Skal vi la rabiate dyrevernere sette dagsorden??

Nok en gang er pelsdyr næringen i fokus! De såkallte «dyrevernerne» vil påtvinge sitt forkvalede syn på samfunnet og legge ned hele næringen. Det er på tida at samfunnet som helehet sier ett tydelig NEI til at snevre interesse grupper skal får diktere Norge’s næringspolitikk!

Er ikke pelsdyrrøktere en del av folk flest? Har de ikke krav på respekt og annekjennelse for den jobben de gjør? Hvorfor skal de trekkes ned i søla av en rabiat gruppering som har ett så forkvaklet syn på forholdet mellom dyr og mennesker? For DET er DET som er problemet, «dyre vennenes» syn på mennekser. Det disse folkene står for er regelrett menneskeforakt! Man setter i fult alvor dyr foran hardtarbeidennde ærlig nordmenn. Det er en skaldale!

Dyr og mennesker er IKKE likeverdige. Mennesket temmet naturen og er herre over dyrene. Dette er den rollen vi er satt til i skaperverket. Den eneste måten dyr kan spille en nyttig rolle er å ha en NYTTEVERDI ovenfor menneskene. Pelsdyr har dette. Pels er ett vakkert klesplagg som inngir status og respekt. Å legge ned pelsdyrnærringen på grunn av vrangforestillinger om naturens orden er i beste fall sykt og farlig.

Men selv om vi hersker over naturen har man ikke rett til å bedrive dyre plageri. Men desverre er terskelen for hva dyrevernerne og deres allierte på  den politiske venstresiden ser på alt for lav! Det er jo snakk om VILLEDYR!! Noen små skrubbsår og klor forkommer naturlig! Det er ingenting å bråke om!

Dyrene skal få tilgang på den mat og drikke de trenger og ikke utsettes for noe som kan forringe kvaliteten på pelsen. Om man ikke oppfyller disse kravene så er det snakk om dyreplageri, om man legger dyrevernernes krav til grunn er alt dyrhold dyreplageri. I følge disse menneksene ER mennesker dyr.

Jeg sier at slike holdniger må bekjempes. Naturens naturlige orden må inprentes i ALLE fra barndomen slik at en uønsket samfunngruppe som dyre vennene ikke får plass i offentligheten.

123 tanker om “Skal vi la rabiate dyrevernere sette dagsorden??

  1. Hadde ikke pelsdyrnæringen fått støtte fra staten ville det ikke blitt drevet pelsdyrfarmer siden det ikke er marked for det og dermed ulønnsomt.
    Hvorfor skal pelsdyrnæringen få støtte til å drive dyreplageri? Da burde man jo også gi økonomisk støtte til å drive andre næringer som f.eks. en vanlig butikk.

    At pels er vakkert er vel øyet som ser. I mine øyne finnes det knapt styggere syn.

    Dyrene som holdes i disse små burene ville i naturen tilbakelagt kilometer på et døgn. Du kan jo forsøke å bo noen år i et bur på 1 kvm selv…

  2. Da er du vel enig i at kvinnen er underdanig mannen siden han er sterkere enn kvinnen.

    Pels inngir ikke respekt. Er jo bare Russiske h**** som bruker pels.

  3. Vel, nå har du fått dine 15 minutter med berømmelse og oppmerksomhet så det holder. Siden du sannsynligvis er en særdeles oppmerksomhetstrengende person så får jeg bare ønske god bedring mens jeg går videre og leser noe fornuftig isteden 😉 Oppfordrer alle andre også til å forlate debatten og ønske Hildegunn god bedring.

  4. Dyrevenn:
    Du lever opp til navnet ditt!! Alle som ikke har samme meninger som deg skal tvinges til taushet??? Typisk sosialisme!!!

  5. Hildegunn skrev:

    «At man i hele tatt har en yrkesgruppe som vetrinærer, DYRE-LEGER!!!, er sykt! At samfunnet bruker skattebetalernes penger på å utdanne helsetjenester for dyr, når mange MENNESKER står i helsekø ser en SKANDALE!!!»

    Javel… tenk deg et samfunn der vi ikke har helsestell for dyra i det hele tatt. Ville du så tatt risken med å spise dyr som kunne være syke? Du må huske på at du ikke ville hatt noe særlig sjanse til å vite om dyret du spiser er sykt, dersom vi ikke hadde veterinærer som kunne fortelle om dyret er sykt eller ikke. Og det at folk ville blitt syke av å spise syke dyr, ville igjen ført til lengre helsekøer for oss alle. Det er mange sykdommer vi mennesker kan få, som har sitt utspring blant dyr som vi spiser. Tenk på fugleinfluensaen – hvilken epidemi kunne ikke den ha blitt dersom vi ikke hadde hatt veterinærer som kunne samarbeide med forskere? Det mest aktuelle nå er jo selvfølgelig svineinfluensaen. Munn- og klovsyke er et annet eksempel. Men du ville kanskje heller ha foretrukket å dø av en sykdom som kommer fra dyrene, enn at vi har veterinærer som kan være med på å forhindre slike sykdomsutbrudd?

    Skal vi ha dyr vi kan spise, må vi for vår egen helses skyld sørge for at også dyra er ved god helse. Så i stedet for å syte sånn bør du heller være glad for at vi har veterinærer!

  6. Hvis man omdirigerte den statstøtten pelsdyrnæringen mottar i dag over til helsetjenesten så hadde man oppnådd to ting: Man fikk fjernet en ulønnsom næring (som i tillegg er systematisk tortur av dyr) og man fikk økede midler til behandling av mennesker som trenger det. Hva sier du til det, Hildegunn?

  7. Fatter ikke at det er mulig, Det må jo helt klart være ett sykt menneske som har skrevet det her. Sånn dokumentasjon som dyrevernsaktivistene her har lagt til, er jo grunnlag for å stenge samtlige farmer på dagen. At noen nærer seg på dyreplageri er jo HELT KLART ULOVLIG!! kan ikke politikere forstå dette, så hva pokker skal vi med dem?? skift ut hele sulamitten, Vi kan da ikke ha det slik her i landet. Vi er jo ikke kina!!.. sier bare fy f… er det muuuulig!?!?!

  8. Jeg er så glad for at du har skrevet dette. For ingen kan være enig i det du skriver og vil dermed ta motsatt standpunkt.

    Hurra for deg! Stå på og skriv mer! ;o)

  9. Hildegunn !
    Du mener altså at at min hund KIARA som jeg har hatt i 8 år IKKE skulle blitt operert for 3 uker siden ? ( kostet MEG 4.000,- ) å ikke skattebetalere siden jeg er generelt glad i dyr ?

  10. «…Norge’s næringspolitikk!»

    Jeg satt kaffen i halsen der. Saken er at det er INGEN næring i pelsdyroppdretten. Det er en avansert form for uføretrygd. Jeg skal fortelle hvorfor snart. Dette henger nemlig sammen med denne uttalelsen:

    «At samfunnet bruker skattebetalernes penger på å utdanne helsetjenester for dyr, når mange MENNESKER står i helsekø ser en SKANDALE!!!»

    Er det da greit at samfunnet bruker skattebetalernes penger på å holde pelsdyrnæringen i live? Vi betaler 300 millioner I ÅRET i støtte til pelsdyrnæringen. Det hadde tatt mange ut av helsekøen det…

    Som sagt, pelsoppdrett er ingen næring, det er skattepenger som blir delt ut til folk som like gjerne kunne gått på sosialen og fått pengene i stedet.

  11. Dyrevernere sette dagsorden? ganske komisk at skribleriet ditt er linket på db hvor Den norske veterinærforeningen går inn for nedleggelse.. ja tsk tsk, hvem tror disse veterinærene med sin såkalte utdannelse at de er? snakke slikt om dyr og ting de ikke har greie på..

    Er det ironi når du skriver at det er en SNEVER interessegruppe som er mot pels og at pelsdyrrøktere er en del av folk flest? eller lider du av en slags form virkelighetsforstyrrelse?

  12. «FrP vil avvikle statsstøtten til pelsdyroppdrett.»

    Da får de et pluss i margen av meg, selv om jeg ikke kommer til å stemme på dem.

  13. “FrP vil avvikle statsstøtten til pelsdyroppdrett.”

    Artig at Hildegunn liker FrP da. Ikke helt konsekvent denne jenta.

  14. Hehe, dette var holdninger vi ikke har sett på et par hundre år.
    Eller..tilogmed i middelalderen hadde folk skjønt verdien av å ha en veterinær..
    Hadde vært morsomt om det ikke var for at du faktisk mener det du skriver.
    Skal holde meg for god til å utbasunere hva jeg egentlig mener om deg.

  15. Jeg tror du burde ha sjekket denne saken litt mer nøye før du skrev et slikt innlegg. Se bilder og repotasjer fra pelsdyrnæringen i Norge, og hvis du da, etter å ha sett det, fremdeles mener det samme så foreslår jeg at du legges inn på et sinnsykehus . .

    Det er slettes ikke snakk om skrubbsår og klore merker, det er bare småtterier sammenlignet med virkeligheten. Og ikke glem at mange av de fysiske skadene oppstår pga psyken dems, de får en abnormal adferd fordi de har det vondt, det er meningen at de skal være i naturen ikke inneklemt i små bur der de vasser rundt i sin egen dritt.
    Mange av dem blir rett og slett gærne av det, og det tror jeg jaggu du og de aller fleste andre ville blitt også om dette var levestandarden deres . . Det resulterer i ekstreme ting, jeg har sett bilder der reve og mink mødre har tygget av haler, ører og bein på valpene sine. Sier ikke det nok? Dyr som har så sterkt mors innstinkt, også blir de drevet så til vanvidd at de torturer ungene sine på denne måten?!

    Jeg skjønner ikke at det er mulig å støtte denne bedriften, enten så har du ikke nok fakta om hva som faktisk foregår rundt om på pelsfarmer eller så er du bare en komplett idiot . . Jeg frykter det siste, så gjør alle en tjeneste og klapp igjen kjeften.

  16. Det er mennesker som deg som burde plasseres i trange bur, uten noen plass å bevege deg på. Vi skal bare rense buret ditt noen få ganger i uka, og vi slenger nå inn litt mat til deg, hvis vi husker på det.
    Etter noen uker skal vi flå huden av deg, mens du enda lever, selvfølgelig. Og så renser vi huden, og lager en nydelig skinnjakke av den, sånn at et perfekt menneske kan bære den, for å oppnå status.
    For det er jo det du sier.

  17. Hildegunn!!!
    Blir provosert av å lese om dine barnslige og forkastelige meninger. Du er tydeligvis et ondt menneske som har lite kjærlighet for andre vesener, enn deg selv. Tror du virkelig du oppnår status av å gå med et flådd dyr rundt halsen? Det er mye mer status å ta vare på dyrene enn det du gjør. Jeg blir kvalm av deg!

  18. Maken til skrudd menneske skal man lete lenge etter!

    Bloggen din går faktisk på sirkulasjon per epost i bekjentflokken min – du er et prakteksempel på hvor galt det kan gå når apekatter får tilgang til et tastatur.

  19. Synes litt synd på Hildegunn jeg… Hun har det sikkert ikke så bra, og da er det jo gjene enklest er å la det gå utover de som er svakere enn henne selv.

  20. Hidegunn:

    Bloggpausen har åpenbart modnet deg. Med stoisk ro har du unnlatt å bruke dine velkjente kraftuttrykk her i kommentarfeltet, som f.eks. «din analprolaps», eller «du regelrett bæsjer ut av munnen». I stedet snur du det andre kinnet til, og skriver «takk for all støtte».

    Beundringsverdig!

  21. At det går an å ha et slikt forvrengt syn på virkeligheten er for meg interessant. Det er godt det ikke er nok av folk som deg, med andre ord: Innlegget ditt er ikke noe å ta på alvor eller noe å bekymre seg over, bare et flaut stykke tastatur-skriv. haha

  22. Rimgrim: Jeg ahr alltid støttet debatt og lagt til rette for det her. Beskyldningene om min ordbruk som du kommer med aviser jeg på DET STERKESTE!!

    Men for all del lykke til med din egen blogg, håper du kan ta oppgulpet ditt der i framtiden!!

  23. Om en «Overart» kom og flådde deg, lagde en pen skinnjakke av huden din og solgte den for et par tusenlapper?

    Det ville være uetisk, ikke sant?

    Tror da at Mennesket egentlig er en dyre-art de også?

  24. Du må være sinnsyk, hvis du trur at dyr kun lever for å ha en nytteverdi for mennesker så anbefaler jeg at du stikker hodet inn i ovnen. Jeg blir kvalm av sånne som deg, som mener at mennesker er guder i forhold til dyr!

  25. Uetisk:
    Jeg skriver først og fremst for min egen del, og for mine mange fans. Men alle er selvsagt velkommen til å lese, og legge igjen sine konstruktive komplimenter i kommentarfeltet.

    Usakeligheter vil jeg derimot ha meg fra bedt.

  26. «Dyr og mennesker er IKKE likeverdige. Mennesket temmet naturen og er herre over dyrene.»

    «Dyr» inkluderer også «Mennesker»

    Vi er da pattedyr, «Dyr» har føleleser på lik linje med «Mennesker»

    Vrir du litt på synet ditt, så har vi jo en rasist/nazist.

  27. For ordens skyld: «Dyr» som et ord brukes i størst grad om ikke-mennesker, men mennesker er like fullt per definisjon dyr.

    Jeg oppfatter at du plasserer skapninger på «rangstigen» etter intelligens eller evne til høyere tankevirksomhet. I såfall rangerer du lavest av alle mennesker jeg noensinne har vært borti – faktisk også lavere enn kjøteren til naboen, for til og med den skjønner når det er lurt å slutte å gneldre..

  28. Hildegunn, da!

    14. juni kl. 22.19, til meg: «Rimgrim: Du legger tydligvis mer innsats i å komme opp med ett fancy nick her enn å komme med oe fornuftig. Du bæsjer regelrett ut av munnen! Du prater barepiss, sosialistavskum!»

    18. juni kl. 22.14, til «jøss»: «Jøss: JEG VET DET JEG VAR IRONISK DIN ANALPROLAPS!».

    Det er sånt som dette jeg egentlig savner. Altfor lite temperatur her nå 🙂

  29. Mange bra poeng her med hensyn til den psyke,psyke Hildegunn. «Økonomen» hadde et bra et – der hadde hun ikke noe motargument. Det kommer kun svada der hun evner å svare. Mange fans…håper virkelig ikke det finnes så veldig mange av dere – like psykisk ustabile, mener jeg.Helse Norge sliter greit fra før…..

  30. Rimgrim:
    Ser du ikke at vi her har en seriøs diskusjon! Jeg har satt fingeren på ett viktig evne i samfunn debatten, og debatten raser her på bloggen min! Jeg er en av landets viktigeste samfunnsbloggere, og så kommer du her å prøver å avspore debatten på denne måte?!?!

    Hvor stort ego har du egentli?? ALT DREIER SEG IKKE OM DEG!! Du avsporerdebatten og rette grove beskyldninger mot min person!! Jeg hvet du kan lese å skrive men ditt intelektuelle nivå er på nivå med nyfødte aper som bare rulle rundt i sin egena avføring fordi de ikke hvet besre!!
    Jeg hater folk som ødelegge god debatt på denne måten. Slikke dritter som deg er FIENDER AV DEMOKRATIET!

    I fremtiden vil jeg slå hardt ned på sånne som deg!!

  31. herregud.. du er et kroneksempel på en gammel-spesiesistisk tulling. det virker som du har null empati for andre følende vesener. du fremstår som en antroposentrisk tulling og det er du antageligvis også. håper virkelig at folk som deg er en «utdøende rase».

  32. Så lenge pelsdyrnæringa ikke ofrer en tanke på pelsdyras velferd, så fortjener den ikke å eksistere. Og personlig så er jeg glad for at den antageligvis dør ut. Hvis støtten blir tilbaketrukket så vil denne luksusnæringa gjøre nettopp det.

    Hvordan du kan støtte ei næring der dyreplageri og vanskjøtsel er regelen istedenfor unntaket, er for meg helt idiotisk. Du ville vel kanskje ha støtta Hitlers jødeutryddning også, hadde du levd i Tyskland under krigen?

  33. Etter å ha lest innlegget til hildegunn hvor det stod «takker for all støtten» så bestemte jeg meg for å lese alt som stod her. 30 min og 86 svar senere kan jeg ikke se en eneste person som støtter deg i det du skriver.

    Det var noen lengre oppe som skrev at du var fratatt retten til å ha et dyr, noe jeg trodde bare var tull, men det at du ikke svarer på henvendelsene overbeviser meg mer og mer at det faktisk kan stemme. Å faktisk bli fratatt den retten i Norge i dag er utenkelig og skjer bare i ekstreme tilfeller…

    Jeg skulle godt likt å se at noen av de «mange fansene» dine støtte deg, men neida, ikke ett eneste svar, noe som leder meg til å tro at du er en regelrett taper i systemet som ikke har kapasitet til medfølelse for andre enn deg selv.

    Hvis det hadde vært meg som skrev denne bloggen (noe som er helt utenkelig i seg selv) ville jeg, etter å lest alle svarene, «gått inn i meg selv» som det heter, og forstått at jeg tar feil og at jeg har en feil selv. Men nei, du fortsetter å forsvare disse ville påstandene og skylder på sosialister…

    «Men alle er selvsagt velkommen til å lese, og legge igjen sine konstruktive KOMPLIMENTER i kommentarfeltet». Etter å ha skrevet en så støtende og frustrerende blogg burde du se deg god nok til å svare på kritiske innlegg.

    Jeg har selv en liten katt og jeg ville gått ekstremt langt for å forsvare og forsikre meg om at han har det så godt som overhode mulig, selvom det ville satt megselv i fare. Alle som eier et dyr har nok samme oppfattning som meg.

    Du, min unge dame, er en regelrett taper som ikke fortjener å leve i kloakken engang. Jeg håper du har «baller» nok til å faktisk kommentere de gode motargumentasjonene lengre oppe istedenfor å bare svare på «tulleinnlegg».

    Jeg støtter meg til det første svaret du fikk; IDIOT.

  34. «Jeg er en av landets viktigeste samfunnsbloggere»
    «Hvor stort ego har du egentli»

    Ikke narr meg til å le. Makter du virkelig ikke å se hvor bakvendt du er? Ironien i disse to setningene er nesten ikke til å holde ut.

    Med direkte tvilsomme utsang, ødelagt grammatikk og utagerende sinne fremstår du som mer enn en smule bipolar – og at du presterer å kalle deg selv «en av landets viktigste samfunnsbloggere» gjør det hele surrealistisk.

    For å si det på en måte du kanskje vil forstå, ettersom det nesten bokstav for bokstav er dine egen ord: Er dette respekten du har for ytringsfriheten? Gjøre narr av intellektet til dine meningsmotstandere?
    (Referanse til «ditt intelektuelle nivå er på nivå med nyfødte aper som bare rulle rundt i sin egena avføring fordi de ikke hvet besre» dersom du ikke tok den. For øvrig er dette i seg selv en festlig setning da ordleggingen og skrivefeilene sier mer om DITT intellektuelle nivå enn Rimgrims.)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *