Språkpolitiet – Bloggverden’s Jan Thomas!

Grunnet den senere tids innvadering av mitt kommetafelt av uoppdragne språknerder trekker jeg fram ett tidligere innlegg der jeg sier klart fra!

Jeg er en blogger med mye på hjertet. Det er mye jeg vil si, og jeg vil si det akkurat når jeg vil. Derfor er bloggen ett perfekt medium for slike som meg. Er det en sak man vil dele sine synspunkter på med resten av verden, så er det bare å blogge i vei. Og det gjør jeg!

Man skulle ikke tro at det var noe problemer med det. Men det er det tydligvis for enkelte. Språkpolitiet kaller jeg dem. Disse folkene som dukker opp i kommentarfeltet støtt og stadig for å påpeke skrivefeil. Disse folkene mangler åpenbart selvinnsikt, de har ikke forstått poenget med blogging. Blogging er ett fritt medium, man er ikke underlagt noen andre enn seg selv og man står ikke til ansvar for noen. Aller minst til disse mislykkede norsklærerne og sosialistpakket som påpeker skrivefeil fordi de totalt mangler evne til å komme med noe relevant til debatten, og derfor utelukkende kommer med usakeligheter og personangrep!

Jeg kaller dem bloggverden’s Jan Thomas! De bryr seg ikke om innholdet, de er kunn opptatt av utsende! Dette fordi de er for dumme til å gå i dybden på sakene slik jeg gjør!

Så der fikk dere den, femiklatter! Dere kan spare der idiotkommentarene her, for jeg bare IGNORERE DERE!!!

Annonser

13 tanker om “Språkpolitiet – Bloggverden’s Jan Thomas!

 1. Og der kom beviset for at du egentlig kan skrive, bare noen få feil. Men innholdet er verre enn skrivefeilene. Men det vet du jo selv også., det er jo deg selv som finner på alt det rare du skriver……

 2. Hildegunn skreiv: «Jeg kaller dem bloggverden’s Jan Thomas!» Hmm, et godt forsøk på et feilfritt blogginnlegg. Dessverre har du brukt apostrofen feil. Ordet «bloggverdens» er mer korrekt. Apostrofer brukes kun i setninger som:
  1. Jens’s hus
  2. Jens’ bil (du kan velge om du vil ta med s-en)
  3. Styrer Siv Jensen regjeringen i Norge nå? Nei, det er Jens’s regjering.

  Håper du likte eksempel nummer 3.

  Du prøvde i alle fall.

 3. WOW! Et blogginnlegg av Hildegunn jeg er 70% enig i! 🙂 Tror jeg må ta meg en pause fra å lese bloggen din før jeg starter nikke anerkjennende til resten av oppgulpet du serverer.

 4. Friheten med blogging har da ingenting med språk å gjøre. Skal man skrive norsk, må man forholde seg til språket slik det skal være. Klarer du ikke det, får du heller skrive dialekt.

 5. Jeg siterer fra dine «regler for kommentering på Hildegunn sin blogg»: «Språket vi skriver er norsk (bokmål ikke nynorsk som et oppkonstruert sosialistspråk). Jeg er tilhenger av god grammatikk og norsk språk hos de som legger igjen kommentar, og håper du gjør deg flid med å skrive god, korrekt norsk.»

  Det samme burde jo også gjelde deg…

  mvh $ven
  (kapitalist og rettskrivingsfanatiker, men på INGEN måte sosialist)

 6. Etter at kreti og pleti har begynt å ytre seg ved hjelp av blogging, og da mer fra ræva enn levra, trenger vi et sterkt språkpoliti mer enn noen gang.

  Men det er ikke språket til «hildeunn» som er grunn til bekymring, men den konstruerte karakteren «hildeunns» holdninger. Sett i forhold til de er språket som velklingende poesi i verdensklasse.

 7. Du gunnhilde til å gå i dybden på saker som du blogger om,
  så mangler det 99% kjeldematerial til å støtta oppunder teoriane dine. Når nokon dokumenterar motsett av dine meiningar, så er dei idiotar osv. Dette minnar om ein 4 åring sin argumentasjons taktik for å få lov til å få ein is til.

  Når det gjeld skrive feil som du presterar å framheva under dine blogg innleg, så er eg ikkje sikker på om du kan vera konsekvent nok i feilskrivinga til at det er ekte dysleksi. Har du dysleksi vil du konsekvent skriva det same ordet feil. Dette kan du sjekka ut på noko dei kallar bibliotekket.

  Ser at du til stadig påstår at du er den viktigaste politiske bloggen i norge. Her er det ein nyanse på om du faktisk får til at det skjer noko i Noreg som følgje av det du skriver. Eller om du er til latter for alle som har gjennomskua deg for å visa ein ignorant haldning ovanfor dine medborgara.

  Til slutt så må du veta kva ordet idiot betyr når du bruker det. Idiot er eit gresk ord og betyr «en borger, der holdt sig væk fra den demokratiske samtale» noko ingen av dine lesara som svarer på dine blogger gjør. Dei er alle aktive i samtalen om din demokratiske rett til å gå fri blandt resten av befolkninga.

 8. Dette var jo en ikke så aller verst ressonering. Du skriver tydelig, og poenget ditt kommer godt igjennom. Er dette en annen Hildegunn/Hildeunn vi ser?

 9. Og hvem av persongalleriet bak «Hildegunn» står bak dette? En ting er sikkert, ikke den som x antall skrivefeil i hver passasje av utbrudda sine.

  Vel, gleder meg til prosjekte!t avsløres kjære Hildegunn !

 10. Til «sosialiststolthet»:

  Det heter ikke «Jens’s hus», nei, for «s»-en skal ikke være med. Det eneste riktige av alternativa dine er nummer to.

 11. Fantastisk Hildegunn. Nesten ingen skrivefeil, ihvertfall ikke i forhold til vanlig. Hvis du hadde klart å kombinere dette sammen med noe fonuftig innhold så kunne du kanskje blitt en vellykket blogger. Du har ihvertfall engasjementet. Forresten vil jeg bare påpeke at du ikke trenger å være norsklærer for å se dine skrivefeil, og viss du noensinne vil bli tatt seriøst bør du avskaffe disse.

  PS: Du suger!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.