Usakelig og skammelig kritikk av norsk pelsdyrnæring!

Nok en gang har den norske venstrevridde pressen falt til det ufattelige lavmål det er å la såkallede «dyrevernere» sette dagsorden for hva som skal stilles fremst i nyhetsbildet. Og nok en gang er det pelsdyrnæringen som er offer for den usakelige og meningsløse kritikken. Dyrevernere har ingen rett til å få sin stemme hørt i samfunnet, da disse sosialistiske grupperingen totalt mangler kunnskap om dyrs basale funsksjoner i samfunnet!

Dyrene er fra naturens side underlagt menneskene. Vi mennesker er skapt av Gud for å herske i verden. Dette er grunnleggende faktu som det hverken går an eller er lov til å kritisere. Likevel gjøre dyrevernerene akkrat dette. Grunne til dette er at samtlige medlemmer i disse skammelige dyrevernegruppene også er sosialister, og derfor fiendlig innstilt til det å leve i et fritt og demokratisk samfunn, samt at de totalt mangler viljen og evnen til å følge norsk lov. Sosialister tror nemlig de grunnet deres perverse ideologi ikke er bundet av lover og regler!

Det ser vi tydleig på disse såkallede «avsløringene» fra pelsdyrindustrien! Disse sosialistene har brutt seg inn ulovlig og arrangert det hele ved å skremme dyrene for å ta bilder og fremme sin egen sak! Det er skammelig, ulovlig og pervest, og dessuten sosialistisk!

Dessutene er dyrevernerens innfallsvinkle tottalt feil! Deres største svajkhet er at de tillegger dyr egenverdi. Dette er totalt FEIL! Dyr har INGEN egenverdi, dyr får kunn verdi om de er til nytte for mennesker! Derfor er det å snakke om «livskvalitet» for dyrene en tottal avsporing av detbatten! Det samme gjelder påstander om at dette er ett moralsk spørsmål. Moral er ett menneskelig begrep som kun gjelder hos og mellom mennesker. Å strekke dette begrepet til å gjelde dyr er ett HÅN mot skaperverket!

Jeg forlanger på vegne av hele det Norsk folk en unnskyldning fra dyrevernsorganisasjonene for deres terroisme mot selve grunnsteinen i vårt demokratiske samfunn: Det frie næringslivet! Følg med!

Annonser

75 tanker om “Usakelig og skammelig kritikk av norsk pelsdyrnæring!

 1. Bjørnar:
  Jeg registrerer ditt svar, og synes det er trist at du har ett så svart og hvitt-syn på verden.
  For det første har jeg aldri sagt at dyr er avskum. Det jeg har sagt er at dyr er dyr, og skal ikke behandles som noe annet en dyr. Innen pelsdyrnæringen skal da dyr behandles etter norsk lov, noe det ikke finnes noen som heslt grunn til å påstå ikke har skjedd i dette tilfellet, da «bevisene» som er fremlagt av dyrevernrerne er framprovoserte og feilaktige. At pressen, politikere og folk som deg velger å tro på disse kriminelle personene sier egentlig mest om disses manglende evne til kritisk tenking.

  At du, i stedet for å argumentere for ditt syn, heller kommer med grov, usakelig og tåpelig hets og personsjkane beviser bare at du er en person som ikke tåler å bli motsatt og som reagerer som en treåring hver gang noen er uenig med deg.

  Følg med!

 2. JEG reagerer som en treåring? Nå må jeg le.

  Og jeg må forøvrig også gratulere deg med det første «svaret» ditt i kommentarseksjonen hvor du ikke har brukt ordet «analprolapsslikkere» 😀

  Og poenget mitt var ikke å sitere deg riktig. Selv om ting ble litt stokket om på, så er kjernen like grotesk som det du egentlig sa.

 3. Oi, unnskyld meg. I det andre svaret ditt sa du visst «analprolapssosialister». My, bad, skal ikke kjenta seg.

  Og forresten, way to go å redigere svaret til Mona.
  Du er nok det modneste og mest seriøse mennesket jeg har «diskutert» med i dag.

 4. Hildegunn: «Jeg registrerer ditt svar, og synes det er trist at du har ett så svart og hvitt-syn på verden.»

  Og ditt syn er ikke svart-hvitt? Du forfekter følgende: Sosialisme = ondt. Ditt ståsted = godt. Ingen nyanser. Hva kan bli mer svart hvitt enn det?

  Hildegunn: «dyr er dyr, og skal ikke behandles som noe annet en dyr»

  Du snakker som om ikke menneskets forståelse og behandling av dyr ikke har endret seg de siste 100 årene. Det finnes ingen almenngyldig iboende dyremoral i oss. Norske reguleringer for dyrhold og human behandling av dyr endres årlig i tråd med vitenskaplige og filosofiske fremskritt. Det vil alltid være mennesker som stiller kritiske spørsmål, noen bruker feilaktige metoder, andre til og med ulovlige. Noen har rett andre tar feil. Noen av disse kan være sosialister, andre ikke. Jeg kjenner ikke til et korrelasjonsstudie som kan vise til slike sammenhenger.
  Siden du uttrykker at dyrevernerne er sosialister, og samtidig er tilhenger av kritisk tenkning, regner jeg med du sitter med dokumentasjon som kan underbygge påstandene dine. Hadde vært fint å ta en titt på disse. Hvis ikke vil utsagnet ditt være en ren antakelse, og har dermed liten gyldighet i en seriøs debatt.

  Bare for å underbygge min påstand om endringer i vårt forhold til dyr:
  http://www.regjeringen.no/nb/dep/lmd/dep/landbruks–og-matminister-lars-peder-bre/nettmoter/2010/nettmote-med-brekk-om-ny-dyrevelferdslov.html?id=589421

  Lykke til!

 5. Enig! Pels er bra klær om vinteren, det har det vært siden steinealderen, og ingen anklaga steinealderfolka for å gå med det akkurat som om de var horekunder eller noe.
  Skyt en mink i dag!

 6. Håper folk skjønner at denne kristne tullingen kun skriver for å skape treff på egen blogg. Egentlig er han en sosialist fra Nord-Trøndrelag SV som karikerer gode liberalisters synspunkter og forvrenger dem slik at flest mulig skal forstå hvor idiotiske høyresidens synspunkter er. En norsk Steven Colbert. Han burde ignoreres men troll er in i år.

 7. Arild:
  Det er tydlig at du selv har vært svært fornøyd med kommenatren du har skrevet. Det viser seg i den usmakelige ovenfra-og-ned-holdningen i kommentaren din, samt din bruk av fremmedord som korrelasjon, et ord som du skriver kun fordi du mener jeg ikke vil forstå hva det betyr, og derfor få meg til å virke dum i forhold til deg. Dette har du mislykkes med.

  Når det gjelder din påstand om at dyrevernere ikke er sosialister så er det selvsagt ikke min oppave å bevise dette, siden påstnden er din er også bevisbyrden det.

 8. May:
  Er du så forbanna lite åpne for andre mennesker meninger at du skal stemple alle som mener noe annet enn deg, og dessuten så modige at de tør stå for sine meninger som troll??!
  Dette er hets og personsjikane av værste sort, noe som baree tydligjør så altfor tydlig at du er sosialist!!!!

 9. Halvor: Seinalderfolkene holdt ikke minken i fangenskap og pinte dem. De jaktet dem ned, og det er helt naturlig (og ikke minst øklogisk) å gjøre. Minken levde lykkelig og uvitende i sitt naturlige habitat. Ikke i et lite bur…

 10. Du skriver for å provosere og da er du troll. Med holdningene du forfekter er en sosialist ethvert sosialt menneske og vi sees på neste partimøte i Nord-Trønderlag SV hvor vi kan le sammen av hvor dumme folk er som biter på å blir sinna over disse tulleinnleggene dine 🙂

 11. Tror du at Arild får deg til å virke dum pgr noen smarte ord bare? eeh… (duh!) neeeii.. frøken det er deg selv, du, deg, dine ord, setninger, meninger, innlegg som får deg til å virke (om bare det liksom, kanskje være? ) D-U-M!! Hvor voksent er det å kalle for analprolapsslikkere i en blogg du mener er såååå politisk?

 12. Hildegunn:

  Det blir vanskelig å kommentere noe som helst om du skal tolke alt som et personangrep. Jeg kom på ingen måte med eksplisitt negative personkarakteristikker av deg. Jeg prøvde deriomot å forholde meg til det du faktisk har skrevet, meningsinnholdet og rasjonalet bak.

  Korrelasjon er neppe et veldig «fremmed» ord for folk flest ( så vidt meg bekjent ), så jeg trodde på ingen måte at du ikke skulle forstå. Det ville være svært dumt av meg å formidle noe til deg som jeg visste du ikke hadde forutsetning for å forstå. Da hadde det vært bedre å la være.

  Når det kommer til bevisbyrden, er det jo du som har skrevet en artikkel. Jeg etterlyser data som underbygger konklusjonen din. Du kan umulig kjenne alle dyrevernere på jordens overflate, ergo må du ha en systematisk fremstilling av observasjoner som sannsynliggjør at konklusjonen din er riktig.
  Det er også uklart om «alle dyrevernere er sosialister», betyr at absolutt alle er sosialister, eller om du mener at de fleste er det. Skulle du virkelig mene det første, blir min bevisbyrde svært mye enklere enn din. Jeg behøver da kun å finne en eneste dyreverner som ikke er eksponent for sosialisme. Men igjen, det er mulig du har rett – det synes likevel klart at du bør kunne vise til noe håndfast bakgrunnsmateriale for å hevde det du faktisk gjør.

  Jeg holder imidlertid svaret åpent, da dyrevernsgrupper ikke er mitt fagfelt. (Jeg skrev faktisk «kan være» og «kan ikke være» i mitt innlegg)

  Selv har jeg en bestefar som drev oppdrett av mink i mange år, og en familie som går rundt i store minkkåper til hver vinter. Jeg mener at det er moralsk forsvarlig å drive slik virksomhet, men da innenfor relativt strenge rammer mht dyrevelferd. Med vår stadig økende kunnskap om dyrs nervesystem og psykologiske register, synes det anstendig å gi dyrene god behandling. Hva dette spesifikt innebærer overlater jeg til de som har dybdekunnskap om emnet.

  Uansett, vi lever i et informasjonssamfunn. Er du engasjert i en sak bør det ikke by på store utfordringer å gjøre litt god reasearch før en publiserer knallharde generaliseringer, slik du gjør.

  Prøv det engang, kanskje du blir overrasket hvor spennende det er.

 13. Jeg må bare hive meg med i hylekoret mot din ualminnelig urovekkende blogg, Hildegunn. Her blander du inn religion som universelle sannheter, og baserer din analyse av saken på det. Akk o ve. Heldigvis er ikke verden styrt ut fra reliøse såkalte sannheter. Hvis du mener du har noe å komme med politisk, dropp religion.
  Hvis du har noe å komme med reliøst, preik i kjerka.
  Det grumset du her kom med, trekker jeg rett i dass, hvor det hører hjemme. Fysj.

 14. Who doesn’t?

  Men seriøst. Vi må slutte å poste ting her. Nå med en gang.
  Jeg mener, vi har å gjøre med ei frynsefitte som ikke er redd for å synke så lavt at hun redigerer andres inlegg for morroskyld.

  Eneste grunnen til at hun ikke har tatt ibruk sine ‘gudeegenskaper’ på alle her er fordi vi da ville forlatt bloggen for godt.
  Vi kjemper mot et troll, på trollets egen hjemmebane!
  Run! Run far, far away!
  Here be monsters!

 15. Arild:
  Dine innlegg er på ingen måte sensurert. Siden jeg ikke er sosialist driver jeg ikke med denslags. Kommentarene din bli holdt tilbake fordi de inneholdt en link som selve bloggsystemet reagerte på. Feilen er derfor helt og holdent din egen.

  Følg med!

 16. «Vi mennesker er skapt av Gud for å herske i verden. Dette er grunnleggende faktu som det hverken går an eller er lov til å kritisere.»

  Når ble Gud fakta lurer jeg på.. Og det er vel lov til å behandle dyrene ordentelig selvom vi har makten til å gjøre som vi vil?

 17. Linn: Hva veit du om at folk ikke hadde dyr i bur i steinalderen? Er du så gammel kanskje?? Tror ikke det nei.
  Altså gjetter du bare. Og tar feil.

 18. Du er en skam for menneskeheten. Må din død komme like snart som dyrene som sitter og venter på og bli slaktet for pelsen og må ditt liv bli like smertefullt og lite givende.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.