FRP avslører sosialistenes svik og løgner!

Ja det er direkte sjokkerende å lese avisen! Man kan knapt lese noe uten å bli slått av den vanvittighe inkompetansen og grusomheten som sosialistregjeringen bedriver! Det er en SKAMDALE forl landet vårt! VEd ett utbredd valgfusk og manipulasjon av media jukset sosialistene seg til valgseier på umoralsk vis og hvordan er det de takker folk flest for dette: Med svik og urett! HEldigvis finnes FRP for å tale folk flest’s sak!

La meg bare understreke!: Jeg ER ikke FRP! Ikke medlem og ikke tilknyttet! JEg og min blogg foretrekke å være politisk uavhengige men støtter selvsagt alle som kjemper kampen mot sosialistregjeringen!!

Se bare på hvordan den rød grønne sosialistregjeringen har tatt fra hundrevis av mennesker jobben! Så umenneskeliger er de! Disse menneskene betyr ingenting for sosialistene, det så kallte «arbeider partiet» bryr seg ikke om folk flest! De tjener kun sine egen lomm bøker og sin perverse ideologi! En skandale at det er lovlig!!!

Sosialistenes yndling den terrorledened muslimen Mullah Krekar får herje fritt i Oslo’s gater. Man gjør ingenting for å beskytte folk flest fra denne islamistiske fundamenalismen. MEn så er jo også sosislismen og den ismalistiske terrorismen nære allierte i sin kamp mot friheten og demokratiets største forvarer USA, så da er vel ikke folk flest sin sikkerhet så viktig?!?!?!?!?! Heldigvis tør SIV jensen og FRP å stette foten på plass!!!

Og så er det er det sosialistsike helsevesnet! Så inkompetent er sosialismensn vesen! Et sentralt sosialistisk helsevesne kan aldri fungere! Og det viser seg til gangs igjen! JEg krever helse ministeren’s og sosialistregjeringens avgang. Dette er ett reglerett hån mot alle Nordmenn!

Sosialisme er landsvik. Ingenting annet. Nordmenn fortjener bedrer. NORDMENN FORTJENER KUNN DET BESTE!!1

JA til frihet og demokrati. Si NEI til sosialisme og dens svik og løgner!!

Annonser

12 tanker om “FRP avslører sosialistenes svik og løgner!

 1. Dette er bare starten på den Frp-volden vi vil se blomstre i årene fremover. Frp oppordrer til vold mot de som irriterer dem. I går var det Krekar, i dag er det folk som trår i veien for private næringsdrivende.

 2. Les et par historiebøker før du uttaler deg om sosialisme og demokrati og hvem som prøver å fylle sine egne lommebøker…

  Uvitenhet er FrP’s største kilde til velgere.

 3. Jeg mener å huske at hver gang mulla Krekar ble nevnt i fjorårets valgkamp, skjøt FrP aksjene rett til værs, samt at Ap’s og SV’s oppslutning ble mindre og mindre. Så de eneste som taper på Krekars utvisning, vil nok være FrP alene, siden de mister et kort som er synonymt med voldsom stemmesankning.

  Dette til orientering.

 4. Prinsipielt enig med Hildegunn. Men Frp er blitt altfor blöthjerta og inkluderende med Siv (Hagen, kom tilbake…). Saa naa maa en norsk Geert Wilders vokse fram, og det faderlig fort. Jordsmonnet er ideelt- OG HJERTELIG TAKK for dét, bedritne sosialister!

 5. Er så enig såååå ENIG!!! Få de hellsikkens sosialistene vekk fra stortinget og langt vekk! Jeg fordrar ikke han stoltenberg, klysa til tusen, lever bare av staten og gåtter seg villt i den leiligheten som staten eiger, bor gratis, betaler ikke skatt, har over 1 mill i inntekt, når han pensjonere seg så flytter de til utlandet, får fremdeles pensjons penger men alikevell slipper å betale skatt!!! Hele regjeringa skulle ha blitt byttet ut, en gang for alle!! Få folk inn dit som har greie på hva dem snakker om, som har vert ute i arbeidslivet og vet hvordan man får endene til å møtes! De klysene som sitter der inne vet ikke hva det er å jobbe, men snakker som om de skulle hatt hele vettet! Snakker om å minske miljøavgiftene med å kutte ut bil bruket, det gjelder også stoltenberg, han må kutte ut privatflyet sitt! Alle de ferie turene han tar over alt! Nei snakk om dobbel moral!
  Og ikke ikke minst han krekar, at han ennda er i landet her er rett og slett en skam over det norske folket! Han lever som kongen i egget, på statens sin regning, får sikkert lønn og pensjonsparing også! Er jo ett dysste land vi bor i, Jeg er flau av å ver nordmann! Norge er i en terror sirkel nå pga krekar, folk har lyst å bombe landet der han er! Andre land vil ha han utlevert til seg selv slik at han for strenger straff, men neida, dusste norge syns bare synd han, stakars! Nei få driten ut av landet!!!!

 6. Jeg synes det er leit at man som menneske ikke utvikler hjernen sin til den kapasiteten den har, men i stedet velger å få inn all informasjon om samfunnet gjennom tv3, tv2 og VG (samt meningsforaer som dette). Da tenker jeg ikke først og fremst på skribenten på denne bloggen, som åpenbart må være en bløff, men kommentarer fra sånne som Lene under «artiklene».

  Min oppfordring er; les bøker, les historie, prøv å forstå at de fleste tingene i samfunnet har en mer komplisert årsak og at alt ikke er svart og hvitt. Krekar f.eks., ingen vil ha han her, men grunnen til at han er her er at vi følger menneskerettighetene og at vi er en rettstat. Hadde vi ikke gjort dette hadde vi heller ikke vært definert som et vestlig demokrati…

  Ha en god dag, og tenk før dere skriver. Kunnskap er makt! 🙂

 7. Det, Johnny, tror jeg er det mest fornuftige som er skrevet på denne siden på en stund 😉 Men må nok skuffe deg å si at du snakker med en vegg. Eventuelt flere vegger (jvf de som kommer med kommentarer ala «Lene»)

 8. T. Rekuk Norge har jo en slik Geert Wilders, hun heter Hege Storhaug!

  Hildegunn er vel derimot bloggerens Emma Tvert imot og beskriver stort sett, hvordan det er å leve i Bakvendtland?

  😉

 9. hahahhaa…kongen i egget…. den kommentaren der gjorde at jeg ikke ble sint av lene sin kommentar, men syns det rett og rimelig var skikkelig, skikkelig morsom. Jeg ler godt og har jeg det som kongen i egget selv.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.