Er dataspill sosialistenes farligste verktøy?

EDB-maskinen er et fantastisk verktøy for menings utveksling over internet og til bruk av viktige programer! Men er det dette dagens ungdomer bruker den til? Nei! Sosialistene med den RØDgrøne regjering har latt ungdomene bruke tiden på dataspill og andre tilsynelatende underholdende ting! Jeg har testet noen dataspill på min EDB og har knekt koden og funnet ut hvorfor sosialistene sammen med sine evige tro med samensvorne lærerne lar ungdomen bli slukt i dataspillenes verden!

Alle som kjenner sosialismens historie vet at hjerne vasking er deres fremste verktøy for og få mensker til og stemme på dem. Ingen Normale mennesker ville stemme på et sosialistisk parti og vi kan derfor konkludere med at sosialisme blant velgere er og regne som en sykisk sykdom. I dag må sosialistene være enda lure en de før har vært når de skal hjerne vaske for fremskrittsbevegelsen følger dem og redder mensker fra deres åk. De har derfor gåt tilbake til røttene og tar for seg barna!

Dataspillene gir barna en kunstig verden med kunstige regler som de må følge. Dette er kjent for sosialistene siden dette er slik de ser samfunnet og dermed perfekt for dem når de skal hjerne vaske neste generasjon gjennom skoleverket og datamaskinen. De spill jeg har sett har forskjelige funksjoner og blant annet skal et spill som heter GTA klart gjøre ungdomen klar til og glede seg over et multikulturelt samfun hvor kriminialitet og utenlandske kriminelle innvandrere florer og oppfører seg umoralsk og voldelig!

Andere spill trener unge mensker opp til overvåkning og indoktrinering av uskyldige slik som spillet Sims. Dette spilet er klart sosialistisk og et verktøy for syke sosialister til og lære manipulasjon av menesket og kontrollere livene til andre. Når de har fått nok barn klare til og spile dette spillet kommer det orweilianske samfunnet i 1994 rett bak!

For og gjøre barna til droner som følger sosialsiemens sykeste pålegg har de hjernevaskingsmaskinen World of Warcraft som er en simulator med et multikulturelt voldssamfunn i konstant konflikt hvor en må jakte ned egen mat og drepe i forlystelse for og oppnå fordeler som storbror gir deg! dette spillet er rene narkotikum og skaper droner av norske ungdomer klare for sosialistens minste vink for å få beløninger som en t-skjorte eller en kopp!

Jeg har studert disse spillene nøye og kommet til den konklusjon at de må forbys og alle foreldre bør nekte bruken av disse spillene som hjernevasker barna til tjeneste for sosialismen!  snikislamisering og sniksosialisme er det vi må være forsiktige med i dag.

Når barna er ferdig programerte til og drepe Normale mennesker med sunne meninger gjennom draps simulatorer og mutlikulturelle volds forheligende simulatorer så vil sosialismen antagelig ikke klare og styre seg fra og slå til! vi ser at de prøver ut sine droner på gatene for og se om de fungerer slik som blitzerne og andre som angriper politi og folk flest uten respekt for den private eiendomsretten!

Jeg krever at dataspill blir forbudt og at barn og ungdom kun læres opp i nyttige EDB-oppgaver på sine EDB-maskiner!

Følg med!

171 tanker om “Er dataspill sosialistenes farligste verktøy?

  1. LOL! du er et gammelt hespetre som ikke vet hva du snakker om! WoW er <3 sweet og ikke noe hjernevaskingsmaskin! Det er jo laget av et privat amerikanske selskap LOL!

    Tror kanskje det er du som er hjernevasket! 😀

  2. Du vet at disse spillene er laget på andre siden av havet, i kapitalismens land og selskapene som lager de er typiske kapitalistiske selskaper som tenker penger, penger, penger. Men du vet vel kanskje at de sosialistiske partiene har infiltrert spillindustrien og «planter» sine psykologiske effekter der? Og at E3 blir egentlig finansiert med norske oljepenger? *fnis*

    Morsomt å lese her, men vær så snill.. Rett skrivefeilene og orddelingene dine. Ser ut som en 14-åring som har sittet med fremmedordboka og bare *den tar vi, og den tar vi.. Den ser fin ut ja.* Litt bedre belegg og faktahåndtering i tillegg nå, så blir denne bloggen mye bedre 🙂

  3. Hildegunn jeg syntes faktisk at det er synd at du har et slik forskrudd og totalt feil syn på dataspill. Virituell vold er bare skadelig for personer som har en feil med seg til å begynne med. De er av den lettpålitelige sorten som mest sannsynelig hadde drept noen uansett.

    Menmen du får bare leve med at dataspill bare blir større og større for hvert år, og vil aldri bli forbudt. Kos deg i luftbobla di.

  4. Jeg er helt enig med deg Hildegunn! Forby dataspill med en eneste gang!!! Jeg har nå spilt COD i en årrekke å hver dag så har jeg følt trangen til å skape anarki, har vokst inne i meg.
    Jeg var i ferd med å bli en drone for sosialistene, men bloggen din åpnet virkelig øynene mine.

    Digger deg Hildegunn 😀

  5. 1337 og Lars: USA er i dag styrt av sosialisten Hussein Obama og har desvere falt til sosialismen! Jeg håper dere følger bedre med neste gang dere legger igjen kommentar så jeg slipper og rette på dere igjen!

    Følg med!

  6. kjøpjagerflyaviran: Det er bra! Bruk EDB-verktøy til og fortelle det du har lært om verden og hold deg unna spillene fremover!

    Til lykke og bli med og forny Norge! Hurra!

    Følg med!

  7. Hildegunn: HAHA. Så det fantes ikke dataspill (Som Sims, GTA, COD osv) under Bush-administrasjonen? Tenk før du svarer neste gang 😉

  8. Lars: Du er så dum at det må gjøre vondt! Hvordan tror du sosialisten Hussein Obama fikk jusket seg til president posten?

    GJENNOM HJERNEVASKING!

    Dette har foregått i en årekke ditt nek!

    Dette er din siste advarsel: Ikke kast bort tiden min om du ikke forstår elementære ting! Jeg har ikke tid til og drive opplæring av uvitene sosialister!

  9. Hvis jeg er så dum at det må gjøre vondt, er du så dum du egentlig må være dø. Nei, fra spøk til revolver. Har jeg sagt jeg er sosialist? Stemmer Høyre, gått private skoler og er langt fra venstresiden så nå får du skjerpe deg.

    Du bringer DÅRLIG ethos (Gjennom masse skrivefeil, falsk og INGEN faktahåndtering, dårlig setningsoppbygning, falleferdig logikk, svak retorikk, lunken argumentasjon og rett og slett vissvass) til høyresiden MED VILJE slik at vi skal se dårligere ut. DU ER EGENTLIG SOSIALISTEN! BUSTED!

  10. Unnskyld meg, men hvor i alleste dager har du disse påstandene fra? Dette er totalt usaklig argumentasjon på hvorfor spill bør forbys. Sosialistene har over hodet INGENTING med produksjonen av spill som GTA å gjøre. For deg som tror AP og den rød-grønne regjeringen sitter å lager spill for dagens unge slik at de skal følge deres politiske synsvinkel, må være latterlig paranoid og desillusjonert. Har spilt stort sett alle disse spillene du nevner, og er over hodet ingen sosialist av den grunn.

    Det kommer ganske klart for meg at du overhodet ikke har spilt noe særlig med spill til tross for at du gir uttrykk for dette i bloggen din. Merker jeg blir provosert av å lese det du skriver. Få høre et eneste objektivt argument her, så er jeg med.. men her er det kun dine egne veldig snevre og konservative meninger som kommer frem.. Som fast debatant bør du kunne være noe mer objektiv og se klare fakta.

  11. Å se et så lite oppegående menneske som deg er skremmende, Hildegunn… Du er en fare for deg selv og samfunnet. Du tror du har innsikt i samfunnet i dag, men det ganske tydelig at det ikke er tilfelle. Du virker som en person med et forvridd syn på verden og bør virkelig oppsøke hjelp.
    Å ha så store psykiske lidelser som deg uten noen form for hjelp er ganske enkelt ikke forsvarlig!
    Du er gal, ond og ganske enkelt ikke ved dine fulle fem. 🙂

  12. Følg med! Hildegunn er mongo! Følg med! Hildegunn er tilbakestående! Følg med! Sosialistene vil spise Hildegunn! Følg med! Hildegunn har glemt å ta pillene sine! Følge med! Hildegunn er stygg! Følg med!

  13. Hildegunn, du argumenterer som en U-landsdiktator, resonnementer bedres ikke vet at du slenger inn stor forbokstav midt i en setning eller konsekvent omtaler en PC som EDB-maskinen.
    Dine retoriske ferdigheter er på nivå med hva jeg forventer i et gjennomsnittlig Si:D!-innlegg.

    Du ødelegger for alle dine meningsfeller (altså de som i hovedsak er enig med deg), fordi du fremstår som en komplett skrulle. Og det er kanskje meningen også? For jeg kan ikke skjønne annet et at dette er utsøkt trolling på høyt nivå.

  14. Troll er et fenomen som forekommer på forskjellige debattfora på Internett, særlig på nyhetsgruppene (USENET), hvor en person skriver innlegg egnet til å provosere folk og fremkalle en hissig diskusjon. Et troll mener ikke nødvendigvis hva han skriver; hans primære formål med innleggene er ikke å argumentere for en påstand, men å få folk til å hisse seg opp og «bite på kroken».

  15. Av ren nyskjerrighet, hvilke spill er du egetlig har testet? «Jeg har studert disse spillene nøye og kommet til den konklusjon at de må forbys og alle foreldre bør nekte bruken av disse spillene som hjernevasker barna til tjeneste for sosialismen! » Du må da vel studere hvordan andre faktisk påvirkes av dataspill, ikke hvordan du tror andre blir påvirket? Vil gjerne se deg utdype dine påstander. Nei, vent litt.. jeg tror jeg har fått nok..Håper du ikke har barn

  16. Holder en knapp på at det er troll på gang.. tydelig at ingen med IQ over 50 har slike meninger. Ikke gi henne mer oppmerksomhet da, folkens..

  17. Hildegunn du e faen maen 😉 alt du seie gir meining spesielt d med at obama e sosialistisk leder for det største kapitalistiske landet i verden 😉

  18. Er dette kødd? det må være det!
    1. INGEN kommentatorere eller folk med et seriøst budskap skriver «hjerne vasking», det heter «hjernevasking».
    2. Ingen bruker et så usaklig språk med flere skrivefeil.
    3. Det her er mer tilfeldig enn Family Guy…

  19. Når jeg var medlem i vigrid så bannlyste vi alle spill med voldelige budskap og sosialistisk innhold.

    Følg med!

  20. Hvis du ikke har noe konkret og si Tor så hold kjeft.
    basert på vitenskapelig fakta så er flerkulturelle utlendinger den største trusselen av alle fordi de blir lettest påvirket av slike sosialistiske spill

    Følg med!

  21. Hest og sjikanen som jeg utsettes for her er langt over streken!!

    Useriøse barn som ikke kan skrive godt norsk og ikke har noen argumenter og komme med annet enn og hetse mitt utsenede og komme med anklager om at jeg skal være troll har ingenting på internett og gjøre uten oppsyn!

    Dette er ikke annet en bevis på min analyse av dataspill og påvirkningen av sosialismen i disse slik barn oppfører seg i dag!

    Jeg oppfordrer foreldrene her til og ta ansvar!!!1

  22. Må si det er ikke ofte jeg får følelsen av at noen har psykiske problemer, men nå har jeg sett det igjen. Hadde det bare vært tydelig at du troller, men nei, du mener det du. Sist jeg antok at noen var gale var når jeg leste om en fyr som heter Oddvar. Han mener alle katastrofer er noe vi kan vite om på forhånd. Ellers har vi jo nabokjerringa og gubben, de er jo faen meg skvett gærne! Du har ikke kommet så langt, men søk hjelp før det er for sent. Dette er ikke hets mot deg, men ett forsøk på å hjelpe en som kan trenge det. Som du sier selv, ta ett ansvar. Når du er på nett og prøver å fylle unge hjerner med ting jeg og de fleste andre ikke mener er normalt, begrens deg litt. Det er bare bra å ha meninger, men det går jo an å begrense seg litt? Til å begynne med går det f.eks. an å slutte å skrive «følg med» etter hver eneste kommentar. Da vil sikkert mange fler faktisk lese innleggene dine med litt andre øyne.

  23. Stig: Dine fornærmelser preller av som vann på fisken!

    Jeg finner meg ikke i dine sosialistiske fornærmelser som er like ønsket som et rødt utslett bak øret på en svett sommerdag!!1

    Du er tydelig som sosialistene i sovjetunioen opptatt av og plassere alle du er uenige med i FENGSEL bak lås og slå og stemple dem som syke!

    Denne formen for urederlig debatskikk er typisk for sosialister og jeg ser rett gjennom din forsøk på «hjelp» for og få meg bort og bak lås og slå som det maktsyke vesen du er!

  24. Skrvfeil er knge! Lol Lol.. Analysen min av damer som heter Hildegunn viser at det er en sosialistisk vranglært dame på 45 år. Disse analysene er vel dokumentert og det er sosialistene som har hjerne vaska slike damer som henne slik at hun tror hun er i mot sosialismen når hun egentlig er kjempeglad i den. Analysen min viser også at de som skriver at dataspill er sosialistenes farligste verktøy, er de som er de verste sosialistene. Jeg har også gjort analyser som sier når du står å bæsjer så får du en million kroner. Kødder ikke. Gjorde denne analysen i samarbeid med flere tusen forskere ved flere høystående universiteter med flere millioner respondenter..

  25. Du tar helt feil Hildegunn. Jeg ønsker ikke psykisk syke personer låst inn. Jeg ønsker at de får den hjelpen de trenger. Og bare for å ha sagt det, jeg er ikke i nærheten av å være en sosialist. En ting til, siden vi er på temaet om dataspill. Jeg har ALDRI vært sint, jeg har aldri vært voldelig. Og jeg spiller gjerne GTA og andre voldelige spill med glede. Ikke er jeg maktsyk heller; jeg liker faktisk ikke å ta sjefsavgjørelser som andre kan komme til å mislike. At du misforstår meg og tror jeg ikke vil det beste for andre er jo synd. Men troller du gjør du en god jobb siden du klarer å få folk til å diskutere tullete saker. For min del er jeg ikke irritert eller lar meg irritere over innleggene dine eller andres.

  26. Hildegunn du trenger psykiatrisk hjelp !!
    Det du skriver på denne bloggen har du bare funnet på oppi hodet ditt.
    Ikke noe av det du skriver er sant.
    Du er syk forstår du det ?
    Vi har hatt sosialisme her i landet i 100 år og vi hadde ikke «edb» for 100 år siden.

  27. Kjære Hildegun

    Du har helt rett i din teori om at spill er sosialistenens verk
    hvis du ser filmen Gamer fra 2009, så vil du oppdagat mestparten av denne verdenen er kontrollstyrt via et stort nettsamfunn.

  28. Tror du virkelig at dataspill er utviklet for å hjernevaske ungdom til å stemme på sosialistene? Har spilt spill i årevis, og er veldig glad i spillindustrien, og føler ikke noe trang til å stemme på sosialistene…. PWND BITCH!!!!

  29. Hallo det er en ting jeg lurer på og det er om du faktisk mener det du har skrevet på bloggen din. For om det bare er tull så må jeg si at det er en utrolig bra spøk, men hvis du faktisk mener dette så må jeg nok si at du er en ganske psykotisk jente som veldig lett kunne blitt tvangsinnlagt på en psykiatrisk institusjon etter kun 1 minutt hos en pykiater.

  30. Du er et troll å har IKKE peiling, så drit i å skrive på anmeldelsen av GTA V å fokuser på hold bloggen din litt mer normal. DU er hjernevaska av din forbanna tro!!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *