Skal vi la rabiate dyrevernere sette dagsorden??

Nok en gang er pelsdyr næringen i fokus! De såkallte «dyrevernerne» vil påtvinge sitt forkvalede syn på samfunnet og legge ned hele næringen. Det er på tida at samfunnet som helehet sier ett tydelig NEI til at snevre interesse grupper skal får diktere Norge’s næringspolitikk!

Er ikke pelsdyrrøktere en del av folk flest? Har de ikke krav på respekt og annekjennelse for den jobben de gjør? Hvorfor skal de trekkes ned i søla av en rabiat gruppering som har ett så forkvaklet syn på forholdet mellom dyr og mennesker? For DET er DET som er problemet, «dyre vennenes» syn på mennekser. Det disse folkene står for er regelrett menneskeforakt! Man setter i fult alvor dyr foran hardtarbeidennde ærlig nordmenn. Det er en skaldale!

Dyr og mennesker er IKKE likeverdige. Mennesket temmet naturen og er herre over dyrene. Dette er den rollen vi er satt til i skaperverket. Den eneste måten dyr kan spille en nyttig rolle er å ha en NYTTEVERDI ovenfor menneskene. Pelsdyr har dette. Pels er ett vakkert klesplagg som inngir status og respekt. Å legge ned pelsdyrnærringen på grunn av vrangforestillinger om naturens orden er i beste fall sykt og farlig.

Men selv om vi hersker over naturen har man ikke rett til å bedrive dyre plageri. Men desverre er terskelen for hva dyrevernerne og deres allierte på  den politiske venstresiden ser på alt for lav! Det er jo snakk om VILLEDYR!! Noen små skrubbsår og klor forkommer naturlig! Det er ingenting å bråke om!

Dyrene skal få tilgang på den mat og drikke de trenger og ikke utsettes for noe som kan forringe kvaliteten på pelsen. Om man ikke oppfyller disse kravene så er det snakk om dyreplageri, om man legger dyrevernernes krav til grunn er alt dyrhold dyreplageri. I følge disse menneksene ER mennesker dyr.

Jeg sier at slike holdniger må bekjempes. Naturens naturlige orden må inprentes i ALLE fra barndomen slik at en uønsket samfunngruppe som dyre vennene ikke får plass i offentligheten.

123 tanker om “Skal vi la rabiate dyrevernere sette dagsorden??

  1. Jeg er en sterk person og lar ingen avspore debatten med sjikane og personangrep. Dette er en advarsel. Se mine kommenterings regler!

  2. Slapp av folkens dette mennesket som har skrevet dette i sin blogg er ikke helt god. Dette vet undertegnede da jeg faktisk kjenner vedkommende.. Vedkommende er et farlig menneske, og har mistet retten for alltid til å inneha dyr, et menneske som kan sammenliknes med dyrenes mengele…

  3. Problemet i dette landet er folk som deg, generelt uvitende, ignorante, små og enkle sjeler. Som skriver blogger som dette, stemmer Frp og lar seg styre som sauer.

    Enig med anonym; idiot.

  4. Jeg er nesten litt usikker på om ikke Hildegunns innlegg var ment ironisk?
    Plagg av pels er vakkert, og inngir status og respekt???
    Det er idag fullt mulig å lave kunstig pels, (fuskepels)
    som er til forveksling lik den ekte.
    Siden den er billigere, inngir den kanskje ikke den samme status og respekt, men, fordi som synes pels er vakkert, så kan det vel være en brukbar erstatning..

  5. Jeg er nesten litt usikker på om ikke Hildegunns innlegg var ment ironisk?
    Plagg av pels er vakkert, og inngir status og respekt???
    Det er idag fullt mulig å lave kunstig pels, (fuskepels)
    som er til forveksling lik den ekte.
    Siden den er billigere, inngir den kanskje ikke den samme status og respekt, men, ford de som synes pels er vakkert, så kan det vel være en brukbar erstatning..

  6. “dyre vennenes” syn på mennekser

    Hvor dyre er så disse vennene? 1000 kr? 10000 kr?
    Lurer også på hva «mennekser» er for noe, men regner med det er et nytt ord for menn sine eksdamer/eksmenn.
    Synes det er unødvendig å blande slikt inn i en sånn debatt.

  7. Jeg kjenner Hildegunn personlig ettersom jeg har gått på skole med personen. Jeg kan bekrefte at personen lider av psykiske problemer og at bloggen er et produkt av et sykt sinn. Les og le.

  8. Pelsdyrnæring er sterkt uetisk, det er ingen ting å si imot det. at noen tar affære er intet annet enn nødvendig, vi kan ikke forsette å mishandle ville rovdyr på denne måten.

    Blir sjokkert og fryktelig trist når jeg leser slike blogger som dette. Eier ikke folk etisk sans og følelser for andre levende individer enn seg selv??
    VI HAR INGEN SOM HELST RETT TIL Å UTNYTTE DYR TIL NOE SÅ OVERFLADISK OG UNØDVENDIG SOM PELSPRODUKSJON!!!!!!!!!!!

  9. Du definerer her en virkelighet som jeg ikke vet noen andre som kjenner seg igjen i. To eksempel:
    Pelsplagg inngir respekt.
    Den som synes at pelsdyrnæringen passerer grensen for dyreplageri tilhører den politiske venstresiden.

    Det kan selvfølgelig hende du har rett og at alle andre tar feil.

    Eller er du ironisk? Det kan jo hende, det er ikke alltid lett å gjennomskue ironi i skriftlig form. I kommenteringsreglene skriver du jo:
    «Hvis man ikke ønsker å presentere seg med fornavn og etternavn i diskusjonen, kan man heller ikke forvente at ens meninger blir tatt på alvor og publisert.»
    Er det her jeg skal finne svaret på dette spørsmål? At ettersom du presenterer deg med fornavn skal ikke dine meninger bli tatt på alvor? I såfall: Jeg tar hatten av for deg. Intelligent ironi og harselas er alltid moro.
    I såfall står du også på et annet politisk ståsted en meg, men hatten av likevel, det skal du ha.
    (Om dette mot formodning skulle være alvor gjør du stor skade og du gir mennesker med borgelig standpunkt et dårlig rykte, bare sånn at du er klar over det.)

  10. Du påtvinger ditt eget syn like mye som du mener disse dyrevennene gjør.Når du skriver noe som dette her:
    «Mennesket temmet naturen og er herre over dyrene. Dette er den rollen vi er satt til i skaperverket.» så er det desverre umulig å ta deg alvorlig. Pels er noe vi alle fint klarer oss uten, og det har ingen spesiell annet nytte enn å mette noens forfengelighet. Jeg fatter ikke at folk kan argumentere for at VILLE dyr skal leve i bur i hele sitt liv for at noen skal føle at de har status. For all del , må de det kan de vel kjøpe seg en eller anna flashy bil, da har de ihvertfall kun sin egen hud på kroppen..

    Og JA vi mennesker er DYR vi også. Hvordan ellers kan du forklare likhetene i feks DNA? Tilfeldighet? Eller det er vel kanskje skaperverket igjen..

  11. «… selv om vi hersker over naturen…»
    Det du sier er ren idioti. Who died and made you God? Hvem er du til aa si at menneskene er satt til aa herske over naturen? Har du i det hele tatt hoert om global oppvarming? Rent lite kontroll vi har over det gitt!
    Og by the way, det er DU og dine lavmaalsholdninger som maa bekjempes, ikke the other way around!

  12. Jeg er dypt sjokkert over uvitenheten som tydeligvis preger ett stort antall mennesker i Norge!
    Tenk at noen kan ha en slik mening ?
    » skal vi la rabiate dyrevernere sette dagsorden »
    Norges Veterinærforening er en userøs forering også mener du ?
    håper for din del at du var iroinsk…men det er isåfall en form for ironi som er så lavmål at det er pinlig ! du burde skjemmes.

  13. Dette var nesten morsomt.

    «Mennesket temmet naturen og er herre over dyrene. Dette er den rollen vi er satt til i skaperverket. …. I følge disse menneksene ER mennesker dyr.»

    Hørt om Darwin?

  14. ranveig:
    Global oppvarming er en løgn, skapt av sosialistene for å bevare derse menigs monopol. Men det er ikke det vi diskuterer her.

    Hold dere til saken og takk for alle støtte!

  15. Hva i all verden skal vi med pels?
    For varmen sin del?
    Er det noen kjerringer som blir penere, slankere eller mere sexy fordi dekommer i pels?
    De er idioter, og de får høre det også.

  16. «Jeg sier at slike holdniger må bekjempes. Naturens naturlige orden må inprentes i ALLE fra barndomen slik at en uønsket samfunngruppe som dyre vennene ikke får plass i offentligheten.»

    Hvor har du det fra at det er «naturens naturlige» (hva enn du måtte prøve å si med den håpløse formuleringen) setter deg høyere enn dyrene? Kan du dokumentere at naturen har satt deg høyere enn dyrene? Har dyrene gitt sin godkjennelse over at du setter deg over dem?

    På bakgrunn av hvilke kriterier er du på en høyere rangstige enn dyr? Er det på bakgrunn av intelligens? I så fall kan jeg dokumentere at jeg har høyere intelligens enn deg? Kan jeg da bruke deg i min private pelsdyrnæring?

  17. «ranveig:
    Global oppvarming er en løgn, skapt av sosialistene for å bevare derse menigs monopol. Men det er ikke det vi diskuterer her. »

    Hildegunn: Ja selvfoelgelig. Og Elvis Presely lever..

  18. Synes det er utrolig skremmende å lese innlegg som dette…
    Her er det vel snakk om at derevernere har dokumentert det som offentlige instanser har valgt å overse, og i følge direktøren for Mattilsynet, «har kontroll på». Ære være de som kan sette fokus på saker som vi ellers ikke hadde fått vite om!

    «Noen små skrubbsår og klor forkommer naturlig! Det er ingenting å bråke om!» – Se på bildene en gang til, så vil du kanskje skjønne alvorlighetsgraden. Om du hadde mistet benet ditt, hadde det vært skrubbsår og klor da også?

  19. Men altså seriøst, er det noen som kjenner denne personen og vet om hun eier dyr selv?
    Jeg mener i så fall noen burde vurdere hennes egnethet til dyrehold.
    For dette innlegget er bekymringsverdig.

  20. Jeg er glad at noen her inne kan bekrefte at Hildegunn er en psykisk syk person. Det hun skriver i denne bloggen (på tullenorsk) er så hinsides latterlig og utrolig at det umulig kunne vært et produkt av en frisk og fornuftig person. Derfor er det heller ikke noe poeng i å prøve å argumentere mot Hildegunns «argumenter», men heller lene seg godt tilbake å bare le av hjertens lyst over dette makkverket. Gleder meg til nye blogginnlegg!:)

  21. Jeg ser poengene dine, og forstår dem godt, men jeg tror – her som i de fleste saker – at kompromissløsninger er det eneste holdbare. Man trenger ikke frata folket jobbene og respekten hvis man endrer litt i forholdene på arbeidsplassen.

    «Vi vil tilby vår fagkompetanse for å bedre forholdene slik de er i dag» Skriver db, så de er nok åpne for at næringen kan fortsette så lenge dyrene har det bra. Ser helst at man får fjernet næringen, men kan også akseptere kompromiss der dyrenes rettigheter er ivaretatt. Dyrene har rettigheter fordi de har moralsk status. Les Peter Singer hvis du tviler.

    En liten ting til. Menneskene er på ingen måte naturens herre. Vinneren av evolusjonskappløpet er nok mauren. Dette er bevist, og trenger ikke å betviles. De er flest, de er blandt de sterkeste i forhold til vekt, de er mest tilpasningsdyktige og de vil overleve uansett hvilken katastrofe vi kaster på dem.

  22. LURINGEN!

    Huff, jeg syntes synd på deg. Heldigvis vil du etter all sannsynlighet sitte bak en gardin og beskue verden gjennom kjøkkenvinduet med en blomsterpotte som eneste venn resten av livet.

    Det er betryggende.

  23. Dette er uten tvil noe av det verste spyet jeg har lest.

    Det er DEILIG å se en FRPer som ikke forsøker å skjule sine egentlige meninger bak et skinn av velmening.

  24. Du er uvitende og empatiløs. Dine ytringer er provoserende fordi det er helt tydelig hvor uvitende og empatiløs du er. Ikke fordi du er gjennomtenkte og logiske poenger. Jeg synes NESTEN synd på deg.

  25. Ignorant, historieløs, uvitende og aggressivt kompromissløs.

    «Takk for all støtte» sier du. Hvilken støtte? Kommentarene her er utelukkende rettet mot deg og din særdeles svake argumentasjon (og rettskriving).

  26. Du er åpenbart fullstendig uvitende om både pelsdyrnæringen samt dyrs biologi. Rettskrivingen din bekrefter at du er en svært enkel person. Ingen vil ta dette våset seriøst. Når ble Den Norske Veterinærforening en samling rabiate dyrevernere? De er fagfolk!

  27. Det er på grunn av slike latterlige idioter som deg at frp ikke blir tatt alvorlig. ikke våg å assosier deg med dem; eller noen andre for den saks skyld.
    Du burde vært lagt inn.

  28. Ingrid:
    At man i hele tatt har en yrkesgruppe som vetrinærer, DYRE-LEGER!!!, er sykt! At samfunnet bruker skattebetalernes penger på å utdanne helsetjenester for dyr, når mange MENNESKER står i helsekø ser en SKANDALE!!!

  29. Har ingenting i mot pelsfarmer som behandler dyrene på en verdig måte!
    Men derimot det som har blitt avdekket av dyrevernerne nå at pelsfarmer mishandler dyrene sine!!!!!!!!!! gjør meg sint!!!

    Eier du ikke medfølelse?

  30. Det du skriver er bare tull… Håper noen en dag stapper deg i et lite bur, lar deg råtne, og ha infiserte sår, med masse lik hvor du enn tråkker… det er faktisk deres dagligliv. De kommer ikkje ut derifra. Du sitter i din lenestol og preiker om overlegenhet. Dette er vel og merke ikkje en trussel, men en anmodning om å sette deg inn i deres situasjon.

  31. Har du hørt om karma?

    Du må være helt sprengt mellom ørene. Hvordan kan du se på dyrs lidelser og ikke bli beveget av det.

    Enten er dette et tulleinnlegg du bare har surra sammen, eller så har du total mangel på empati og mest sannsynlighar en diagnose.

  32. «Skal vi la rabiate dyrevernere sette dagsorden??»
    – Nei det synes jeg ikke vi skal gjøre. Det kan vi overlate til kompetente fagfolk, som for eksempel veterinærer…..

    PS! Synes du virker rimelig rabiat selv, Hildegunn, sånn apropos

  33. Hildegunn, du er en skadet person. Vi er dyr vi også, ikke tro du er bedre på noen som helst måte enn ei hund eller katt, eller hvilken som helst annen art.

    Folk som deg fortjener ikke å dø, men å gjennomgå nøyaktig det samme som disse dyrene. Jeg ville storkost meg om jeg hadde gått med «pelsen» din en iskald vinter. Mennesker som tror dem kan herske over dyr, fordi dyr er forsvarsløse og intet-anende, fortjener ingenting annet enn å oppleve smertene selv.

  34. Men himmler for en idiot du er. «Skrubbsår forekommer naturlig i naturen»…klart det gjør det, men da bor de ikke hele livet sitt inne i et 20X20cm stort bur. Skal man først DRIVE med pelsdyrnæring får man svarte faen sørge for at dyrene ikke lider da de ellers ikke har noe liv der inne i burene sine…

    Tør vedde på at du støtter drilling etter olje i Lofoten, Ja til utrydding av valer, nei til resiklureling og klima vennlige ordninger og ja…du kommer til å stemme FRP.

  35. hildegunn skriver: «Å legge ned pelsdyrnærringen på grunn av vrangforestillinger om naturens orden er i beste fall sykt og farlig», videre så skriver hun: «At man i hele tatt har en yrkesgruppe som vetrinærer, DYRE-LEGER!!!, er sykt!»

    -HILDEGUNN, DET ER NOK DU SOM SOM ER SYK.

  36. Siden du har «temmet naturen og er herre over dyrene», skulle jeg likt å slippe deg naken og alene av midt i villeste Serengeti og se deg sloss med løvene.

  37. Jeg håper bloggeieren er umyndiggjort, slik at hun ikke kan stemme på hvem enn som støtter hennes helt patetiske syn på alt..

  38. hildegunn Says:
    august 27th, 2009 at 11:42

    Ingrid:
    At man i hele tatt har en yrkesgruppe som vetrinærer, DYRE-LEGER!!!, er sykt! At samfunnet bruker skattebetalernes penger på å utdanne helsetjenester for dyr, når mange MENNESKER står i helsekø ser en SKANDALE!!!

    ————————

    Jeg ser faktisk heller at bikkja mi får lege enn deg!!!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *