Et uffattelig svik mot Norske soldater!

Norske liv er det viktigste i verden. Det må vi aldri glemme! Men tydligvis har sosialistregjeringe allrede glemt det! For nå kan vi lese at mange Norsk soldater har blitt skadet på oppdrag iAfganistan og regjeringen og forsvaret bet ikke engang om det! Jeg er sjokkert! Dette er en skamdale og jeg forlnager regjeringesn avgang!

Nordmenn er fra naturrens side fantastiske mennesker, gentist er vi vikingenr og derforer etniske Nordmenn verdens beste soldater. Norske styrker er etterspurt på verdens basis og kjemper for frihet og demokrati i Afagnaistan, dette er et nærmest hellig oppdrag som vi aldri kan tillate oss å tape! Vi må aldri la den vestlige verden med sin kristne kultur, som er selve fgrunnlaget for demokratiets eksistens, komme på tapende fot mot islamismen og terroister!

Men hva gjør sosialistregjeringn? De kutter i forsvarsbudsjettet og legger Norge åpen for en ukontrollert muslimsk innvandring! Har vi kanskje ikke kunnet sette i nyhetsbildet i det ssiste hvor uffattelig stor skalde islamistiske mennesker kan gjøre? Islamsistisk terrorisme er en høyst reel trussel, og MÅ stoppes! Og hvordan gjør man det, jo man hindrer mennesker fra kriminelt belatsede etnisiterer og kulturer tilgang til Norge og vestlig kultur, samtidig som mn sørger for å spre demokratiets budskkap til den islamske verden!!

Men i Norge er det mitsatt! Her syr sosislaistregjeringe puter for marmene på alle musimske innvandrere og snikslamiserer samfunnet åpenlust!! Det er en skam!

Mitt høyeste ønske er at vi skal får en ekte Norsk regjering, som gir Norske soldater alle mulige midler til å forsvare demokratiet!

Alle Nordmenn som kjemper i Afgansistan er verdens største helter! Når disse blir skadet takket være sosialistrgejringesn inkompetanse som bruker penger på «nød hjelp» til korrupet afrikanske dikatorer fremso skikkelig utsyr til Norske sosldater har sosialistrgejringe sviktet det norske folk, sviktet demokratitet og sviktet hele sin kultur! Dette er den værste forbrytelsen noen sinne og ingen mennesker som har budratt til å brimge sosialistregeringen inn i regjeringskontorene er fritatt ansvar! Hele Norge forlanger at alle sosialister fratas stemmeretten for all framtid!!

La oss alle fordømme vestens fiender! La oss sørge for en framtid der Norge og Vetsen seirer for evig, og demokratiets fiender, islamismen og sosialislsmen, ligger igjen på slagmarken til spott og spe!!!

Følg med!

Annonser

51 tanker om “Et uffattelig svik mot Norske soldater!

 1. Dette syntes jeg var et fantastisk flott innlegg! Vi må støtte våre norske soldater i kampen mot ondskap! Enig i hvert eneste ord!

 2. Ærlig talt, og eventuelle meningsforskjeller til side; Vennligst skaff deg en stavekontroll. Det er direkte slitsomt å lese slike innlegg hvor det er tilnærmet umulig å finne en setning uten stavefeil eller andre grammatiske blundere.

  VB

 3. Haha, dette er det lammeste jeg har lest på lenge. Er dette ment å være en humorblogg eller? Neppe norges viktigste – kanskje norges dummeste!

 4. SVIK MOT NORSKE FOLK??? SNAKKER DU OM?? SOM STØTTER Å SENDE DINE LANDSMENN I KRIG??!

  Alle som støtter denne krigen er landsforrædere.. alle som sender sine landsmenn i krig er landsforrædere..

  DENNE KRIGEN ER EN LØGN… så jah alle partier.. folk som sitter på stortinger er landsforrædere allerede..

  SIV JENSE.. stoltenberg.. SAMME SØPPLA..samme løgnerne..

  samme landsforræderne..forskjellen er bare at… SIV kommer til å selge ut NORGE under føttene til nordmenn..

  og Jensemann gjør det skjult..

 5. Magne:
  Jeg er fornøyd med at dere gir meg den plassen jeg fortjener som en av offentligheten fremste samfunndebattanter. Min eneste kritikk er at dette burde sjedd mye tidliger.

  Følg med!

 6. dette tror jeg kanskje er noe av det latterligste jeg har lest på lenge.
  Hvor komplett kunnskapsløs er det mulig å være?
  Det du mangler i kunnskap tar du dog rikelig igjen innen sjangeren Genralisering, Den skal du ha

 7. Det er klinkende klart at regjeringen har ansvar for å ivareta våre soldater på best mulig vis. Når det er sagt må jeg reagere med vantro på din åpningspremiss:

  «Norske liv er det viktigste i verden. Det må vi aldri glemme!»

  Dette er et ufattlig dårlig utgangspunkt for et slikt innlegg. Det er også stikk i strid med militærets egne etiske retningslinjer.

  Forsvarssjef Harald Sunde sier følgende:

  «Respekt, ansvar og mot er velkjent i Forsvaret. Å opptre etter disse verdiene og samtidig ha et likeverdig menneskesyn bidrar til å skape troverdighet for oppdraget vi utfører.»

  Ref: http(kolon,slash,slash)www.mil.no/start/article.jhtml?articleID=201807

  Vær klar over at små gutter og jenter blir skutt og sprengt i filler hver eneste dag i Afganistan. Disse uskyldige barna har definitivt like stor verdi som våre norske soldater. Jeg vil anbefale dokumentarfilmene «Armadillo» (Dansk) og «Restrepo» (National Geographic), dersom dere vil ha konkrete bevis på hva som foregår på bakken i det krigsherjede landet.

  Din tendensiøse beskrivelse av at nordmenn er mer verdt enn andre, og at vi fra naturens side er genetisk høyverdige, er grovt rasistiske, og avslører din ufattelig manglende kunnskap om den virkelige verden. Blandingen av religion og genetisk opphav minner om nazi-tysklands søken etter bevis for den ariske herskerrase.

  Dersom dette er norges viktigste blogg, utlyser jeg deg som folkefiende nr. 1. Dine holdninger er svært farlige og udemokratiske.

 8. Jippi!!! Med Frp for verdenskrig III. Vesten mot røkla for ekte demokrati,fred og velstand! Hvite ariere mot alle gulinger,svartinger og teitinger som kler seg i turban og selbuvotter. Spesiellt Afrika skal vi trakke skikkelig ned ; der er dem begynt å vise økonomiske muskler. Det må vi stoppe for vi skal ikke ha noe av at de viser at de er like gode som OSS!!!
  Heia Hildegunn, Adolf og Frp!!!

  Hilsen nyfrelst:-)

 9. Hahaha, fantastisk!

  Creeds til vg som ikke skjønner at dette bare er bullshitt, og at denne «Hildegunn» bare vil provosere. Morsom lesning, men dette kan jo ikke være seriøst? Sånne karakterer som dette finnes bare som kariakturer i sterotypiske bilder på baksiden av et RU blad!

  Folkens; bare les denne frasen en gang til å spørr dere om dette kan være seriøst?

  «Magne:
  Jeg er fornøyd med at dere gir meg den plassen jeg fortjener som en av offentligheten fremste samfunndebattanter. Min eneste kritikk er at dette burde sjedd mye tidliger.

  Følg med!»

  enten det eller så har dama hatt for lite venner i barndommen helt til hun gikk på sitt første FPU møte.

 10. Ha ha, så teit. Dette må være den dummeste parodien på konservative mennesker og holdninger jeg har sett. Artig med den nye dyslektiske vrien din, «Hildegunn», men du lurer bare de lettlurte. Forøvrig: Nei, vi er ikke «vikinger» lenger, og vi er ikke «fantastiske mennesker». Men vi er i hvert fall bedre enn disse analfabetiske rasshøla i Afghanistan, Iran og Irak som steiner og henger mennesker bare fordi de ønsker å leve fritt (som i denne konteksten betyr «ikke under sharia-lov»). Bloggen din kan du stappe der sola ikke skinner.

 11. Dagens ufattelige og ubeskrivelige skuffelse:

  Hildegunns utrolig treffsikre analyser er ikke å finne i VG-blogglista.
  Merkelig egentlig ; det ville vel ikke dratt journalistikken dems så forferdelig langt ned. Eller ?????:-)

 12. Trodde norske regjeringen satte pris på den kristne moral (foruten kanskje det nautet kristin halvorsen). Det har seg slik at Kristendommen støtter ikke drap og krig, og har aldri gjort det, hverken under korstog eller i dagens kriger. Les 5 bud, du skal ikke slå ihjel. Vi kjemper mot ondskap heter det så pent.. Vel norske gode kristne, er ikke Taliban`s disipler også Guds barn, under all forførelsen dem lider under? Kanskje det store bildet er vel verdt å betrakte, før man løper ut i verden og leker Herre over liv og død. Innse det faktum at Vesten og den hvite mann har skapt en urettferdig verden uten like, gjennom alle tider. Enda kan man med kvalmen i halsen betrakte verden, og spørre seg hvorfor vi hyller og beundrer små drittunger på 20 som løper ned og leker seg med våpnene.. Mens misjonærer som gjennom alle tider drar ned til ukjente trakter og sprer håp, medisiner og annet godt, ikke får ett eneste rosende ord fra noe offentlig hold. Alt som er Jesus skal skjules, Jesus er ikke hipt lenger. Våre landsfedre skammer seg over oss.. Hyll Jesus, Den Evige Herre, Han som kan knuse dere Alle, hvis han føler for det. Frykt Herren, for han er GOD

 13. Jesus tilbake i Norge:

  Du sier: «Det har seg slik at Kristendommen støtter ikke drap og krig, og har aldri gjort det»

  Du kan umulig ha lest Bibelen. Umiddelbart etter Moses kommer ned fra fjellet med steintavlene skjer følgende:

  «Og han sa til dem: «Så sier Herren, Israels Gud: Spenn sverdet på dere, alle mann! Gå fram og tilbake i leiren, fra port til port, og slå i hjel både brødre og venner og frender!»

  3000 mennesker ble så slaktet ned.

  Ref: 2. Mosebok, 32. kapittel, 27. vers.

  Biblen har svært lite med god moral å gjøre! Her er det kun snakk om å velge ut det som passer.

 14. Nordmenns genetiske avstamning:

  «Undersøkelser av mtDNA, Y-kromosomer og klassiske autosomale markører hos nordmenn har vist at kvinnelig mtDNA og mannlig Y-kromosom er nærmest beslektet med sentral-europere og tyskere. Etnisk norske sørlendinger skal være nærmest beslektet med nederlendere og dansker. Andre har funnet at nordmenn er nærmest beslektet med svensker, dansker, tyskere og nederlendere. På overordnet skandinavisk plan har DNA-studier vist at den skandinaviske befolkning, deriblant nordmenn, overveiende stammer fra bonde-folkeslag og jordbruksfolk fra Europas sørligere breddegrader.

  Kilder:

  -Dupuy 2005, Link: http(kolon,slash,slash)vetinari.sitesled.com/norway.pdf

  -Helena Malmström, M.Thomas P. Gilbert, Mark G. Thomas, Mikael Brandström, Jan Storå, Petra Molnar, Pernille K. Andersen, Christian Bendixen, Gunilla Holmlund, Anders Götherström, and Eske Willerslev. Ancient DNA Reveals Lack of Continuity between Neolithic Hunter-Gatherers and Contemporary Scandinavians. Current Biology, 2009; DOI: 10.1016/j.cub.2009.09.017
  – Link: http(kolon,slash,slash)www.scribd.com/doc/25225630/Lack-of-Continuity-Between-Neolithic-and-Contemporary-Scandinavians

  – Passarino 2002, Link: http(kolon,slash,slash)ychrom.invint.net/upload/iblock/287/Passarino%202002%20Different%20genetic%20components%20in%20the%20Norwegian%20population%20revealed%20by%20the%20analysis%20.pdf

 15. Trodde først denne bloggen var en fleip, men etter å ha lest hele «innlegget» ditt, må jeg bare si at jeg synes synd på deg Superhildegunn.

  God bedring.

 16. hvis dere mener norske liv har vært så mye så tar dere jævela feil dere tenker bare på deres egene hva med de afganske folket irak så mange sivile mennesker dere dreper vær dag i disse landene er helt ufattelig så jeg synes ikke noe synd på deres soldater som blir drept der nede dere etter ligner tegninger av profeten vår dere dreper muslimer vær dag er det rart de terror og hat mot krisene og amerikanere er det kanskje rart at den muslimske verden hater dere så mye er det rart det blir terrorisme i verden dere burde takke amerikanere for det som skjedde 11 spetember 2001

 17. @Majeed. Med din kommentar her ødelegger du mye for muslimer som ikke er like fanatiske som deg. Det er mange som tviler på at den norske deltagelsen i Afghanistan er riktig, men det er ikke vi som har bestemt det, men regjeringen. Krig er grusom, men terrorisme er like grusom, der treffer det også uskyldige mennesker slik som i en krig. Om det er afganske liv, norske liv, eller spanske liv som går tapt pga av terror og krig spiller vel ingen rolle, alle liv er like verdigfulle, det mener jeg du burde tenke over før du skriver en slik hatefull kommentar.

 18. Majeed:

  De fleste nordmenn har stor medfølelse med det afghanske folk. Hvis du tror du bidrar positivt med ditt idiotiske innlegg, tar du kraftig feil. Det er slike kommentarer som gjør at rasisme og polarisering får grobunn i vesten. Dette fører kun til ytterligere radikalisering på begge fronter.

  Hvis du ikke forstår denne enkle dynamikken, er du like kunnskapsløs som innehaver av denne bloggen.

 19. Norske liv er det viktigste i verden? Så min svenske kollega er mindre verdt enn meg? Dæven, det var bra at du fortalte meg, da skal jeg gå og si fra til sjefen min, sånn at vi kan kaste han ut og gi jobben til en etnisk nordmann..

  Hærregud Hildegunn, det er helt ok at du har de ekstreme meningene dine, men tenk deg om før du skriver ting da!

 20. Selvfølgelig heilt enig med alt du sier, men i dag synes eg skrivefeila blei litt too much. Kan nesten svekke litt av truverdet, Hildegunn. Lær av Arildo der!

 21. Majeed:
  Utgangspunktet for denne diskusjonen er at for den Norske regjering og det Norske forsvar skal sikkerheten og velferden til Nordmenn vere det viktigste. Derfor skal det, fra Norsk side, gjøres alt som kan gjøres for å beskytte Norske soldaters liv og hels i militære operasjoner.

  Tap av afagnske (og iraksiske) liv er beklagelige, men irrelevante for denne diskusjonen.

  Du må heller ikke glemme at det er de mennesker som utviser de samme fundamentalistiske holdninger som deg selv som har all skyld for at det i dag er ufred i Afganistan.

  Følg med!

 22. Alle de idiotene som reiser til Afganistan for å krige gjør det helt frivillig , ingen skal fortelle meg at de gjør det for det Afganske folk eller kampen mot terror . Skytekåte tullinger som gjør alt for penger. har sett for mye på filmer fra Hollywood , står å sprader ned bar overkropp meg påklint sot og en bandana på hode og tror de er tøffe , kommer så hjem å klager på at de ikke får hjelp IDIOTER.Bli hjemme og la muslimene slå hverandre ihjel så mye de lyster så slipper vi å ha de her.

 23. Greit nok, Hildegunn, at den norske regjeringen skal holde seg mye bedre oppdatert på hva som skjer i Afghanistan enn det VG gjør. Men ærlig talt, må du generalisere i så stor grad som du gjør når det kommer til innvandrere her i landet? Jeg kommer fra gamle Jugoslavia, men jeg tilhører ikke jugoslavisk mafia og jeg vil ikke ha noe med dem av den grunn.

  Trodde du var ironisk, men nå er jeg ikke så sikker lenger.

 24. Hildegunn er fantastisk.:-) Hun viser ytterste høyres intellektuelle fallitt. Hun karikerer Frp på en vulgær men helt ok måte. Slem , men rettferdig:-). Hun viser hvordan Frp og islamistene trenger hverandre og nærer hverandre. Hun viser hvordan høyreekstreme og venstreekstreme trenger hverandre for å forsvare sin egen eksistensberettigelse. Og hun viser hvor LIKE de er. Skift ut sosialisme med kapitalisme, og jøder/muslimer med vantro/hedninger/satan så har du en knippe med illeluktende tvillingsjeler.
  Ha en fortsatt fin dag!

 25. Hildegunn, du tar kaka. Jeg har lest mye dumt gjennom tidene, men dette må ligge på toppen av dritthaugen (med eller uten skrivefeil). Kommer helt klart til å ta turen innom her hver gang jeg er i dårlig humør. Her er min måte å lese Hildegunns blog:

  1. Finn skrivefeil og le godt av disse.

  2. Finn meningsmotsettninger og le av disse.

  3. Prøv å tyde Hildegunns virkelige meninger og le av disse.

  Keep ’em comming 🙂

 26. Mange rare meininger her gitt om va vi gjer nere i Affganistann.
  Å ikke ein eineste av de som skriive her har kamperfaring fra ørkenhælvete kan eg lett forstå!

  Har sjøl krabba ront i ørkenhælvete i et par år nå og veit å lett det er å få skutt av seg ein fot eller halve hode å enne som krøpling på NAVkontore!

  Å vem er det som skamfere norske soldate? INGEN ANDRE ENN MUSLIMMA sjøl!

  Å så skulle ein liksom ikje ha lov te å skyte tebake på dei?

  Å så skulle in liksom ikje ha lov te å forsvara seg mot dei feige morderiske bakholdssvina?

  Ser ut te at det er netop det den raudgrøne lansvikarrejeringa te fredsduepingla stoltenberg meiner!

  Må vere drfor han nekter plent å dela ut krigsskorse te oss affgannistan veteranar sjøl om vi kjem heim i kiste etter å ha ofra live i kampen mot den musslimske bermen!

 27. Du er det tetteste kvinnemennesket jeg har sett i hele mitt liv. Du er ikke en FRPer. Du er en Nazist, rett og slett. Norske liv er det viktigste i verden?!?!?!? Så et russisk eller et amerikansk liv er mindre verdt? Jeg blir så provosert av sånne som deg. Brenn!!! PS: lær deg norsk!

 28. Telemark bataljon :
  ser ut som at det er noe du ikke har skjønt : drar dere ikke dit for å «frelse» folket der nede ?? En måte å frelse dem på er å drepe dem – trur enkelte. Greit. Ett annet alternativ er å dra seg til helvete hjem når dere oppdager at dem ikke vil bli frelst av hverken russere, amerikanere eller «gode» nordmenn. Ser ingen grunn til å gi medaljer til folk som må ned der for å lære at dem ikke hadde noe der å gjøre fra starten av. Krigsoppdrag i Afganistan er frivillig. Verdens mektigste militærmaskin står bak deg . Julig får dere okke som. Så klapp igjen ; dem vil tydligvis ikke ha deg der nede. Så hvorfor pokker skal du ha medalje???

 29. Te gunnar:som tydleg er ein av fredspinglane som trur dei veit alt så jævla gott men som ikje har peiling på kva de er vi kjempe mot!

  Sjøsagt vil ikje muslimma ha oss her nere! Alle helst vil dei sjølve overtaka Norge au! men det får dei ikje sålenge vi helle dei i sjakk i dira eiga ørkehælvete!!

  Veit du kofår me ikje får has på svina? avdi militære er leda av fredspingla stoltenberg og kompani!

  Hadde eg og karane her nede fått vilja vår hadde vi atombomab heile afgannistabørkenhælvete fritt for muslimma!!!

  Istaden må vi driva og småslåss me ein jeng me feige saugjetare som gøyme seg i fjellholar når me kjem og driv me feige bahhaldsangrep avdi dei ikje er mann nok te å møta oss feis tu feis!!!

 30. «Norske liv er det viktigste i verden. Det må vi aldri glemme!»

  Så du mener at en nordman er hvert mer en et annet meneske?
  det er noe vi kaller rasisme det, og alle vet at rasisme er noe av det værste i verden. Hva feiler det deg? tror du at du er bedere en andre barefordi du har en annen farge og at du bor på et annet sted på jorda?

 31. NoMoreNiceGuy:
  For den norske regjeringen og det norske forsvaret skal sikkerheten til nordmenn stå i høysetet. Når den norske regjeringen vedtar at det norske forsvaret skal sende soldater i krig skal det være en selvfølge at alle mulige forhåndsregler skal være tatt for å hindre at norske liv skal gå tapt.

  At du klarer å finne noe rasistisk i dette kan bare bety at du er mindre begavet.

  Følg med!

 32. Telemarksbataljon: stakkars deg. Sauebønder på andre sida av kloden er er en trussel mot sauebøndene i Telemark….. Den er god. Og siden dem er så farlige så skulle vi ha atombomba dem!!!! Idiot.
  Jeg liker sikkert Taliban like lite som deg. Jeg liker like lite dine holdninger.
  Det gir meg ikke rett til å drepe deg. Like lite som du, USA og Stoltenberg har rett til å drepe sauebønder i Afgahinstan som har lystr å bestemme i eget hus..
  Og far din ; han var vel med i NS og syns det var helt greit å bli okkupert av fremmed makt???? Dust!

 33. Te gunnar: eg drep ikkje alle eg ikkje lika. I såfall ville du liggja jækli dårleg an kan eg forsikra deg!

  Eg drepe bare dei kompanisjefen min seier eg ska drepa. Å det jelle for tia alle talibanmuslimjæjvvlane her nede i afgannistanørkenhællvete!!!!

  Om far min var me i NS? nei han likte betre å drepa nazisvina. for det fekk han krigskorse med eikegrein.

  Men heile den røgrøne lansvikarrejeringa hade fortent å bli æresmedlammar i NS sånn som dei driv og jer vekk lande vårt bit for bit te framandfolk frå langtvekkistan.

 34. Telemarkbataljon : du er en tosk uten hjerne. Du skyter hvem det skulle være bare sjefen sier det. Du hater folket i det landet vårt land har sent deg for å «redde». Du vil helst atombombe et helt land og gjøre det ubeboelig i tusenvis av år. Du, NATO og USA stiller med det mest moderne militærutstyr som verden kjenner – og kaller noen stakkars bønder med utdatert utstyr for feige! Flott at far din kjempa mot nazismen. Men du med dine holdninger er en skam for Norge.
  Du og andre Nato-bøller med USA i front skaper terrorister på samlebånd! Og så blir du sur fordi dem skyter på deg?!? Hallelulja!!!

 35. Te Gunnar:

  Betre å vera «en tosk uten hjerne» enn ein trell under det musslimske nazziherrefolke!

  For ein trell er det slike som deg Gunnar blir om inkje slike som meg reddar deg frå musslimmhælvete.

  «terrorister på samlebånd» er det slike som deg som skapar. når muslimma ser kor feig slike som deg er strøymer dei te lande vårt for å taka over.

  Men ikje fortvil gunnar! Me i Telemark bataljon har dei ballane du manglar og ska sørga for å gje muslimjævvlane det dei fortjen!!!

  Men ikje bli overaska om du bli stilt for retten for lansforæderi avdi du fraterniserar med fienden. Det var amge av din sort i Norge då nazistane rejerte. men dei fekk ka dei retteleg fortente ette at okupantane var jkasta ut!!!

 36. @Gunnar:

  Selvfølgelig skyter Telemark bataljon «hvem det skulle være bare sjefen sier det»!

  Noe annet ville jeg som hans sjef finne sterkt klanderverdig, og av hensyn til hans personlige velferd, sterkt fraråde.

  Den militære Straffelov levner ingen tvil: Dersom en krigsmann «undlater at vise skyldig Lydighed mod en foresats Befaling i Tjenesteanliggende», vil han få sin rettmessige straff!

  Noe som forøvrig er utenkelig med en fremragende soldat som Telemark bataljon. Jeg nøler ikke et øyeblikk med å erklære Telemark bataljon som et lysende forbilde for alle våre krigsmenn i Afghanistan.

  Jeg har personlig innstilt ham til Krigskorset for «i kamp på en særlig fremragende måte å ha utmerket seg ved personlig tapperhet».

  Hva Telemark bataljon måtte utrykke av private meninger på diverse blogger, legger jeg meg ikke opp i. Så lenge han ikke uttrykker usunne meninger om vårt engasjement i Afghanistan.

  Telemark bataljon har forøvrig alldeles rett i at fiendens krigstaktikk begrenser seg til feige bakholdsangrep. Det er dermed sannsynlig for at vår forsvarsallianse blir sittende fast i den afghanske kvikksanden i uoverskuelig fremtid.

  Telemark bataljons forslag om å atombombe hele ørkenlandet, er dermed en god tanke, militærfaglig sett. Men dessverre ikke gjennomførbart, av realpolitiske årsaker.

  Om da ikke et eventuelt regjeringsskifte ved neste valg, fører mer forsvarsvennlige politikere til makten. De siste politiske meningsmålinger bærer i seg en kime til håp om at den militærfaglige fornuften omsider vil seire!

  Forøvrig takk til Hildegunn for et utmerket blogginnlegg, der det er lite å tillegge, men desto mer å applaudere, sett fra en militærfaglig synsvinkel!

 37. Telemark bataljon og Kapteinløytnant V:
  dere er begge to surrehoder som hverken har innsikt i lærdommene fra Nurnbergprosessene(rettsoppgjøret mot nazistene), Geneve-konvensjon(om m.a ikke krige mot sivile) eller om Norges og Natos politikk overfor og i Afghanistan. Så fortsett og følg ordre. Ikke prøv å tenk selv(det blir bare flaut!!). Og bidra gjerne til at tullebukker fra Norge og Taliban-tullebukker i Afghanistan gjensidig utsletter hverandre,(med slike holdninger har dere ingenting i Afghanistan å gjøre. Tipper dere blir sendt hjem dersom dere står frem i offentligheten med et slik syn).
  Når det er sagt : dersom dere er så himla opptatt av å kjempe mot muslimer så bør dere få Nato og USA til å stoppe å ruste opp det absolutt verste muslimske regimet – nemlig Saudi-Arabia.
  Den Saudi-arabiske wahabismen er omtrent på samme barbariske nivået som Taliban. Det er m.a fra Saudiarabia terroristene kommer fra. Ikke fra Afganistan. Afghanistan er et fattig fjelland med en krigstrøtt befolkning. Og som tenderer til å heller ville la seg styre av det middelalderske Taliban enn av skytegærne, halvtomsete bønder fra Norge som hater landet , kulturen og folket deres. Ikke noe merkelig i det hele tatt at det går mot at verdens sterkeste militærmakt må flykte fra fattige sauebønder med halen mellom beina. At dere er så feige og pinglete at dere dermed vil bruke atomvåpen sier det meste.
  Forøvrig : Kpt.Vogelhaug er selvsagt ikke ekte. De 25 åra jeg var tilknytta forsvaret lærte meg at ikke alle offiserer er veldig smarte – men de var veldig, veldig sjelden komplette idioter.

 38. @Gunnar: Morsomt at du først kaller meg «surrehode», og bruker halve innlegget ditt på å kritisere meg. Og dernest erklærer at jeg «er selvsagt ikke ekte».

  Snakk om surrete logikk!

  Minner om den rødgrønne regjeringens tullete forsøk på å føre krig i Afghanistan: Vi bidrar gjerne med soldater. Men vi bidrar ikke med skikkelig militært utstyr, slik at det blir mulig å vinne krigen.

  For egentlig liker den rødgrønne regjeringen muslimene så godt, at den slettes ikke har lyst til å skade dem. Og i hvert fall ikke drepe dem.

  Tvertimot. Det den ønsker mest av alt er å importere noen millioner av dem til Norge. For den trenger muslimstemmene for å beholde regjeringsmakten. Nå som de etniske nordmennene begynner å gjennomskue den elendige politikken til de rødgrønne, og heller vil stemme på Fremskrittspartiet.

  Dine 25 år «tilknytta forsvaret» (som kokk eller materialforvalter?) har tydeligvis vært helt bortkastet.

 39. Vogelhaug du Vogelhaug ; det er da fullt mulig å late som at man er noe annet enn det man er – og så surre i vei med alle sine forskrudde ideer, reaksjonære fantasier osv osv. Kanskje tror du at å late som at du er kaptein gir tullet ditt mer tyngde? Eller du vil bare være morsom med rasistgrauten din?
  Jeg tror jo du mener tullpratet du kommer med ; men jeg tror ikke du er kaptein. Jeg vil i det lengste tro at kapteiner i den norske hæren ikke er så til de grader både hjernevaska og tilnerma hjernedød.

  Så du får ikke skikkelig utstyr du da , duttebassen? Får ikke amerikanerne det heller? Ingen som får det kanskje? For alle dro jo til Afghanistan fordi dem ønsker å tape en krig?!? Å så logisk det er! Åååå så sannsynlig at det er det som er grunnen til at Vesten ikke klarer å vinne. Makan! Er det lov å være så dum??????

 40. @Gunnar: Ikke kaptein. Kapteinløytnant. At du ikke skjønner denne distinksjonen, avslører din uvitenhet om det militære.

  Jeg tror for øvrig ikke at du egentlig heter Gunnar. Både stil og innhold røper at du i virkeligheten er ei typisk bitchy drittkjerring fra Sosialistisk Vrøvleparti og/eller mannehatergruppa Ottar.

  At du noen gang har har sett innsiden av en militærleir er vilt usannsynlig. Du høres uansett ut som en av disse typiske sengevæterne vi alltid er nødt til å dimittere av psykiske årsaker allerede før første permisjonshelg.

 41. @Gunnar: «Så du får ikke skikkelig utstyr du da , duttebassen?»

  Hva er det for en jævla idiotkommentar!

  Dårlig utstyr er i flere tilfeller hovedårsaken til at norske soldater er blitt lemlestet og drept i Afghanistan.

  Og du er frekk nok til å gjøre narr av våre tapre soldater og forsvarsledelse som gang på gang har påpekt dette overfor den politiske forsvarsledelsen!

  «De 25 åra jeg var tilknytta forsvaret», skriver du. Og hva gjorde du da? Tømte latriner, tenker jeg. Sånn som du skriver skulle en i hvert fall tro du hadde huet ditt stukker dypt nedi latrina hele tida. For peiling på militæret har du faen meg ikke!!!!

 42. Jo, genetisk er vi vikinger, men det er da ikke noe harme i å innrømme at vikingene fikk bank fra tid til annen.

  Det at det ikke finnes viktigere liv enn norske liv viser vel litt mangel på fortåelse om hvorfor vi faktisk er i Afghanistan. Det at norske soldater risikerer sine egne liv for at afghanere skal slippe å leve uten Taliban betyr jo at vi faktisk verdsetter afghanske liv og.

  Som en tilhenger av NATOs engasjement i Afghanistan vil jeg si at slike innlegg som det er nærmest er skremmende, og viser totalt avsky for hele det norske engasjementet i Afghanistan.

 43. jaja. Nå skriver kaptein-dusten innlegg både fra seg selv og på vegne av telemark-bataljonen(eller har du vert på skrivekurs??).
  En liten kommentar til surret: jeg gjør ikke narr av norske soldater som sådan – men av uvitende og rasistiske drittsekker som snakker om å utrydde hele land med atombomber og innbiller seg at når Vesten taper i Afghanistan så skyldes det for dårlig utstyr og den rød-grønne regjeringa.
  Det blir så altfor dumt ; opplyst debatt er selvsagt umulig.Surr i vei dere. Heldigvis har dere ingen makt ; fortsett å følg ordre og hold kjeft. Dere er en skam for Norge!

 44. ah – det glemte jeg : kapteinløytnant er ingen grad i hæren, kun i marinen. Meg bekjent tenestegjør det ingen kapteinløytnanter fra marinen i Telemark Bataljon. Morsomt forsøk det der Fuglehaug. Fortsett sånn så vil du garantert vinne prisen for «Årets vits».

 45. @Gunnar: Det har ikke falt deg inn at det faktisk er mer enn én soldat som tjenestegjør i Telemark Bataljon? Som kunne
  tenkes å skrive innlegg her på bloggen. Men som av
  militære årsaker ikke har anledning til å stå frem under eget navn?

  Og at det blant disse faktisk kan finnes menige soldater med
  skriveferdigheter på nivå med, la oss si en kapteinløytnant? At du åpenbart ikke har tenkt den tanken, viser en sjelden grad av hodeløs arroganse. Som forøvrig samsvarer godt med det øvrige innholdet i dine innlegg.

  Korrekt at kapteinløytnant er en marinetittel. Det forundrer meg ikke at det «deg bekjent» ikke tjenestegjør noen fra marinen i Telemark bataljon. Du har jo gjennom dine kuriøse innlegg
  forlengst avslørt dine utilstrekkelige kunnskaper om Telemark bataljon i særdeleshet, og det norske forvaret i alminnelighet.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.