6 tanker om “Ett godt spørmål!

 1. Det var vel ikke akkurat et godt spørsmål…
  men likefult har det jo et svar. Det ville vært fysisk krenkende.

  Hvorfor skulle det være religiøst krenkende?

 2. jeg har lest noen av dine innlegg den siste tiden med stor skepsis, du utgir deg for å kjempe mot sosialistene, men du er selv en sosialist, og det motbyr meg når du driver holder folkemassene for narr. Du snakker hele tiden om at staten er sosialistisk, men du vil fremdeles ha staten. Du oppfordrer til å stemme, men valg er opium for massene, for å bruke et sitat fra en svoren fiende. Man lolles inn i en drøm om at så lenge du får velge hvem som bestemmer over deg så er du fri. Demokrati er flertalls tyranni, og du forfekter at demokrati er veien å gå. Når 51% av landet har bestemt, så er det fremdeles 2 millioner mennesker som blir undertrykt, tyranni har mange skikkelser, den verste er den du ikke ser, og du er en av tyrannenes forkjempere. Demokrati er bygget på at flest mulig skal ha det best mulig, en fin tanke i teorien, men den har mange feil, hva med alle de som ikke får gjøre som de vil? Dette er sosialisme.

  En annen ting er at du hevder sosialistene, som du kaller den gruppen du ikke ser deg selv som en del av, ødelegger landet, men du vil at vi skal stemme på et parti som vil ha flere politi i gatene og straffe sine innbyggere hardere. Definisjonen, eller deler av den, på politi er lovlig bruk av vold, VOLD, og det vil du ha mer av, du og ditt parti, hvorfor? fordi noen mener noen andre har gjort noe gale, for å beskytte samfunnet, beskytte de svake, dette er en sosialistisk tanke i aller høyeste grad.

  Kunne skrevet mye mer, men gidder ikke bruke mer tid på sosialister. Vis oss ditt rette utseende, din sosialist.

 3. Det spørs vel om noen i det hele tatt vil ha noe å gjøre med «folk som deg»…
  Du er vel ikke akkurat reklame for noen, om du er Frp, eller fordekt sosialist…

  MvH
  Freddy
  Knall rød drit-sosialist

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.