Vaksinemotsatnderene løgner avslørt, sannheten om den nye verdensorden!

Vaksinemotstanderene som i det siste har vært i media er sosialisme av verste sort! Jeg har tidligere i min blogg avslørt hvordan sosialistregjeringen med viten og vilje lar være å vaksinere nordmenn mot svineinfluensa, en livsfarlig sykdom som alrede har ført med seg enorme lideser og store samfunnsøkonomiske kostnader. Sosialistregjeringen bryr seg nemlig ikke om folk flests liv og helse! En sosialistregjering som tillater islaimstisk terrorisme å finne sted på norsk jord!

Jeg siterer fra tidligere blogger der jeg grundig går gjennom hvor dramtiske sosialistens handlinger faktisk er:

Det er en kjent sak at sosialismen forakter menneskeverdet. Historien er full av eksempler på sosialismens perversiteter. Det aller meste tyder på at sosialistenes agenda er klar. Sosialistene bruker denne anledningen til å redusere den vestlige rases innflytelse i Norge! Det er en kjendt sak at sosialistene arbeider for en storstilt snikislamisering av Norge. Det er ett uttalt mål for sosialisten å minske den vestlige rases tall og øke andelen muslimer i den norske befolkningen.

Svineinfluensaen herjer brutalt. Vi står ovenfor en nasjonal katstrofe! En ansvarlig regjering hadde i god tid vaksinert alle Nordmenn mot denne fryktlige sykdomen. Men sosialistregjeringen gjør ikke dette. Hva sier det om en regjering som bevistt går inn får å utsette sin befolkning for livsfarlige sykdommer? Sosialismen har en lang tradisjon for folkemord. Skal man tro at sosalistene som styrer Norge er noe bedre enn sine sosialistiske meningfeller? NEI!!

Sosialismen hater den vestlige rasen. Sosialismen hater de vestlige verdier. Sosalismen hater demokrati og frihet. Sosalismen finner sine allierte blandt islamismtene. De blir ført sammen av ett blendene hat mot frihet og demokrati. Begge disse gruppene hater den vestlige rase fordi den lever i frihet. Sosialismen ønsker å detaljstyre menneskers liv. De perverse sosialistene bejubler alle autoritære styresett!!

Hvorfor tillater sosialisten at det såes tvil om vaksinens virkning? Jo, for å skremme folk fra å ta den! De vil rett og slett ikke bruke penger på å redde Nordmenns liv! Vi er alle i livsfare og sosialistene ønsker å se oss dø!!

Det har ogås denn uken kommet fram hvordan muslimer krver SÆRBEHANDLING ved svineinfluensasmitte! De ønsker å forandre sykdommens navn! Dette er nok ett eksempel på snikislamisering! Ja, jeg vil  faktsik gå så lang som å si at dette er mulimsk terrorisme! Terrorisme mot det norske språk! Hvordan kan gode nordmenn finne seg i at slik skjer i vårt elskede fedreland! Vi finner oss ikke i det! Men vår motstand blir slått ned av det islamistelskende sosialistregimet!

Sosialismen og islamismen samrabeider. De to udemokratiske idelogiene ønsker å undertrykke vesten for altid. Med tilnærmet jødiske metoder utsletter de all motstand. Dette er den store trusslen! Vi kan ikke la det skje!

Annonser

31 tanker om “Vaksinemotsatnderene løgner avslørt, sannheten om den nye verdensorden!

 1. Regjeringen ønsker ikke å bruke penger, sier du, derfor gir de ikke ut vaksine. Men…regjeringen har jo allerede kjøpt 9 millioner vaksiner, pengene er jo allerede brukt. Jeg ser ikke logikken i argumentasjonen din.

 2. Ser at vi samrabeider mot dobel konsonant og anen norsk retskriving og støter ale dine forslag til nye stavemåter:
  alrede – lideser – islaimstisk – dramtiske – kjendt – katstrofe – sykdomen – bevistt – sosalistene – blandt – islamismtene – ogås – denn – krver – faktsik – mulimsk – altid.

  Maken til mulimsk terrorisme mot det norske språk er det lenge siden jeg har sett.

 3. «CHILD ZERO:» Edgar Hernandez var fire år gammel da han fikk svineinfluensa i vår. Han var den første som ble testet og fikk bekreftet at det dreide seg om den nye typen influensa. Men mange var syke før ham, antakelig hadde smitten rammet mennesker allrede fra september 2008. Svært mange i den meksikanske landsbyen La Gloria ble syke. Her mente mange at viruset hadde oppstått ved en industriell grisefarm i byen, men det er ikke blitt påvist. Foto: EPA/SAUL RAMIREZ. torsdag 19. november 2009 Dagbladet.no
  SVINEINFLUENSAEN BLE PÅVIST i Mexico i april i år. et lite tilbakeblikk til 2006: Nasjonal beredskapsplan for pandemisk influensa versjon 3.0 er en oppdatert og utvidet versjon av dagens beredskapsplan som tidligere Helse- og omsorgsminister Sylvia Brustad fastsatte 16. februar 2006. Planen erstatter tidligere versjoner. Har dette hvori planlagt?
  http://www.regjeringen.no/nb/dep/hod/tema/helseberedskap/pandemiplan.html?id=408552

  Regjeringen bestilte vaksinen en gang 2008, en av de regjeringer som var tidlig ute. akkurat som om Regjeringen viste om dette lang tid foran den den var snakk om noen svineinfluensa, og med tanke på å tjene seg litt gryn er det jo mitt i blinken at nevne at pappa Thorvald Stoltenberg er storaksjonær hos vaksineprodusenten GlaxoSmithKline, at sønnen hans, statsminister Jens Stoltenberg, i sin nyttårstale erklærte at han vil vaksinere alle verdens barn, og at dattera til Thorvald, Camilla Stoltenberg, sitter som ass. dir. i det private(!) Folkehelseinstituttet, som sterkt promoterer denne vaksinen…
  men hva skal man stemme på når Siw Jensen snakket med sin avdøde far hver kveld, for å få råd. Nei vet du hva.

 4. «BLE PÅVIST i Mexico i april i år»
  «Regjeringen bestilte vaksinen en gang 2008,»

  eh? javel. Det er vel ikke helt sant det der Hans. Og du kunne vel klare å holde Siv Jensens privatliv utenfor.

 5. Hans:
  Hva faen er det du snakker om? Skal du diskutere med meg forventer jeg no bedre enn ett slikt sosialistisk analnivå! Vaksinen er hundre prosent trygg, det er bare analhjerener som ikke forstår dette. Og alt du skriver om norske styresmakters vaksinering er feil. Svineinfluensaens sosiale følger er enorme, alle ansvarsfulle mennekser bør vaksinere seg. De som ikke gjør det er egoister og burde starffes hardt.
  Sosialistregjeringen holder bevist tilbake vaksinen for forlk flest fordi de ønsker å se folket lide, og tullinger som deg taler Stoltenbergs sak. Du burde skamme deg!!

 6. finner faktisk et snev av fornuft i den siste kommentaren din.. ansvarsfulle nordmenn bør faktisk ta vaksinen! Det var første og siste gang, håper jeg, liker det bedre når du bare skriver tull. Riktig nok var jo det meste tull her å, så en mikroskopisk andel av fornuft er vel ikkeå forakte!

 7. Revised, uten skrivefeil! vil ikke ned på Hildgeunns nivå..

  Finner faktisk et snev av fornuft i den siste kommentaren din. Ansvarsfulle nordmenn bør faktisk ta vaksinen! Det var første og siste gang, håper jeg. Liker det bedre når du bare skriver tull. Riktig nok var jo det meste tull her og, så en mikroskopisk andel av fornuft er vel ikkeå forakte!

 8. «Svineinfluensaens sosiale følger er enorme» Javel? Hvor har du det fra? Eneste sosiale følger denne influensaen ha hatt så langt er pengebruken på å kjøpe inn vaksiner, og skremselet i media. De emorme sosiale følgene må isåfal ha kommet med hver influensa tidligere år også, siden årets influensa er sålangt mildere en normalt. Forskjellen på att de kaller det pandemi i år, og ikke de foregående årende, er WHOs definisjon på ordet Pandemi. Kravene til å erklære pandemi er nå langt lavere enn tidligere år. Fakta, basta.

 9. Dette er noe av det dummeste jeg noensinne har lest. Denne Hildegunn fremstår i beste fall som nedsnødd. Hildegunn, ta deg en pause, drikk en kopp te og kryp under dynen. Dette var bare utrolig dumt.

 10. Det beste tipset er å sette en sprøyte med 50/50 sauepiss og hjemmebrent rett i hovedpulsåra. Du får garantert ikke svineinfluensa.

 11. Ja, sosilalisme er noe dritt.
  Ja, islam er enda mere dritt. Og sammen er de helvete.
  Så vi er sikkert enige om noe.
  Ellers vil jeg si at innlegget ditt stort sett var noe sammenblandet svada.
  Prøv og hold deg til fakta og en sak om gangen, så går det nok bedre.

 12. få orden på meningene dine hildegunn.
  vaksinemotstandere er den nye verdens ordenen ja

  du får min dose vaksinegift om du vil.

  jeg holder meg til sølv.
  gull som sparepenger

 13. nei vettu hva. du får min vaksine du. jobber selv i helsevesenet og på lik linje med regjering og en haug av fastleger velger jeg å ikke ta vaksinen. det er selvfølgelig av den grunn at jeg har lyst å tulle med hodet ditt.

  du et rundlurt og en rund skole pult. godt å se at de dårligste løgner ihvertfall fungerer godt på noen. er det staten og skattepengene mine du er kjøpt og betalt av? i så fall velger jeg å bruke min 10 dagers lovbestemte angrefrist.

 14. leste gjennom regelverket for bloggen din.

  siterer:Usaklige kommentarer kan uten videre utdypelse slettes. Ufine navn, reklame, eller kommentarer postet i den hensikt av å utgi seg for å være en annen vil bli slettet uten forvarsel og det vil bli foretatt en vurdering av min advokat om hvorvidt din IP-adresse skal kunne poste kommentarer igjen.

  advokaten din?!

  hvem pokker trenger advokat for å ha en blogg? har du en tendens til å dra deg bråk så lett? du virker som en NWO aktivist men litt sånn på feil side. om du er redd for nwo så bør du lese litt mer. du jobber jo FOR dem..

  *skummelt*

 15. merkelig at alle tror det finns en Hildegunn.. Den som står bak denne siden er tydelig for en sosialistisk tankegang. Dermed liker vi det. Ha en god kveld.

 16. Haha… Morten har nok rett. Ser at innlegget mitt ble slettet.
  Selv ser jeg på «Hildegunn» sin blogg som ren underholdning. Den er sannsynligvis skrevet av flere, alle «røde». 🙂
  Om folk tror dette er en alvorlig blogg har hun/de oppnådd det som er hensikten, nemlig å få de samme folkene til å tro at konservative mennesker har en skrue løs. Særlig de som stemmer Frp.
  Uansett, om jeg har et kjedelig øyeblikk i løpet av dagen kan jeg bare tenke på denne bloggen og jeg blir i godt humør. maken til mye moro rør skal en lete lenge etter.
  Ha en fin dag. 🙂

 17. Jeg synes det er tøft av deg å påstå at vaksina er 100% trygg! Det sier ikke engang WHO, Folkehelseinstitutte eller vaksinens egne produsent! Ikke engang de kan med hånda på hjertet si at vaksina er 100% trygg, men du vet selvsagt bedre. DU vet BEST og DU vet ALT. Hvorfor setter vi ikke egentlig bare deg inn som statsminister med en gang, så slipper vi å bekymre oss for noen ting som helst.
  Forresten, Siv Jensen nekter å ta vaksina, står det i avisa i dag 😀

 18. Hva slags «islamistisk terrorisme på norsk jord» er det du sikter til? Og hvorfor er det sosialister som står bak vaksineskepsisen? Har du NOEN EMPIRISKE BEVISER i det hele tatt?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.