Hva må gjøres med skolen?

Følg med! I lys av dagens avsløringer om svært kritikkverdige forhold innen skoleverket er det min plikt som landest’s viktigeste politiske blogger å repiblisere min tidliger blogg der jeg tar ett knallhardt oppgjør med den sosialistiske utdannings politikken. Spesielt ovenfor fans som arbeider inne skolen anbefaler jeg denne bloggen på det groveste! Følg med!

Norsk skole er i krise! Årevis med sosialistiske læreplaner har gitt oss en skole der elevene leker i stedet for å lære! Der kaos hersker i stedet for disiplin! Der elevene blir oppfordret til å lære seg facebook og twitter fremfor å lese å skrive! Skyldes dette tilfeldigheter!? NEI!! Dette er ett bevisst resultat av sosialistene og utdanningsforbundets mangeårige samarbeid!!

Utdanningsforbundet har 146 00 medlemmer! Jeg vil anta at dette er en stor del av den Norske lærer standen. Og det er en tillnærmet skandale! Fagforeniger er sosialistiske av natur og fremmer på ingen måte effektivitet i arbeids livet, men jobber for å sy puter under medlemmense armer og gi den ubegripelige medlemssfordeler! Skal man bedre skolen må man først knuse fagforeningene!

Lærene er med andre ord ikke opptatt av å undervise, de bare sitter med kaffekoppen sin og lar tiden gå slik at de kan nyte sine overdrivne fordeler! Slike lærer får ingen repekt av elevene!! Men vil de ha det? Sosialistenes læreplan går jo ut på at elevene skal få bråke og herje så mye de vil!

Det trengs en karaftig opprensking i lærerstanden! Alle med symapatier for de sosialistiske læreplanene er uegnet og mår renskes ut!!

Displin er også ett spørsmål. Jeg forslår ett sterker samarbeid mellom skolen og Forsvaret. Elevene bør lære å repsktere og frykte autoritetspersoner. Straff og tukt må tilbake. Hvorfor ikke gjøre Befals skole til en del av lærerutdanningen? Da får man lærer som er naturlige autoritets personer, og itilleg har de egenskapene som skal til for å dominere en gruppe elever!

Man bør også sette spørsmål med hvem som bør bli lærere. Læreryrket bør være ett mannsyrke. Kvinner er generelt ikke harde nok til å kunne innprente kunnskap i elevenes sinn. Det blir for mye “medfølelse” og “forståelese”. Elvene må det bli stilt krav til, ikke sosialistisk feministisk “alle er kjempe flinke” tankegang!

Annonser

19 tanker om “Hva må gjøres med skolen?

 1. I din egen skole, ville du ha kvalifisert til 30 dagers permnekt eller til du eventuelt klarte å skrive to setninger uten feil.

 2. Jeg anbefaler at du setter deg bedre inn i hvordan situasjonen EGENGTLIG er i skoleverket før du uttaler deg, både når det gjelder Utdanningsforbundets politikk, lærernes arbeidsforhold (prøv for eksempel å besøke en ungdomsskole og følg en lærer i ei uke), og Kunnskapsløftet. Ikke minst bør du komme med forslag til løsninger som er realistiske. Kun mannlige lærere? Er det praktisk mulig? Har vel opplevd å ha minst like mye respekt for kvinnelige som mannlige lærere i min tid på skolen. Kjøre alle igjennom befalsutdanningen? Vet du hvor mange lærere Norge utdanner hvert år?

  Det er svært tydelig at du ikke har spesielt positive opplevelser med skolen selv, og heller ikke har lært deg basisfaget norsk tilstrekkelig. Men å komme med slike ubegrunnede, nærmest usaklige innlegg i debatten blir bare for dumt.

  Det sier litt om sakligheten på bloggen din når du krever mailadresse av den som legger inn kommentar. Denne skal ikke gis til tredjepart, men brukes «av deg og venner» om nødvendig. Bloody fantastic… Latterlig!

 3. Tror skolen i Nord-Korea ligner litt på den skolen du prøver å skissere. Håper du velger å bli boende der etter endt studiereise.
  En av mange skrivefeil:Norge’s skrives Norges. Tror du blander engelsk og norsk. Tilbake til skolebenken med seg. Da kan du samtidig få med deg hva som egentlig skjer i skolen. Det trenger du!
  Angrer allerede på at jeg gidder å bruke tid på å kommentere noe så dumt som du har skrevet.

 4. Hildegunns skole Ny og forfriskende?

  Displin er også ett spørsmål. Jeg forslår ett sterker samarbeid mellom skolen og Forsvaret. Elevene bør lære å repsktere og frykte autoritetspersoner. Straff og tukt må tilbake. Hvorfor ikke gjøre Befals skole til en del av lærerutdanningen? Da får man lærer som er naturlige autoritets personer, og itilleg har de egenskapene som skal til for å dominere en gruppe elever

  ————————————————-

  Dette må være lånt fra Mein Kampf?

  Minner mye om opplæringsplan for Hitler Jugend.

  Tror vi vraker denne type skole!

 5. Hun er jo ikke ved sine fulle fem, denne Hildegunnen. «Norge’s (sic) VIKTIGSTE politiske blogg!» Ja, behøver det virkelig å sies noe mer? Forøvrig viser hennes ekstreme meninger at hun er umoden og useriøs.

  Det er imidlertid morsomt å lese svarene. For entertainment purposes only …

 6. » H Says:
  februar 2nd, 2010 at 21:05

  Overdrevne fordeler… knis 🙂 »

  Hmm
  På videregående hadde vi en kvinnelig gymlærer. Jeg husker godt at jeg som kvisete unggutt hadde mang en søvnløs natt der jeg fantaserte om hennes «overdrevne fordeler».

  Men dette blir det vel slutt på i Hildeunns mannsdominerte skole. Jaja, synd for den oppvoksende slekt (ihvertfall for gutta…)

  Kos og klem!
  -Dunder

 7. Sidan nesten samtlege regjeringar sidan krigen har vert meir eller mindre sosialistiske blir læreverket styrt av dette, men ikkje tru at det vil bli som du ønskar det.
  Vi har eit lite historisk døme på det: Norske lærarar nekta under krigen å bli styrt av utanforståandes meinings ideologiar. Dei blei kommandert til å lære vekk den tyske rase ideologien for elevane sine. Nermast samtlege nekta og slutta på dagen.

  Skulle funnet sitatet av svaret som ble gitt. Hadde puttet det betre i samanhengen.

 8. Helt utrolig at et så langt innlegg ikke inneholder et snev av fakta!!!
  Kanskje den selvutnevnte «landets viktigste politiske blogger» rett og slett må begynne å gjøre litt research før hun publiserer ting hun later som om hun vet noe om?

 9. Jeg vedder på at du er en sosialistrotte hildegunn som bare er ute etter å spre dritt om FRP og spamme internett med verdiløs bullshit.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.