Valgfusk og svik!

Valget er over! Mine venner, vi har tapt! Tappert har vi kjempet men det var ikke nok. Men de kan aldri ta fra oss den moralske seieren! Det var vi, folk flest, som kjempet for fornying, fremskritt og frihet! Men jeg sier med stor kraft: dette er en seier med svært dårlig smak i munnen for sosialistene!

Valgresultatene tikke nå inn. Mange har vært kritiske. De stemmer nemlig svært dårlig over ens med det som alle ledenede valg eksperter hadde spådd!

FRP ledet suverent på alle meningsmålinger frem mot valget. Når man nærmet seg valgdagsmålingen var spørsmålet hvor stort det borgerlige flertallet skulle bli. Ville FRP bikke 30 %? 40%? Spenningen var sitrende!

Sjokket var stort da målingene kom! Målingene var helt klart maipulert av venstrepressen!

Folket er blitt sviktet! Med utstrakt hets og personangrpe mot folk flests parti og latterliggjøring av alle som tør å reise stemmen mot sosialistenes meningsmonopol, som for eksmpel meg, en sterk stemme for folk flest i landets suverent mest leste politikse blogg, har sosialistene og media bidratt til å holde folk flests forsvrere nede!

Jeg oppfordre mine fans og allt folket til å ta til gatene! Krev det ekte valg resultatet! Vi må aldri la sosialistene slippe unna med dette grusomme sviket mot folket! Jeg vil lede kampen! Jeg vil aldri gi opp!

Folket vil seire! Valgfusket er avslørt! Sosialistene vil falle for våre føtter! Støtt vår rettferdige kamp!

122 tanker om “Valgfusk og svik!

  1. Skjerp deg a!
    Det er flaut nok at du faller for FRP’s løgnaktige og populistiske politikk…..
    Hvis dette er gjengs for FRP velgere er jeg ikke bare sjokka, men også ganske skremt!
    Huff og huff

    Thomas Mjøen

  2. Valgfusk?Hadde folk flest vært enig med FRP hadde dere vunnet overlegent… Enig i noe av politikken deres,men når jeg leste partiprogrammet ble det noe helt annet .

  3. Lite tips; en meningsmåling nettopp er det ordet står for: en menings måling. Disse er ikke noe fasit på noe som helst, men en måling av hvilke politiske synspunkt som på en gitt dag de som blir spurt forfekter. Valgresultatet er fasit.

  4. Alle vet at dette valgresultatet er direkte usansynlig med tanke på alle tideligere meningsmålinger. Det er hevet over en vær tvil at resultatet er maipulert! Dette er ett grovt overtramp og svik mot folket!

    At jeg i min posisjon som en av landets fremst politiske premissleverandører gjennom landets største poltiske blogg sier meg villig til å lede kampen er en selvvfølge! Det ventes store demonstarsjoner landet over i morgen! Sosialistene bør være redde!!!!!

  5. Hei Hildegunn!

    Hvordan har dette valgfusket du snakker om blitt gjennomført? Hva er grunnlaget ditt for å komme med en slik påstand? Hvordan kan ‘ledende valgeksperters spådommer’ være mer gjeldende enn opptalte stemmer fra det norske folk? Hvem er disse ledende valgekspertene?

    Linkene dine er tilsynelatende mer eller mindre tilfeldige artikler om valgresultatene, hvorfor har du ikke heller linket til noe som kan relateres til alle disse påstandene dine om juks og svik?

    Hvem er du og dine fans? Hva er det ekte valgresultatet?

    mvh
    Herman

  6. Dette blir spennende!!
    Landsomfattende sier du?
    Rart jeg aldri har hørt om deg før, siden du er en selvtitulert politisk «premissleverandør??» (hva faen er det?)
    Vel, vel, gleder meg spent på fortsettelsen.
    Hold meg oppdatert da, dette er vel den snodigste bloggen jeg noen gang har sett!!

    Thomas Mjøen

  7. Dust! FRP får mange stemmer fordi de er politikken for folk fflest! Alle som har blitt fonedret av sosialistenes diktatur har en stemme i FRP! At FRP er frasstjålet valg seieren er TIDENES STØRSTE SKANDALE!!!!

  8. Finn: Kan du gi faen i å avspore debatten? Drittsosialister som blander seg inn i ting de ikke har noe med er det værste jeg vet!!!!!

  9. Hei Hildeunn!

    Stakkars, jeg føler virkelig med deg i dag. Det er tydelig at kun annenhver FrP-stemme har blitt talt opp av de skitne sosialistene i valgstyrene rundt omkring i det ganske land. 22% til FrP, det er jo rett og slett latterlig! Alle vet jo at FrP lå an til å sprenge 40%-grensa med klar margin. Kun de manipulerte meningsmålingene, utført av sosialistene i gallup.instituttene viser noe annet. De er det ingen grunn til å legge vekt på.

    Nei, verden er hard og urettferdig. Nå må nok Norge klages inn for OSSE, for maken til valgfusk har verden ikke sett siden Saddam Hussein fikk 114% i sin tid.

    Gråt dine modige tårer, og stå på videre, kjære Hildeunn. Med din hjelp vil Siv oppnå de resultatene hun fortjener i 2013.

    Kos og klem
    Dunder

  10. Herman er saklig og jeg syns det er på sin plass at han setter spørsmålstegn ved hildegunns uttalelser! Og som ganske så stolt sosialist vil jeg si at jeg er ikke det snev redd for deg og dine hildegunn!!! det eneste jeg frykter her i verden er et usympatisk norge, befolket av mennesker med lav utviklet empati!!! virkelig egoistiske folk som stemmer FRP (og høyre etter at di valgte å gå i sammarbeid med frp) Heia Norge!! Bry deg!!!

  11. Dette må jo være en form for spøk… en sosialist som later som han/hun er en usannsynlig sveiseblind og ustyrtelig dum frepper. Kan virkelig ikke forestille meg noe annet.

    Hildegunn; viss du er seriøst mener det du sier… så må jeg le. Og takke deg, kanskje, siden sånne som deg garantert skremmer blå-folk over på venstresida 🙂

    mvh
    Anders

  12. Ja, prosentregning er vanskelig……
    OSSE? Saddam Hussein?
    Er dere virkelig seriøse? Da er dere dummere enn det jeg noen gang har fryktet FRP velgere ville være.
    Går dere fritt i gatene også? Skremmende…..

  13. Fryktelig synd, gitt. Men du gir deg selvfølgelig ikke, og du skal nok se at når du blir myndig så vil nettopp din stemme bidra til å gi oss en koalisjonsregjering bestående av FrP og Vigrid, slik at vi endelig kan få vår frihet å fremskritt å fornying i Norge. Men i mellomtiden må du nok finne deg i at tante Siv ikke vinner noe annet enn skolevalget.

  14. Thomas Mjøen,

    Ja, jeg mener på blodig alvor at dette er det største valgfusket verden har sett 😉
    Neida, jeg er egentlig en ekte sosialistisk mørkemann, men jeg synes Hildeunn er så søt, så jeg lar meg lokke over på hennes side av og til.

  15. «PTK» du aner ikke hvor mye jeg støtter deg! Vi må ta vare på de som ikke har like mye som alle andre! Majoriteten klarer seg bestandig, medmenneskeligheten er den viktigste verdien vi har!!

  16. kjære hildegunn?
    hva er din kunnskap, hva er ditt jeg?
    eier du medlidenhet eller tenker du bare på deg?
    frp er kyniske, rasister som få,
    «la oss ikke bry oss om andre, vi gjør som vi må»
    ensom, på kjøret eller hjemløs, det er DITT valg,
    kapitalisten skal råde, det er vårt salg!
    å være sosialist, er en god oppfinnelse,
    like muligheter uansett hvilke opprinnelse!
    jeg stemmer SV og stolt av det,
    du er frp`er, «jeg må le»

  17. Lenge leve demokratiet! DE RØDGRØNNE HAR VUNNET! Rettferdigheten seirer! Sånne farlige Frp-ere kan vi ha oss frabedt. Høyre-fløy, vær redde for oss nå! Vi sosialister kjenner ingen grenser og vi vet hvor dere bor og hvilke pornosider dere titter på!

  18. heisann.

    det er godt å se at alle mine fordommer om frp-«bloggere» av og til faktisk stemmer. det er ord deling’s feil, det er åpen bare gramatiske feil, og i det hele tatt er det masse bruk av UTROPSTEGN!!! og meningsløse påstander.

    venstrepressen har manipulert dette resultatet. helt klart. forklar oss hvordan!

    sosialister og media har manipulert dette resultatet, helt klart, og til neste valg skal ytringsfriheten avskaffes, slik at vi slipper villedning av folket. norge er den egentlige sovjetunionen, og jens stoltenberg er bare et skall hvor leonid bresjnev, lenin, karl marx og satan har opprettet et kollektiv. endel krangling er det jo. satan har veldig sterke meninger om musikk, og lenin og marx blir ikke enige seg imellom om hvorvidt bresjnev er dust eller bare teit.

    for å avspore debatten totalt: jeg tar meg i å lure på hvor mange bøker du har lest, hva ditt snitt fra vgs er (antagelig en yrkesfaglinje), og hvilken (om noen) høyere utdannelse du har tatt fatt på, pluss om du har en diagnose av noe slag.

    ps: er du en virkelig person, eller er du et komitéprodukt à la milly kakao på dagbladet.no sitt debattforum?

    pps: det fascinerer meg at du har tatt høyde for at folk som vil lese om sosialister uten å kunne stave det skikkelig skal kunne finne frem til «bloggen» din.

  19. «Det er hevet over en vær tvil »
    «usansynlig med tanke på alle tideligere meningsmålinger»
    «at resultatet er maipulert»
    «min posisjon som en av landets fremst politiske premissleverandører»
    «lede kampen er en selvvfølge»
    «Det ventes store demonstarsjoner»

    Det er klart du har problemer med å få forstå at FRP tapte.

  20. det er en grunn til at alkoholsalget var stengt i dag. Hold deg unna rusmidlene hvis du skal prøve å skrive halvveis saklige innlegg på internettet, for internettet er seriøse greier.

  21. Valgfusk er blant annet når personale ved sykehjem og institusjoner «hjelper» pasienter med å stemme. Hvem stemte disse sykepleierne for i sine pasienters navn? Jeg gjetter på at mesteparten gikk til AP og SV.

    Men, Hildegunn: At endel folk stemmer noe annet enn det de mente at de ville stemme for en, to eller ti uker siden, det er fullstendig normalt. At folk lar seg skremme av dagsavisenes hets mot upopulære politikere er også helt normalt.

  22. Den bloggen her må være det vittigste på veldig lenge…

    Er fortsatt ikke helt sikker på om det er en eller annen luring på den røde sida som sitter og ler seg ihjel….

    OM det da skulle være seriøst synes jeg vi skal være litt snille med Hildegunn….Hun er jo til stor hjelp!

  23. hildegunn du viser bare for omverden at dere frpere er noen dårlige tapere som ikke kan ta over seg at demokratiet vant igjen
    nei isteden for å krangle bare innse det de rødgrønne vant
    la det være med det. bruk enærgien din på noe konstruktivt som å melde deg ut av frp og inn i Arbeiderpartiet ett parti som jobber for felleskapet og ikke mot og inkluderer alle i samfunnet
    uansett dersom frp hadde fått 40% av velgerne hadde det fortsatt vært 60% i mot. dersom frp skal vinne valget i norge tror jeg de må være det eneste partiet i landet og det er de jo ikke eller?

  24. Det er snarere FRP som driver med fusk, over halvparten av det FRP mener og sier om innvandring er direkte feil (og det er bare å sjekke med strategisk stab ved oslo politidistrikt). At FRP prøvde å vinne valget med å feilinformere velgere, det kaller jeg fusk. Slutt å gjem deg bak en illusjon om at FRP er et offer.

    Ellers gratulerer jeg alle de rødgrønne og avslutter årets valg med mitt slagord; Heller hiv enn Siv!

  25. Hahahaha, faen meg beste pranken, på linje med «SMS-valget» til FRP tidligere i dag!

    Leste nettopp regler for kommentarer, MÅ jo være kødd!

  26. Den borgerlige siden fikk hele 40 000 stemmer mer enn den andre siden, men pga vårt valgsystem, så vant de rødgrønne. Ved forrige valg hadde de borgerlige 20 000 stemmer mer,- samme greia..de rødgrønne vant.

    Det har da gått fremover for de blå,- det er dette merkelige opplegget vi har her i landet som gir slike resultater.

  27. Jeg ville stemt FRP om de ikke ville selge seg ut av diverse selskaper som f.eks Statkraft (!) og Kongsberg gruppen, dette er selskaper som fører til store inntekter for staten og er med på å øke de summene vi kan bruke på folket

  28. Hahahahahaha, utrolig morsomt!
    «FRP ledet suverent på alle meningsmålinger frem mot valget. Når man nærmet seg valgdagsmålingen var spørsmålet hvor stort det borgerlige flertallet skulle bli. Ville FRP bikke 30 %? 40%? Spenningen var sitrende!» Hvilken planet har du vært på??? Noen andre som husker at FRP var spådd 40%???????? 4 NYE ÅR!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *