Musikkfestivaler må vurderes forbudt!

Allrede for ett år siden advarte jeg mot musikk festivaler! Og det med god grunn! Som jeg skrev den gang på min blogg er musikkfestivaler ett sted der Norsk ungdom blir utsatt for hasj og andre sosialistiske utinger. Men ingenting er blitt gjort! Det er direkte skammelig! Musikkfestivaler slik de fremstår i dag er utelukkende ødleggende for alle andre en enn ørliten gruppe!

Jeg snakker slevsagt om sosialister. Denne gruppen kjennetegnes jo av en nærmest pervers egoisme, og er tottalt ute av stand til tenke på annet enn sin egen nytelse. Og så lenge denne gruppen har infiltret Norske musikkfestivaler er festival opplevesen ødelagt for folk flest. Musikk festivalene handler nemlig ikke lenger om musikk og festival.

Mye av musikken som spilles fra Norske festival scener er direkte skadelig forNorsk ungdom! Haha, nå lurte jeg dere sosialister skikkelig! Dere trodde jeg mente at musikk er skadelig og bør senurerese! FEIL! Jeg tror nemlig på YTRINGSFRIHETEN! Det gjør derimot ikke sosialistene! Sosialisten har sørget for at det ikke finnes musikalsk ytringsrihet i Norge! Man har ikke lenger lov til å hører på den musikken man vil, man må høre på den musikken som sosialistenes meningsmonopol godkjenner. Og det er kunn denne musikken som får slippe til på Norske festivalescener!

La meg snakke med ett eksmeple. Det såkallede rocke bandet Muse spilte i går på Hove festivalen. Hvorfor? Det er jo ett gejnnomført taletnløst, sosialistisk band! Kjedlige sanger og tekster på rosabloggnivå! Men likevel flokker folk, deribalndt mange, ja faktisk ett stort flertall etnisk Norsk ungdommer til! Hvordan kan slikt skje? Norsk ungdom er fra ntaurens side svært oppegående mennesker, og har evnen til kritisk tenking særdeles inntakt! Hvorfør hører de da på denne typen mindreverdig musikk?

Grunnen er selvsagt at sosialistene har fri tilgang til venstremedia for å promotere sine festivaler. Totalt ukritisk spyr avisene og tv, spesiel NRK (for DINE lisesepenger!!!) ut gratisreklame for festivalene, og dermed for sosialismen. Sosialisme er hjerenvask, det er festivalene ett eksempel på. Mangen ser på musikken sosialistene på festivalenen booker inn som god, dette er 100 % bevis på hvordan sosialistene, som utgjør den selutnevnte kultureliten, hjernvsaker og forfører Norsk ungdom. Musikken er bare første steg på veien. Festivalene vil om de får lov til å fortsette på denne måten omgjøre stadig nye ungdomskull til viljeløse handlanger for sosialismens perverse ideealer. Uten at noen griper inn vil musikkfestvalene på sikt utgjøre en trussel mot demokratiet!

Det er nemlig slik at tanker som likeverd og at alle mennesker har samme verdi ikke vedsettes av sosialisten, og dermed er heller ikke alle mennesker likeverdige på musikkfestivalene. Sosialistene ønsker ett sorteringssamfunn. På musikkfestivalene blir mennesker som ikke liker den musikken som sosialistene liker utestenget. Dette er kulturell sensur av store deler av Norgeæs befolkning, men siden sosialistene er venstremedias yndlinger blir det ikke satt spørsmålstegn ved dette. På sikt vil dette si at om sosialistene får samme kontroll over hele det Norske samfunn vil det si at vi vil få et samfunn der mange mennsker blir utesteng og fengslet om de ikke har samme meninger som sosialistene. Vi ser i Nord Korea resultatene av ukontrolert sosialisme i ett samfunn. Nord Korea er idealet sosialistene ønsker å forme Norge etter!

Det eneste som kan redde MusikkFestivalene i SommerNorge er om sosialister blir utestengt fra alle former for kulturarrangement! Kulturen skal være for folk flest, ikke en liten klikk av elitistiske perverse sosialister!

Hvorfor kan ikke festivalene handle om sol, sommer og god musikk? Hvorfor skal de handle om egoisme, hasj, kriminalitet og hemningsløs egoisme, verdier som sosialismen representerer? Norske musikkfestivaler i sin nåværende form kan ikke få lov til å fortsette, ei heller kan det tillates at etnisk Norske ungdommer reiser til utlandet for å delta på festivalermed tilsvarende verdigrunnlag!

La oss alle gjøre en innsats for å ta sommern tilbake fra friheten og gledens fiender!

104 tanker om “Musikkfestivaler må vurderes forbudt!

  1. Du virker som en forbanna deppa person med trangsynte meninger.

    «Hvorfor skal de handle om egoisme, hasj, kriminalitet og hemningsløs egoisme, verdier som sosialismen representerer? »

    Bare det at du skriver dette er bevis på at du helt klart ikke har vært på mange festivlar (om noen i det hele tatt?).

    Håper du får et langt og jævlig liv. Det eneste som er synd er at det er folk som deg som gjør at verden ikke går videre.

  2. Dette er noe av det mest hysterisk morsomme jeg har lest på lange tider. Si meg, er du i slekt med vår alles kjære Pål Gordon?
    Keep up the good work!

  3. Er du 10 år gammel, eller? Det er ganske få som røyker hasj på festivaler sammenlignet med antallet som drikker alkohol. Det er i grunnen litt trist, fordi hasjrøykerne lager minimalt med bråk, dessuten er det langt mindre skadelig enn å drikke.

    Jeg tror du har blitt hjernevasket av foreldrene dine. Dessuten fremstår du jo selv som det du kritiserer, en egoist. Hvorfor skal du bestemme hva andre skal gjøre og ikke gjøre? Bli voksen.

  4. MT:
    Hvordan våger du å kritiser meg på denne måte, din hjernedøde analprolaps? Dette handler om en viktig sak som jeg er modig nok til å ta opp, og alt du har å komme med er personhets og sjikane!

    Du er ikke annet enn ett avskum og en sosialist. Du tillater ikke at andre mennesker har andre meninger enn deg selv, slike som deg er det verste jeg vet, din tilbakestårnde perverse drittsosialist!!!!!!!!

  5. Kolibri:
    Du er tydligvis en hjernevasket tilbakestående sosialist! Hasj er forbudt, men dere sosialister bryr dere selvsagt ikke om lover og regler! Dere tror at dere på grunn av deres perverse poltiske ideologi er HEVET OVER LOVEN. I dag røyker dere hasj, i morgen er det ran og mord, og det uten konsekvenser fordi dere er sosialister som er hevet over love, derer eier ikke empati og skulle ikke har rett til å delta i samusnne, derer demokratiets fineder!!!!!

  6. Dette må være en spøk.

    Det heter Musikkfestival, ikke musikk festival.. Lær deg norsk før du begynner å skrive da, haha. Forby musikkfestivaler, det er det latterligste jeg har hørt. Flytt til Somalia du =)

    http://www.nrk.no/kultur_og_underholdning/1.7077063

    Det verste folk blir utsatt for på festival er for mye alkohol, ikke hasj.

    Hasj kan ikke drepe hvis du ikke har fått det med deg.

    Hasjdødsfall = 0

  7. Du er sannelig ikke god…………. Helt seriøst så mener jeg du trenger hjelp av hvitfrakkene da du har en virkelighetsoppfatning som er helt fjern… Seriøst, slike som deg burde vært sperret inne. Har vært på mange festivaler, og Det jeg ser minst av er akkurat hasj.. Har du et navn og adresse så jeg kan få noen til å hente deg? du er en fare for samfunnet din hemmoride!!!! jeg får spasmer av slike som deg..

  8. Haha, mest tragiske jeg har lest på lenge!

    Jeg er ikke for legalisering av hasj, men du er jo så lite smart at det ikke er måte på heller!

  9. Dette er garantert bare for å provosere. Personen er sikkert 150kg som såvidt er sosialisert og som sitter å gnir seg på flesket mens h*n gafler i seg mc`ern mat for 3 gang pr dag. 😛 haha.. gøy!!

    Lykke til videre i livet 🙂

  10. hehe, fornøyelig. du hater virkelig sosialister, huh? Jeg tror du faktisk burde ta deg en tur på festival ala Hove for å se at din virkelighetsoppfatelse er helt bak mål. De aller fleste er helt vanlige ungdom som koser seg i sommervarmen. Det er vel heller alkoholen som er den store stygge ulven her 🙂

    men morsom lesning, full av orddelingsfeil og skriveleifer, var det

  11. «Hvordan våger du å kritiser meg på denne måte, din hjernedøde analprolaps? Dette handler om en viktig sak som jeg er modig nok til å ta opp, og alt du har å komme med er personhets og sjikane!

    Du er ikke annet enn ett avskum og en sosialist. Du tillater ikke at andre mennesker har andre meninger enn deg selv, slike som deg er det verste jeg vet, din tilbakestårnde perverse drittsosialist!!!!!!!!»

    For det første så handler ikke ditt innlegg om en viktig sak, ihvertfall ikke slik jeg ser det. Å forby musikkfestivaler var det viktigste du klarte å komme opp med i dag?

    En annen ting er at du virkelig er glad i å dra alle under en sosialistisk kam.

    Håper fortsatt du får et forbanna bedrøvelig og kjedelig liv alene med dine utrolig skrudde meninger. Så kan vi andre ha det gøy på festivaler etc etc. Vi trenger faen meg ikke folk som deg.

  12. Jeg må faktisk berømme deg. Det er nokså tydelig at du ikke er seriøs i det du skriver, at du skriver med ett mål for øyet – å provosere. At folk ikke forstår at ingen som har et så rikt språk (riktignok med ørten skrivefeil), velger ord som «analprolaps» når det kommer til personkarakteristikk. Jeg har bare én ting å si: LOL!

  13. ærlig talt, ja alle kan ha sine meninger om ting men vil du virkelig forby musikk festivaler????

    hadde du fått det som du ville hva hadde det neste blitt, skulle du ha forbydd kinoer, for å spille for høy lyd og upassendes innhold, det er jo trossalt folkelig, og det at folk røyker hasj eller tar div narkotiske stoffer, lille venn. det er ikke så mange som gjør det i forhold til alkohol drikking på festival + at hvor er det folk som røyker hasj ikke gjør det da!! Hallo??

    det at du sier at du tar opp et viktig tema er bare bullshit, hadde du tatt opp at det burde kanskje blitt strengere vakthold ang narkotika hadde det vært en ting men å kunne ønske å nekte folk flest å kose seg er bare latterlig:.p

  14. Ok, nå ler jeg! God blanding av skriveleifer og uopplyshet. Skaff deg utdanning før du starter norges «VIKTIGSTE» politiske blogg, ser for meg at du er ei campinghore fra et eller annet forlatt sted i Norge.

  15. Haha helt genialt! det som er det triste er jo alle folka som ikke ser ironien bak alt det hildegunn skriver på bloggen! syns du er helt genial jeg 🙂 fortsett å underholde oss!

  16. Hildegunn!!
    Endelig noen som tør si det mange mener!! Den renne-steins musikken som sosialistene bruker sammen med hasj og annen narkotiak for å sløve ned ungdommen BARE FOR I VINNE MAKT

  17. Hildegunn!!
    Endelig noen som tør si det mange mener!! Den renne-steins musikken som sosialistene bruker sammen med hasj og annen narkotiak for å sløve ned ungdommen BARE FOR Å VINNE MAKT

  18. Hildegunn!!
    Endelig noen som tør si det mange mener!! Den renne-steins musikken som sosialistene bruker sammen med hasj og annen narkotiak for å sløve ned ungdommen BARE FOR Å VINNE MAKT! Etnisk norks ungdom er helt påviselig blitt sløvet ned over år gjennom den MASSIVE PÅVIRKNINGEN FRA SOSIALISTNE!!! Det starter alledrede i barnehagen, fortestter jgemnom skolen og hele tiden med sideskudd fra NRK og SOAISLIST.FESTIVALER!!!! Når skal etninsk norsk ungdom våkne??!!! dET ER EN LANG VEI Å GÅ, MEN DU FØRER IHVERTFALL AN OG DET SKAL DU HA VELDIG STOR OG MANGE TAKK FOR HILDEGUN!!

  19. I dette kommentarfeltet er jeg blitt utsatt for de mest grove personangrep, hets og sjikane som kan tenkes. Men jeg er fortsatt sterk!
    Sosialistene som ha kommentert evner ikke å holde seg til saken, til det er de alt for tilbakestående.

  20. Hildetull du har rett i at musikkfestivalar burde forbys. MEN det er kun på det grunnlag av at mange av fesivalane har så stort underskudd og rott i leiinga med økonomi at det koster sponsorar og offentlig millioner av kroner som kunne vært brukt på skule og vei. Dette viser at det er ikkje alt som det private får hand om som går til gull, slik som FRP gjerne liker å visa til.

    Er einig i at mange mennesker blir stengt ute frå festivalane når det ikkje kjem musikk som dei likar der, men å gå så langt som å stempla det for sosialist musikk og ikkje sosialist musikk er litt drøyt. Spesielt nå ein tenkjer på Muse sine forrige namn: Gothic Plague, Fixed Penalty og Rocket Baby Dolls, før det blei Muse. Namn som ikkje gjev meg assosiasjonar til å synga internasjonalen eller andre sosialist sangar.

    Personlig så likar eg meir musikk sjangaren til The Mouse, men dog uten kunstige stimuli for å høra på den.

  21. Jeg mener at Dagbladet må lage en serie om hvordan musikkfestivalene kontrolleres av en ørliten kommunistgruppe, og at Aftenposten burde skrive at musikkfestivalarrangørene forlanger Sharia-råd. Sannheten må fram!

  22. HAHAHAHAHAAHHAAHHA
    Å FY FAEN, MEST LATTERLIGE DRITEN JEG HAR LEST PÅ LENGE. HAHAHAHA. JEG SKAL VIRKELIG BEGYNNE Å LESE DENNE BLOGGEN JEVNLIG!

  23. Å si at Muse er talentløse musikere viser bare hvor lite du egentlig vet av det du har skrevet, hvor lite du har satt deg inn i stoffet som du skriver så «fint» om, greit nok å ha egne meninger, men da bør du iallfall ha sottet deg inn i stoffet før du skriver dritt om ting du ikke veit noe om!

  24. Haha latterlig, du har tydeligvis ikke særlig peiling på hva du snakker om. Og halvparten av argumentene du kommer med er usaklige og urimelige. Ikke uttal deg om noe du ikke vet en døyt om. for det har du klargjort her, at du ikke har deltatt på særlig mange musikkfestivaler selv, og derfor ikke vet noe om det

  25. Dette her hørtes bare rett og slett tragiskt ut! Du har nok ikke vært på mange festivaler kan jeg se.

    »Det såkallede rocke bandet Muse spilte i går på Hove festivalen. Hvorfor? Det er jo ett gejnnomført taletnløst, sosialistisk band! Kjedlige sanger og tekster på rosabloggnivå!»

    Der var også noe jeg reagerte sterkt på. ABSURD, er alt jeg har å si. Tror nok ikke at du har en mening i det du skriver nei, som er skrevet tidligere. PROVOSERING er det du er ute etter, var det første som kom opp i hodet når jeg leste denne meningsløse teksten som er kommet fra.. ingen plass? Klarer ikke annet enn å le, desverre.

  26. Unnskyld meg for at jeg ikke klarer å få ut denne tanken fra hodet; Wow, den som skrev dette er jo totalt idiot?

    Noe som slo meg mest var denne kommentaren;
    »Hvorfor kan ikke festivalene handle om sol, sommer og god musikk?»

    Da må jeg nesten spørre. HVA HAR DU FÅTT MED DEG AV FESTIVALER EGENTLIG? Dette får hele innlegget ditt til å virke som en stor kødd. Tidsfordriv fordi du kjedet deg. Løgn. Falskt. Kan like gjerne fortsette, men seriøst. Get a life, i steden for å skrive slike meningsløse innlegg som bare BER etter diskusjon, og du vet at du ikke har rett.

    Egentlig vet jeg at jeg ikke burde bruke tiden min på å kommentere noen som bare er ute etter å provosere andre folk. Men dette var bare way over the line. Sorry Mac, men dette var bare sykt barnslig gjort.

    Festivaler HAR faktisk et mål om et bra felleskap med sol, sommer og musikk. Dette har tydeligvis ikke DU fått med deg.

    Enough said.

  27. Også det der med det som står under navnet ditt;
    »Norge’s VIKTIGSTE politiske blogg! FØLG MED!!»

    WOW, VIRKELIG NORGES VIKTIGSTE POLITISKE BLOGG JA.

  28. Det jeg VIRKELIG lurer på er hvilken musikk som burde vært spilt på festivalene, istedenfor det sosialistisk slimet. Forslag, noen?

  29. Snakk om å gjøre «de borgerlige» eller «høyresiden» en bjørnetjeneste!

    Bare så du er klar over det vil de aller fleste ansvarlige, borgerlige og liberale folk ta sterk avstand fra det meste du skriver her inne. Du seiler under flagg som «borgerlig», men viser bare at du blander sammen begreper og ikke forstår elementær ideologi eller politikk/samfunn overhodet.

    Bare ett lite poeng (av så mange at det ikke går an å kommentere alle):
    Du ønsker å forby festivalene da de representerer et annet verdisyn eller kulturelt uttrykk enn du liker. Dette er ren kommunisme, meningskontroll og et inngrep/overgrep mot borgerlige verdier.

    De fleste borgerlige partier ville ha ekskludert deg for å mene dette. Du hører hjemme på en ideologisk sett liten øy uten meningsfeller og venner.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *