk og soningsforhold?

  3. flau over at Norske politikere ikke har baller.. send ned noen da! ikke la de hersje med oss, nå også kongen! hvor mye skal til før kongo får beskjeden Nå er det nok!!!

  4. Helt enig! Dette begynner jo å bli helt ufattelig skremmende. Kan virkelig oppegående, voksne folk tenke på denne måten?? Mener de virkelig at dette høres realistisk ut i deres ører?
    Nå må Norge reagere, for dette er jo helt sykt…..Men en ting jeg lurer på: er det ingen der borte som forsøker å forklare hvordan ting henger sammen her i Norge? Og hva med dette bildet av journalisten fra Drammens tidene? Er det ingen der borte som får gjort noe med de overtrampene som skjer i retten? Dette er jo direkte lovbrudd. En rettsak skal vel gå rettferdig for seg uansett hvilket land du er i, og er det da ingen som passer på at de lovene blir fulgt? Jeg høres sikkert fryktelig naiv ut nå, men vil veldig gjerne at noen som forstår seg på dette, kan gi meg svar….

  5. Usaklig hele gjengen her! Bruker man spesialstyrker for å hente de ut vil det i hvertfall skape problemer. Da sier man jo automatisk at de tilhører Forsvaret.

    Kravene som stilles er helt latterlige, og uten bevis. Det er bare å ta saken videre til Haag og få en skikkelig domstol som ikke godtar påstander som bevis.

  6. Hvorfor i helvete reagerer ikke myndighetene? VÅKN OPP!!! De prøver å pule oss i ræva, og den norske stat sitter klar med glidekremen…

  7. Okey nå leser jeg at mange sier seg enige i å redde de ut osv…
    Dillemaet: Feiler oppdraget så blir det bare værre for de to stakkars.
    La «rettsaken» gå sin gang, med det syke,urealistiske,etc erstatningsbeløpet.
    Anker de videre og ender opp i Haag så er sjangsen der større for at de faktisk blir frikjent (regner jeg med); så jeg mener at det er bare å smøre seg med tålmodighet.

    Rettelse for artikkelen:
    Det er 3038 milliarder vi snakker om… Et stykke over det som er i oljefeltet vårt.

  8. Eg er totalt enig med at vi burde hente ut dei tiltalte, og heller jevne dette latterlige forsøket på en rettsal med jorden, og heller kalle opp en internasjonal domstol (som dei kaller seg selv), og heller ta rettsaken der!

    kongo viser med dette total frekkhet, samt sin korrupte side og krigs/mords lyst.

    Eg mener og oppmuntrer alle til å boikotte kongo i alle sammenhenger, og stoppe samtlige støtteapparater som sender støtte i noen som helst form til kongo.

    Rettsaken er tull ifra ende til en annen

  9. Dere er jo faenme helt sinnsyke, gå til krig sier dere? Vær-så-god, gjør litt nytte for dere dere forbanna verdiløse grineunger, klager på at man ikke gjør noe mens dere sitter på ræva selv forann dataen og har det godt. Reis ned der selv og hent dem ut om du tror det er så lett.
    Om du virkelig tror det bare er å gå til krig mot et land så må du jo være sandblåst oppi pappen. Greit nok, er enig at vi bør gjøre noe, men hva kan man gjøre? Gå til krig, joda, flott, så blir enda flere mennesker drept der nede, som de ikke har det jævelig nok fra før. Er ikke bare å valse inn i et land med spesielstyrker, og kan love deg at det er mange soldater i området. Mulig ikke vi tar så mange tap, men å slakte et mindre sivilisert land (i form av deres soldater) løser ingenting.

    Krig er ingen løsning, og det er det dere forslår. Selv om dere prøver å kamuflere det som at det bare er å sende inn noen elite styrker. Slutt å se på film og vær realistiske!

  10. At denne saken er drøy, det finnes det ingen tvil om. At du tydeligvis går på noe som står på listen over illegale stoffer finnes det heller ingen tvil om. Uttalelsen din, «Afrika er og har alltid vært den hvite manns byrde», viser ikke bare hvor inkompetent du er, men det viser også at du er like rasistisk som disse menneskene som fører denne saken i Kongo akkurat nå. Du burde virkelig sette deg litt inn i afrikansk historie, og når du leser om kolonitiden og slavehandlen, ja, da vil kansje selv du fatte hvorfor afrikanere reagerer på denne måten når «hvit mann» kommer å blåser hodet av sine egne.

  11. Tenk hvis Norge skulle krevd penger for alle meneskene som blir drept av innvandrer. Da hadde vi hatt en god del ekstra penger.

    Nei, nå må noe gjøres. Send inn spesialstyrker å få nordmennene hjem å la de få en passende straff her. Siden de ikke får en rettferdig rettsak i Kongo.

    Jeg tror Norge er dum nok til å gi Kongo penger, men ikke fult så mye som de krever. Er svært redd for det. Siden Norge er ALT for snill.

    Peace out..

  12. Norge gir i overkant av 140 millioner kroner i diverse hjelp til Kongo årlig, disse utbetalingene bør opphøre. Videre så bør nordmenn i Kongo oppfordres om å forlate dette landet. Kongolesere i Norge bør utvises. Å kreve -seks- norske statsbusjett i løsepenger for gislene er vannvittig. Norge bør be andre land om å også bryte forbindelsene med regimet.

  13. Sånn går det når to wannabe Ramboer synes det kan være spennede å fyke rundt i junglen og skyte «negere» Hadde de hatt litt omløp i huet hadde de ikke sittet der de sitter..sorry.. jeg tror ikke de er uskyldige. Jeg mener ikke at de fortjener dødsstraff. Men de har redet, nå ligger de.

    Om de blir drept bør Norge umiddelbart utvise alle Kongolesiske diplomater og sette igang andre tiltak for å vise at slikt ikke tolereres. At Kongos rettsvesen på hopper rundt som noen, beklager at jeg sier det, apekatter og lager en fadese av noe som igrunn kunne være en viktig sak mot slike hobby soldater er tragisk. De er blendet av sin egen griskhet. Om disse folkene hadde vært norske spesial soldater hadde de nok ikke hoppet rundt i busken med ID fra HMKG. FSK er et univers unna disse nissene når det kommer til proffesjonalitet og taktikk.

    Om de faktisk får dødsstraff, og kun da…burde vi kanskje sende inn FSK for å gi Kongo en smak av hva som er resultatet når ekte spesialsoldater fra Norge setter foten ned. Men…uansett…disse to soppene burde stilles for riksrett hjemme for å dr det norske flagget gjennom møkka på den måten de har klart her. TIPS til Kongo…mens dere er i gang med deres flotte krav.. hva med å kreve noe mrd fra Frankrike siden han ene heter French…det er jo like mye hold i det argumentet som de andre.

    6Mill til bileier… faen…er det en som jobbet i Oslo taxi og er tatt for taxisvindel som vil ha hevn?

  14. selv følgelig militær aksjon mot kongo.vi har de mest kompetente soldater for spesial oppdrag de kalles fsk.de gjør internationale opprasjoner.blant annet i afghanistan.så en oppfordring til staten å sette i gang en opprasjon og få dem hjem.slutte og bidra med penger til kongo.eller humanitær hjelp osv osv.dette er hva piratene i somalia holder på med.lat sabber hele gjengen.

  15. Hva er planen til kongo tro, om vi ikke betaler?
    Snakker vi krigsærklæring?

    93,500.000 ca. (2004) det er da kongos offisielle. forsvarsbudsjett, 93,5. Mil USD.
    6,200,000,000 USD, det er Norges ofisielle budsjett. i hennhold,
    6200 VS 93,5
    Litt utdatert, men tviler det har blitt gjort store forandringer der.

    Kan bli aldri så artig det ja!
    Seff, det er vell ikke verre enn å få landet en mil man(Kongo kan faktisk teoretisk mønstre 11 mill tjenestedyktige) via et par lasteskip på norskekysten, så kapitulerer vell vår kjære regjering TVERT, av frykt for å bli stemplet som rasister og imperialister for å kjempe mot svarte….

  16. Her bør man være klar over en ting. Disse gutta er i ett land hvor de vet at alt er korrupt. De har i tillegg tatt seg inn i landet med våpen. Er de uskyldige? Og en annen ting. Når saken er ferdig og disse gutta har fått dødstraff noe de sikkert gjør så kan Norge stoppe all bistand til dette landet. Ferdig punktum. Er de skyldige så la de få dommen. Er de uskyldige så slipp de fri.
    Det beste er tross alt å holde seg hjemme.

  17. There choice to go there in the first place. They must take the consequence’s. There is no smoke without fire.

    This just a way of blackmailing Norway for some pocket money.

    Sorry boys… you made your bed so lay in it. This will all blow over very quickly.

    1st choice: Send in the troops and get them out of there. 2nd choice: leave them to there own fate as did the USA & UK with hostages in Iraq. If Norway pays out just one Kroner to these animals then other backward countries will try the same in the future.

  18. Den sanitære støtten til Kongo er ment for de sivilie, som har det så forjævelig at det kan sammenliknes som du skulle hatt hemorider i ræva di 24/7 bestående av spikermatte som avføring.

    Uansett, skal vi la folk i Kongo lide enda mere pga et korrupt rettsvesen? Det er da vi har en enda bedre grunn til å støtte dem, for du kan faenme være sikker på at de ikke har det noe godt når det er slike folk som styrer landet. Krig vil alltid gå utover sivile, og sivile burde ikke lide fordi to lykkejegere gikk inn og trodde dem kunne skaffe seg rikdom på 1-2-3.

  19. Realitycheck folkens:
    1) Bloggeier er nok ironisk i denne posten.

    2) å hente nordmennene med militær makt innebærer å erklære krig mot Kongo. Det hadde nok sett bra ut.

    3) Å stoppe uhjelp vil kun ramme de som trenger den. Det er ikke de som er skurkene her.

    4) Måten dette kommer til å ende på er: De blir dømt til døden, ber om benåding, svar uteblir, de sitter i fengsel kanskje ett år, Norge betaler de ut under bordet, og vi hører ikke noe mer om saken, for da er alt glemt.

  20. Hadde det vært amerikanere, hadde de vært hjemme for lengst…
    OG… hadde jeg vært kongoleser, hadde jeg vært flau av landet mitt og min nasjonalitet… Dette er jo den værste farsen av en rettssak ever.. men militære løsninger er nok ikke særlig lurt -selv om det kunne vært fristende! Kunne vært kjekkt å få høre de tiltaltes egen versjon av saken for en gangs skyld. Og pengekravene må man jo bare le av… de kommer jo ikke til å få en krone uansett!!! Og hvis de gjør det; er det jeg som skal være flau av å være nordmann……

  21. UD bør være veldig på vakt iforhold til hva som skjer videre her. Folk har ikke glemt Martine saken eller Tsunamien enda… om UD ikke klarer å sørge for at disse overlever og får en rettferdig saksgang, hvor de forhåpentlig vis blir funnet skyldig(jeg tror de lyver så det renner) så har UD utspillt sin rolle som departement etter min mening… hva er vi? Verdens mest tafatte nasjon?

  22. Norge takler saken helt fint som det er nå, de lar Kongo drite seg ut for internasjonal presse, og det er ingen fare for de to nordmennene på nåværende tidspunkt. Så lenge saken kjører i en eller annen form bør de forholde seg passive.

    Å sende inn FSK for å hente dem ut er det tåpeligste man kan gjøre. For det første vil det nesten garantert koste liv, inklusive norske, for det andre er det tett på å innrømme skyld i manges øyne.

  23. Så snart de norske styrkene viser seg vil omtrent hele den kongolesiske hæren gå over til vår side fordi de tror de vil få mer betaling og bedre behandling der.

  24. Dette er skremmende lesing….
    Jeg kan ikke skjønne at det er så mange som støtter hva denne utrolig usakelige bloggeren skriver.
    Du har vel dessverre ikke noen som helst peiling på politikk (eller vanlig mennesklig oppførsel for den saks skyld)

  25. Grim, stapp en hestkuk i kjeften din og ti stille, du har ikke peiling. Vet du hva som skjedde med Amerikanske gissler i Irak? De ble etterlatt til seg selv, og det er fakta faen.

  26. Synes vel egentlig det er nok krig i verden jeg da, og det ville nok bare gå utover flere sivile OG uskyldige, ikke minst. Men, enig på noen punkter. Kongo har overreagert -veldig! Jeg hadde vært flau, hele saken blir ei eneste stor skrøne.

  27. vedrørende «å la Kongo drite seg ut for all verdens presse»
    Denne saken er ikke nevt i en bisetning i noen av de større internasjonale mediene. Ikke engang i Sverige. Det er ingen vits i å la dette få noen oppmerksomhet i det hele tatt, for det er bare et spill for å få penger.

  28. Jeg synes ikke at jeg har lest noe som helst fra myndighetene her. Hvis gutta er skyldige: kule i panna. Men det må bevises på en ordentlig måte.

  29. Terese: Er vi ikke i mot dødsstraff i Norge? Skal vi virkelig la våre landsmenn bli dømt og drept i utlandet i rene steinaldersamfunn?

    Hva om det var du var på ferie?

  30. Lektoren: Jo, det er det. Militære operasjoner på et annet lands område med uniform er som en krigserklæring å regne.
    Hva tror du hadde skjedd dersom det svenske forsvaret hadde rast inn i Oslo for å hente en svensk statsborger som satt i varetekt da?

  31. Terese : Myndighetene er dem som har sørget for at gutta forsatt er i live. Det er mye som foregår, men media er veldig selektive i hva de skriver vettu

  32. «Sosialistene bærer all skyld for den nåvernde situasjonen.»

    Dette er noe av det dummeste jeg har lest. At du i tillegg foreslår noe som sannsynligvis ville innebært å erklære krig mot Kongo tar kaka.

    Jeg tror nok at de fleste er strekt provosert av det som skjer i Kongo, men skulle tro at de fleste med mer enn 40 i IQ forstår at dette dreier seg om noe helt annet og langt mer kompliserende enn ‘sosialistene’. Men jeg er inneforstått med at du helst trekker enkle og billige løsninger.

  33. Hadde det vært FRP som hadde fått «styrt skuten» i de siste 10år nå så hadde vi ikke hatt dette problemet.
    – 1. Carl/Siv hadde allerede stått foran kamera og fortalt det norske folk at slik rettsystem som Kongo fører ikke er tolerant og faktisk gjort noe med det.
    – 2. Det hadde vært jævli mange «utlendinger» fra kongo som allerede hadde stått på flyplassene rundt om kring i Norge, klar til å bli sendt ut av landet

    Bytt ut de inkompetente politikerene som styrer idag med noen som faktisk har bein i nesen og er klare for kamp. –> FRP

    Synes det er påtide at de får en sjanse.

  34. Kjetil: Tror du at Norge hadde risikert krig mot Sverige for at de hentet ut svensker?

    Skal Kongo liksom gå til krig mot oss om vi henter våre landsmenn ut med begrenset makt? De sier jo alt at de tiltalte er spioner og soldater for Norge, så hvorfor skulle de reagere noe mer på en slik aksjon?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *