Det sosialistiske sør må knuses!

Sosialismens utbredning i Sør-Amerika for tiden er særdeles bekymringsfullt fra ett demokratisk perspektiv. Jeg har tidligere satt fokus på hvordan sosialistene mener å være hevet over de lover og regler som gjelder for folk flest, og sjelden har vi vel sett klarere  bevis på dette enn da den sosialistiske presidenten i Honduras nylig ble avsatt grunnet stadige diktatortendenser.

Det var landets høyesterett som beordret militæret til å gripe inn mot president Zelaya, som var i ferd med å bryte grunnloven i sin søken etter utvidet makt. Avsettelsen var derfor fullt ut lovlig og demokratisk. Uansett hva norske sosialister måtte mene.

Desverre kan det når virke som diktatoren prøver å tvinge seg tilbake til makten.

Den økende sosialismen i Sør-Amerika er ett alvorlig problem. At en hel verdensdel på denne måten er i ferd med å forkaste demokratiet er foraktelig. Det grusomme regimet på Cuba og den populistiske talkshowverten Hugo Chavez i Venezuela synes å være forbildene for Sør-Amerikanske sosialister og deres hjernevaskede tilhengere. Det haster med å handle om man skal hindre den udemokratiske perverse sosialsmen med sitt grusomme menneskesyn å bli enerådende i Sør-Amerika!

Denne verdensdelen har regnskog og andre naturressurser som er av interesse for hele den vestlige sivilisasjonen. Man kan ikke la disse gå i hendene til rabiate sosialister.

Jeg berømmer herved Honduras dyktige og modige midlertidige president (som sier seg villig til å gå fra makten, ikke klore seg fat til den for en hver pris, slik Zelaya gjorde),  høyesterett og militære som tør si nei til den udemokratiske sosialismen og heve demokratiets fane høyt!

Annonser

7 tanker om “Det sosialistiske sør må knuses!

 1. For noe tull. Sett deg inn i hvordan verden fungerer og hva sosialisme og sosialdemokrati faktisk innebærer, og også forskjellen mellom disse. Når du åpenbart kan så lite om de faktiske forhold, bør du holde deg for god til å publisere slikt crap uten konsistens og spor av fornuft.

 2. T.E: Sette meg inn i de faktiske forhold? Som bloggen min viser så har jeg stor kunskap om de faktisk forhold, noe man slett ikke kan si om deg, i og med at du avviser mine meniger som tull for deretter å følge opp med grove personagrep.

  Men annet er det da ikke å vente fra sosialister. Når man møter andre meninger enn sine egen evner ikke sosialistene å argumentere for sitt syn, de kommer bare med usakeligheter og personhets.

 3. Hei Hildegunn,
  Hadde du hatt stor kunnskap hadde du vel visst at Honduras ikke ligger i Sør Amerika…

  Fortell meg hvordan Zelaya brøt grunnloven, og argumenter mot at kuppresidenten Michellitti faktisk prøvde å bryte grunnloven noen år tilbake. Og kom gjerne med litt mer informasjon om hvordan situasjonen i både Honduras og resten av Mellom- og Sør Amerika er (uten å spy eder og galle over de såkalte sosialistene) for å bevise din kunnskap. I tillegg… fint om du kan si hva du mener om de høyreorienterte diktaturene som dominerte Latin Amerika for to-tre tiår tilbake og om du synes det er helt greit at sentrale personer fra disse regimene får makta tilbake i Latin Amerika

 4. Har skjelden lest ett innleg som skildrer en situasjon for utviklingen i Latin Amerika så 100 % misforstått og fordreid.
  Vil anbefale du leser Eduardo Galeanos bok Latin Amerikas Åpne Årer, boken som Chavez overrakte Oban under siste OAS møte.
  Du finner også mye god informasjon på nettstedet SPRWORD.COM/FOREIGN POLICY

 5. Jeg er helt enig med deg Hildegunn, vi må sette Batista i makten på Cuba igen og Sadam Hussein tok jo over så bra i Irak etter att den venstrevride ledern ble dytta vekk.

  Har du i det hele tatt peiling på hva du blogger om?

 6. Denne bloggen gjorde dagen for meg mye bedre. En mer artigere politisk blogg skal en lete lenge etter. Hildegunn, din måte å skrive på er usedvanlig frisk og underholdende. Men likevel, dette skyldes at du fremstår som den typiske bygdetullingen, den som folk forholder seg til som en kuriøsitet så snart de snur ryggen til.

  Hvis du virkelig vil nå frem med med et politisk budskap må du endre retotikken din. Du gjør faktisk Frp en bjørnetjeneste fordi du fremstår som den ekstreme varianten av den stereotypiske frperen, en stereotypi som partiet selv er svært redd for.

  Jeg hater det politisk korrekte norge, der du ikke kan si noe som ikke har rotfeste i det politiske grumset vi sitter igjen med fra 70-tallet. Men hos deg henger rett og slett argumentene ikke på greip, det er rett og slett en studie i hvordan det ikke skal gjøres. Artig blir det, men kan en virkelig ikke vente mer enn underholdning av deg Hildegunn, selv om du kanskje ikke sitter inne med de beste kortene?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.