De troløse sosialistene!!

Sosialstene har bare ett mål! MAKT!! Makt til å diskriminere folk flest på det groveste makt til å ruinere folk flest med sinn syke syke skatter og avgifte, nekte folk flest helse om sorg eldre omsorg og utdanning og ta fra folk flest friheten! Sosialisten sykr intet middel, deres grusomme valgfusk er allrede godt dokumentert, og så fra utenlandske eksperter!

Man ser hvor troløse sosialistene er! De skyr intent middel! Alt for å bevare makten, det finnes ingen ære bland sosialsiter! Se bare hvordan sjefssoialisten jens stoltenberg ikke har noen nproblmere med å DOLKE SINE PARTNERE I RYGGE!!!!

Sosialistene søker kunn makt for maktens skyld! De ønsker å rive ned alt den vestlige sivilisajon står for, de skjuler seg bak åpenlyse løgner som «fellesskap» og  «miljøvern»! De er bare løgnere og folke forførere! Alt de sier er løgn, en kan ALDRI STOLE på en sosialist! De er perverse!!

Alt de ønsker er å ødelegge!!

Annonser

19 tanker om “De troløse sosialistene!!

 1. udaspartiet Venstre og Sponheim har gjort alt for å dolke sine tidligere sammarbeidsparter i ryggen for selv å klore til seg en ministerpost. Dette blir lagt merke til og husket.

 2. Er enig i at dette ikke ser bra ut på Stoltenbergs CV, men å kalle ham en sosialist er helt feil. Du, kjære Hildegunn, vet tydeligvis ikke hva en ekte sosialist er.

 3. Nei, det er nok bare ett parti man kan stole på: FrP! Riktignok endrer de standpunkt fra dag til dag, men de blir ihvertfall ikke sittende i regjering. På det punktet er de pålitelige.

  (Med mindre de oppnår over 50% i stortingsvalg, slik de vel burde gjort denne gang, hadde det ikke vært for sosialistenes (=KrFU) SMS-juks…)

  Kos og klem
  -Dunder

 4. Trodde all politikk dreide seg om makt. Når et parti går til valg, er det da for å få makt til å få igjennom politikken sin, eller er det for å unngå makt?

 5. rune:
  Makt for å utøve poltikken sin og makt fr maktenæs kylde er to forskjellige ting. Om du hadde lest bloggen in så hadde du sett hva jeg mener. Det er så godt forklart at til og med sosialistaper som deg kan forstå det!

 6. Jens:
  Du avspore debatten og føre den ned på typisk sosialistnivå. Jeg vil følge med på deg og ta en passende reaksjon om ikke dine bidrag bedrer seg!! Se mine komenterings regler!!!!!

 7. For et grusomt innlegg. Udokumenterte påstander og løgner i fleng. Er du Hildegunn representativ for den vanlige Frp,er så skrekk og gru. Takk for at vi slipper et samfunn der Frp får makt.

 8. Eg følger godt med i media, men har ikkje fått med meg at Jens har dolka nokon i Rygge. Følger du med på lokalpolitikken i Østfold også?

 9. Hildeunn da..
  Du snakker om sosialistisk lavmål til Jens, også snakker du om spynorsk til Hal??
  Det slutta jeg med på ungdomsskolen.
  Nei, det er nok heller slik at alle senker seg ned til ditt nivå.

  Viste du forresten at apostrof når det gjelder navn skal kun forekomme på ord som slutter på s, x eller z? For eksempel kan du ha apostrof etter Anders, men ikke etter Hildeunn?
  Der kan du ikke skylde på dysleksien din.

 10. «Sosialistene søker kunn makt for maktens skyld! De ønsker å rive ned alt den vestlige sivilisajon står for, de skjuler seg bak åpenlyse løgner som “fellesskap” og “miljøvern”! De er bare løgnere og folke forførere! Alt de sier er løgn, en kan ALDRI STOLE på en sosialist! De er perverse!!
  Alt de ønsker er å ødelegge!!»

  Trodde kanskje det var sosialistene som bygde opp dette landet etter krigen jeg da..
  Der ser dere hvor hjernevasket jeg er etter å ha gått på sosialistenes opplæringsanstalt!
  Egentlig var det Carl Ivar som egenhendig har bygd landet men Håkon Lie kom etter og prøvde å rive!

 11. Hildegunn, hver så snill. Hvis du skal diskutere så hold deg til det saklige…Skjønner ikke at folk gidder å «diskutere» med hjernedøde idioter som deg…»gå å lek i sandkassa» er et jævlig godt eksempel på å ikke være SAKLIG.

  Det neste blir vel «hvor bor du? Jeg skal komme å banke deg» eller noe..

 12. hahah «spynorsk». Der dreit du deg VIRKELIG på draget…du vet at nynorsk er vårt egentlige språk? Eller, iaffall det som er mest norsk av de to skriftypene vi har(sett bort i fra Samisk som alle egentlig burde ha snakket..) Det vi snakker nå er bare påtvingt/bøffa fra danskene….steike, burde vært en IQ-test for å få lov til å legge ut ting på nettet…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.