Bevis for sosialistenes valgfusk!

Da folk flest i går stod og gjorde seg klare til å dra til stemme lokalet tikket det inn en teksmelding! Der sto det at man ikke trengte å gå til stemme lokalet for å stemme! Man kunne stemme via SMS!! For mange var dette selvsagt velkommende nyheter! Nåt man kan slippe å dra til valg lokaler, som sosialistene svært ofte legger til steder som folk flest ikke kejnner så godt til, som feksempel bibliotkere, så var det mange som valgte å mobil stemme!

Men det hele var bare juks! Fra sosialistene! Sosialtene visste nemlig at disse stemmene ikke ville bli talt med. Det gjorde ikke alle. Valgdeltakelsen var lav på grunn av dette. Bare 73 % av folket stemte. Disse tallene viser tydelig at om det ikke hadde vært for sosialistenes perverse valg fusk så hadde FRP fått ytterligere 27% stemmer. Til sammen altså 49% Dette hadde mest sansynlig holdt til flertall i stortinget!

Dette forklarer hvorfor FRP ikke fikk den forventete oppsluttning! Dette er bevis, uomtvilelig bevis, på sosialistenes grusomme valgfusk! Og selvsagt unlater venstremedia å rapportete det! Heldigvis er  jeg, Norges største politiske blogg, her for å gi deg sannheten! Man kan aldri stole på sosialistene!!

Jeg krever at disse 27%ene blir lagt til det foreløpige valg resultatet! Det er en skam om folk flest sine stemmer bli holdt utenfor! Grunnet sosialistenes åpenlyse valgfusk så er folket fratatt den regjering de stemte på!

Dette viser tydelig sosialistenes syn på demokratiet! De har ingen respekt for demokratiet! Å hindre noen i å stemme, uansett hva den aktuelle personen ønsker å stemme på er en forferdelig handling. Det er ett hån mot alle demokratiske verdier, og helt utilgivelig! Det er kun fra sosialistisk side man ser slike holdninger!

Jeg oppfordrer folket til å ta til gatene! Vi må vise at vi ikke finner oss i sosialismens valgfusk! Jeg vil lede kampen! Vi vil aldri gi opp!

Frihet, Fremskritt å Fornyelse! Vi SKAL seire!!!!

159 tanker om “Bevis for sosialistenes valgfusk!

  1. Hvis folk ikke var så forbanna lettlurte å gikk fem på pga av den tekstmeldingen, så hadde sikkert FRP fått noen flere stemmer. Men dette gjenspeiler hvor korttenkt å uvitende FRP folk er.

    Litt edruelighet å våkenhet bør det være.

  2. Det gir jo mening. Frps velgere er jo dumme nok til å ta imot alt valgflesk de blir servert, så hvorfor ikke ta en hvilken som helst sms for god fisk?

  3. Valgfusk er kanskje å ta litt i men det er absolutt noe i det du sier, Hildegunn! Det er tydelig at respekten for demokratiet på sosialistisk side er svært mangelfull!

  4. Hahahahahaha!!

    Du kan umulig mene dette seriøst. For det første har du tydeligvis ingen tro på dine meningsfellers forståelse for den politiske prosessen(Hvis noen tror at de kan stemme ved sms får de bare gjøre det for min del)… For det andre viser det mangelfull forståelse av statistikk hvis du tror at 27% flere velgere ville gitt 49% oppslutning. For ikke å snakke om troen på at 100% valgdeltagelse i det hele tatt er mulig.

    Tror du skal være fornøyd med at FRP gikk frem med nærmere 1%, men jeg personlig er i hvertfall veldig glad for at det ikke gir grunnlag for regjeringsmakt.

  5. Hvor dum går det egentlig ann å bli? Det ser ikke ut til å være noen grense. Du tror ikke at det er noe uten for denne gallaksen som har stått for dette skupet. Lykke til med dine drømmer!!!
    Du fremstår som ikarnasjonen på en frp-er.

  6. … kanskje det hadde vært greit å finne ut kor bibliotektet er henn. var ikke klar over at det fantes så trangsynte mennesker, totalt blottet for inteligens i Norge! Skjerp deg!

  7. HAHAHAHA, du må være den dummeste personen jeg har hørt om!
    Bare 73% folket stemte ja? Du kan jo se på valgdeltagelse de senere år, ikke stort bedre da heller…

  8. Fy faen du er latterlig!! For det første har valgdeltakelsen i Norge alltid vært rundt 60-70%, og for det andre er man JÆVLA retarded hvis man ikke skjønner at sms-greia var en spøk. Alle som stemmer i Norge vet at man er nødt til å møte opp i et valglokale med ID. Og hvilke plasser er det sosialistene har lagt valglokalene til siden «folk flest» ikke finner dem? Dessuten er det takket være venstresida at det er allmenn stemmerett i Norge, så vær så snill å bare legg ned denne bloggen, du dummer ut deg sjøl..

  9. Slik jeg forsto det så var den noen fra KRF som hadde sendt ut denne meldingen. Hvilke sosialister er det du sikter til?

    Bør mennesker som ikke skjønner at denne meldingen er bare tull stemme i det hele tatt? Det du sier nå er at FRP-velgere ikke er i stand til å sette seg inne i elementære regler som gjelder ved valg.

  10. Mener du virkelig dette ??
    Tror du virkelig vi hadde sett 100% valgdeltagelse dersom denne sms’n ikke hadde blitt sendt ut ? For det har vel strengt tatt aldri skjedd. Ved forrige valg var vel oppslutningen ca 77%.
    Nei, jeg tror valgdeltagelsen hadde vært akkurat den samme.
    Grunnet det massive rotet på borgerlig side, hadde vel mange allerede innfunnet seg med at de rødgrønne ville regjere i 4 år til.
    Det er konsekvensene når man ikke greier å samarbeide vet du.
    Det var naturligvis en svært unødvendig spøk, men man er jo ganske lettlurt hvis man går på noe slikt. Sier nok litt om frp-velgere i såfall.

  11. Sammenlign disse to utsagnene tatt fra Hildegunns blogg.

    Det første er fra teksten med overskriften «Kan du hindre en sosialist!» (ligger i arkivet til høyre) og er som følger:

    «Kjenner du en sosialist? Har du venner eller kolleger eller familie eller annet som du vet er sosialster? Da er det din plikt om du virkelig ønsker fornying å hindre dem i å stemme på de udemokratiske sosialistene! Parker dem inne! Kom på uanmeldt besøk i det de har tenkt å dra å stemme! Bare kreaiviteten setter grenser!»

    Det andre er fra innlegget ovenfor, kalt «Bevis for sosialistenes valgfusk!»:

    «Dette viser tydelig sosialistenes syn på demokratiet! De har ingen respekt for demokratiet! Å hindre noen i å stemme, uansett hva den aktuelle personen ønsker å stemme på er en forferdelig handling. Det er ett hån mot alle demokratiske verdier, og helt utilgivelig! Det er kun fra sosialistisk side man ser slike holdninger!»

  12. Haha, elsker dette ironiske, sarkastiske blogginnlegget.

    Hvis du forresten skal bli tatt seriøs som «jeg, Norges største politiske blogg», så vil jeg anbefale deg å gå over språket ditt.

  13. Dette er jo ikke fusk, men en sikringsmekanisme for å sørge for at bare folk med en inteligens som er over 20% av gjennomsnittet deltar. Vi vil jo helst at det skal være et INFORMERT valg, altså at folk skal vite litt om hva de stemmer på før de deltar.

    Undersøkelser tyder riktignok på at rundt 60% av FRP sine velgere ikke ville bestått en slik inteligens-test, men det kan vel ikke akkurat kalles juks, bare fordi velgerne deres er dumme?

  14. Ho ho ho ho. Det er synd jeg oppdaget denne bloggen litt for sent, for den er ubetalelig morsom. Helt ubetalelig! Må oppleves av alle som like humor av crazy-typen.

    Det har sjelden vært mer enn 80% oppmøte ved noe valg i noe land. I USA er det stort sett mye lavere enn 73%. Det er et lavt tall i norsk sammenheng, men ikke på noen måte ekstremt. Og 100% har aldri møtt opp til urnene noe sted.

    Frp havnet litt under det som meningsmålingene viste. Det gjorde også SV og V, noe som tyder på at velgerne i år har flyktet til AP og H for støtte moderate krefter i politikken.

    Dessuten var det et borgerlig parti som stod for SMS-spøken, ikke sosialistene. Krf er vel ved siden av Frp de minst sosialistiske partiene i Norge, så skylden ligger på Frps egen side. Men det er strengt tatt ingen skyld å snakke om, for denne sms-en har ikke holdt folk hjemme. Og det er garantert. Kanskje de aller dummeste, men de burde kanskje ikke stemme likevel.

  15. Flott! Da vet vi at FrP fikk 49%. Synd de ikke klarte å bikke 50% denne gangen, men det er jo greit å ha litt å strekke seg etter. Nå må det gjøres klar for utvidelse av Stortinget, for et samlet storting er jo nå på 127%. De får slå ut veggen mot løvebakken og sette noen ekstra taburetter der.

    En høyre+FrP-regjering bør jo bli rimelig styringsdyktig, med 66% oppslutning (49+17=66). Opposisjonen vil da ha 61% av velgerne i ryggen (66+61=127). Det er jo også et flertall, alt over 50% er som kjent flertall, men siden H+FrP har et større flertall, så har de makta.

    En ny og spennende situasjon!

    Takk for oppklaringen, kjære Hildegunn!
    Kos og klem!

    Dunder

  16. Tja, festlig og illustrerende.

    Noen har laget en blogg som de har markert som en FrP-blogg, hvor de harselerer på ironisk vis med FrP.

    Første spørsmål er: Kan jeg lage en blogg markert som en SV-blogg, for eksempel på Klassekampens liste over partiblogger, uten å bli straffet for det gjennom at bloggen blir endret?

    Svaret er: Det er greit å registrere ironiske blogger dersom bloggene er negative om FrP. Det er ikke greit å registrere ironiske blogger om bloggene er negative om de rødgrønne. Det handler altså ikke om hvilken type handling som er greit og ikke, men om hvem handlingen gjøres mot. Det er egentlig totaliteten av rødgrønn ideologi, hvor det er «diskriminering og rasisme» å si at det er noe galt med pakistanere, men ikke «diskriminering og rasisme» å si at det er noe galt med amerikanere – fordi det er Godt å ramme amerikanere men Ugodt å ramme pakistanere.

    Men for ikke å bare pisse i salaten her: Hvis man sier at Hildeunn er ansvarlig for gruppevoldtekt, at Hildeunn og Ap er direkte medskyldig i at det nå sies på nyhetene at en 15-årig jente ble tvunget til å gi en mye eldre gjeng oralsex i et skur, hadde hun antageligvis blitt sur. Det BLIR hun nok og. Ap-folk blir ganske irritert når man påpeker at de er medskyldige i knivstikking og dopsalg.

    Det har jeg ingen problemer med – for Ap sier ting som plager FrPere, og hikster av latter av det, og jeg synes det er gøy å påpeke sannheter som plager Ap-folk. Som for eksempel at deres medskyldighet i 55 overfallsvoldtekter og hele det «tapre nye Norge» er noe som følger dem til graven og brennmerker sjela deres. Jeg kunne aldri tatt en Ap-stemmer i hånden uten å se på vedkommende som en person det var noe alvorlig galt i hodet til.

  17. punkt 1: Lær deg norsk rettskriving.
    punkt 2: Tenk over hva du skriver.

    Dette er helt idiotisk, og det avslører at FrPvelgere ikke er landets modigste velgere. De er landets dummeste velgere.

  18. Makan til nedlatende folk som sier sine meninger her inne.
    Men det gjennspeiler jo den generelle rødgrønne velgeren, «ingen er bedre enn meg»

  19. Hele bloggen her er jo idioti og «hersketeknikk» fra a til å!? Hva har det med de rødgrønne å gjøre?

    Forresten ser jeg få linker direkte til de rødgrønne. Det er vel heller den felles motstanden mot den lite gjennomtenkte politikken og den overlegne holdningen fra FRP-ere flest som er mest samlende, og ikke den sosialistiske politikken i seg selv.

  20. Herregud .Hvis man ikke forsto at dette var en (dårlig9 spøk er man for DUM til å stemme.Har aldri sett noen gå så opp i offerrollen som FRPere.

  21. Det var jo bra at det bare var en spøk, ellers ville vel APene fått enda flere stemmer..for det er jo bare idioter og dopa som stemmer sosialistene!?!

  22. Hahahahahahha, for en god start på dagen 🙂 fortsett med slike latterlige innlegg du! Det gjenspeiler jo bare hjernekapasiteten til en gjennomsnitts frp-velger. Valgfusk? hva faen er det du snakker om, om folk går på en så åpenbar spøk bør det settes spørsmålstegn ved om man bør få lov å stemme spør du meg. Var du kanskje en av de som satt og spammet «FRP» til 2009? Haha.

    Nei, gratulerer med valget folkens! 4 år til med en trygg og stabil regjering!

  23. Jeg synes vel det er litt interessant at du velger bibliotekene som eksempler på steder «folk flest» ikke kjenner.

    Det sier muligens noe om disse «folk flest», og at de visstnok «vet best».

  24. Nå er den som har blitt navngitt ifht videreformidling av en del av disse smsene representant for KRF. Han skal også ha sendt ut en tilsvarende melding med oppfordring til SV velgere om å stemme via sms. Stygt – men valgfusk?
    Påstanden om at sosialistene legger valglokalene til ukjent sted for folk flest er foresten usigelig morsom. Hildegunn har kanskje ikke kunnskap nok til å søke opp denne informasjonen på den enkelte kommunes hjemmeside eller lese det i avisen? Ei heller sette seg inn i reglene for valg? For den saks skyld kommer valginformasjon også fra mørkeblå kommuner til befolkningen. Men de er sikkert med på konspirasjonen mot FRP de også.

  25. Herregud… hvis de gikk på den så var de vel egentlig ikke i stand til å foreta ett valg??????? og hvis du hadde lest nok (du kan lese?) så ville du sett at samme spøk ble sendt ut om sv… finn på noe annet å skrike om 😉

  26. Har prøvd å påpeke det tidligere. Denne bloggen er skrevet med rød/grønt blekk, ev av noen som ikke bryr seg om valget i det hele og store. Føler at spøken kanskje er i ferd med å ta en Sponheim – på tide å gi seg nå.

  27. Greia er vel at du finner få FrP-folk som spøker om Ap på samme måte som Ap spøker om FrP-folk. Grunnen er kanskje at FrP-folk mangler humor – men Ap-folk blir pottesure og rasende om noen harselerer med dem og, de syns bare det er morsomt og «slik verden normalt skal være» å harselere med andre.

  28. Egentlig bra at det hele var en spøk, ellers ville vel APene fått enda flere stemmer…for de er jo bare idioter og dopa som stemmer rødt!?!

  29. Dette er nok ikke en seriøs blogg…. er bare en person som tuller, for det som skrives her kan ikke være ment alvorlig. Er uansett artig å lese…

  30. Var denne virkelig seriøs nok til å bli publisert? Jeg ler meg ihjel!
    Orddelingsfeil, språkfeil generelt, og en utrolig lav grad av generell almennkunnskap. Hvor er nå dette biblioteket?

    Hilsen grusom sosialist

  31. Det er bare for dumt. Hvis man er så dum at man tror at man kan stemme på sms i stedet for å stemme, da er det kanskje like greit at man ikke fikk stemt. Enhver idiot med tv må da ha sett Truls i utallige reklamer som forklarer selv til den stokkdumme hvordan man skal gå fra, hva man skal ha med seg etc.
    Merkelig at dette bare rammet FRP da. Men det er vel kanskje de som har de dummeste velgerne?!

  32. Morsomt at alle som maser her i kommentarfeltet om at frp’ere er for dumme til å stemme, er for dumme til å forstå denne bloggen. Snakk om selvskudd, hehe…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *