Norge’s frekkeste yrkesgruppe?

I dag er det Søndag! Følg med! For om du følger med vet du at i morgen blir det atter Mandang, og da er det en ny arbeidsdag for folk flest. Det er helt Normalt å gå til arbeidet, for vi Nordmenn er et folk det står repsket av, og vår arbeidsmoral er skyhøy. Men! Det er en gruppe mennesker som ikke går på jobb på manadag: Lærere!

Ja, det er sant! For lærenener det nå sommer ferie. Hele to månderer fri acheter du cialis en ligne skal disse menneksen ha. Dette kommer på toppen av høst og vinter og jule ferie, til sammen har nporske lærer over ett halvt år ferie i året. Hvordan kan dette ha seg?

Man vet at Norks skole er i krise. Vi scorer uffattelig lavt på PISA rankingen.

Grunnen til dette er at norkse lærere gjør en alt for dårlig innstat. I stedet for å underise eleene går tiden med til å drikke kaffe og syte over lønnen sin. Tusener av Norkse elever går vær dag hjemm fra skolen gråtkvalte over at kunnskapen de har gledet seg til å få ikke har blitt gitt til dem fordi deres kvinnlige lærer har vært mer opptatt av sang og spill og kos!

Kvinner bør ikke være lærere. De mangler den tøffheten det kreves for og disiplinerer og dominerer ungdommen. Men fordi skolen er blitt ødelagt av sosialistiske læreplaner har læreryrket blitt til noen som tiltaler kvinner. Som resultat ser man at Norks elever blir mindre og mindre dyktige. Samtidig ser vi at lærer som sannsynligvis har verdens enkleste jobb klage over at de ikke får nok veiledning. Er det virkelig så dårlig stillt med norks lærere at de trenger at noen henger over skulderen deres hele tiden og forteller dem ha d e skal gjøre???

Men tilbake til tema: Lærenen’s perverst lange sommer ferie. Hvordan kan det rettferdigjøres at en gruppe som har mye mer fri enn vanleige Norkse arbeidstalere skal ha mer enn dobbelt så lang ferie som folk flest? Svaret er at det kan IKKE RETTFERDIGJØRES!

Derfor bør det bli endring. Jeg forelsår følgende: Siden de fleste lærere er kommunalt ansatte bør de stå til kommunens dispsiosjon om sommeren. Mange kommuner trenger vikarar under ferieavviklingen. Dette kan lærere ta seg av. De har alt fått den ferien de fortjener gjennom høst vinter og andre ferier, og kan uten noen grunn til å klage jobbe gjennom sommeren. Da får de også oppleve hvordan det føles å ha en jobb der man faktisk må GJØRE noe, noe som uten tvil kan være en nyttig erfaring foren slik yrkesgruppe!

Post gjerne deres ros og kontruktive komplimenter i kommentar feltet!

Følg med!

Annonser

76 tanker om “Norge’s frekkeste yrkesgruppe?

 1. Hva faen skal lærerene gjøre når alle ungene har sommerferie? Lest igjennom bloggen din et par ganger og følger litt med fordi det er så jævlig sykt å lese hva du finner på neste gang.

  Kvinner har ikke tøffheten til å være lærere? Det er BARE mine mannlige lærere som har klikket, begynt å gråte og slutta pga ungene er noen drittunger. «Pervers lang sommerferie»?

 2. Kviner børde ikke ha noen opgaver utefor hjemet til det er de alt for ustabile – har selv vært på skole å hørt hvor positive de er til hygge og sånn. det er behåv for strenge lærer som setter ungdomen på plass. Ble selv slott og vet at det hjelper.

 3. Det er vel kunnskapsnivået hos norske lærere som har en del av skylden for at norske elever skårer lavt i viktige fag. En annen sak er at dagens lærere ikke klarer, eller tør, å skape disiplin i klassen. Jeg kjenner tre søstre som p.g.a. farens jobb måtte gå noen år i tysk skole. De tyske elevene hadde fått beskjed om ikke å bry seg om de norske jentenes oppførsel, da de kom fra norske skoler hvor det ikke fantes disiplin. De første dagene kom søstrene hjem og gråt på grunn av de strenge lærerne, men etter en stund forsto de at de tross alt hadde vært heldige, og fikk topp karakterer.

 4. Hildegunn må jo være lynende intelligent som klarer å spille så ufattelig ignorant og kunnskapsløs i alle disse innleggene, for det er rett og slett ikke mulig at noen på ordentlig kan være så korka dum…

 5. Dønn seriøst Hildegunn; hvor kunnskapsløs er du egentlig?
  For det første har du ca 50 grove skrivefeil på drøyt 40 linjer i teksten. Det kunne selvsagt ha vært dysleksi, men som lærer (til tross for at jeg har sommerferie:-) ser jeg at dysleksi ikke er årsaken. Slurv kan det selvsagt være, men om så er; hvorfor ikke prøve å lese korrektur før du legger ut? Det virker da litt mindre useriøst, selv om innholdet likevel ødelegger fullstendig for seriøsiteten.

  For det andre så er det et par konkrete faktafeil, som viser at du heller ikke i matematikktimene fulgte veldig godt med på skolen. Du skriver at «(…) til sammen har nporske (sic) lærer (sic) over ett (sic) halvt år ferie i året.» Først og fremst er ikke all den tiden vi ikke jobber det samme som ferie (mye av det er avspasering), men fair enough; vi kan kalle det ferie akkurat nå. «(…)over ett (sic) halvt år (…)» må jo bety at du mener vi har ferie mer enn 26 uker per år. La oss ta en kjapp gjennomgang: vi har 1 uke høstferie, litt over 1 uke juleferie (alt ettersom), 1 uke vinterferie, litt over 1 uke påskeferie, maksimalt 5 fridager i mai/juni, avhengig av når de røde dagene kommer, og ca 8 uker sommerferie. Til sammen blir dette totalt litt over 13 uker ferie, altså omtrent halvparten av det halve året du påstår.

  For det tredje så har du tydeligvis ikke forstått innholdet i den artikkelen du linket til. Du skriver, og jeg siterer: «Samtidig ser vi at lærer (sic)som sannsynligvis har verdens enkleste jobb klage over at de ikke får nok veiledning. Er det virkelig så dårlig stillt (sic) med norks (sic) lærere at de trenger at noen henger over skulderen deres hele tiden og forteller dem ha (sic) d e (sic) skal gjøre???» Sitat slutt. Hvis du hadde tatt deg bryet med å lese artikkelen og ikke bare gjette deg til hva som stod der, så ville du sett at denne ordningen med veiledning gjelder kun nyutdannede lærere, og ikke alle lærere som du påstår.

  For det fjerde skriver du om kvinnelige lærere at «De mangler den tøffheten det kreves for og (sic) disiplinerer (sic) og dominerer (sic) ungdommen.» Jeg har flere kvinnelige kolleger enn mannlige, og felles for de førstnevnte er at de generelt er strengere og nyter mer respekt enn mine mannlige kolleger, meg selv inkludert. Du sier i tillegg at ungdom skal domineres? Hva i all verden mener du med dette? At elevene skal sitte livredde inne i klasserommet mens læreren tukter dem? I så fall vil de ikke lære stort. Frykt fører ingensteds hen når det gjelder påfyll av kunnskap, noe som er en allment godtatt sannhet.

  For det femte gjennomsyres (nok en gang) hele innlegget ditt av at du ikke har anelse om hva arbeidet som lærer innbefatter. Jeg utfordrer deg nok en gang til å bli med meg på jobb en hel uke slik at du får se med egne øyne hva vi faktisk gjør. Men det kan jo ikke bli før i august, vi har jo ferie vi nå vet du…

  Jeg har, utrolig nok, lyst til å snakke med deg, men vil ikke legge igjen telefonnummeret mitt her. Legg meg heller til på Skype; der er brukernavnet mitt amentia666.

 6. mattelæreren:
  Jeg er åpen for toveiskommunikasjon her i kommentarfeltet på min blogg. Jeg har ingen grunn til å gi deg særbehandling hva diskusjon av mine kloke synspunkt gjelder.

  Følg med!

 7. Kloke synspunkt??? Eier du overhodet ikke evne til å gå i deg selv og innrømme at du tar grundig feil på omtrent alle påstandene dine? Vi har nett og kan lese vi andre også skjønner du. Tipper du ikke tør å kontakte meg på Skype. Ikke bare er du stokk dum og blottet for evne til refleksjon, du er også veldig feig. Fy f**n for et stakkarslig »menneske»…

 8. mattelæreren:
  Jeg er ikke feig, jeg er tvert imot svært modig; jeg tør stå for mine meninger og å stille spørsmål ved kritikkverdige forhold i samfunnt, spørsmål mange ønsker at ikke skal stilles.

  Jeg har dessuten forklart deg at jeg svært gjerne forsvarer og utdyper mine sysnpunkter her i kommentarfeltet, men jeg vi ha meg frabedt slike holdninger som du framviser her, der du forlanger særbehandling framfor alle mine andre lesere.

  At du i kraft av ditt yrke som lærer tror du har rett til å kreve at jeg må stå skolerett for deg for å grunngi mine sysnpunkter bare beviser min påstand om at lærerene virkelig trenger å komme i kontakt med hvordan ting fungerer i den virkelige verden.

  Følg med!

 9. @mattelæreren

  Hva slags holdninger det du har ovenfor din medmennesker? Du mener deg å ha retten til å strekke folk fordi du er lærer og dermed har ingen lov til å være uenig med deg?

  Hildegunn skal ringe deg opp på Skype for at du skal kunne kjefte henne huden full?

  Jeg syntes virkelig synd på dine elever…

 10. Jeg blir så inspirert av å lese bloggen din. Dine ideer er det aller viktigste for oss i FrP. Fortsett med det gode arbeidet.

 11. Dette er noe av det frekkeste jeg har lest, kan ikke egentlig tro at dette er skrevet i fullt alvor, dette må jo være en spøk?
  Vet du egentlig hvor mye Norske lærere egentlig jobber ? ( og hvor mange kveldstimer som går med til retting) og hvor mye de faktisk bryr seg om elevene sine?
  Dette, om det virkelig er ment slik det er skrevet må være noe av det mest ignorante og lavmåls jeg har lest noen gang!! Håper veldig at dette er skrevet kun for å provosere…

 12. Jaggu skal en følge godt med for å skjønne noe som helst av dette kunnskapsløse innlegget. Støtter Mattelæreren fullt ut. Du vet tydeligvis ingen som helst ting om læreryrket og bør ikke uttale deg om det på denne måten, det er respektløst. I tillegg, hvis du vil bli tatt seriøst av de fanatiske FRPerene som måtte være enig i noe av dette sludderet, LES KORREKTUR på innlegget ditt. Ops, caps lock.

 13. … begynner å skjønne at Hildegunn bare har skrevet dette for å få reaksjoner, det finnes jo ingen oppegående tenkende mennesker som for alvor mener dette 🙂
  Festlig spøk Hildegunn, jeg gikk rett på limpinnen..

 14. Kjære Mattelæreren …

  Les igjennom flere av innleggene her, så vil du føle mindre for å opplyse dumminger … ;))))

 15. Jeg er en av landet’s ledende politiske bloggere. Jeg har en vilje av stål og ett kunnskaps nivå som går utenpå det meset.
  Men hva er det som møter meg når jeg blogger mine ærlige meninger?
  Enten er det pedantisk kverrulering fra livsfjerne lærersympatisører eller så er det drittidiotiske sosialister som ikke evener å begripe at det finnes KLOKE mennesker, mennersk som jeg som har andre meninger enn det dere analsosialister har, og derfor kommer med hest og sjikane og kaller meg troll og det som værre er!
  Skjerp dere. Følg med!

 16. Stakkars! Går ikke an å ta deg seriøst! Lær deg å skrive ordentlig norsk før du legger alt slags svada ut på nettte! Direkte flaut !!!

 17. Leste jo dette med en viss forferdelse til å begynne med, fordi ei jeg kjenner er lærer og denne beretningen står ikke i det hele tatt til hva jeg har opplevd fra den kanten. Leste noen komentarer under å skjønte fort at dette MÅ jo være bullshit. Leste en del flere blogginnlegg og la merke til en trend, det blir mindre og mindre skrivefeil desto lengre bak man går… må innrømme at jeg gikk bare tilbake til februar/mars, men jeg leste retningslinjene og der sto det følgende:

  «Språket vi skriver er norsk (bokmål ikke nynorsk som et oppkonstruert sosialistspråk). Jeg er tilhenger av god grammatikk og norsk språk hos de som legger igjen kommentar, og håper du gjør deg flid med å skrive god, korrekt norsk.»

  Jeg stusser litt over at «Hildegunn» som tydeligvis er en «tilhenger av god grammatikk og norsk språk», og en ivrig blogger, blir bare dårligere å dårligere til å skrive.

  En ting er jeg imidlertid sikker på, «hun» som skriver denne bloggen, heter IKKE «Hildegunn».

 18. du er direkte gal. Har ikke ord for hvor stor hykler du er og utrolig liten din kunnskap om verden er.
  Du er et fantastisk eksempel på et menneske som aldri må få makt.
  Du sitter her å hater sosialister og snakker stygt om kommunistiske ledere mens du ønsker å bruke de samme metodene som de gale kommunistiske lederne du hater. Hvordan du har blitt så skrudd må gudene vite, men jeg håper virkelig du ikke har barn.

 19. Bloggnorges mest underholdende blogg ! Det blir spennende å se hvem som får rett, – de som mener at Hildegun er en luring, eller de som mener at hun er en helskrudd antisosialist. Morosamt er det okke som. Følg med !

 20. Herregud! Når du skriver en blogg, så burde du gidde å legge nok arbeid i det til å rette på skrivefeilene dine. Jeg har aldri sett så mange skrivefeil på så få ord i hele mitt liv! Jeg er helt rystet. Jeg kan forstå hvorfor du slakter lærerne når jeg leser bloggen din. De har gjort en håpløs jobb med deg!

 21. Lærere har verdens enkleste jobb? Har det klikket for deg? Du vet helt tydelig ikke hva du snakker om. Verdens enkleste jobb er å lese seg opp på temaer, og undervise 30 elever som er trøtt, har familieproblemer som holder dem ukonsentrert eller rett og slett ikke har lyst å lære. Kanskje andre problemer også? Og være karismatisk og overbevisende i hver time? Høres for meg ikke enkelt ut. Husk at undervisningen også skal være tilpasset den enkelte elev og variert. Tror du glemmer alt arbeidet man ikke ser, det som skjer på kontoret og i møter. Læreren er ikke ferdig med dagen når det ringer ut for siste gang, og har begynt på jobb lenge før det ringer inn.

  Hvordan du får regnestykket ditt med at lærere har over seks mnd med ferie er for meg TOTALT uforståelig. Tror du er den eneste i verden som får dette til å stemme.

  Takk for maten, idiot

 22. Hun er stokk dum! Kommer med faktafeil her som ikke har rot i virkeligheten.

  2 mnd sommerferie (lærere har kortere enn elever)
  Høstferie, Juleferie, påskeferie, vinterferie.

  Hvor lenge varer et år hos deg dame? 6 mnd? Du burde fulgt med på skolen. Idiot! Spy ut løgn på løgn på nettet. Latterlig.

 23. Jeg er lærerstudent og ønsker veiledning i begynnelsen av min yrkeskarriere. Betyr det at det står dårlig til med meg?

 24. Kjære Hildegunn!

  Du har omtalt PISA rankingen tidligere. Jeg svarte deg den gangen, og la ved dokumentasjon. Merkelig at du da gjentar de feilaktige påstandene dine.

  Ellers er fremstår du som vanlig som kunnskapsløs og uvitende. For alle som har jobbet som lærer, eller har innsikt i skolevesenet er det lett å se at du har absolutt null peiling på det du snakker om.

  All erfaring tilsier at du ikke er mottakelig for faktaopplysninger, så da blir spørsmålet: Hvorfor skal en gå inn i en diskusjon med deg?

 25. Hvor stor gleder gir trollingen deg?

  Du har etttt stort forbedringspotensiale på grammatikken din. Du skriver dårlig, men det er så åpenlyst at du gjør det med vilje. I fremtiden prøv å gjør trollingen hakket mer realistisk da det vil føre til enda flere tåper som faller for dine uintelligente forsøk på trolling av de uintelligente i samfunnet.

 26. Om du ikke visste d, så jobber lærera nærmest 120%. Jeg er selv lærer, og aksepterer selvfølgelig at du har fascistiske tendenser, men gjør dæ og dine en tjeneste: Bruk FAKTA! ellers så kjæm dokker til å bli latterliggjort for dette er bare TULL.

  Lykke te!

 27. Troll er et fenomen som forekommer på forskjellige debattfora på Internett, særlig på nyhetsgruppene (USENET), hvor en person skriver innlegg egnet til å provosere folk og fremkalle en hissig diskusjon. Et troll mener ikke nødvendigvis hva han skriver; hans primære formål med innleggene er ikke å argumentere for en påstand, men å få folk til å hisse seg opp og «bite på kroken».

 28. Hildegunn, jeg siterer deg fra «artikkelen» din;
  «Kvinner bør ikke være lærere. De mangler den tøffheten det kreves for og disiplinerer og dominerer ungdommen.»

  Så hvordan svarer du da på at gutter i ungdoms alderen, følger bedre med når de har en kvinnelig lærer?

  Jentene følger også bedre med når de har en kvinnelig lærer.

 29. herregud: Se på oppførslene til unge gutter i kommentarfeltet mitt!!! det er klart at disse mangler respekt og opplæring på grunn av sosialistiske kvinnlige lærere og deres lek og moro skole med myke verdier!!

  Du vet tydeligvis ikke hva du snakker om og jeg må be deg om og forholde deg til FAKTA!

 30. du ejo faen mæ cpskada, ser det ut som at ungdom går gråtkvalte hjem fra skola på dagan, førdi at de ikke har lært nå den skoledagen og bare har hatt sang og spill og lek?
  nei, da e det faktisk at ungdommen e glad og førnøyd å får ett bedre forhold til læreren sin!
  tenk over ka du skriv, mest latterlige æ har hørt på lang tid!!

 31. Skulle gjerne hatt flere menn i klasserommet jeg!
  Nuvel..
  Lærernes «ferie» = Avspasering. Benyttet pinsen til å rette matematikkprøver. Morro. Har lekser resten av arbeidslivet, når jeg tenker meg om.

 32. Du er en idiot.

  Lærerne har kanskje vinterferie og slikt, men f.eks. norsklæreren min brukte 8 timer hver dag i den ferien, på å rette oppgavene våres.

 33. Slutt å skriv til henne, hun snakker bare tull og ønsker KUN å provosere dere! På nettet er hun det som kalles «troll»:

  Et troll mener ikke nødvendigvis hva han skriver; hans primære formål med innleggene er ikke å argumentere for en påstand, men å få folk til å hisse seg opp og «bite på kroken».

  Ikke svar henne, ignorer!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.